Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 11:33

Λεπτοκαρυά: Eντοπίστηκε σώος ο 81χρονος που αγνοείτο - Πώς χάθηκαν τα ίχνη του

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Καλά στην υγεία του και με απώλεια προσανατολισμού εντοπίστηκε χθες το βράδυ ο 81χρονος που είχε πάει για μπάνιο στη θαλάσσια περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας και είχε δηλωθεί αγνοούμενος από τους συγγενείς του.

Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν σκάφη και οχήματα του Λιμενικού, αλιευτικοί σύλλογοι και ομάδα διάσωσης. Ο 81χρονος μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 11:48

Σχετικά Άρθρα

  • Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στην Παναγούλα
    Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στην Παναγούλα

    Εντοπίστηκε σήμερα, Παρασκευή(11/10), το πρωί στην περιοχή Νερατζούλες ο 65χρονος που αγνοούταν από εχθές από δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου και εθελοντών.

    Από χθες Πέμπτη (10/10) είχε στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ φυσικά και συγγενείς και φίλοι του τον έψαχναν όλη νύχτα.

    Τελικά σήμερα το πρωί βρέθηκε σε δύσβατο σημείο με πυκνή βλάστηση, όταν σύμφωνα με πληροφορίες άκουσε και τη φωνή της γυναίκας του και απαντήσε. Να πούμε ότι μεταφέρθηκε με φορείο. Περίπου 10 άνδρες τον κουβαλούσαν, λόγω της δυσκολίας του υπεδάφους καθώς γλιστρούσε, προκειμένου να φτάσει στο ασθενοφόρο που ήδη βρισκόταν στο σημείο. Άμεσα διακομίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του και ανταποκρινόμενος στα καλέσματα που του έγιναν.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Προϊστάμενη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου Μαρία Μουζάκη. «Ήταν μια πραγματικά δύσκολη διάσωση, γιατί δεν είχαμε κανένα σημάδι από πουθενά, καμία καταγραφή από τις κάμερες που βρήκαμε στην ευρύτερη περιοχή, και ούτε κάποιος τον είδε. Αυτό ήταν το τρελό, ότι κανείς δεν τον είχε δει μέχρι την ώρα, που για χιλιοστή φορά, βγήκαμε με τα συνεργεία και τους ανθρώπους που τον ψάχναμε όλοι μαζί».

    Εχθές να πούμε ότι στην περιοχή είχε σηκωθεί και drone με γεωθερμική κάμερα από την Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Ζακύνθου και εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό δημοσίευμα εχθές από την “Ημέρα με τις έρευνες που έγιναν.

    Πηγή: ImeraZante.gr
  • Κακοκαιρία Cassandra: Σαρώνει τη χώρα - Αγωνία για 52χρονο που αγνοείται στην Αιτωλοακαρνανία
    Κακοκαιρία Cassandra: Σαρώνει τη χώρα - Αγωνία για 52χρονο που αγνοείται στην Αιτωλοακαρνανία

    Σαρωτικό ήταν το πέρασμα τηςκακοκαιρίας «Cassandra» από την Αιτωλοακαρνανία. Από τον μεγάλο όγκο νερού που έπεσε δρόμοι πλημμύρισαν και προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια. Την ίδια ώρα, κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία για 52χρονο που αγνοείται.

    Δρόμοι - ποτάμια στην Αιτωλοακαρνανία - Κλειστή η παλαιά εθνική οδός

    Λόγω των φερτών υλικών έχει κλείσει η παλαιά εθνική οδός στο ύψος τη Στράτου και του Ρίβιου. Συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου εργάζονται από της πρωινές ώρες προς αποκατάσταση των ζημιών, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομάτη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.Ζημιές έχουν καταγραφεί, επίσης, σε υπόγεια σπιτιών, αποθήκες και σε ποιμνιοστάσια.

    Έρευνες στη Λεπενού για 52χρονο φύλακα που αγνοείται

    Σε εξέλιξη είναι έρευνες από νωρίς το πρωί στη Λεπενού για τον εντοπισμό 52χρονου, που αγνοείται. Είναι πιθανό ο άνδρας να παρασύρθηκε από χείμαρρο, που σχηματίστηκε, κοντά στην επιχείρηση ασφαλτομίγματος, όπου εργάζονταν ως φύλακας.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniopesss, το όχημα του καθώς και ένα μηχάνημα, που ανήκουν στην επιχείρησή έχει εντοπιστεί. Σωστικά συνεργεία αυτή τη στιγμή επιχειρούν στο σημείο, ανασύροντας πέτρες και λάσπες, για να εντοπιστεί ο 52χρονος. Για να συνδράμει στις έρευνές έσπευσε στην περιοχή και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΠΟΥΡΟΣ ΜΠΕΝΕΚΟΣ/ EUROKINISSI

  • Αιτωλοακαρνανία - Κακοκαιρία: Ζημιές σε Στράτο, Ρίβιο - Ανησυχία για άτομο που αγνοείται - Έκλεισε η εθνική
    Αιτωλοακαρνανία - Κακοκαιρία: Ζημιές σε Στράτο, Ρίβιο - Ανησυχία για άτομο που αγνοείται - Έκλεισε η εθνική

    Δυσάρεστο αποτύπωμα αφήνει σε τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας η κακοκαιρία Cassandra με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες της περασμένης νύχτας.

    Έχει προκαλέσει προβλήματα σε Στράτο-κυρίως- και Ρίβιο αλλά και σε άλλα άλλα σημεία σε Ξηρόμερο και Βάλτο (Αμοργιανοί) . Το πλέον ανησυχητικό ωστόσο είναι πως αγνοείται ένα άτομο.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες «έσπασαν» χείμαρροι και από τις κατεβασιές τους έκλεισε τα ξημερώματα η εθνική οδός Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Ριβίου και της Στράτου.

    Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες καθαρισμού στον δρόμο και πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξάλλου έχουν πλημμυρίσει 2-3 υπόγεια σπιτιών στη Στράτο και προκλήθηκαν ζημιές σε αποθήκες και σε ζώα.

    Σοβαρότερο όλων όμως είναι το γεγονός πως αγνοείται ένα κάτοικος της περιοχής καθώς φέρεται το όχημα του να παρασύρθηκε από τον χείμαρρο στη Στράτο.

    Σε εξέλιξη είναι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του.

    Πηγή: Agrinionews.gr - Aitolianews.grAitolianews.gr

  • Κωνσταντινούπολη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 78χρονου Έλληνα - Η μαρτυρία οδηγού ταξί
    Κωνσταντινούπολη: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 78χρονου Έλληνα - Η μαρτυρία οδηγού ταξί

    Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με την εξαφάνιση 78χρονου Έλληνα ενώ βρισκόταν σε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη.

    Μετά από πέντε ημέρες αναζήτησης δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος του συνταξιούχου οικοδόμου από τα Σέρβια της Κοζάνης και η οικογένειά του αγωνιά.

    Η εγγονή του βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και δείχνει φωτογραφίες του πατέρα της σε πολίτες στην πλατεία Ταξίμ, όπου χάθηκαν τα ίχνη του 78χρονου.

    «Εδώ είναι κάπως επικίνδυνα»

    Η εγγονή του αγνοούμενου βρέθηκε και σε εστιατόριο στην περιοχή ψάχνοντας ένα νέο για τον παππού της και ένας υπάλληλος τον αναγνώρισε από τη φωτογραφία. «Είδα αυτόν τον άνδρα πριν από πέντε ημέρες. Είχε έρθει εδώ για φαγητό. Ήταν τέσσερις άνδρες, έφαγαν και μετά έφυγαν. Μετά δεν ξέρω, ίσως να χάθηκε, ίσως… εδώ είναι κάπως επικίνδυνα» ανέφερε σχετικά.

    Ξαφνικά, μια γυναίκα, πλησιάζει την εγγονή. «Λέει ότι τον είδε στην πλατεία Ταξίμ χθες το βράδυ στις πέντε με έξι το πρωί» σύμφωνα με το MEGA.

    Η μαρτυρία οδηγού ταξί

    Η εγγονή του αγνοούμενου έφτασε και σε μια πιάτσα με ταξί. Εκεί ένας οδηγός αναγνώρισε τον 78χρονο σε μια φωτογραφία. Ισχυρίζεται ότι τον είδε σε ένα πάρκο χθες (11/9) το βράδυ και ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν κατάφερε τελικά να συνεννοηθούν». Ο οδηγός ταξί είναι βέβαιος ότι τον έχει δει. Καλεί έναν συνάδελφό του που ήταν μαζί και του μίλησε κι εκείνος. Η εγγονή του 78χρονου κάλεσε στη συνέχεια το προξενείο και ζήτησε από τον οδηγό ταξί να μιλήσει απευθείας μαζί τους. Τα όσα περιγράφει είναι συγκλονιστικά.

    «Λέει «καθόμασταν σε ένα πάρκο και μας πλησίασε αυτός ο άνδρας. Προσπάθησε να μας πει κάτι αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι μας έλεγε. Ήταν κάπως άρρωστος και εξουθενωμένος. Αλλά είναι αυτός». Πλέον οι Αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια για τον εντοπισμό του 78χρονου, επικεντρώνοντας πλέον τις έρευνες στο συγκεκριμένο πάρκο που οι μαρτυρίες τους οδήγησαν.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Ιταλία: Αγνοείται αγρότης που παρασύρθηκε από τα νερά έξω από το Τορίνο
    Ιταλία: Αγνοείται αγρότης που παρασύρθηκε από τα νερά έξω από το Τορίνο

    Επεκτείνεται η κακοκαιρία στην Ιταλία

    Το κύμα κακοκαιρίας το οποίο πλήττει την βόρεια Ιταλία επεκτάθηκε και στις περιοχές Λομβαρδία και Βένετο, με αποτέλεσμα ένας αγρότης να παρασυρθεί από τα νερά.
    Αναλυτικότερα, ο αγρότης, πενήντα οκτώ ετών που βρισκόταν σε τρακτέρ, παρασύρθηκε από το μένος των υδάτων σε περιοχή που βρίσκεται κοντά στον χείμαρρο Όρκο, ο οποίος υπερχείλισε. Συνέβη έξω από το Τορίνο, στην περιοχή Φελέτο. Μέλη της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής βρίσκονται στην περιοχή και προσπαθούν να εντοπίσουν τον αγρότη.
    Στο Μιλάνο, παράλληλα, έσπασε τα φράγματα ο ποταμός Σέβεζο, ενώ έχει ξεπεράσει το επίπεδο επιφυλακής και ο ποταμός Λάμπρο. Η είσοδος και διάδρομοι των δικαστηρίων της ιταλικής συμπρωτεύουσας πλημμύρισαν εξαιτίας των αδιάκοπων βροχοπτώσεων.
    Στην περιφέρεια Βένετο, δε, η επιφυλακή είναι ύψιστη, με αναφορά σε κίνδυνο κατολισθήσεων εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων. Στην περιφέρεια της Λιγουρίας, τέλος, με πρωτεύουσα την Γένοβα, δεκάδες γεωργικές επιχειρήσεις έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται μερική βελτίωση των καιρικών συνθηκών από τις πρώτες βραδινές ώρες.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TINO ROMANO
  • Αγνοείται Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο - Σε συναγερμό οι Αρχές
    Αγνοείται Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο - Σε συναγερμό οι Αρχές

    Έρευνες για τον εντοπισμό Βρετανού τουρίστα διεξάγει η Λιμενική Αρχή της Ρόδου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ο τουρίστας εθεάθη τελευταία φορά στην παραλία του Θεολόγου (Θολός).

    Έχει δοθεί σήμα στους ιδιοκτήτες σκαφών να ενημερώσουν σε περίπτωση που τον εντοπίσουν.

    Πηγή: cnn.gr

  • Συναγερμός στην Γαύδο: Χάθηκαν τα ίχνη Γερμανού κατοίκου – Πού εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών
    Συναγερμός στην Γαύδο: Χάθηκαν τα ίχνη Γερμανού κατοίκου – Πού εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών

    Συναγερμός έχει σημάνει στη Γαύδο καθώς αγνοείται Γερμανός κάτοικος του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας (12/8).

    Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση για τον εντοπισμό του αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο νησί την τελευταία δεκαετία.

    Οι πρώτες πληροφορίες

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, πρόκειται για τον Nills, γερμανικής καταγωγής, ο οποίος δεν εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στην καντίνα όπου εργάζεται στην περιοχή του Αη Γιάννη.

    Μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνισή του, άνθρωποι που τον γνωρίζουν πήγαν στο παλιό σπίτι που μένει, πάνω από τον οικισμό του Αη Γιάννη. Εκεί βρήκαν το φαγητό του, ανέγγιχτο, αλλά κανένα ίχνος του ιδίου.

    Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, αλλά και άνθρωποι του Δήμου Γαύδου καθώς και κατασκηνωτές που ζουν στο νησί και οι οποίοι ξεκίνησαν τις έρευνες στα μονοπάτια της περιοχής χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Δάφνη Ναυπάκτου: Άκαρπες οι έρευνες για τον 62χρονο - Έρευνες με drone και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο
    Δάφνη Ναυπάκτου: Άκαρπες οι έρευνες για τον 62χρονο - Έρευνες με drone και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο

    Άκαρπες για πέντε ημέρες για τον 62χρονο και σήμερα ξεκίνησαν για έκτη ημέρα.

    Η αγωνία συνεχίζεται για τον άνδρα που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

    Στις έρευνες συμμετέχους αστυνομία, πυροσβεστική ,εθελοντικές ομάδες καθώς και ομαδες με drone.

    Πηγή: Nafpaktianews.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο