Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 16:04

Σκιάθος: Τι έγραψε στο σημείωμά του ο 55χρονος αυτόχειρας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το νέο έχει συγκλονίσει το νησί καθώς ήταν ένας από τους γνωστότερους επαγγελματίες στη Σκιάθο.

Τα χρέη και τα δάνεια «έπνιξαν» τον 55χρονο επιχειρηματία στη Σκιάθο, που αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή και να στηρίξει τα παιδιά του που ήταν ότι πολυτιμότερο είχε στον κόσμο.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν απαγχονισμένο τα παιδιά του σε βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης που διατηρεί η οικογένεια, στην περιοχή Αγία Ελένη.

Το νέο έχει συγκλονίσει το νησί καθώς ήταν ένας από τους γνωστότερους επαγγελματίες στη Σκιάθο. Οπως αναφέρει το gegonota.news o επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών ήταν ένα πρόσωπο γνωστό και αγαπητό στο νησί.

«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδερφή του» είπε για το τραγικό περιστατικό ο φίλος του επιχειρηματία Νίκος Τζούμας.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε συναντηθεί με τον 55χρονο πριν από λίγες ημέρες και, όπως είπε, δεν έδειχνε προβληματισμένος με κάτι. «Αυτές τις τρεις ημέρες τι συνέβη και τι άλλαξε τη ρότα τη ζωής του δεν το ξέρω» προσθέτει.

Περιγράφοντας, τέλος, τον άτυχο επιχειρηματία κάνει λόγο για έναν καλοσυνάτο άνθρωπος με τρία παιδιά, δύο κόρες 8 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, ενώ η γυναίκα του είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πρόσφεραν στην κοινωνία.

Πηγή: in.gr- Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 13:06

Σχετικά Άρθρα

  • Σκιάθος: Μυστήριο με τον θάνατο 57χρονου Βρετανού σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο
    Σκιάθος: Μυστήριο με τον θάνατο 57χρονου Βρετανού σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο

    Αναστάτωση επικρατεί στη Σκιάθο με τον μυστηριώδη θάνατο ενός 57χρονου Βρετανού τουρίστα που τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν την Ελλάδα και το νησί των Σποράδων.

    Η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (9/8) από συνεργείο που εκτελούσε εργασίες σε υπό ολική ανακαίνιση ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου. Ο Βρετανός βρέθηκε σε περιφραγμένο χώρο από εργάτες της οικοδομής. Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του.

    Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

    Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας, ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή.

    Την ίδια στιγμή, φίλοι του γιου του 58χρονου, κάνουν έκκληση μέσω διαδικτύου για να συγκεντρωθούν χρήματα με σκοπό να μεταφερθεί η σορός του πατέρα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Μέχρι τότε, παραμένει στο νησί.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο οικοδομής
    Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο οικοδομής

    Ο άνδρας ήταν υπήκοος του Ηνωμένου Βασιλείου και από τις 28 Ιουλίου παραθέριζε μόνος του στο νησί - Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

    Στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου στη Σκιάθο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για έναν 57χρονο υπήκοο του Ηνωμένου Βασιλείου που από τις 28 Ιουλίου παραθέριζε μόνος του στο νησί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Skiathoslife.gr τον άτυχο άντρα βρήκαν σε περιφραγμένο χώρο του πρώην ξενοδοχείου «Λαλάρια», εργάτες της οικοδομής στις 6.30 περίπου το πρωί.
    Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του.
    Το απονενοημένο διάβημα ο 57χρονος σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από κάμερες της περιοχής το Α.Τ Σκιάθου, το έκανε στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής παρακάμπτοντας την περίφραξη και ανεβαίνοντας στο 2ο όροφο από όπου και πήδηξε στο κενό.
    Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στις 21:00 με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία - νεκροτομή. Από την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου αναζητούνται συγγενείς ή φίλοι για την παραλαβή της σορού.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σκιάθος: Νεκρός βρέθηκε 47χρονος τουρίστας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του
    Σκιάθος: Νεκρός βρέθηκε 47χρονος τουρίστας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του

    Τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης του καταλύματος χωρίς τις αισθήσεις του

    Νεκρός βρέθηκε ένας 47χρονος με καταγωγή από τη Ρουμανία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Σκιάθο, ο οποίος βρισκόταν στο νησί για διακοπές.
    Σύμφωνα με το Skiathoslife.gr, ο 47 χρονος εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, όταν περίπου στις 18:15 ανέβηκε στο δωμάτιό του και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.
    Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. Εκεί του εγινε ΚΑΡΠΑ επί 30 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον επαναφέρουν.
    Για τα αίτια του θανάτου του θα πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή στο Βόλο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σοκαριστικό βίντεο από τη Σκιάθο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρασύρει γυναίκες που ψώνιζαν σε πεζόδρομο
    Σοκαριστικό βίντεο από τη Σκιάθο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρασύρει γυναίκες που ψώνιζαν σε πεζόδρομο

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Σκιάθο, σε πεζόδρομο του νησιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο γυναίκες.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του skiathoslife.gr, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε παραλάβει έναν ασθενή το απόγευμα της Παρασκευής (5/7), περνώντας από τον πεζόδρομο Παπαδιαμάντη την ώρα που κατευθυνόταν προς το Κέντρο Υγείας, παρέσυρε δυο γυναίκες που βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο εμπορικού καταστήματος

    Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του ασθενοφόρου ήταν στρατιωτικός και ο διασώστης ο οποίος επέβαινε στο ασθενοφόρο και βρισκόταν στην καμπίνα με το περιστατικό, κατέβηκε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο διασώστης πρότεινε στις δύο γυναίκες να τις μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας κάτι που εκείνες αρνήθηκαν.

    Πολίτες και καταστηματάρχες, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ανέφεραν στο skiathoslife.gr, ότι το ασθενοφόρο είχε αναπτύξει ταχύτητα μέσα στον πεζόδρομο και παρέσυρε με τον καθρέφτη του οχήματος τις δυο γυναίκες, που εκείνη την ώρα κοιτούσαν προϊόντα στα εξωτερικά σταντ του καταστήματος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στη Σκιάθο - Δύο τραυματίες
    Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στη Σκιάθο - Δύο τραυματίες

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο (8/6) στην Σκιάθο, όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το ΙΧ να καταλήξει σε γκρεμό.

    Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι σύμφωνα με την Πυροσβεστική, παρελήφθησαν τραυματισμένοι από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Ζορμπάδες - Μονή Παναγίας Εικονίστριας Σκιάθου και για την διάσωσή τους επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σκιάθος: 35χρονος μαχαίρωσε τον εργοδότη του σε καφετέρια - «Το έκανα γιατί έτσι μου ήρθε»
    Σκιάθος: 35χρονος μαχαίρωσε τον εργοδότη του σε καφετέρια - «Το έκανα γιατί έτσι μου ήρθε»

    «Εγω φταίω για όλα, είναι πολύ καλός άνθρωπος», δήλωσε ο 35χρονος χθες στο Αυτόφωρο

    Χωρίς λόγο και αιτία, ένας 35χρονος που εργαζόταν σεζόν σε καφετέρια στη Σκιάθο, μαχαίρωσε τον συνομήλικο εργοδότη του.
    «Εγω φταίω για όλα, είναι πολύ καλός άνθρωπος, δεν ξέρω τι με έπιασε, τον μαχαίρωσα γιατί ετσι μου ηρθε», δήλωσε ο 35χρονος χθες στο Αυτόφωρο.
    Η οικογένεια του δράστη υποστήριξε πως εδώ και δέκα χρόνια, μετά από πτώση από ύψος, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Παραδέχτηκαν ωστόσο πως δεν λαμβάνει αγωγή.
    Ο 35χρονος από χωριό της Φθιώτιδας κλήθηκε να εργαστεί σεζόν σε καφετέρια της Σκιάθου και ο εργοδότης με τον οποίο είχαν οικογενειακή σχέση, του έκλεισε δωμάτιο στο οποίο συγκατοικούσε με έναν ακόμη εργαζόμενο.

    Του έγινε εμμονή ότι ο συγκάτοικος, του εκλεβε ρούχα και πράγματα και τα έκρυβε στην βαλίτσα του. Η κατάσταση στην δουλειά είχε λάβει άσχημη τροπή και μάταια προσπαθούσε να τον ηρεμήσει ο εργοδότης του. Ο 35χρονος δήλωσε ότι βρισκόταν σε αγχώδη διαταραχή μόνιμα και ηθελε να φύγει από το νησί. Προχθές το βράδυ προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο με τον 35χρονο να πιστεύει πως ο συγκάτοικος του έκλεψε δυο μπλούζες. Κάλεσε τον εργοδότη του στο τηλέφωνο και του ζήτησε να πάει στο δωμάτιο, ενώ τον ενημέρωσε πως θα σκίσει την βαλίτσα του συναδέλφου του.

    «Ελα, να ακοίξεις εσύ την βαλίτσα του γιατί θα την σκίσω», του είπε στο τηλέφωνο. Ο ιδιοκτήτης του καφέ έσπευσε αμέσως να τον συναντήσει , του χτύπησε το κουδούνι και τον κάλεσε να κατέβει στο πεζοδρόμιο, εξηγώντας πως είαι παράνομο να ανοίξει την βαλίτσα. Ο 35χρονος που δνε δέχτηκε τις εξηγήσεις, είχε κρύψει επάνω του ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε χτυπώντας τον στην κοιλιά. Αμέσως ο ιδιοκτήτης του καφέ μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και έφυγε με τρια ράμματα, ενώ ο 35χρονος πεταξε το μαχαίρι και έτρεξε να εξαφανιστεί αλλά τον συνέλαβε η αστυνομία. Ο 35χρονος παραδέχτηκε τα πάντα, δήλωσε χθες στο δικαστήριο πως δεν μπορεί να καταλάβει και να εξηγήσει για ποιον λόγο επιτέθηκε στον εργοδότη του, ο οποίος τον είχε πληρώσει μάλιστα για τις υπηρεσίες που προσέφερε και ο δικηγόρος του ζήτησε να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο.

    Η έδρα τον χαρακτήρισε άνθρωπο επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο, δεν δέχτηκε το ιστορικό του ως ψυχιατρικό περιστατικό καθώς δεν κατατέθηκαν πραγματογνωμοσύνες και τον καταδίκασε σε δύο χρόνια και εννέα μήνες με υποχρέωση να εκτίσει τους τέσσερις.

    Πηγή: gegonota.news - Protothema.gr
  • Συναγερμός στη Σκιάθο: Τρίχρονη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας
    Συναγερμός στη Σκιάθο: Τρίχρονη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας

    Συναγερμός σήμανε στη Σκιάθο το πρωί της Τρίτης όταν ένα παιδί εμφάνισε συμπτώματα δύσπνοιας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

    Στην άμεση διακομιδή του παιδιού από την Σκιάθο στον Βόλο προχώρησαν οι Αρχές νωρίτερα σήμερα.

    Σύμφωνα με το magnesianews, 3χρονη μεταφέρεται με ασθενοφόρο σκάφος του Λιμενικού στο νοσοκομείο Βόλου καθώς παρουσίασε συμπτώματα δύσπνοιας.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Σκιάθος: Κατέστρεψε με καυστικό υγρό 10 αυτοκίνητα για να εκδικηθεί παιδικό του φίλο
    Σκιάθος: Κατέστρεψε με καυστικό υγρό 10 αυτοκίνητα για να εκδικηθεί παιδικό του φίλο

    Φθορές σε 10 αυτοκίνητα επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων στη Σκιάθο προκάλεσε 55χρονος.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με το gegonotanews, οι προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων, «όπλισε» το χέρι του 55χρονου, που προκάλεσε φθορές σε 10 αυτοκίνητα, ρίχνοντάς τους καυστικό υγρό και κάνοντας χρήση ενός αιχμηρού αντικειμένου.

    Σκιάθος: Ο 55χρονος που προκάλεσε τις φθορές είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη

    Ο 55χρονος που ομολόγησε την πράξη του κατηγορήθηκε ότι μεταξύ 8 - 26 Σεπτεμβρίου του 2020, λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών που είχε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ενοικιαζομένων οχημάτων και παιδικό του φίλο, προκάλεσε φθορές σε 10 αυτοκίνητα, ρίχνοντας καυστικό υγρό στο αμάξωμα και χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο προκάλεσε επιπλέον φθορές.
    Δικάστηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας-Θα πληρώσει για τις ζημιές

    Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη αξιοποιώντας πληροφορίες και βιντεοληπτικό υλικό. Χθες ο 55χρονος δικάστηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε 4 χρόνια φυλάκισης με την έφεση να εχει αναστέλλουσα δύναμη.

    Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του και ότι θέλησε να εκδικηθεί όντας θολωμένος, θα πληρώσει το ποσό των 38.000 ευρώ για τις ζημιές.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο