Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 10:24

Σκιάθος: Εισέβαλε στο δωμάτιο της και την έριξε στο κρεβάτι - 25χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από συνάδελφο της

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Απόπειρα βιασμού από συνάδελφο της κατήγγειλε μια 25χρονη στη Σκιάθο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης, το βράδυ του Σαββάτου ένας συνάδελφός της από το Μπαγκλαντές εισέβαλε στο δωμάτιο, που της είχε παραχωρήσει ο εργοδότης, και αφού την έριξε στο κρεβάτι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η 25χρονη κατάφερε να τον απωθήσει και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο 40χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών του Βόλου.

Τι υποστήριξε ο 40χρονος

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου και στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το e-thessalia, ο ίδιος δεν αρνήθηκε το περιστατικό, αλλά υποστήριξε ότι είχε πιει «κάτι παραπάνω» κι ότι δεν είχε σκοπό να βιάσει την 25χρονη.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 10:01

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο
    Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο

    Υπό διερεύνηση έχει τεθεί σήμερα από την αστυνομία του Αγρινίου μια καταγγελία.

    Η καταγγελία αφορά σε περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου.

    Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, μαθητής απειλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από άλλο μαθητή.

    Φέρεται επίσης να συνέβη το περιστατικό μπροστά σε άλλα παιδιά που αναστατώθηκαν.

    Αν και για το ζήτημα υπήρξαν κάποιες φήμες χθες, σήμερα εντούτοις γονέας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

    Προφανώς γίνεται η προβλεπόμενη διαχείριση του συμβάντος από τις εμπλεκόμενες αρχές.

    Πηγή: AgrinioNews.gr

  • Πάτρα: Κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον 55χρονο πρώην συντροφό της
    Πάτρα: Κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον 55χρονο πρώην συντροφό της

    Για απόπειρα βιασμού κατήγγειλε 35χρονη τον πρώην συντροφό της, στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

    Για απόπειρα βιασμού κατηγορείται 55χρονος μετά από καταγγελία της 35χρονης πρώην συντρόφου του, στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

    Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς η γυναίκα, αποπειράθηκε να τη βιάσει τον περασμένο Ιούνιο και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι της, αφού προηγουμένως του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

    Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Πελοπόννησο» πως η 35χρονη δικαιολόγησε την ετεροχρονισμένη καταγγελία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της, λέγοντας πως ο άνδρας συνεχίζει να την ενοχλεί. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πατρών.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Αχαΐα: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του, την απείλησε με μαχαίρι!
    Αχαΐα: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του, την απείλησε με μαχαίρι!

    Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε η ανήλικη στα χέρια του 34χρονου θείου της, σε περιοχή του Αιγίου. Η «σωτήρια» επέμβαση γυναίκας.

    Τον απόλυτο τρόμο έζησε 11χρονη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», στα χέρια συγγενικού της προσώπου το οποίο υπό την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και επιχείρησε να τη βιάσει.

    Ολα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι βρισκόταν μόνο στην κατοικία του στην περιοχή Παλαιοκολούρα Αιγίου. Ο 34χρονος θείος της, εκμεταλλευόμενος ως φαίνεται την απουσία των γονέων της, την επισκέφθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει, τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

    Κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και ασκώντας της σωματική βία και με την επίδειξη μαχαιριού που κατείχε, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

    Η 11χρονη αντιστάθηκε και στις απεγνωσμένες προσπάθειές της να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε, άρχισε να φωνάζει, με γειτόνισσα που την άκουσε να σπεύδει στο σημείο για να δει τι συμβαίνει. Η εικόνα που αντίκρισε, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία, ήταν σοκαριστική. Ο 34χρονος, μετά τη «σωτήρια» επέμβαση της γυναίκας, τράπηκε σε φυγή.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας άμεσα βρέθηκαν στην περιοχή, ωστόσο παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

    Πρόκειται για άτομο «γνωστό» στις διωκτικές Αρχές για παραβατική συμπεριφορά, έχοντας απασχολήσει για περιπτώσεις κλοπών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», την επομένη της απόπειρας βιασμού και ενώ αναζητείτο, φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο με τραυματισμό, εγκαταλείποντας το σημείο. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

    Πηγή: Pelop.gr
  • Θεσσαλονίκη: Νεαρός κατήγγειλε βιασμό - Οι δράστες ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο
    Θεσσαλονίκη: Νεαρός κατήγγειλε βιασμό - Οι δράστες ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο

    Στη σύλληψη δύο ανδρών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό,ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

    Είχε προηγηθεί, όπως αναφέρει το thestival. gr καταγγελία 23χρονου, σύμφωνα με την οποία οι προαναφερόμενοι άντρες, μαζί με συνεργό τους, βραδινές ώρες της 13-09-2024, με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου, παρά τη θέλησή του, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και ανήρτησαν στο διαδίκτυο, ενώ στη συνέχεια του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.

    Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από Ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
    Πηγή: cnn.gr

  • Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της
    Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της

    Επικοινωνία και με τη μητέρα από το λιμεναρχείο Πειραιά - Της πήραν κατάθεση, καθώς και σε ακόμα μια κύρια που ήταν μαζί για να γίνει και ποινική διερεύνηση

    Διοικητικές κυρώσεις έχουν αποδοθεί στον ύπαρχο του πλοίου που συνέβη το περιστατικό με τη Μυρτώ, έπειτα από τη χθεσινή καταγγελία της μητέρα της.
    Σημειώνεται ότι, το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά είχε εκκινήσει διαδικασία από μόνο του, χθες, μόλις έγινε το περιστατικό κατά τον κατάπλου του πλοίου καθώς, όταν η μητέρα της ζήτησε από τον ύπαρχο εξηγήσεις ήταν μπροστά λιμενικός.
    Οι κυρώσεις αφορούν απρεπή συμπεριφορά βάσει του γενικού κανονισμού του Λιμένα. Επίσης έγινε επικοινωνία και με τη μητέρα από το Λιμεναρχείο και της πήραν κατάθεση, καθώς και σε ακόμα μια κύρια που ήταν μαζί για να γίνει και ποινική διερεύνηση.
    Σημειώνεται ότι πρωτοβουλία είχε αναληφθεί το καλοκαίρι για την τροποποίηση του ΠΔ 44/2011. Βγήκε σε διαβούλευση με θέμα την υποχρέωση επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων με μεταφορική ικανότητα κάτω των 400 επιβατών που κάνουν δρομολόγια μέχρι 30 ναυτικά μίλια να έχουν ασανσέρ και αναβατόρια για άτομα με ειδικές ανάγκες.
    Αφορά όλα τα νεότευκτα πλοία, ενώ θα δοθεί χρόνος στα υπάρχοντα πλοία για να κάνουν τις αναγκαίες μετασκευές. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων κα.

    Η καταγγελία της μητέρας

    Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου, στριμωγμένη σε γκαράζ πλοίου βρέθηκε η Μυρτώ, ενώ επέστρεφαν από την Αστυπάλαια.

    Η κυρία Κοτρώτσου με ανάρτησή της ανέφερε όσα βίωσε η ίδια και η κόρη της στο πλοίο ενώ επέστρεφαν από το νησί.

    Δείτε την ανάρτηση της κυρίας Κοτρώτσου:
    Αναλυτικά η ανάρτησή της:

    Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο... λέει ενα παλιό τραγουδι... Και ειναι αλήθεια τουλάχιστον για εμάς.

    Δεν προλάβαμε να επιστρεψουμε Αθήηνα. Στον γυρισμό απο Αστυπάλαια μέσα στο πλοίο blue star ferries Naxos συνέβη ότι δεν θα έπρεπε να συμβεί σε κανένα ΑμεΑ και μη.

    1. Στο λιμάνι της Αστυπάλαιας δηλώνω (όπως πρέπει) ότι μεταφέρω ΑμεΑ για να δουν που και ποτέ θα μπούμε. Υποψιασμένη απο τον πηγαιμό που αν και το δήλωσα είχαν στριμώξει το αυτοκίνητο άκρη άκρη και όταν χρειάστηκα κάτι απο μέσα και κατέβηκα όταν έδεσε το πλοίο στο πρώτο λιμάνι ήταν αδύνατο να το πάρω. Όλως τυχαίως μας βάζουν στην ίδια θέση αν και πάλι το είπα. Κατευθείαν έρχεται και το πίσω αυτοκινητο και ευτυχώς που πρόλαβα να ειδοποιήσω τον οδηγό να περιμένει 1 λεπτό να κατεβάσω την Μυρτώ.

    2. Όταν φθάσαμε Πειραιά πριν δέσει το πλοίο μας κατεβάζουν στο γκαράζ που ειναι εντελώς αδύνατο να προσεγγίσουμε το αυτοκίνητο. 15 λεπτά διαμονή στο αποπνικτικό περιβάλλον του γκαράζ με τα καυσαέρια, ακομη και για υγιείς ανθρωπους. Διαμαρτύρομαι, την πάνε λίγο πιο πέρα. Κατεβαίνουν οι οδηγοί και περνάνε στην κυριολεξία απο πάνω της. Και να μην έχεις κορωνοϊό κινδυνεύεις να κολλήσεις. Δεν φοράει μάσκα η Μυρτω λόγω αναπνευστικού προβλήματος. Ξανά διαμαρτύρομαι την πάνε επάνω στο σαλόνι. Περιμένω αφου άδειασε το γκαράζ την κατεβάζουν την βάζω στο αυτοκίνητο να φύγουμε. Δυστυχώς περιμένουμε ξανά, είχαν κατεβάσει και τις δυο ράμπες του παταριού οπότε, αποκλεισμένοι περιμένουμε ξανά.

    3. Επιτέλους βγαίνουμε και πριν την μπουκαπόρτα κοντοστέκομαι γιατί άκουσα ότι ο λοστρόμος φταίει για όλο αυτό, να παραπονεθώ. Μου λέει όχι εγώ, ο ύπαρχος και μου τον δείχνει, που στεκόταν στην μπουκαπόρτα.

    4. Προχωρώ και σταματάω εκει, και εκφράζω στον ύπαρχο το παράπονο μου. Αδιάφορος ψυχρός σαν να μη ακούει λέει: ε και; Δεν ηταν το δικό του παιδί που ταλαιπωρήθηκε και κινδύνευε να πάθει μια επιληπτική κρίση βεβαιώσεις βεβαίως. Ζήτω το όνομά του να αναφερθώ στην εταιρεία γιατί το μικρό ταμπελάκι με τα γράμματα ψείρες, γράφει μόνο το μικρό όνομα, (παρανόμως νομίζω) και αρνείται να το δώσει. Εκνευρίζομαι περισσότερο και λέω δεν πειράζει θα κάνω αναφορά στην εταιρεία σου και στο λιμεναρχείο, αυτοί θα σε βρουν δεν είστε δα και πολλοί. Και τότε ξυπνά απο την απάθειά του, λέει ψυθιρίζοντας ένα όνομα μέσα από τα δόντια του που δεν άκουσα, και αρχίζει να φωνάζει το δικό σου όνομα θέλω. Του δίνω το ταμπελάκι αναπηρίας που γράφει το όνομά μου και τα στοιχεία μου πρόθυμα και βγαζει το κινητό του πηγαίνοντας στο μπροστινό μέρος του αυτονικήτου να βγάλει φωτογραφία με απειλητικό ύψος (μπορεί και να έβγαλε), λέγοντας θα δεις. Λέω δεν καταλαβα τι έκανα; Μου λέει θα κάνω μήνυση γιατί με έβρισες. Λέω εγω καθόλου έχω και μάρτυρα τη γυναίκα δίπλα μου. Μου λέει νομίζεις... υπονοώντας πιθανώς τους εργαζόμενους στο ΚΑΡΑΒΙ. Δεν έβρισα καθόλου γιατί δεν βρίζω για εντελώς προσωπικούς και θρησκευτικούς λόγους, αλλά συνεχίζει τις φωνές και τις απειλές. Παίρνω το κινητο μου στο χέρι και χωρίς να το ανοίξω, δεν μπορούσα άλλωστε λόγω ταραχής, λέω και εγώ το ίδιο. Και τότε παθαίνει παράκρουση και αρχίζει να ουρλιάζει. Με έγραψε λιμεναρχείο λιμεναρχείο ελάτε...

    Και αρχίζει να χτυπά με μένος το αυτοκινητο. Του λέω σταματά να χτυπάς και εγώ το λιμεναρχείο θέλω, να κάνω λίγο πιο άκρη να περιμένω. Συνεχίζει να χτυπά το αμάξι, και ως εκ θαύματος γιατί πάντα υπάρχει Θεός εμφανίζεται το αυτοκίνητο του λιμεναρχείου, που δεν το έβλεπα γιατί με εμπόδιζε η πλάτη του εν λόγω κυρίου (ας πούμε) αλλα ούτε και αυτός πιθανώς το είχε δει γιατί το είχε στην πλάτη του. Κατεβαίνει ο λιμενικός και του λέει τι κάνεις; Σε εχω δει εδώ και ώρα τι κάνεις και επί πλέον φωνάζεις να κάνω τι; Το βλέπεις το σήμα ανάπηρου; Έχει άνθρωπο μέσα και συμπεριφέρεσαι έτσι? Το ξέρεις ότι μπορεί να σου κάνει μήνυση εκείνη; Και τότε αρχίζει η μεταστροφή. Εγώ δεν έκανα τίποτε (πιθανώς έπρεπε κατά τη γνώμη του να μας δείρει κιόλας), η κυρία, και αν δεν κάνει κάτι αυτήη εγώ δεν θα κάνω τ'ιποτε… Όπως καταλαβαίνετε αυτός ηταν ενα εκφοβισμός για να μην του κάνω.

    Πώς το λέμε; Και κερατάς και δαρμένος. Εγώω πάλι πήγα στο λιμεναρχείο ώρα 5.30 μαζί με το λιμενικό, τρέμοντας απο την ταραχή και υπέβαλα επι τόπου γραπτή καταγγελία, για μη τήρηση κανονων που αφορούν φόρτωση- εκφόρτωση ΑμεΑ, απειλητική υβριστική και εκβιαστική συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου.

    5. Ενημέρωσα μεταά απο 2 ώρες τηλεφωνικά την εταιρείια Blue Star, που ομολογώ ότι τάχιστα ασχολήθηκαν και με πήραν μετά να μου ζητήσουν συγγνώμη, καθώς επίσης ενημερώθηκε ο καπετάνιος του καραβιού κ. Καλφοπούλος (αν δεν κάνω λάθος) μου ζήτησε αυτός συγγνώμη και μου είπε ότι ο εν λόγω ύπαρχος θα μετατεθεί.

    Συμπέρασμα υπόσχεση; Κανένα δεν πρέπει να αφήνουμε να μας συμπεριφέρεται έτσι πολλώ δε μάλλον όταν έχει να κάνει με τον άνθρωπο ΑμεΑ που βοηθάμε για μια καλύτερη ζωή.
    Άνθρωποι αδιάφοροι και απαθείς προς αυτό, που δεν τηρούν τους κανονισμούς και δεν έχουν την στοιχειώδη ευγένεια δεν κάνουν για θέσεις που έχουν επαφή με το κοινό. Ας τοποθετηθούν κάπου άλλου να προσφέρουν κάτι πιο αποδοτικό. Δεν κάνουμε όλοι για όλα.

    Η εταιρεία Blue Star ας προσέχει περισσότερο μετά τον φόνο του Αντώνη γιατί η γυναικα του Καίσαρα, δεν αρκεί να ειναι τίμια πρέπει και να δείχνει τίμια. Και πρέπει να περνά από διπλό κοντρόλ το προσωπικό της σε θέματα ευγένειας.

    Πρέπει εμείς που έχουμε άτομα με αναπηρία να ζητάμε το δίκιο μας και να παλεύουμε γι αυτό με οποίο κόστος επιπλέον τρεξίματος και ταλαιπωρίας, γιατί μόνο έτσι σ' αυτήν τη χώρα κάτι θα αλλάξει. Χωρίς αγώνα δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΕ.

    Γιατί ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό, πιο ζωντανό...

    Υ.Σ. προς ενημέρωσή σας: Η εταιρεία Blue Star Ferries και ο καπετάνιος με διαβεβαίωσαν ότι ο ύπαρχος μετατίθεται!!!!
    Πηγή: Protothema.gr
  • «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει»: Σοκάρει η περιγραφή της 20χρονης για την απόπειρα βιασμού στην Σαλαμίνα
    «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει»: Σοκάρει η περιγραφή της 20χρονης για την απόπειρα βιασμού στην Σαλαμίνα

    Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μετά τις απειλές του 35χρονου περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα από τη Σαλαμίνα η οποία παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού ενώ βρισκόταν σε παραλία.

    Η περιγραφή της 20χρονης

    «Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενοχλεί δύο φορές. Του κάνω ότι δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα στην παραλία, ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου», είπε η 20χρονη στο Mega.

    «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ», συμπλήρωσε.

    «Η αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει», είπε η ίδια.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI

  • Σαλαμίνα: Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη - Το 2023 προσπάθησε να κακοποιήσει 14χρονη
    Σαλαμίνα: Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη - Το 2023 προσπάθησε να κακοποιήσει 14χρονη

    Στον εισαγγελέα οδηγείται την Παρασκευή (30/8) ο 35χρονος που προσπάθησε να βιάσει 20χρονη στη Σαλαμίνα. Η κοπέλα ξέφυγε από τα χέρια του έπειτα από την παρέμβαση ενός φίλου της που μάλιστα ξυλοκόπησε τον δράστη και τον έκανε να ομολογήσει τις πράξεις του.

    Ο 35χρονος επίδοξος βιαστής είναι γνώριμος στις αστυνομικές αρχές έχοντας «βαρύ» ποινικό παρελθόν, ενώ είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού. Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2023 είχε συλληφθεί ξανά για απόπειρα βιασμού και για σεξουαλική παρενόχληση μιας 14χρονης μαθήτριας μέσα σε λεωφορείο στη Σαλαμίνα. Επίσης είχε συλληφθεί στο παρελθόν 15 φορές για διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά.

    «Το τι μπορεί να έκανε δεν θέλω να το σκεφτώ»

    Την ίδια στιγμή, το Star έφερε στη δημοσιότητα μία ακόμα καταγγελία νεαρής κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα παρενόχλησης από τον 35χρονο.

    Η κοπέλα είπε πως ο ίδιος άντρας την πλησίασε πριν τρεις εβδομάδες στην παραλία της Σαλαμίνας, ζητώντας της αναπτήρα και ισχυριζόμενος ότι του έκλεψαν το κινητό την προηγούμενη μέρα στην ίδια παραλία. «Αφού του είπα "όχι" και πως δεν έχω σήμα, με πλησίασε ξανά ρωτώντας με από πού είμαι και ότι με είδε μόνη και πήρε το θάρρος να έρθει να μου μιλήσει. Κατευθείαν του είπα ότι είμαι με τη μητέρα μου και όχι μόνη μου και απομακρύνθηκε, ζητώντας συγνώμη 10 φορές και σε εμένα και στη μητέρα μου, όταν βγήκε από τη θάλασσα. Το τι μπορεί να έκανε, αν όντως ήμουν μόνη μου, δεν θέλω να το σκεφτώ», είπε η κοπέλα.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Καρπενήσι: Ανατροπή με την καταγγελία της 17χρονης για βιασμό σε camp Taekwondo (upd)
    Καρπενήσι: Ανατροπή με την καταγγελία της 17χρονης για βιασμό σε camp Taekwondo (upd)

    Πλήρης ανατροπή στην καταγγελία της 17χρονης αθλήτριας Taekwondo για βιασμό στο Καρπενήσι.

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη νέα υπόθεση βιασμού που ήρθε στο «φως» μετά από καταγγελία 17χρονη αθλήτριας στις αστυνομικές αρχές στο Καρπενήσι.

    Η 17χρονη που συμμετείχε σε camp Taekwondo σε ξενοδοχείο στο Καρπενήσι είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα βιασμού από 14χρονο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Ωστόσο, λίγο αργότερο, όπως έγινε γνωστό η αθλήτρια απέσυρε την καταγγελία, λέγοντας σε νέα της κατάθεση ότι υπήρξε συναίνεση στη σεξουαλική πράξη.

    Ο 14χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος, ενώ για τους λόγους που οδήγησαν την 17χρονη σε ψευδή καταγγελία είναι ότι αναγκάστηκε να πει ψέματα, γιατί την διαπόμπευσε.

    Η σύλληψη έγινε χθες το πρωί στις 27 Αυγούστου.

    Και τα δύο παιδιά συμμετείχαν σε προπονητικό Camp Taekwondo, που πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις γνωστού ξενοδοχείου στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.

    Η πρώτη καταγγελία ανέφερε πως η 17χρονη αμετέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, προκειμένου να συναντήσει Έλληνα συναθλητή της και εκεί βρισκόταν ο 14χρονος, που είχε γνωρίσει τις προηγούμενες ημέρες από κοινούς φίλους και με τον οποίο επικοινωνούσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

    Αφού, μπήκε στο εν λόγω δωμάτιο προκειμένου διαπιστώσει αν υπήρχε ο φίλος που αναζητούσε, ο 14χρονος με την χρήση σωματικής βίας την ανέβασε στο πάνω μέρος του δωματίου, όπου προέβη σε γενετήσια πράξη, χωρίς τη θέλησή της.

    Αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, ακούστηκε ένας θόρυβος από την πόρτα του δωματίου και όταν ο 14χρονος κατέβηκε να δει ποιος ήταν, τότε η 17χρονη ανασηκώθηκε, ντύθηκε και κατέβηκε στο κάτω χώρο του δωματίου, οπού διαπίστωσε ότι εκεί βρισκόταν ο προπονητής του, στον οποίο όμως δεν ανέφερε κάτι για το συμβάν. Στη συνέχεια η παθούσα ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησής της και ακολούθως ανέφερε το συμβάν στη Γερμανίδα συνοδό της και στους γονείς της, που βρίσκονται στη Γερμανία.

    Πηγή: iEidiseis.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο