Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 15:17

Τραγωδία στη Σπάρτη: Κατέληξε 5χρονο αγοράκι - Ξύπνησε με πονοκέφαλο και διεκομίσθη σε νοσοκομείο

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Θλίψη για αγοράκι στη Σπάρτη, που έχασε τη ζωή του. Το παιδάκι ηλικίας 5,5 ετών, ξύπνησε γύρω στις 7:00 με έντονο πονοκέφαλο, λίγο μετά η μητέρα του διαπίστωσε πως έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Σπάρτης στις 7:45.

Το παιδί όταν έφθασε στο νοσοκομείο είχε μυδρίαση στους οφθαλμούς και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, κατέληξε λίγο μετά τις 9:00, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το παιδί δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια ενώ έχει παραγγελθεί Νεκροψία – Νεκροτομή από την Ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Σπάρτης προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 15:30

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Δήμος Πύργου κατέθεσε αίτημα στην ΠΟΣΕΑ για την διοργάνωση του συνεδρίου της Αμφικτιονίας το 2026
    Ο Δήμος Πύργου κατέθεσε αίτημα στην ΠΟΣΕΑ για την διοργάνωση του συνεδρίου της Αμφικτιονίας το 2026

    Τελετή λήξης της 22η Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην Σπάρτη

    Αίτημα κατάθεσε ο Δήμος Πύργου, κατά την διάρκεια του 34ου συνεδρίου Αμφικτιονίας που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στη Σπάρτη το τριήμερο Παρασκευής-Σάββατου-Κυριακής (18-19-20/10/24), το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για τη ανάληψη της διοργάνωσης του 36ου το 2026.

    Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νεολαίας και Αθλητισμού κ Βασίλης Λιακόπουλος που εκπροσώπησε τον Δήμο στο συνέδριο, με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Πύργου κ. Στάθη Καννή, κατέθεσε το αίτημα μαζί με τους ιατρούς του Σταθμού Αιμοδοσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΕΑ, το οποίο θα εξεταστεί το 2025 στην Ξάνθη .

    Στο συνέδριο τέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με πρακτικές προσέλκυσης νέων αιμοδοτών και τις εξελίξεις στην αιμοδοσία από διακεκριμένους επιστήμονες και έμπειρα στελέχη των Εθελοντικών Συλλόγων Αιμοδοσίας.

    Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η εισήγηση του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, ο οποίος παρουσίασε απολογιστικά στοιχεία για την αιμοδοσία και την υλοποίηση του νέου σχεδιασμού διαχείρισης του αίματος στο Ν. Αττικής, καθώς και του Επισκέπτη Υγείας του Ε.ΚΕ.Α. κ. Ευάγγελου Αγγελακόπουλου, που ανέπτυξε παλιές και νέες τεχνικές προσέλκυσης εθελοντών αιμοδοτών.

    Στην τελετή λήξης της Λαμπαδηδρομίας που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη, έλαβαν μέρος Αιμοδοτικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν διοργανώσει λαμπαδηδρομίες στις περιοχές που δραστηριοποιούνται. Ανάμεσά τους και ο δικός μας Σύλλογος Αμπελώνα -Κουζουλίου με την πρόεδρό της κ. Φανή Ζαχιώτη.

    Στη Λαμπαδηδρομία αλλά και στο συνέδριο από τον Δήμο συμμετείχε επίσης και ο κ. Σταύρος Τσιπολίτης του Γραφείου Εθελοντισμού, ο Σταθμός αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ηλείας με τις ιατρούς κ. Κωνσταντίνα Πανέτα και κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη, το νοσηλευτικό προσωπικό του Σταθμού και η επισκέπτρια Υγείας του Κ.Υ. Γαστούνης κ. Φανή Μάντη.

    dimos sun sparti 34 2

    dimos sun sparti 34 3

    dimos sun sparti 34 4

    dimos sun sparti 34 5

    dimos sun sparti 34 6

    (Δελτίο Τύπου)

  • Αμαλιάδα: Στους ουρανούς ο 5χρονος Κωνσταντίνος
    Αμαλιάδα: Στους ουρανούς ο 5χρονος Κωνσταντίνος

    Ένα αγγελούδι “έφυγε” στους ουρανούς, την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή της Αμαλιάδας. Ο μόλις 5 ετών Κωνσταντίνος Τσουπαρέλος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον καρκίνο και η απώλεια του βύθισε στο πένθος τους γονείς του, την οικογένεια και τους φίλους του.

    Ένα αγοράκι που δεν πρόλαβε να γνωρίσει καλά καλά τη ζωή, βρέθηκε αντιμέτωπο με τον καρκίνο και δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει παρά τη μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες.

    Κηδεύεται σήμερα στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα.

    Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια της στην οικογένειά του.

  • Αλεξανδρούπολη: Βιασμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο
    Αλεξανδρούπολη: Βιασμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο

    Τα ευρήματα δείχνουν ότι το παιδί έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης - «Δεν θέλει να πάει ξανά στο νηπιαγωγείο», λέει ο πατέρας του

    Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στον πεντάχρονο μετά την καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο συνομηλίκους του σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, κατά την διάρκεια του διαλείμματος.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση βρέθηκαν συμβατά ευρήματα στην επίμαχη περιοχή του ανηλίκου τα οποία μαρτυρούν και δίνουν μια γενική εικόνα παιδιού που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
    Συγκεκριμένα, και στον βαθμό που γίνεται να αναπαραχθεί, από την εξέταση προέκυψε ότι ο πεντάχρονος φέρει κακώσεις από δάχτυλο ή κάποιο αντικείμενο όπως μολύβι, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βιάστηκε από αντρικό μόριο.
    Στο μεταξύ, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι ο πεντάχρονος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Είναι σαν άρρωστος μέσα στο σπίτι, δεν ακούμε ούτε τη φωνή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Οι γονείς του ανηλίκου επισημαίνουν ότι ο γιος τους ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί και τώρα δε θέλει ούτε να μιλάει, ειδικά για όσα κατήγγειλε ότι βίωσε από τους δύο συμμαθητές του. «Το μόνο που μας ζήτησε είναι να μην ξαναμιλήσουμε για αυτό το πρόβλημα άλλο, έχει κουραστεί πολύ καθώς τον πιάνουν και τον ρωτάνε κι άλλοι άνθρωποι που έμαθαν για το περιστατικό. Είναι τόσο δύσκολο και για εμάς, για την ψυχολογία όλης της οικογένειας. Προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί αλλά είναι πολύ δύσκολο» επισημαίνει.

    «Είναι πολύ σοβαρό το θέμα και θα πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη» τονίζει με αφορμή ότι σήμερα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια οι δύο νηπιαγωγοί, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οι γονείς των δύο ανήλικων, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας.

    Δεν θέλει να πάει ξανά στο νηπιαγωγείο

    Την ίδια ώρα ο πατέρας του πεντάχρονου επισημαίνει ότι το παιδί δε θέλει να ξαναπάει στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, καθώς αισθάνεται τρόμο μετά από όσα καταγγέλλει ότι βίωσε μέσα στην τάξη.

    «Πήγαμε με το αμάξι έως το νηπιαγωγείο και μόλις φτάσαμε το παιδί μου είπε αμέσως μπαμπά θέλω να φύγουμε από εδώ. Δε θέλει ούτε να το βλέπει, όχι να μπει μέσα. Θα ζητήσουμε να αλλάξει νηπιαγωγείο, φοβάται πάρα πολύ και εμείς δε θέλουμε να το στείλουμε ξανά εκεί. Δε θα αισθανθούμε καλά, φοβόμαστε μη γίνει ξανά οτιδήποτε εκεί πέρα» υπογραμμίζει.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη ερευνά η αστυνομία
    Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη ερευνά η αστυνομία

    Μια σοβαρότατη καταγγελία που έγινε από πατέρα ενός 5χρονου αγοριού το οποίο φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συνομηλίκους του μέσα σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

    Σύμφωνα με την καταγγελία που φέρεται να έχει γίνει από τον πατέρα του μικρού παιδιού στην αστυνομικής Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και όπως αναφέρει το Evros - news.gr η διερεύνηση της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη

    Το παιδί ηλικίας μόλις πέντε ετών από μουσουλμανική οικογένεια μένει σε περιοχή στο τέρμα της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη.

    Η καταγγελία του πατέρα έχει προκαλέσει σοκ τόσο στην Διευθύντρια όσο στους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου.

    Το σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή της Αλεξανδρούπολης παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου και ενός ακόμη επιστήμονα.

    Φέρονται δε τα καταγγελόμενα να έχουν βάση.

    Οι αρχές έχουν ξεκινήει και λαμβάνουν καταθέσεις από τους υπευθύνους του παιδικού σταθμού αλλά και τους γονείς του 5χρονου παιδιού, ενώ αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις και οι γονείς των υπολοίπων παιδιών.

    Επίσης εξετάζεται αν η σεξουαλική κακοποίηση σημειώθηκε εντός του παιδικού σταθμού η σε άλλον χώρο.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Σπάρτη: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του
    Σπάρτη: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του

    Eξω από το κτίριο στη Σπάρτη είχε συγκεντρωθεί εξαγριωμένο πλήθος περίπου 50 ατόμων.

    Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, προφυλακίστηκε ο 40χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του στην Σπάρτη.

    Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε γενετήσιες πράξεις με το παιδί από την ηλικία των 4 ετών, αλλά αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

    Η απολογία του κατηγορούμενου έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια, καθώς έξω από το κτίριο είχε συγκεντρωθεί εξαγριωμένο πλήθος περίπου 50 ατόμων.

    Ο κόσμος έξω από το κτίριο φώναζε συνθήματα και απαιτούσε δικαιοσύνη για το 9χρονο παιδί.

    Μετά την απόφαση της προφυλάκισης, ο κατηγορούμενος φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο με αστυνομική επιχείρηση, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια και να εξασφαλιστεί η ασφάλειά του.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις, συνόδευσαν τον κατηγορούμενο μέχρι την κλούβα της ΕΛΑΣ, η οποία τον μετέφερε στις φυλακές όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

    Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν τις συνθήκες και τις λεπτομέρειες του τραγικού περιστατικού, ενώ παρέχουν υποστήριξη και προστασία στην ανήλικη κόρη του κατηγορούμενου και στην υπόλοιπη οικογένεια.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Σπάρτη: Σήμερα απολογείται ο 40χρονος που βίαζε την κόρη του - Τι θα ισχυριστεί
    Σπάρτη: Σήμερα απολογείται ο 40χρονος που βίαζε την κόρη του - Τι θα ισχυριστεί

    Σήμερα, Δευτέρα, απολογείται για τις αποτρόπαιες πράξεις του ο 40χρονος από την Σπάρτη που συνελήφθη για τον βιασμό της 9χρονης του.

    Τι ισχυρίζεται ο 40χρονος

    Ο κατηγορούμενος παιδοβιαστής εμφανίζεται διατεθειμένος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, να παραδεχτεί ότι ασελγούσε στο άτυχο κοριτσάκι, αλλά αρνείται ότι το βίαζε. Παρ' όλα αυτά, σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει, ακουγόταν η φράση «αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά».

    Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι "εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει"».

    Ποιο είναι το προφίλ του

    Παράλληλα, στη δημοσιότητα έχουν έρθει νέες λεπτομέρειες για το προφίλ του 40χρονου, μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media.

    Σύμφωνα με αυτές δήλωνε πιστός χριστιανός, αρνητής του κορονοϊού ενώ ήταν και φανατικός οπαδός του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και... νοσταλγός της Χούντας.

    Μάλιστα σε ένα από τα δύο προφίλ που διατηρούσε τάσσεται κατά των μεταναστών, των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων κ.ά.. Εμφανίζεται, δε, ως πιστός του δόγματος «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

    Κατέγραφε τις πράξεις του

    Όπως προέκυψε από την καταγγελία και την έρευνα, ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Μάλιστα τις πράξεις αυτές, τις είχε καταγεγραμμένες στο κινητό του. Από το υλικό, φαίνεται να αποδεικνύεται πως η κακοποίηση σε βάρος της κόρης του είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4-5 ετών! Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί φέρονται να εντόπισαν συνολικά 79 επίμαχες φωτογραφίες με τις ενέργειες του πατέρα εναντίον της κόρης του, που ο 40χρονος είχε αποθηκεύσει στο κινητό του.

    Ο εν λόγω, προερχόμενος από το Μενίδι Αττικής, είχε εγκατασταθεί, προ διετίας, στη Φάριδα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του και την εν διαστάσει σύζυγό του, που διέμενε στο Ξηροκάμπι. Μαζί της έχει ένα ακόμα παιδί, μικρότερης ηλικίας.

    Εκβιασμός στο παιδί

    Σύμφωνα με τον «Λακωνικό Τύπο», η ανήλικη υποστήριξε πως ο πατέρας της την απειλούσε ότι, αν μαρτυρούσε τις πράξεις του, εκείνος θα κατέληγε στη φυλακή. Οι φρικαλέες πράξεις φέρεται να συντελέστηκαν στη διάρκεια των ετών τόσο στην περιοχή της Φάριδος, όσο και στη Δυτική Αττική όπου διέμεναν παλαιότερα.

    Εξάλλου, όπως μεταφέρεται, οι συνάδελφοι τού 40χρονου σε μονάδα τυποποίησης ελιάς και ελαιολάδου στον Δ. Σπάρτης, τον περιγράφουν ως έναν «κλειστό» και «παράξενο» άνθρωπο, χωρίς ιδιαίτερες επαφές και συναναστροφές.

    Τα πειστήρια

    Από την κατοχή του κατηγορούμενου, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών πορνογραφικού υλικού, καθώς και δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν, θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

    Παραγγέλθηκε ακόμα διενέργεια εξέτασης της ανήλικης από παιδοψυχολόγο, καθώς και ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σπάρτη: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο πρώην νομάρχης Λακωνίας
    Σπάρτη: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο πρώην νομάρχης Λακωνίας

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (10/9), στην επαρχιακή οδό Σπάρτης-Γερακίου και συγκεκριμένα στο ύψος του οικισμού Ζαγάνα.

    Στο τροχαίο, τα αίτια του οποίου διερευνώνονται ακόμα, ενεπλάκησαν δύο οχήματα, στο ένα εκ των οποίων επέβαινε ο πρώην νομάρχης Λακωνίας Κώστας Φούρκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται σοβαρή, ενώ υποβάλλεται σε κάθε απαραίτητο ιατρικό και απεικονιστικό έλεγχο στο Νοσοκομείο Σπάρτης, καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι και μώλωπες.

    Στο χειρουργείο 19χρονο κορίτσι

    Αντίθετα, σε σοβαρή κατάσταση μετά το ατύχημα βρίσκεται ένα 19χρονο κορίτσι, το οποίο υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση αυτή την ώρα, αφού διαπιστώθηκε να έχει υποστεί ρήξη σπληνός.

    Στα δύο οχήματα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν άμεσα στη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης με 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

    Το συμβάν

    Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν μετωπική, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του Κ. Φούρκα να καρφωθεί στην δεξιά προστατευτική μπάρα του δρόμου και το έτερο όχημα να καταλήξει εκτός δρόμου σε παρακείμενο χωράφι. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε και προσέτρεξε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ισχυρές δυνάμεις, ενώ μεγάλη ήταν η κινητοποίηση και της Τροχαίας Σπάρτης, η οποία φρόντισε για τον πλήρη αποκλεισμό του δρόμου. Για αρκετή ώρα, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας διεξαγόταν με εκτροπή στην παλαιά οδό, μέσω Ζαγάνας.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Σπάρτη: Το προφίλ του 40χρονου που βίαζε την κόρη του και το βίντεο με τον διάβολο και τα παιδιά
    Σπάρτη: Το προφίλ του 40χρονου που βίαζε την κόρη του και το βίντεο με τον διάβολο και τα παιδιά

    Ο 40χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

    Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για το προφίλ που παρουσίαζε στα social media ο 40χρονος στην Σπάρτη που συνελήφθη γιατί βίαζε την 9χρονη κόρη του από τότε που εκείνη ήταν μόλις 4 ετών.

    Όπως μετέδωσε το Star ο 40χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί αύριο, Δευτέρα, με τον δικηγόρο του να λέει ότι θα παραδεχθεί την ασέλγεια αλλά όχι τον βιασμό της κόρης του, εμφανιζόταν με δύο προφίλ στο Facebook.

    Σε αυτά φέρεται να παρουσιαζόταν ως διαζευγμένος, χειριστής μηχανηματων και πτυχιούχος του ΕΚΠΑ ενώ δήλωνε εθνικιστής, αντιεμβολιαστής και πιστός χριαστινός.

    Παρόλα αυτά σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ακουγόταν η φράση «αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά»

    Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι "εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει"».

    Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης υπογράμμισε ότι: «με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

    Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

    Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Μετά από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του. Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

    Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα στη μητέρα της πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

    Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

    Πηγή: protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο