Κυριακή, 24 Απριλίου 2022 08:45

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα - «Είμαι έτοιμη»

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Δύο περίπου χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου γεμάτη αισιοδοξία και γενναιότητα, είναι έτοιμη να δείξει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα, κάτι που είχε αποκαλύψει και σε σχετικά στόρι στο Instagram πριν από λίγο καιρό λέγοντας «Είμαι έτοιμη» - χωρίς ωστόσο να ορίσει χρονικά τότε τη στιγμή.

Η στιγμή αυτή είναι τώρα, όπως αποκαλύφθηκε με ένα τρέιλερ από τους «Πρωταγωνιστές» ή αλλιώς από την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha. Η 36χρονη πρώην λογίστρια, και νυν συνεργάτιδα του δημοσιογράφου και πολιτικού, ανοίγει την καρδιά της σε ένα επεισόδιο που θα προβληθεί στις 28 Απριλίου και με τα λεγόμενά της περνάει άκρως αισιόδοξα μηνύματα και όλα αυτά χωρίς τη μάσκα την οποία φοράει εδώ και δύο χρόνια.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία έχει τα δικά της podcast στη γνωστή πλατφόρμα του Σταύρου Θεοδωράκη, παραχώρησε μέρος της συνέντευξης στο σημείο που έγινε η απαράδεκτη σε βάρος της επίθεση, και μίλησε στον οικοδεσπότη της εκπομπής για όλα όσα αισθάνεται και τα οποία θα δει το κοινό προσεχώς.

Ακολουθεί το τρέιλερ της εκπομπής

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έτσι είναι το δέρμα της μετά την επίθεση με βιτριόλι

Αισιόδοξη, δραστήρια και ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πόζαρε στο φακό της Ολυμπίας Κραγασάκη με αναβασμένη διάθεση και ανοιξιάτικα vibes. Φορώντας δημιουργία MYA Collection, η 36χρονη στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της ενθάρρυνε το κοινό που την ακολουθεί να σκέφτεται θετικά και να βάλει χρώμα στη ζωή του.

Αυτό που παρατήρησαν πολλοί στο post με τις τριες φωτογραφίες που μοιράστηκε, είναι πως ο λαιμός και το στέρνο της ήταν για πρώτη φορά ακάλυπτα δείχνοντας ουσιαστικά την επούλωση κάποιων εγκαυμάτων της, σε βασικό σημείο του σώματός της, δύο περίπου χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

23 μήνες και περίπου δέκα χειρουργία μετά, η Ιωάννα που έχει το δικό της Podcast, φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα σε όλους του τομείς. Μάλιστα, σε στόρι της πριν από λίγο καιρό στο Instagram είχε πει πως νιώθει έτοιμη να δείξει και το πρόσωπό της.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Απριλίου 2022 23:00

Σχετικά Άρθρα

  • Ιωάννα Παλιοσπύρου στο OPEN: «Μονόδρομος» η διακοπή εκπροσώπησης από τον Λύτρα - «Ένα τέτοιο τραύμα που έχω, ποτέ δεν τελειώνει 100%»
    Ιωάννα Παλιοσπύρου στο OPEN: «Μονόδρομος» η διακοπή εκπροσώπησης από τον Λύτρα - «Ένα τέτοιο τραύμα που έχω, ποτέ δεν τελειώνει 100%»

    «Αναγκαστικά λόγω συνθηκών και όσων έχουν γίνει είναι δύσκολο να συνεχίσουμε μαζί. Δεν είναι αυτό το μείζον θέμα. Είναι όλα όσα έχουν προκύψει με αφορμή αυτό. Να αναρωτηθούμε τι γίνεται στην κοινωνία και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον Απόστολο Λύτρα, στο OPEN.

    «Μίλησα με τη Σοφία. Το σημαντικό είναι να μπορέσει τώρα να βρει τα πατήματά της», είπε στη συνέχεια, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» και τους Ευλαμπία Ρέβη και Σπύρο Χαριτάτο. «Φρόντισε να έχεις δίπλα σου ανθρώπους, γιατί κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του», συμβούλεψε την κα Πολυζωγοπούλου η ίδια.

    «Πάντα η λύση είναι η πρόληψη και να παίρνουμε μέτρα πριν»

    Για την αλλαγή της νομικής εκπροσώπησής της είπε: «Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Είναι μονόδρομος».

    Για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα για την ενδοοικογενειακή βία, η κα Παλιοσπύρου είπε πως «δεν ξέρω αν είναι η λύση, δεν είμαι υπέρ της αυστηροποίησης των ποινών, αλλά όταν πρέπει να δώσεις λύση αυτή τη στιγμή είναι ένα μέτρο αναγκαστικό. Πάντα η λύση είναι η πρόληψη και να παίρνουμε μέτρα πριν».

    «Έχω συγχωρήσει τον δικό μου θύτη, πόσω μάλλον τον κ. Λύτρα», είπε σε άλλο σημείο.

    «Δεν πρέπει να κάνουμε παρορμητικές κινήσεις»

    Όταν της ζητήθηκε να στείλει μήνυμα σε γυναίκες που ενδεχομένως κακοποιούνται και δεν βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν, δήλωσε: «Πρέπει να κάνουμε το βήμα και να μιλάμε και να μην φοβόμαστε. Όμως, δεν πρέπει να κάνουμε παρορμητικές κινήσεις. Πρέπει πρώτα να εξασφαλίζουμε την ασφάλειά μας. Και στην περίπτωση του κ. Λύτρα είδαμε μια πολύ καλή διαχείριση από την πλευρά του θύματος. Δεν είναι πολύ απλά αυτά που λέμε (...)».

    «Χρειάζεται ψυχραιμία, χαμηλοί τόνοι, να νιώσει ο θύτης ότι δεν απειλείται και από εκεί και πέρα πιο μεθοδικά να κάνουμε αυτό που πρέπει», τόνισε.

    «Ένα τέτοιο τραύμα που έχω πάνω μου, ποτέ δεν τελειώνει 100%»

    Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, δήλωσε πως «ακόμα και εγώ δεν έχω συνειδητοποιήσει (...). Όλη η πορεία των τελευταίων ετών δεν μπορεί ακόμα να χωρέσει στο κεφάλι μου. Έχω δικαστήρια, με περιμένουν και χειρουργεία, δεν έχω τελειώσει».

    «Ένα τέτοιο τραύμα που έχω πάνω μου, ποτέ δεν τελειώνει 100%. Και σε βάθος ετών θέλει συντήρηση αυτό το αποτέλεσμα, με διάφορες θεραπείες και διάφορα πράγματα. Κυρίως εκεί είναι το μυαλό μου. Να εκμεταλλευτώ τα εργαλεία που έχω και να νιώσω ασφάλεια στο κομμάτι της υγείας γιατί ακόμα δεν νιώθω 100% ασφαλής».

    Πηγή: ethnos,gr

  • «Σου έχω πει πολλές φορές πόσο σε αγαπάω, μου έσωσες τη ζωή»: Συγκινούν τα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη γιατρό της
    «Σου έχω πει πολλές φορές πόσο σε αγαπάω, μου έσωσες τη ζωή»: Συγκινούν τα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη γιατρό της

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τρία χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε, αλλάζοντας ριζικά τη ζωής της, συνομίλησε μπροστά στην κάμερα με τη γιατρό της, Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο.

    Οι δύο γυναίκες στο πλαίσιο της στήλης που παρουσιάζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Ζήσε Άλλιώς» μίλησαν για τη συνεργασία τους κατά την αποκατάσταση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

    «Σκέφτηκα ότι έχουμε δουλειά μπροστά μας, ένα δύσκολο έγκαυμα. Προφανώς, είδα την αντίδρασή σου, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη. Οι άνθρωποι που έχουν υποστεί ένα τέτοιο σοκ, τις περισσότερες φορές έχουν σώας τας φρένας, έχουν την αντίληψή τους ολόκληρη, καταλαβαίνουν τι γίνεται, βλέπουν τον εαυτό τους, το σώμα τους, πονάνε και αγχώνονται. Δεν θα μπορούσες να είχες μια αντίδραση διαφορετική από αυτή που είχες. Ήσουν ένας άνθρωπος που έψαχνες να βρεις την άκρη», είπε αρχικά η Μαρία Καλοφώνου.

    «Δεν φοβήθηκα, είχαμε όμως 2μιση φορές σοβαρές λοιμώξεις, που είχαν περάσει στο αίμα και ήταν αρκετά ανθεκτικές σε αντιβιοτικά. Το 90% τω μεγάλων εγκαυμάτων τα χάνουμε από λοιμώξεις και είναι νέοι άνθρωποι. Το έγκαυμα δεν είναι νόσος που αφορά το σημείο που καίγεσαι. Δηλαδή από μια έκταση και πέρα όταν καίγεσαι πάσχει όλο το σώμα: καρδιά, τα νεφρά, το πεμπτικό, το αναπνευστικό. Όλα πάσχουν» ανέφερε στη συνέχεια η γιατρός.

    «Δεν θα ξεχάσω ήταν τρίτη ημέρα χειρουργείο, 4-5 ώρες και ρωτούσες πότε είναι το επόμενο. Ήσουν πιο δυναμική από τη στιγμή που έγινε η σύλληψη και μετά, το κλικ που έκανες σαν άνθρωπος, γιατί κατάλαβες. Από τη στιγμή που μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους, πήρες φόρα» συνέχισε.

    «Η δημοσιότητα που πήρε δεν ήταν θετική από την αρχή. Φαντάζομαι τώρα το ξέρεις, αλλά τότε για εμένα ήταν τραγικό το γεγονός ότι έπρεπε ότι εκτός από το γεγονός αυτό, υπήρχε και η πιθανότητα να ακούσεις αυτά που λέγονταν. Για μένα ήταν το χειρότερο από όλα. Γιατί αισθανόμουν ότι σε έναν άνθρωπο πληγωμένο και ταλαιπωρημένο, αν τον χτυπήσεις και ηθικά, ουσιαστικά τον τελείωσες», σχολίασε.

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε από την πλευρά της ότι η γιατρός της προστάτευσε την ιδιωτικότητά της σε μεγάλο βαθμό. «Σε όλη τη νοσηλεία, είχαμε κουκουλώσει τους καθρέφτες, είχαμε κλείσει τα τζάμια. Καλά κάναμε νομίζω γιατί οι εικόνες ήταν πολύ σκληρές στην αρχή», δήλωσε η Μαρία Καλοφώνου. «Χρειαζόμασταν τη ψυχολογία σου. Δεν μπορούσαμε να σε ρίξουμε τόσο πολύ» υπογράμμισε η γιατρός.

    «Σου έχω πει πολλές φορές πόσο σε αγαπάω. Μου έχεις σώσει τη ζωή. Ό, τι και να κάνω σε αυτή τη ζωή δεν μπορώ να ξεπληρώσω το καλό που μου έχεις κάνει. Ελπίζω ο Θεός να στο ανταποδώσει. Σου εύχομαι τα καλύτερα», είπε συγκινημένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη Μαρία Καλοφώνου.

    «Εύχομαι να σε είχα γνωρίσει κάτω από άλλες συνθήκες. Σε αγαπάω και σε σέβομαι για τον τρόπο που αντέδρασες [...] Αντί να πέσεις όχι μόνο σηκώθηκες, αλλά γύρισες και έδωσες», ανέφερε η γιατρός.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Η ανατριχιαστική φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα τρία χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι [Προσοχή, σκληρές εικόνες]
    Η ανατριχιαστική φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα τρία χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι [Προσοχή, σκληρές εικόνες]

    «Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω»

    Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι. Το ημερολόγιο τότε έγραφε 20 Μαΐου 2020.

    Έκτοτε η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, δίνει μάχες και μετράει νίκες. Επικεντρώνεται στα όμορφα, σε όσα μπορεί να δημιουργήσει και σε όσα μπορεί να αλλάξει και αγκαλιάζει τις δυσκολίες ως μέρος της ζωής της.

    Σήμερα, ακριβώς τρία χρόνια από τη μέρα που της άλλαξε τη ζωή η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία από εκείνες τις στιγμές λίγο μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

    «3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς! 🙂🙏🏼» γράφει σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

    Δείτε την εικόνα (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες):

    «Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ»

    Νωρίτερα, σε σειρά από Instagram stories η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε γράψει «3 χρόνια. Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ».

    Μάλιστα, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την στείλουν το δικό τους μήνυμα. Αρκετοί μίλησαν για τη δύναμη που επέδειξε σε όσα δύσκολα είχε να αντιμετωπίσει και πώς μέσα σε όλο αυτό που ζούσε παρέμεινε ένας όμορφος άνθρωπος.

    Ανάμεσα στα μηνύματα που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και εκείνο της Δώρας Τσαμπάζη. «Τρία χρόνια από την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Τρία χρόνια που αυτό το κορίτσι μας δείχνει τι θα πει δύναμη, ζωή, θέληση, ενσυναίσθηση και δεν το βάζει κάτω. Όταν βρεθήκαμε από κοντά, δεν θα ξεχάσω που μου είπες «Αν χρειαζόταν να τα κάνω όλα ξανά από την αρχή, θα τα έκανα”. Για τέτοια δύναμη μιλάμε. Ιωάννα μας» ανέφερε η δημοσιογράφος.

    Πηγή: in.gr

  • Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απολαμβάνει το χιόνι – Δείτε φωτογραφίες
    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απολαμβάνει το χιόνι – Δείτε φωτογραφίες

    «Ο χειμώνας είναι μία εποχή ανάκαμψης και προετοιμασίας»

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φόρεσε τα χειμερινά της ρούχα και απόλαυσε το χιόνι!

    Με μία δημοσίευση τριών φωτογραφιών στο Instagram, η ίδια μοιράστηκε με τους 234 χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους τις στιγμές που απόλαυσε σε μία χειμερινή εξόρμησή της.

    Φορώντας τον σκούφο της και τα ζεστά της ρούχα, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, έχοντας ζωγραφισμένο ένα πολύ όμορφο χαμόγελο στα χείλη της.

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πόζαρε με θέα το λευκό τοπίο και σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Ο χειμώνας είναι μία εποχή ανάκαμψης και προετοιμασίας. Ας το κάνουμε» συγκεντρώνοντας πλήθος like και σχολίων.

    Δείτε την εικόνα

    Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

    Προ ημερών, σε μία ιδιαίτερη τοποθέτηση προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, επιθυμώντας να βάλει τέλος σε μία άκρως ενοχλητική ερώτηση που δέχεται στα social media και η οποία αφορά στην ερωτική της ζωή.

    Φανερά ενοχλημένη, μα όπως πάντα ευγενέστατη, η Ιωάννα απάντησε για πρώτη και τελευταία φορά -όπως άφησε να εννοηθεί- σχετικά με την ερωτική ζωή των ατόμων με αναπηρία, τα οποία όπως η ίδια τονίζει, έχουν μία φυσιολογικότατη ερωτική δραστηριότητα.

    «Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας.

    Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω πάρα πολλές φορές, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

    Πηγή: in.gr

  • Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα που έλαβε μετά τις φωτογραφίες της από την παραλία
    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα που έλαβε μετά τις φωτογραφίες της από την παραλία

    «Γύρω μας υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι», έγραψε στο Instagram - Δείτε την ανάρτησή της

    Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της στην παραλία, μέσω Instagram.

    Φορώντας το μπλε ολόσωμο μαγιό της, τα γυαλιά και το καπέλο της, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, τη χαρά της επειδή μπορεί να απολαύσει τον ήλιο στην παραλία, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των γιατρών της.

    Μετά την ανάρτησή της, δέχτηκε αρκετά μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους ωστόσο, εκείνο που θέλησε να μοιραστεί δημόσια, ήταν το μήνυμα μιας μητέρας για τον γιο της. Η γυναίκα της έστειλε:

    «Ο γιος μου να ξέρεις μου είπε ότι αν δεν μπορούσες θα σου κράταγε ομπρέλα μέσα στη θάλασσα. Πόση αγάπη μας έχεις γεμίσει» και η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε: «Πόσο όμορφα τον μεγαλώνεις» και πρόσθεσε: «Γύρω μας υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι».

    Δείτε το Instagram story της

    paliospyroy908_1


    «Η χαρά μου απερίγραπτη όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας», έγραψε χθες στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

    Δείτε τις φωτογραφίες της από την παραλία

    297607687_602509841222182_7367630049419792764_n
    297629696_470250674537309_5109551109513200949_n
    298111473_131558289578214_87416447344330460_n
    297383966_370751538577440_383392990360338345_n

    Πηγή: protothema.gr

  • Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το μακιγιάζ είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι πνεύμα. Αληθινή ιστορία» - Η νέα φωτογραφία της 36χρονης
    Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το μακιγιάζ είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι πνεύμα. Αληθινή ιστορία» - Η νέα φωτογραφία της 36χρονης

    «Το μακιγιάζ είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι πνεύμα. Αληθινή ιστορία», με αυτή τη λεζάντα συνόδεψε τη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

    Η 36χρονη κοπέλα, που εδώ και δύο εβδομάδες έχει δείξει το πρόσωπό της στο πανελλήνιο, περνώντας ισχυρά μηνύματα θάρρους και δύναμης, απέδειξε για ακόμα μία φορά τί εστί πραγματική ομορφιά.

    Κάνοντας ένα διακριτικό μακιγιάζ, και ποζάροντας χαμογελαστή μπροστά στον καθρέφτη της, η podcaster που πριν από δύο χρόνια είδε τη ζωή της να αλλάζει μετά από την επίθεση με το βιτριόλι, παρακινεί τους παραπάνω από 200 χιλιάδες followers της να αγαπήσουν τον εαυτό τους γράφοντας λίγες και ουσιαστικές λέξεις.

    Το πλάνο που ακολουθεί, ισούται πραγματικά με χίλιες λέξεις:

    Ακολουθούν όλες οι φωτογραφίες που ποζάρει χωρίς την προστατευτική μάσκα:

    Μαθήματα ζωής από την Ιωάννα

    Με τεράστια γενναιότητα και αυτοπεποίθηση η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» για όσα βίωσε μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι και η οποία της άλλαξε τη ζωή.

    «Έχω αποκτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα, πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Νιώθω ότι είμαι όμορφη με κοιτάζω και λέω είμαι όμορφη. Η λέξη όμορφη δεν έχει να κάνει 100% με την εικόνα την εξωτερική έχει να κάνει με το πως νιώθω έχει να κάνει με την αγάπη που παίρνω καθημερινά από τους δικούς μου και έτσι έχω ξαναχτίσει όλο αυτό το συναίσθημα και την αυτοπεποίθηση και την ομορφιά που νιώθω πραγματικά μέσα μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω», είπε η ίδια.

    Μιλώντας στην εκπομπή Πρωταγωνιστές επέστρεψε στο «σημείο μηδέν», εκεί που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και αποκάλυψε λεπτομέρειες της επίθεσης. «Περίμενα στο ασανσέρ για να ανέβω. Είχε κρυφτεί κάτω. Ανέβηκε από τα σκαλιά. Άκουσα έναν θόρυβο, πολύ αμυδρά αλλά δεν έδωσα σημασία. Δεν περίμενα ότι μπορεί κάποιος να ανέβει», θα πει αρχικά για την στιγμή της επίθεσης.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα - Με αγκαλιάσατε, σας ευχαριστώ»
    Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή είναι η νέα μου εικόνα - Με αγκαλιάσατε, σας ευχαριστώ»

    «Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγες ημέρες αφού πήρε την απόφαση να δείξει το πρόσωπό της χωρίς μάσκα.

    Πριν από μία εβδομάδα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», όπου αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα της στο τηλεοπτικό κοινό μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε. Και το Twitter υποκλίθηκε στο μεγαλείο της ψυχής της.

    Τώρα, μία εβδομάδα μετά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δεν διστάζει να μιλήσει για όλα όσα πέρασε μετά τη στιγμή που της άλλαξε τη ζωή, έκανε μία νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου αναφέρθηκε στη νέα της εικόνα και στο πώς αισθάνεται που μίλησε για αυτό τι θέμα.

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήταν μεγάλη ανακούφιση, σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»

    «Παρ' όλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

    Ωστόσο, θέλησε να τονίσει πως «ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!».

    Σε αυτή της την ανάρτηση, μάλιστα, είναι και μία ακόμα φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει χαμογελώντας και κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

    Πηγή: iEfimerida.gr

  • Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το έγκαυμά της ίσως είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως» λέει η γιατρός της
    Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το έγκαυμά της ίσως είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως» λέει η γιατρός της

    Οι γιατροί ήταν απόλυτα ειλικρινείς μαζί της, όσον αφορά στην κατάστασή της, εξηγεί

    Για την Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε η πλαστική χειρουργός, και γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου.

    Όπως είπε η κυρία Καλοφώνου το έγκαυμα που είχε η Ιωάννα ήταν το μεγαλύτερο που είχαν δει στο νοσοκομείο και πιθανόν είναι και το μεγαλύτερο παγκοσμίως, είπε.

    Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η Ιωάννα κοιτούσε μπροστά: «Μετά από ένα χειρουργείο συζητούσε για το επόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας στον ΑΝΤ1 ότι «έχουν γίνει πάνω από δέκα χειρουργεία κι όμως κοιτάει μπροστά».

    Σημείωσε ακόμα ότι υπήρξαν στιγμές που κάμφθηκε το ηθικό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπως ήταν φυσικό, αλλά είχε πάντα κοντά της ειδικούς ψυχολόγους που την βοήθησαν.

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της εξήγησε ότι οι γιατροί ήταν ειλικρινείς μαζί της από την πρώτη στιγμή και της είχαν πει ότι δεν θα καταφέρει ποτέ το δέρμα της να γίνει όπως ήταν πριν από την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

    Από την πλευρά της, η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη, τόνισε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από την τραγωδία «είδε το φως» και με την σωστή καθοδήγηση κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο