Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 16:05

Γιώργος Μαζωνάκης: Μαγείρεψε με τον «Άλλο άνθρωπο» και μοίρασε γεύματα «αγάπης»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη για την συναυλία που πρόκειται να πραγματοποιήσει απόψε, βρήκε την ευκαιρία να συνδράμει στο έκτακτο μαγείρεμα που διοργάνωσαν τα μέλη της κοινωνικής κουζίνας

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν σήμερα τα μέλη της κοινωνικής κουζίνας ” ο άλλος άνθρωπος”, οι οποίοι για άλλη μια φορά έστησαν τον μαγειρικό πάγκο, άναψαν το γκάζι με το καζάνι και μαγείρεψαν όλοι μαζί, με πολύ μεράκι και καλή διάθεση. Πρωτοστάτης όπως πάντα ο αγαπητός σε όλους Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, η ψυχή του άλλο ανθρώπου, που εδώ και χρόνια προσφέρει ζεστό φαγητό, σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη και επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο, με αποστολές σε περιοχές που χρήζουν βοήθειας.
Ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη για την συναυλία που πρόκειται να πραγματοποιήσει απόψε, βρήκε την ευκαιρία να συνδράμει στο έκτακτο μαγείρεμα που διοργάνωσε ο ” άλλος άνθρωπος” στην καρδιά της πόλης, αμέσως “σήκωσε μανίκια” και άρχισε να ψιλοκόβει τα λαχανικά για τη λαχταριστή μακαρονάδα με σάλτσα λαχανικών που περιλαμβάνει σήμερα το μενού. Να αναφερθεί ότι ο τραγουδιστής είναι γνωστός για τις μαγειρικές του ικανότητες, καθώς και για τα διασκεδαστικά βίντεο με εκτέλεση συνταγών που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το τελευταίο διάστημα συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της εθελοντικής ομάδας ” ο άλλος άνθρωπος”.
Άλλωστε τα έσοδα των συναυλιών όλης της καλοκαιρινής περιοδείας του φέτος θα διατεθούν στην ομάδα. Αν και η θερμοκρασία ήταν υψηλή και ο ήλιος καυτός, το μαγείρεμα στέφθηκε με επιτυχία, ενώ οι εθελοντές συγκίνησαν τους περαστικούς από την Αριστοτέλους, με την προσήλωση τους στην προσφορά.
μαγειρεμα-μαζωνακης2

“Το φαγητό είναι πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι”. Με αυτό το σύνθημα τα μέλη της ομάδας, δούλεψαν ομαδικά για να κάνουν το τραπέζι σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας σήμερα.
μαζωνακης-μαγειρεμα3
Αξίζει να σημειωθεί για όσους δεν γνωρίζουν την εθελοντική ομάδα, ότι η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος άνθρωπος» ετοιμάζει κάθε μέρα μαγειρεμένο φαγητό το οποίο και προσφέρεται δωρεάν σε όποιον το έχει ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια δράση αγάπης και αλληλεγγύης η οποία ξεκίνησε το 2011 από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, που όπως λέει συχνά «το φαγητό είναι πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι».
Πηγή: protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 16:30

Σχετικά Άρθρα

  • Γιώργος Μαζωνάκης: Τραγουδά το «Παιδί της νύχτας» στο ασανσέρ - Δείτε βίντεο
    Γιώργος Μαζωνάκης: Τραγουδά το «Παιδί της νύχτας» στο ασανσέρ - Δείτε βίντεο

    Μπαινοβγαίνοντας στο ασανσέρ, ο τραγουδιστής μοιράστηκε μερικά κλιπ με τους διαδικτυακούς του φίλους

    Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου και τραγούδησε για τους διαδικτυακούς του φίλους.

    Δεν είναι λίγες άλλωστε, οι αναρτήσεις του τραγουδιστή που ερμηνεύει διάφορες επιτυχίες -δικές του και μη- και αναρτά τα βίντεο στο Instagram.

    Το ίδιο έκανε και πριν από μερικές ώρες. Μέσα από το προφίλ του ανέβασε βίντεο σε stories, όπου στέκεται σε ένα ασανσέρ και τραγουδά διάφορα κομμάτια, εμφανώς χαρούμενος. «Πάμε όλοι μαζί σε μία παραλία» και «Παιδί της νύχτας» τραγούδησε, μπαινοβγαίνοντας στο ασανσέρ. Στα βίντεο, που τραγουδά «Πάμε Όλοι μαζί σε μια Παραλία» και «Παιδί της νύχτας», πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση: «Όποιος τη νύχτα περπατεί...».

    Δείτε τα βίντεο

    Οι αναρτήσεις του Γιώργου Μαζωνάκη που τραγουδά στο Instagram

    Πριν από λίγο καιρό, ο τραγουδιστής έκανε μία νέα ανάρτηση μέσα από το προφίλ του με βίντεο από το αυτοκίνητό του.

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης στήριξε το κινητό τηλέφωνό του στο κέντρο του αυτοκινήτου και απευθυνόμενος στους πάνω από 350 χιλιάδες ακολούθους του, είπε: «Πολύ καλησπέρα σας με Τζορτζ Μάικλ και Freedom» με το τραγούδι να ακούγεται από τα ηχεία.

    Δείτε περισσότερα στο protothema.gr

  • O Γιώργος Μαζωνάκης ντύθηκε... Πάπας κι ευλόγησε το κοινό των Mad - Αφηνίασε το Twitter
    O Γιώργος Μαζωνάκης ντύθηκε... Πάπας κι ευλόγησε το κοινό των Mad - Αφηνίασε το Twitter

    Πιστός στις εκκεντρικές και μοναδικές εμφανίσεις ο δημοφιλής τραγουδιστής -Στη σκηνή με δερμάτινες μπότες-ζαρτιέρες

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες και εκκεντρικές του εμφανίσεις. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν και οι εμφανίσεις του στα φετινά βραβεία Mad.
    O δημοφιλής τραγουδιστής πραγματοποίησε δύο μοναδικές εμφανίσεις στα βραβεία. Στην μια ανέβηκε στη σκηνή ντυμένος στα λευκά σαν… Πάπας όπου ευλόγησε τους θαυμαστές του. Στη συνέχεια άλλαξε και βγήκε στη σκηνή με total black ντύσιμο με δερμάτινες μπότες-ζαρτιέρες.
    Δείτε όλη την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη
    Αφηνίασε το Twitter

    Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter αφηνίασε και σχολίασε την εμφάνισή του με τον πιο σπαρταριστό τρόπο.

    Πηγή: Protothema.gr
  • Γιώργος Μαζωνάκης: Τη μάνα μου, δεν την έχω πει ποτέ «μητέρα»
    Γιώργος Μαζωνάκης: Τη μάνα μου, δεν την έχω πει ποτέ «μητέρα»

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε στις αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων από το Πέραμα αλλά και στην έντονη επιθυμία του τελευταίου χρόνου να ξαναβρεθεί στο σπίτι της γιαγιάς του

    Συνέντευξη στο περιοδικό «Κ» παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης με αφορμή την ταινία μικρού μήκους «Ανήκω σε μένα» που είναι βασισμένη στη ζωή του. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων από το Πέραμα αλλά και στην έντονη επιθυμία του τελευταίου χρόνου να ξαναβρεθεί στο σπίτι της γιαγιάς του. «Δε θα ξεχάσω ένα βράδυ που τελείωσε το γύρισμα και ήταν τόσο γαλήνια όλα στο καρνάγιο και θυμόμουν την παιδική μου ηλικία με τη γιαγιά μου στο Πέραμα, η συγκίνηση είναι λίγη σαν λέξη για να περιγράψει τι ένιωθα.

    Τον τελευταίο χρόνο, έπαιρνα τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, τη μάνα μου – δεν την έχω πει ποτέ μητέρα – και τους έλεγα ότι θέλω να πάω στο Πέραμα να δω αν υπάρχει ακόμα το σπίτι της γιαγιάς μου και αν οι αδερφές του πατέρα μου είναι ακόμα εκεί. Πριν από πέντε μήνες πήγαμε με τον πατέρα μου και υπήρχαν όλα, πήγα στο σπίτι της γιαγιάς και πέτυχα κάτι ξαδέρφες μου.

    Πολλές φορές πριν κοιμηθώ, όταν θέλω να ηρεμήσω, σκέφτομαι ότι είμαι εκεί και παίζω. Ήθελα να με αφήνουν οι γονείς μου εκεί, γιατί μου έκαναν τα χατίρια οι θειάδες μου, ήμουν και ο τελευταίος Μαζωνάκης, δεν υπάρχει άλλος Γιώργος Μαζωνάκης, οπότε μου ήρθε όλο αυτό με την ταινία».

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch