Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 18:46

Βέροια: Συγκλονίζει η μητέρα του 6χρονου που έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία - «Έχει αδειάσει το σπίτι μας»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συγκλονίζει η μητέρα του 6χρονου αγοριού από τη Βέροια που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη. «Έχει αδειάσει το σπίτι μας» λέει συγκινημένη.

«Εκεί που σκεφτόμαστε ότι όλα πάνε καλά, τον ψάχνουμε μέσα στο σπίτι μας» ανέφερε μιλώντας στο Open η γυναίκα που είδε τον ίδιο της τον γιο να καταρρέει στα χέρια της

«Τον έβαλα μέσα στο μπάνιο για το ξεπλύνω το παιδί και να συνέλθει εκεί έπεσε. Μέσα στα χέρια μου» επεσήμανε.

Ο μικρός Νικόλας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και δίνει «μάχη» για τη ζωή του καθώς πριν από λίγα 24χρονα ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Το αγόρι είχε εγκεφαλική αιμορραγία και άμεσα στήθηκε γέφυρα ζωής με τη συμμετοχή αστυνομικών ώστε να μεταφερθεί από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη.

Σταθερή η κατάστασή του – «Οι γιατροί σιγά σιγά θα του κόψουν τα φάρμακα»

Η κατάστασή του μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε κρίνεται σταθερή ενώ όπως τόνισε ο πατέρας του στο Open, σιγά σιγά οι γιατροί θα αρχίζουν να του κόβουν τα φάρμακα για να τον ξυπνήσουν.

Μιλώντας επίσης στο Open ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών, Χρήστος Συμεωνίδης σημείωσε αναφερόμενος στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη γέφυρα ζωής για το μικρό αγόρι. «Έπαψαν να είναι αστυνομικοί και έγιναν γονείς του. Όπως θα τρέχαμε για το δικό μας παιδί τρέξαμε και για τον Νικολάκη» δήλωσε.

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 18:06

Σχετικά Άρθρα

  • Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο εξάχρονος που παρασύρθηκε από μηχανή - Τράπηκε σε φυγή ο οδηγός
    Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο εξάχρονος που παρασύρθηκε από μηχανή - Τράπηκε σε φυγή ο οδηγός

    Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Αιγάλεω με οδηγό μηχανής να παρασύρει ένα αγοράκι έξι ετών και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή.

    Ειδικότερα, το συμβάν εκτυλίχθηκε στη συμβολή των οδών Βάρναλη και Νέστορος στο Αιγάλεω.

    Ο οδηγός πρώτα χτύπησε το παιδί και στη συνέχεια το εγκατέλειψε και έφυγε. Το 6χρονο αγοράκι διακομίστηκε εσπευσμένα στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνες για να βρουν τον μοτοσικλετιστή

    Πηγή: Cnn.gr

  • Φρικτός θάνατος ηλικιωμένου στη Βέροια - Έπεσε από τη σκάλα και καρφώθηκε σε κάγκελα
    Φρικτός θάνατος ηλικιωμένου στη Βέροια - Έπεσε από τη σκάλα και καρφώθηκε σε κάγκελα

    Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε επί τόπου

    Φρικτό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Μακροχώρι, όταν καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το πρωί της Τρίτης 20 Αυγούστου 2024, ο άτυχος ηλικιωμένος ανέβηκε σε σκάλα προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες στην κληματαριά που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του, όταν έχασε την ισορροπία του, έπεσε από την σκάλα και καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης.

    Ο ηλικιωμένος κατέληξε αμέσως, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματα στον αυχένα. Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Βέροια: Ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι έσερνε σκυλί με το αγροτικό του αυτοκίνητο
    Βέροια: Ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι έσερνε σκυλί με το αγροτικό του αυτοκίνητο

    Ένας 84χρονος συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας, ύστερα από καταγγελία ότι έδεσε ένα μεγαλόσωμο σκυλί στο αγροτικό του αυτοκίνητο και το έσερνε εν κινήσει.

    Περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την συγκεκριμένη ενέργεια, αναρτώντας το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με βάση το υλικό αυτό ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία, σε συνέχεια της οποίας ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας.

    Από το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν προκύπτει εάν το σκυλί ήταν εν ζωή ή νεκρό, κάτι που θα προκύψει από την κτηνιατρική εξέταση.

    Ο 84χρονος, κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι το ζώο ήταν ιδιοκτησίας του κι ότι το βρήκε δηλητηριασμένο σε κτήμα που διατηρεί, οπότε αποφάσισε να το μεταφέρει με τον παραπάνω τρόπο σε σημείο όπου το εγκατέλειψε, υποδεικνύοντας στις Αρχές το μέρος αυτό.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Βέροια: Έκρυβε 22 κιλά ηρωίνης σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι
    Βέροια: Έκρυβε 22 κιλά ηρωίνης σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι

    Συνελήφθη σήμερα Πέμπτη τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

    Ειδικότερα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας να οδηγεί όχημα και, σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 22 κιλών και 872 γραμμαρίων, που ήταν καλά κρυμμένες μέσα σε ειδική κρύπτη σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι.

    Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

    Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

    Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook.

    Πηγή: cnn.gr

  • Νοσοκομείο Ρίου: Ευχάριστα νέα για τον 6χρονο, που ανασύρθηκε από πισίνα ξενοδοχείου
    Νοσοκομείο Ρίου: Ευχάριστα νέα για τον 6χρονο, που ανασύρθηκε από πισίνα ξενοδοχείου

    O 6χρονoς ήταν με την οικογένειά του και κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πρέβεζα, όταν χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο.

    Αποσωληνώθηκε χθες το απόγευμα Τετάρτη 27/06/2024, ο 6χρονος που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, σε κρίσιμη κατάσταση, όταν ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου στην Πρέβεζα.

    Το παιδί ήταν με την οικογένειά του και κολυμπούσε, όταν χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο.

    Αμεση ήταν η επέμβαση ναυαγοσώστη και γιατρού που βρισκόταν στο σημείο.

    Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια διακομίστηκε στην Πάτρα.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Αγωνία για τον 6χρονο από την Πρέβεζα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΠΓΝΠ
    Αγωνία για τον 6χρονο από την Πρέβεζα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΠΓΝΠ

    Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας νοσηλεύεται το 6χρονο αγόρι που την Τρίτη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου, στην Πρέβεζα. Ο ανήλικος, όπως μεταδίδει το Mega, βρέθηκε στον πυθμένα της πισίνας και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ναυαγοσώστη.

    Ο ναυαγοσώστης τον έβγαλε αμέσως έξω και του έκανε ΚΑΡΠΑ, μαζί με έναν γιατρό που ήταν στην πισίνα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

    Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του παιδιού κρίσιμη. Σήμερα (26/6) αναμένεται να επανεξετάσουν την πορεία της υγείας του.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Πάτρα: Μάχη να κρατηθεί στην ζωή δίνει 6χρονος στην ΜΕΘ - Κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα
    Πάτρα: Μάχη να κρατηθεί στην ζωή δίνει 6χρονος στην ΜΕΘ - Κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα

    Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλευέται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στο Ρίο ο 6χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί χθες σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πρέβεζα.

    Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε μηχανική υποστήριξη, όπως σημείωσε ο γνωστός εντατικολογος Ανδρέας Ηλιαδης η αξονική εγκεφάλου που του έγινε ήταν θετική.

    Ο μικρός θα παραμείνει σε φαρμακευτική καταστολή και θα γίνει νέα αξιολόγηση από πλευράς γιατρών , για την κατάστασή του σήμερα.

    Υπενθυμίζεται πως ο 6χρονος ήταν με την οικογένειά του και κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου, όταν χάθηκε από το οπτικό πεδίο των γονιών του.

    Ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου αντέδρασε γρήγορα και ανέσυρε το αγοράκι από τον πυθμένα της πισίνας, Του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ γιατρός που βρισκόταν εκεί, με απινιδωτή, προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

    Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για διασωλήνωση και στη συνέχεια διακομίστηκε στην Πάτρα.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Βέροια: Θλίψη από τον ξαφνικό θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε
    Βέροια: Θλίψη από τον ξαφνικό θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε

    Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Βέροιας με τον αναπάντεχο θάνατο 23χρονης από την Αλεξάνδρεια.

    Η κοπέλα σηκώθηκε από το κρεβάτι με έντονη δύσπνοια και λίγο αργότερα πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι που έμενε. Άμεσα οι συγγενείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν

    Ο εκτιμήσεις των γιατρών

    Οι συγγενείς της κοπέλας περιμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας. Οι εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, ωστόσο αναμένεται το πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο