Δευτέρα, 02 Μαϊος 2022 14:50

Αιδηψός: Σάλος από άνδρα που κλώτσησε γατάκι και έπεσε στη θάλασσα - Παρέμβαση Θεοδωρικάκου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ένας άνδρας κλώτσησε γατάκι σε ταβέρνα της Αιδηψού και προκλήθηκαν αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα την παρέμβαση του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που αναρτήθηκε, τη Δευτέρα (02/05), στο διαδίκτυο και δείχνει έναν άνδρα να κλωτσά γατάκι σε ταβέρνα της Αιδηψού και, μάλιστα, στην υπόθεση παρενέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα με το όνομα Σταματίνα Σταματάκου έγραψε σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook: «Ο τύπος στο βίντεο που βλέπετε, πήγε μαζί με την παρέα του σε μια ψαροταβέρνα στην Αιδηψό που τη λένε "Στέλλα". Στην παρέα υπάρχουν τουλάχιστον τρία άτομα, δύο ανδρες και μια γυναίκα, που κατά τύχη περπατάνε στα δυο τους πόδια. Στο σημείο βρίσκονταν και δύο αθώες γατούλες που περίμεναν και αυτές να φάνε λίγο. Ο τύπος, λοιπόν, αντί να ταΐσει ή έστω να αποφύγει ή ακόμη και να διώξει τις γατούλες -αν πούμε ότι τόσο τον ενοχλούσαν τα ανυπεράσπιστα αυτά πλάσματα- τις δελεάζει με ψάρι και καταφέρνει τουλάχιστον τη μια από τις δύο να την κλωτσήσει και τη ρίξει στη θάλασσα! Για την πλάκα του!».

Η ίδια, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κορόιδευε το ζώο, έπαιζε με την πείνα του, γέλαγε που το κλώτσησε και το έριξε στη θάλασσα. Η παρέα του ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο να χασκογελάει ενώ δεν ακούγεται κανένας να τον σταματάει, μάλιστα αποπειράται αμέσως μετά να κάνει ακριβώς το ίδιο και στην άλλη γατούλα. Να δούμε τώρα πώς θα είναι για την πλάκα του να έρθει αντιμέτωπος με τον νέο νόμο που ο βασανισμός και η φόνευση ζώου τιμωρούνται με πρόστιμο έως 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη. Να δούμε αυτός και η παρέα του πώς θα χασκογελάνε και θα βγάζουν story… Ενημέρωσα ήδη τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο τηλεφωνικά όσο μέσω e-mail»

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και παρέμβαση Τάκη Θεοδωρικάκου

Το εν λόγω βίντεο έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Τάκη Θεοδωρικάκου, υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Χαρακτηριστικά, η Σταματίνα Σταματάκου σημείωσε - μεταξύ άλλων- σε νεότερη ανάρτησή της στο Facebook: «Επικοινώνησε μαζί μου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό κακοποίησης της γάτας που την κλώτσησαν στη θάλασσα και έχει ζητήσει την άμεση και παραδειγματική εφαρμογή του νόμου».

Πηγή: iEidiseis.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Μαϊος 2022 14:32

Σχετικά Άρθρα

  • Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια
    Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια

    Τα στιγμιότυπα με τον Νίκολας Κέιτζ από ταβέρνα στον Πειραιά

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Πηγή: Newsbomb.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ EDUARDO LIMA

  • Όλα τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων στον πρωτογενή τομέα, στη μεταποίηση και στον τουρισμό
    Όλα τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων στον πρωτογενή τομέα, στη μεταποίηση και στον τουρισμό

    Φορολογικά κίνητρα για εξαγορές και συγχωνεύσεις και Golden Visa για επενδύσεις €250.000 σε start-up επιχειρήσεις από 1η Ιανουαρίου του 2025 ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, στη διυπουργική συνέντευξη για την εξειδίκευση των μέτρων στήριξης της επιχειρηματικότητας.

    «Κεντρικός στόχος η σύγκλιση εισοδημάτων με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και η μείωση κοινωνικών και περιφερειακών ανισοτήτων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η διαμόρφωση και η υλοποίηση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου για τη χώρα μας, σε συνέχεια των μεταρρυθμίσεων που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνηση», δήλωσε αρχικά ο υπουργός.

    Όπως γνωστοποίησε, βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις δράσεις, κάνοντας λόγο για άμεση χρηματοδότηση βιοτικών επενδύσεων στον βιομηχανικό τομέα με 170 εκατομμύρια ευρώ, ψηφιοποίηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων με 85 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και για πρόγραμμα δημιουργίας πράσινων πιλοτικών βιομηχανικών πάρκων χρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Ανάκαμψης.

    Επίσης, ανακοίνωσε αυξημένα φορολογικά κίνητρα για εξαγορές και συγχωνεύσεις για έρευνα και ανάπτυξη συνολικού κόστους 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπογράμμισε ότι θα δίνεται Golden Visa και για επενδύσεις 250.000 ευρώ σε start-up επιεχειρήσεις από 1-1-2025.

    Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του ΣΟΕ, Μιχάλης Αργυρού, υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται ταχύτερα από την οικονομία της ΕΕ και αυτό αντανακλάται σε αύξηση των εισοδημάτων που είναι μεγαλύτερη από τον πληθωρισμό.

    Ο κ. Αργυρού είπε πως η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είναι διατηρήσιμη, γιατί σε αντίθεση με το παρελθόν, στηρίζεται όλο και περισσότερο στις επενδύσεις και τις εξαγωγές.

    Επισήμανε, επίσης, ότι η Ελλάδα επαναβιομηχανοποιείται, καθώς η βιομηχανική παραγωγή αυξάνεται κόντρα σε ό,τι συμβαίνει στην ΕΕ, με την αύξησή της να είναι η πέμπτη μεγαλύτερη στην ΕΕ από το 2021.

    Αυξάνεται το πρόγραμμα Ηρακλής κατά 1 δισ. ευρώ

    Συμπληρωματικό προϋπολογισμό ύψους 900 εκατ. ευρώ για το 2024 θα καταθέσει στη Βουλή τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, προκειμένου να ενισχυθεί το ΠΔΕ και να ανέλθει στα 13,1 δισ. ευρώ. Το ποσό αυτό θα προέλθει από δύο πηγές, την ανάπτυξη της οικονομίας (2η ταχύτερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση) και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

    Αυτό ανέφερε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, στη συνέντευξη Τύπου για την εξειδίκευση των μέτρων που εξήγγειλε στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός.

    Παράλληλα, ο υπουργός έκανε αναφορά σε τέσσερα σημεία για μια σύγχρονη και ανθεκτική στην κρίση οικονομία:

    1. Υγιές τραπεζικό σύστημα. Ολοκληρώθηκε η αποεπένδυση σε Eurobank, Alpha και Πειραιώς και προχωρά στην Εθνική Τράπεζα. Δημιουργήθηκε ο 5ος πυλώνας με τη συγχώνευση Τράπεζας Αττικής και Παγκρήτιας. Τα «κόκκινα» δάνεια με τη συμβολή του προγράμματος «Ηρακλής» μειώθηκαν από 40% τον Ιούλιο 2019 σε 7,5% τον Μάρτιο 2024. Συνολικά σε τράπεζες και services περιορίστηκαν από 92 δισ. ευρώ το 2020- 2021 σε 69 δισ. ευρώ το 2023. Το πρόγραμμα «Ηρακλής» θα αυξηθεί κατά 1 δισ. ευρώ, σε συνεργασία με ΕΕ, προκειμένου τα «κόκκινα» δάνεια να βρεθούν στον μέσο όρο της ΕΕ.

    2. Φορολογικά κίνητρα για δαπάνες έρευνας. Εισάγονται νέες περιπτώσεις χορήγησης προσαυξημένων ποσοστών επιχορήγησης ύψους 250- 315% (από 200%) για επιστημονική και τεχνολογική έρευνα και 250% για συνεργασία start ups. Η αύξηση των ορίων στην start up visa σημαίνει ότι οι επενδύσεις δεν σημαίνουν μόνον ακίνητα, αλλά σημαίνουν και καινοτομία.

    Νέα δράση του ΕΣΠΑ 350 εκατ. ευρώ για συγχωνεύσεις και χρηματοδότηση του 50% του κόστους επενδύσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Περαιτέρω επιχορήγηση 10% για επιχειρήσεις που αποτελούν προϊόν συγχώνευσης.

    Θα υπάρξει Patent Fund από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα για τη χρηματοδότηση διεθνούς πατέντας και την ανάπτυξη Minimum Viable Patent.

    3. Δημιουργία του Εθνικού Επενδυτικού Ταμείου με αρχικό κεφάλαιο 300 εκατ. ευρώ. Η Black Rock θα εισηγηθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου την κατάλληλη εταιρική δομή και οργάνωση.

    4. Ενίσχυση της ανθεκτικότητας απέναντι στις φυσικές καταστροφές, με τον προϋπολογισμό της δράσης να έχει αυξηθεί στα 600 εκατ. ευρώ. Οι νέες πρωτοβουλίες έχουν ως εξής:

    • 20% έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ για ασφάλιση από φυσικές καταστροφές για ακίνητα αξίας έως 500.000 ευρώ.
    • 10% έκπτωση στα ακίνητα μεγαλύτερης αξίας εφόσον έχουν ασφαλιστεί έως 1/6/2025.
    • Υποχρεωτική ασφάλιση από 1/6/2025 για επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 500.000 ευρώ.
    • Υποχρεωτική ασφάλιση από φυσικές καταστροφές από 1/1/2025 για όλα τα οχήματα ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης.

    Τι ισχύει για αγρότες και αγροτικό πετρέλαιο

    Οι δικαιούχοι κατ' επάγγελμα αγρότες που θα έχουν από την 1η Ιανουαρίου 2025 μηδενικό συντελεστή ΕΦΚ για το αγροτικό πετρέλαιο υπολογίζονται στους 298.000, σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα.

    Τέλος κρουαζιέρας

    Τα έσοδα από τον τουρισμό εκτιμάται ότι θα φτάσουν φέτος τα 22 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

    Η κ. Κεφαλογιάννη ανακοίνωσε την επιβολή κλιμακωτού τέλους για τους επιβάτες κρουαζιέρας, το οποίο θα διαμορφώνεται ανάλογα με το νησί και την τουριστική περίοδο. Παράλληλα, προανήγγειλε την αύξηση του τέλους ανθεκτικότητας που θα ισχύει για βραχυχρόνιες μισθώσεις, ενοικιαζόμενα καταλύματα και ξενοδοχεία. Όσον αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, από την 1η Ιανουαρίου 2025 δεν θα επιτρέπονται νέες εγγραφές στο κέντρο της Αθήνας για τουλάχιστον ένα έτος.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, αναφέρθηκε σε μια «σημαντική αύξηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων κατά 900 εκατομμύρια ευρώ για το 2024», επισημαίνοντας ότι μέχρι το 2026 αναμένεται ετήσια αύξηση των επενδυτικών πόρων κατά 10-17%.

    Όπως σημείωσε, «η αύξηση αυτή είναι ρεκόρ για το ΠΔΕ, το οποίο φτάνει πλέον τα 13,1 δισεκατομμύρια ευρώ συνολικά. Σήμερα, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 6η θέση στην απορρόφηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης».

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
  • Χαλκίδα: Άγριο επεισόδιο σε ταβέρνα - «Αν ξαναενοχλήσεις τη γυναίκα μου θα σε σκοτώσω»
    Χαλκίδα: Άγριο επεισόδιο σε ταβέρνα - «Αν ξαναενοχλήσεις τη γυναίκα μου θα σε σκοτώσω»

    Οκτώ άτομα πιάστηκαν στα χέρια σε ταβέρνα στο κέντρο της Χαλκίδας.

    Αναστάτωση επικράτησε σε ταβέρνα στο κέντρο της Χαλκίδας το βράδυ της Τρίτης 7/11 όταν μια παρέα Ρομά, οχτώ περίπου ατόμων, ενώ διασκέδαζαν, πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να καλέσει άμεσα την αστυνομία.

    Σύμφωνα με το Eviathema.gr, στο σημείο έφτασε η αστυνομία, αλλά η παρέα είχε διασκορπιστεί σε άλλα σημεία της πόλης, με κάποιους από αυτούς να έχουν πιαστεί στα χέρια και να αλληλοαπειλούνται.

    Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι τρείς, δύο άντρες και μια γυναίκα, χτυπούσαν ο ένας τον άλλον για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει ημιλυπόθημος στο δρόμο και ο άλλος να τον απειλεί λέγοντας του χαρακτηριστικά, ότι «αν ξαναενοχλήσει την γυναίκα του θα τον σκοτώσει».

    Έπειτα από αρκετή ώρα ξυλοδαρμού και αμοιβαίων απειλών, μπροστά σε περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων που παρακολουθούσαν έντρομοι, αποχώρησαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, έχοντας αμυχές στα πρόσωπά τους.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Κτηνωδία στη Λέσβο: 62χρονος σκότωσε γατάκι με καλάμι ψαρέματος
    Κτηνωδία στη Λέσβο: 62χρονος σκότωσε γατάκι με καλάμι ψαρέματος

    Του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί την Δευτέρα

    Φρικτό θάνατο από τα χέρια ενός 62χρονου από το Πλωμάρι βρήκε ένα γατάκι στη Λέσβο.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 62χρονος τραυμάτισε θανάσιμα το γατάκι με καλάμι ψαρέματος το απόγευμα της Πέμπτης.

    Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, του επιβλήθηκε το ανάλογο πρόστιμο και παραπέμφθηκε από τον Εισαγγελέα για να απολογηθεί ενώπιον Ανακριτή τη Δευτέρα το πρωί.

    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr μέχρι την απολογία του ο 62χρονος παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό μέγαρο.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

    Συνελήφθη, χθες (22-09-2023) στο Πλωμάρι της Λέσβου, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ζωοκτονία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

    Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε σε αστυνομική Αρχή, απογευματινές ώρες χθες στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς τραυμάτισε θανάσιμα ζώο (γάτα) με καλάμι ψαρέματος.

    Σε βάρος του βεβαιώθηκε και προβλεπόμενο από τη νομοθεσία διοικητικό πρόστιμο.

    Το καλάμι κατασχέθηκε, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου.

    Πηγή: Protothema.gr - Image by Alexander from Pixabay

  • Μυτιλήνη: Έλουσε γατάκι με οινόπνευμα, το έβαλε σε σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια
    Μυτιλήνη: Έλουσε γατάκι με οινόπνευμα, το έβαλε σε σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια

    Συνελήφθη άνδρας και του επιβλήθηκε πρόστιμο

    Συνελήφθη άνδρας στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, κατηγορούμενος για κακοποίηση ζώου καθώς έλουσε γατάκι με οινόπνευμα και το πέταξε στα σκουπίδια.

    Σε βάρος του βεβαιώθηκε προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

    Συνελήφθη, χθες (14-08-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στην κακοποίηση ζώων.

    Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε σε αστυνομική Αρχή, ο συλληφθείς αφού περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (οινόπνευμα) μικρό γατάκι, το έβαλε σε πλαστική σακούλα με σκοπό να το πετάξει σε κάδο απορριμμάτων.

    Σε βάρος του βεβαιώθηκε και προβλεπόμενο από τη νομοθεσία διοικητικό πρόστιμο.

    Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

    Πηγή: protothema.gr - Photo by Kote Puerto on Unsplash

  • Κάρπαθος: Σάλος με το βίντεο από ταβέρνα που βάζουν ζωντανά ψάρια στο τηγάνι
    Κάρπαθος: Σάλος με το βίντεο από ταβέρνα που βάζουν ζωντανά ψάρια στο τηγάνι

    Για το περιστατικό έχει υποβληθεί καταγγελία στο ΑΤ Καρπάθου

    Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram από ταβέρνα στην Κάρπαθο στην οποία όχι μόνο αλευρώνουν ζωντανά τα ψάρια αλλά στη συνέχεια τα βάζουν ζωντανά και στο τηγάνι.
    Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η πανελλήνια ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα και το κυνήγι «Νέμεσις» φαίνονται αρχικά πλάνα από τα ζωντανά ψάρια μέσα σε έναν κάδο με αλεύρι.
    Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να βάζει στο τηγάνι ζωντανά τα ψάρια τα οποία πηδούν από την επαφή τους με το καυτό λάδι. Ο ίδιος άνδρας κρατά τα ψάρια ακίνητα με μια τσιμπίδα ενώ σε ένα από αυτά ακουμπάει πρώτα την ουρά του στο καυτό τηγάνι.
    Τις σκληρές εικόνες καταγράφει μια γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει ως εξαιρετικά αστείο το θέαμα λέγοντας κάποια στιγμή «δεν αλευρώνεται μόνο του, τηγανίζεται και μόνο του».

    ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Σύμφωνα με την «Νέμεσις» για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στο ΑΤ Καρπάθου για κακούργημα και βασανιστική θανάτωση ζώου.
    Κατά την καταγγελία, μάλιστα, αρχικά οι αστυνομικοί στο ΑΤ Καρπάθου ρωτούσαν πού υπάγεται αυτή η περίπτωση.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Δύο συλλήψεις ανακοίνωσε ο Θεοδωρικάκος
    Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Δύο συλλήψεις ανακοίνωσε ο Θεοδωρικάκος

    Σε δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία σημειώθηκε πριν από 2 χρόνια, προχώρησε η αστυνομία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο Facebook.

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος, οι 2 συλληφθέντες εμπλέκονται στην υπόθεση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν οι φυσικός και ο άμεσος αυτουργός. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το Σάββατο.

    Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου:

    Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει.

    Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

    Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας.

    Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

    Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

    Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης θα καταδικάσει τις διχαστικές και ανατριχιαστικές δηλώσεις Θεοδωρικάκου;
    Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης θα καταδικάσει τις διχαστικές και ανατριχιαστικές δηλώσεις Θεοδωρικάκου;

    «Η σημερινή αθλιότητα του κ. Θεοδωρικάκου κατά του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ξεπερνάει κάθε όριο», αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου για τη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρούς.

    Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τάκη Θεοδωρικάκου ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θέλει νεκρούς». Η Πόπη Τσαπανίδου κάνει λόγο για αθλιότητες και συκοφαντίες και ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσει τα όσα είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

    «Η σημερινή αθλιότητα του κ. Θεοδωρικάκου κατά του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ξεπερνάει κάθε όριο.

    Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους πολίτες λίγο πριν τις εκλογές, χωρίς ίχνος ντροπής και κανένα αίσθημα ευθύνης, δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ «θέλει νεκρούς».

    Ο κ. Θεοδωρικάκος θα έπρεπε να απολογείται που επί των ημερών του η μαφία κάνει κουμάντο στο Υπουργείο του, που δεν μπορεί να προστατέψει ούτε την 12χρονη στον Κολωνό και η χώρα έχει εκτεθεί διεθνώς για την αστυνομική αυθαιρεσία.

    Και όχι να προσπαθεί να κρύψει την αποτυχία του με τέτοιες άθλιες συκοφαντίες κατά των πολιτικών του αντιπάλων», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Κύριε Πρωθυπουργέ, εσείς αισθάνεστε την παραμικρή ευθύνη απέναντι στους πολίτες, να διασφαλίσετε τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό στον δρόμο προς τις εκλογές;

    Θα καταδικάσετε εδώ και τώρα τις βαθύτατα διχαστικές, συκοφαντικές και ανατριχιαστικές δηλώσεις του υπουργού σας;»

    Πηγή: iEidiseis.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο