Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 08:24

Σκιάθος: «Καίει» τον πυραγό η σύντροφός του - Μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρά κορίτσια!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στη δικογραφία - Ο πυροσβέστης λέει ότι της ζήτησε να χωρίσουν και αυτή θέλησε να τον εκδικηθεί

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση της Σκιάθου, με πρωταγωνιστή τον πυροσβέστη που τον κατήγγειλε η σύντροφος του ότι πλησίασε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της και διατηρούσε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του, προκύπτουν μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr.

Η πρώην σύντροφος του, στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία καταγγέλλει πως κοιμόταν αγκαλιά με τη μεγάλη της κόρη ηλικίας 12 ετών, η οποία όπως της αποκάλυψε είναι ερωτευμένη μαζί του, την ίδια ώρα που ανακάλυψε άσεμνες φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της στο κινητό του. Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του στην απολογία του στον ανακριτή υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με όλα όσα του προσάπτει η σύντροφος του, υποστηρίζοντας πως προέβη σε αυτές τις καταγγελίες για να τον εκδικηθεί επειδή της ζήτησε να χωρίσουν. Βέβαια όπως φαίνεται δεν έπεισε τις αρχές που διέταξαν την προφυλάκιση του.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 08:45

Σχετικά Άρθρα

  • Σκιάθος: Μυστήριο με τον θάνατο 57χρονου Βρετανού σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο
    Σκιάθος: Μυστήριο με τον θάνατο 57χρονου Βρετανού σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο

    Αναστάτωση επικρατεί στη Σκιάθο με τον μυστηριώδη θάνατο ενός 57χρονου Βρετανού τουρίστα που τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν την Ελλάδα και το νησί των Σποράδων.

    Η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (9/8) από συνεργείο που εκτελούσε εργασίες σε υπό ολική ανακαίνιση ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου. Ο Βρετανός βρέθηκε σε περιφραγμένο χώρο από εργάτες της οικοδομής. Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του.

    Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

    Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας, ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή.

    Την ίδια στιγμή, φίλοι του γιου του 58χρονου, κάνουν έκκληση μέσω διαδικτύου για να συγκεντρωθούν χρήματα με σκοπό να μεταφερθεί η σορός του πατέρα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Μέχρι τότε, παραμένει στο νησί.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο οικοδομής
    Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο οικοδομής

    Ο άνδρας ήταν υπήκοος του Ηνωμένου Βασιλείου και από τις 28 Ιουλίου παραθέριζε μόνος του στο νησί - Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

    Στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου στη Σκιάθο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για έναν 57χρονο υπήκοο του Ηνωμένου Βασιλείου που από τις 28 Ιουλίου παραθέριζε μόνος του στο νησί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Skiathoslife.gr τον άτυχο άντρα βρήκαν σε περιφραγμένο χώρο του πρώην ξενοδοχείου «Λαλάρια», εργάτες της οικοδομής στις 6.30 περίπου το πρωί.
    Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του.
    Το απονενοημένο διάβημα ο 57χρονος σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από κάμερες της περιοχής το Α.Τ Σκιάθου, το έκανε στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής παρακάμπτοντας την περίφραξη και ανεβαίνοντας στο 2ο όροφο από όπου και πήδηξε στο κενό.
    Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στις 21:00 με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία - νεκροτομή. Από την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου αναζητούνται συγγενείς ή φίλοι για την παραλαβή της σορού.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σκιάθος: Νεκρός βρέθηκε 47χρονος τουρίστας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του
    Σκιάθος: Νεκρός βρέθηκε 47χρονος τουρίστας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του

    Τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης του καταλύματος χωρίς τις αισθήσεις του

    Νεκρός βρέθηκε ένας 47χρονος με καταγωγή από τη Ρουμανία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Σκιάθο, ο οποίος βρισκόταν στο νησί για διακοπές.
    Σύμφωνα με το Skiathoslife.gr, ο 47 χρονος εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, όταν περίπου στις 18:15 ανέβηκε στο δωμάτιό του και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.
    Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. Εκεί του εγινε ΚΑΡΠΑ επί 30 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον επαναφέρουν.
    Για τα αίτια του θανάτου του θα πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή στο Βόλο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • SOS από Europol: Αύξηση της παιδικής πορνογραφίας και πρόβλημα στην ταυτοποίηση των δραστών λόγω τεχνητής νοημοσύνης
    SOS από Europol: Αύξηση της παιδικής πορνογραφίας και πρόβλημα στην ταυτοποίηση των δραστών λόγω τεχνητής νοημοσύνης

    Περισσότερα από 300 εκατομμύρια παιδιά πέφτουν θύματα διαδικτυακής σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης κάθε χρόνο, δήλωσαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου τον Μάιο

    Εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που δημιουργούνται με τη χρήση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) πληθαίνουν, καθιστώντας ολοένα και πιο δύσκολο τον εντοπισμό των θυμάτων και των δραστών, προειδοποίησε σήμερα η Europol.
    «Ο όγκος των αυτόματα κατασκευασμένων εικόνων σεξουαλικού υλικού αποτελεί πλέον ένα σημαντικό και αυξανόμενο μέρος του υλικού σεξουαλικής παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο» και «αναμένεται να εξαπλωθεί περαιτέρω στο εγγύς μέλλον», υπογραμμίζει σε έκθεσή της η ευρωπαϊκή αστυνομική υπηρεσία που εδρεύει στη Χάγη.
    Ακόμη και σε περιπτώσεις όπου το περιεχόμενο είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα Τεχνητής Νοημοσύνης και δεν απεικονίζονται πραγματικά θύματα, το υλικό παιδικής πορνογραφίας που δημιουργείται από την ΤΝ εξακολουθεί να συμβάλλει στην εξαντικειμενοποίηση και σεξουαλικοποίηση παιδιών, τόνισε η Europol.
    Η χρήση εφαρμογών ΤΝ για τη δημιουργία ή την τροποποίηση υλικού σεξουαλικής παιδικής πορνογραφίας αυξάνει επίσης «την ποσότητα του παράνομου υλικού που κυκλοφορεί και περιπλέκει την αναγνώριση των θυμάτων καθώς και των δραστών».
    Η έλευση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης προκαλεί αυξανόμενη ανησυχία σχετικά με τη χρήση των εφαρμογών αυτών για κακόβουλους σκοπούς, ιδιαίτερα μέσω της δημιουργίας «deepfakes» - εικόνων και βίντεο που δημιουργούνται στον υπολογιστή, συχνά ρεαλιστικών, που βασίζονται σε ένα πραγματικό μοντέλο.

    Περισσότερα από 300 εκατομμύρια παιδιά πέφτουν θύματα διαδικτυακής σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης κάθε χρόνο, δήλωσαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου τον Μάιο.

    Τα αδικήματα κυμαίνονται από εκβιασμό που στοχεύει εφήβους μετά τη μετάδοση στο διαδίκτυο σεξουαλικής φύσης φωτογραφιών και βίντεο ("sextorsion"), μέχρι τον καταχρηστικό τρόπο χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης για τη δημιουργία πλαστών βίντεο και εικόνων, σύμφωνα με ερευνητές.

    Εκτός από τη δημιουργία σκληρά άσεμνων εικόνων ανηλίκων, οι εγκληματίες χρησιμοποιούν την ΤΝ για να διαπράξουν μια σειρά από εγκλήματα που κυμαίνονται από διαδικτυακή απάτη έως κυβερνοεπιθέσεις, αναφέρει επίσης το 37σελιδο έγγραφο της Europol, το οποίο χαρτογραφεί τις διαδικτυακές απειλές που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ευρώπη.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Στον εισαγγελέα τρεις άνδρες για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων στο διαδίκτυο
    Στον εισαγγελέα τρεις άνδρες για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων στο διαδίκτυο

    Στη σύλληψη ενός 38χρονου για πορνογραφία ανηλίκων, που τελέστηκε μέσω διαδικτύου, προχώρησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ για τον ίδιο λόγο σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος ενός 48χρονου και ενός 61χρονου.

    Στο πλαίσιο της πρόληψης για την καταπολέμηση του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας διενήργησε ψηφιακή ανάλυση και διαδικτυακή έρευνα για τον εντοπισμό χρηστών του διαδικτύου, εντός της Ελλάδας, οι οποίοι κατείχαν και μπορούσαν να διαμοιράσουν πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

    Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελήφθησαν και πληροφορίες από αλλοδαπές Αρχές σχετικά με παράνομη δραστηριότητα διαμοιρασμού πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, στην οποία προέβησαν χρήστες διαδικτύου εντός της ελληνικής επικράτειας.

    Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «τα ανωτέρω τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και από την επακόλουθη ενδελεχή και εμπεριστατωμένη ψηφιακή και διαδικτυακή έρευνα εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και ο τόπος διαμονής των ανωτέρω εμπλεκομένων ατόμων».

    Ερευνες στη Βόρεια Ελλάδα

    Ακολούθησαν έρευνες, παρουσία δικαστικών λειτουργών, από την 1η Ιουλίου 2024 έως τις 3 Ιουλίου 2024, στα σπίτια των τριών εμπλεκομένων, σε περιοχές της Βορείου Ελλάδας, όπου συνολικά ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά σκληροί δίσκοι, laptop, τάμπλετ και κινητό τηλέφωνο.

    Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα που διενεργήθηκε από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα κατασχεμένα πειστήρια, προέκυψε η εμπλοκή του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ για τους άλλους δύο εμπλεκόμενους σχηματίστηκαν σε βάρος τους δικογραφίες τακτικής διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση των διατάξεων του νόμου για πορνογραφία ανηλίκων και υποβλήθηκαν αρμοδίως.

    Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια όλων των δραστών απεστάλησαν στο αρμόδιο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή εξέταση.

    Τρόποι καταγγελίας

    Η ΕΛΑΣ υπενθυμίζει ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω διαδικτύου:
    • Τηλεφωνικά: 11188.
    • Στέλνοντας e-mail στο [email protected].
    • Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
    • Μέσω του gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα/Καταγγελίες/Καταγγελίες για εγκλήματα κυβερνοχώρου.
    • Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smartphones) CYBERΚΙD.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σοκαριστικό βίντεο από τη Σκιάθο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρασύρει γυναίκες που ψώνιζαν σε πεζόδρομο
    Σοκαριστικό βίντεο από τη Σκιάθο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρασύρει γυναίκες που ψώνιζαν σε πεζόδρομο

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Σκιάθο, σε πεζόδρομο του νησιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο γυναίκες.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του skiathoslife.gr, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε παραλάβει έναν ασθενή το απόγευμα της Παρασκευής (5/7), περνώντας από τον πεζόδρομο Παπαδιαμάντη την ώρα που κατευθυνόταν προς το Κέντρο Υγείας, παρέσυρε δυο γυναίκες που βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο εμπορικού καταστήματος

    Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του ασθενοφόρου ήταν στρατιωτικός και ο διασώστης ο οποίος επέβαινε στο ασθενοφόρο και βρισκόταν στην καμπίνα με το περιστατικό, κατέβηκε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο διασώστης πρότεινε στις δύο γυναίκες να τις μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας κάτι που εκείνες αρνήθηκαν.

    Πολίτες και καταστηματάρχες, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ανέφεραν στο skiathoslife.gr, ότι το ασθενοφόρο είχε αναπτύξει ταχύτητα μέσα στον πεζόδρομο και παρέσυρε με τον καθρέφτη του οχήματος τις δυο γυναίκες, που εκείνη την ώρα κοιτούσαν προϊόντα στα εξωτερικά σταντ του καταστήματος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στη Σκιάθο - Δύο τραυματίες
    Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στη Σκιάθο - Δύο τραυματίες

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο (8/6) στην Σκιάθο, όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το ΙΧ να καταλήξει σε γκρεμό.

    Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι σύμφωνα με την Πυροσβεστική, παρελήφθησαν τραυματισμένοι από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Ζορμπάδες - Μονή Παναγίας Εικονίστριας Σκιάθου και για την διάσωσή τους επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σκιάθος: 35χρονος μαχαίρωσε τον εργοδότη του σε καφετέρια - «Το έκανα γιατί έτσι μου ήρθε»
    Σκιάθος: 35χρονος μαχαίρωσε τον εργοδότη του σε καφετέρια - «Το έκανα γιατί έτσι μου ήρθε»

    «Εγω φταίω για όλα, είναι πολύ καλός άνθρωπος», δήλωσε ο 35χρονος χθες στο Αυτόφωρο

    Χωρίς λόγο και αιτία, ένας 35χρονος που εργαζόταν σεζόν σε καφετέρια στη Σκιάθο, μαχαίρωσε τον συνομήλικο εργοδότη του.
    «Εγω φταίω για όλα, είναι πολύ καλός άνθρωπος, δεν ξέρω τι με έπιασε, τον μαχαίρωσα γιατί ετσι μου ηρθε», δήλωσε ο 35χρονος χθες στο Αυτόφωρο.
    Η οικογένεια του δράστη υποστήριξε πως εδώ και δέκα χρόνια, μετά από πτώση από ύψος, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Παραδέχτηκαν ωστόσο πως δεν λαμβάνει αγωγή.
    Ο 35χρονος από χωριό της Φθιώτιδας κλήθηκε να εργαστεί σεζόν σε καφετέρια της Σκιάθου και ο εργοδότης με τον οποίο είχαν οικογενειακή σχέση, του έκλεισε δωμάτιο στο οποίο συγκατοικούσε με έναν ακόμη εργαζόμενο.

    Του έγινε εμμονή ότι ο συγκάτοικος, του εκλεβε ρούχα και πράγματα και τα έκρυβε στην βαλίτσα του. Η κατάσταση στην δουλειά είχε λάβει άσχημη τροπή και μάταια προσπαθούσε να τον ηρεμήσει ο εργοδότης του. Ο 35χρονος δήλωσε ότι βρισκόταν σε αγχώδη διαταραχή μόνιμα και ηθελε να φύγει από το νησί. Προχθές το βράδυ προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο με τον 35χρονο να πιστεύει πως ο συγκάτοικος του έκλεψε δυο μπλούζες. Κάλεσε τον εργοδότη του στο τηλέφωνο και του ζήτησε να πάει στο δωμάτιο, ενώ τον ενημέρωσε πως θα σκίσει την βαλίτσα του συναδέλφου του.

    «Ελα, να ακοίξεις εσύ την βαλίτσα του γιατί θα την σκίσω», του είπε στο τηλέφωνο. Ο ιδιοκτήτης του καφέ έσπευσε αμέσως να τον συναντήσει , του χτύπησε το κουδούνι και τον κάλεσε να κατέβει στο πεζοδρόμιο, εξηγώντας πως είαι παράνομο να ανοίξει την βαλίτσα. Ο 35χρονος που δνε δέχτηκε τις εξηγήσεις, είχε κρύψει επάνω του ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε χτυπώντας τον στην κοιλιά. Αμέσως ο ιδιοκτήτης του καφέ μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και έφυγε με τρια ράμματα, ενώ ο 35χρονος πεταξε το μαχαίρι και έτρεξε να εξαφανιστεί αλλά τον συνέλαβε η αστυνομία. Ο 35χρονος παραδέχτηκε τα πάντα, δήλωσε χθες στο δικαστήριο πως δεν μπορεί να καταλάβει και να εξηγήσει για ποιον λόγο επιτέθηκε στον εργοδότη του, ο οποίος τον είχε πληρώσει μάλιστα για τις υπηρεσίες που προσέφερε και ο δικηγόρος του ζήτησε να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο.

    Η έδρα τον χαρακτήρισε άνθρωπο επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο, δεν δέχτηκε το ιστορικό του ως ψυχιατρικό περιστατικό καθώς δεν κατατέθηκαν πραγματογνωμοσύνες και τον καταδίκασε σε δύο χρόνια και εννέα μήνες με υποχρέωση να εκτίσει τους τέσσερις.

    Πηγή: gegonota.news - Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο