Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 13:29

Ρέθυμνο: 29χρονη επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή της 4 φορές σε λίγες ώρες!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Απίστευτο περιστατικό στο Ρέθυμνο, με μια 29χρονη να αποπειράται να αυτοκτονήσει 4 φορές μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νωρίς σήμερα το πρωί η νεαρή βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο διαμέρισμα της στην πόλη του Ρεθύμνου, έχοντας καταναλώσει ποσότητα χαπιών.

Πώς επιχείρησε να θέσει πρόωρο τέρμα στη ζωή της

Η 29χρονη είχε επιχειρήσει αρχικά να αυτοκτονήσει με χάπια, δεν τα κατάφερε και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από ύψος στο κενό. Και η δεύτερη απόπειρα ήταν αποτυχημένη με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Την τέταρτη φορά κατανάλωσε και πάλι χάπια.

Άμεσα τα οικεία της πρόσωπα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου έσπευσαν επί τόπου παρέλαβαν την 29χρονη και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και πλέον νοσηλεύεται στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου, όπου αναμένεται να υποβληθεί και σε ψυχιατρική εξέταση.

Πηγή: Ιefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 11:30

Σχετικά Άρθρα

  • Καβάλα: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το αιματηρό περιστατικό με τους ηλικιωμένους
    Καβάλα: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το αιματηρό περιστατικό με τους ηλικιωμένους

    Οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ηλικιωμένου ζευγαριού στη Νέα Πέραμο, στην Καβάλα.

    Όπως αναφέρει το GRTimes, ο ηλικιωμένος άντρας, 94 χρόνων, που επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε βάρος της 84χρονης συζύγου του, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κλείδα, φέρεται να πάσχει από άνοια και να ήθελε να «λυτρώσει» τη γυναίκα. Για το λόγο αυτό προχώρησε στην επίθεση.

    Στη συνέχεια, φέρεται να έστρεψε το αιχμηρό αντικείμενο στον εαυτό του και να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 94χρονος αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα. Το ζευγάρι βρήκαν αιμόφυρτο μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Πέραμο συγγενείς τους, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές.

    Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο 94χρονος εξέπνευσε. Η 84χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται, με την κατάστασή της μέχρι στιγμής να είναι σταθερή.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Πάτρα: Αστυνομικοί πρόλαβαν 16χρονη κοπέλα πριν αυτοκτονήσει - Το τηλεφώνημα γυναίκας που σήμανε συναγερμό
    Πάτρα: Αστυνομικοί πρόλαβαν 16χρονη κοπέλα πριν αυτοκτονήσει - Το τηλεφώνημα γυναίκας που σήμανε συναγερμό

    Ένα σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε -ευτυχώς με αίσια κατάληξη- πριν από λίγο, στην οδό Κανακάρη Ρούφου, στην Πάτρα.

    Γυναίκα τηλεφώνησε στο 112 αναφέροντας ότι μια νεαρή κοπέλα, βρισκόταν σε ένα τοιχίο (πλησίον του ΕΚΑΒ) έχει εκδηλώσει την πρόθεση να βάλει τέρμα στη ζωή της.

    Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών, σήμανε συναγερμός και ομάδα αστυνομικών έφτασε στο σημείο. Εκεί εντόπισαν την 16χρονη και με λεπτούς και ψύχραιμους χειρισμούς κατάφεραν να την αποτρέψουν.

    Εν συνεχεία στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την ανήλικη.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Αδιανόητο περιστατικό στο Ρέθυμνο: Πιάστηκαν στα χέρια και του επιτέθηκε με φτυάρι
    Αδιανόητο περιστατικό στο Ρέθυμνο: Πιάστηκαν στα χέρια και του επιτέθηκε με φτυάρι

    Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε την Τετάρτη (9/10), το οποίο ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα 34χρονος ήρθε σε διαπληκτισμό με έναν 40χρονο σε δημόσιο χώρο στην περιοχή της Επισκοπής Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει άσχημη τροπή και οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

    Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 40χρονος στις αρχές, ο 34χρονος φέρεται να του επιτέθηκε χτυπώντας τον με φτυάρι στο πρόσωπο και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

    Συνελήφθη ο 34χρονος

    Το θύμα αμέσως έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνης για να καταγγείλει το συμβάν, ενώ από τον τραυματισμό και το σοκ δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, με τη μητέρα του να μεταφέρει όσα της περιέγραψε ο ίδιος. Στον 34χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Ρέθυμνο: Νεκρός 19χρονος και σοβαρά τραυματίας 20χρονος σε ανατροπή εκσκαφέα
     Ρέθυμνο: Νεκρός 19χρονος και σοβαρά τραυματίας 20χρονος σε ανατροπή εκσκαφέα

    Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Ρεθυμνο στη Δ.Ε. Φοίνικα όταν το μηχάνημα έργου που επέβαιναν δύο νεαροί έπεσε σε γκρεμό

    Τραγική κατάληξη είχε τo ατύχημα στο Ρέθυμνο στη Δημοτική ενότητα Φοίνικα, όταν ένα μηχάνημα έργου, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του, με την πυροσβεστική να τον ανασύρει χωρίς τις αισθήσεις του και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

    Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

    Παράλληλα, στο μηχάνημα επέμβαινε και ένας άλλος άνδρας, 20 ετών ο οποίος έχει πολλαπλά τραύματα και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Στο σημείο έφτασε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία με 12 πυροσβέστες και 5 οχήματα επιχείρησε στο σημείο, ενώ έφτασε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

    Πηγή: in.gr

  • Κόρινθος: Γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει στον Ισθμό - Την πρόλαβαν αστυνομικοί την ώρα που έγραφε σημείωμα
    Κόρινθος: Γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει στον Ισθμό - Την πρόλαβαν αστυνομικοί την ώρα που έγραφε σημείωμα

    Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κόρινθο, όταν μία 48χρονη απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα του Ισθμού.

    Σύμφωνα με το korinthostv, η γυναίκα ζει μόνιμα στη Νεμέα και πήγε στον Ισθμό για να βάλει τέλος στη ζωή της.

    Για την απόπειρα αυτοκτονίας ενημερώθηκε το Α.Τ. Νεμέας από συγγενικό πρόσωπο της 48χρονης, το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε το Α.Τ. Κορίνθου.

    Κόρινθος: Αστυνομικοί απέτρεψαν την αυτοκτονία -Πρόλαβαν την 48χρονη την ώρα που έγραφε σημείωμα

    Αστυνομικοί έσπευσαν στον Ισθμό και εντόπισαν το αυτοκίνητο της γυναίκας κοντά στα ΚΤΕΛ. Πλησιάζοντας το όχημα, την είδαν καθισμένη στο πίσω κάθισμα, όπου έγραφε σημείωμα για την απόφασή της να βάλει τέλος στη ζωή της.

    Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, οι άνδρες του Α.Τ. Κορίνθου κατάφεραν να τη μεταπείσουν, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ρέθυμνο: Ανατροπή στην απόπειρα δολοφονίας του κτηνοτρόφου – Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές
    Ρέθυμνο: Ανατροπή στην απόπειρα δολοφονίας του κτηνοτρόφου – Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

    Σε άλλη κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της άγριας δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 69χρονου κτηνοτρόφου στο χωριό Βιλανδρέδο του Ρεθύμνου.

    Την ώρα που ο κτηνοτρόφος βγήκε από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του οι Αρχές εξετάζουν ένα νέο σενάριο, αναφορικά με τα κίνητρα της επίθεσης που δέχθηκε ο άτυχος άνδρας.

    Αρχικά, θεωρήθηκε ότι η επίθεση ήταν συνέχεια της βεντέτας που υπήρχε και ότι σχετιζόταν με την άρνηση του κτηνοτρόφου για σασμό μεταξύ των οικογενειών που είχαν τη διένεξη που είχε ως αποτέλεσμα την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε ο γιος του στις αρχές Αυγούστου.

    Ποια ήταν τα κίνητρα του δράστη

    Οι Αρχές εκτιμούν πλέον ότι η επίθεση σχετίζεται με μια διένεξη, μη προσδιορισμένη, που δεν έχει φτάσει στην αστυνομία. Έχουν εντοπίσει ωστόσο τι μπορεί να συμβαίνει και φέρονται να γνωρίζουν κάποια πράγματα, καθώς έχουν συγκεντρωθεί αρκετά στοιχεία και σε σχέση με την ταυτότητα και τις κινήσεις του δράστη.

    Παράλληλα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην κτηνοτροφική μονάδα όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Πάτρα: Δίνει μάχη η ομάδα Ηλιάδη να κρατηθεί στην ζωή η 14χρονη
    Πάτρα: Δίνει μάχη η ομάδα Ηλιάδη να κρατηθεί στην ζωή η 14χρονη

    14χρονη κόρη γνωστής πατρινής οικογένειας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρίου χωρίς τις αισθήσεις της και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το επόμενο 24ωρο θα είναι κρίσιμο δήλωσε ο Ανδρέας Ηλιάδης.

    Το κορίτσι μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν. Την μικρή βρήκε η μητέρα της αναίσθητη μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε αποπειραθεί να θέσει τέλος στην ζωή της. Η οικογένειά της είναι από τις πλέον αγαπητές στην Πάτρα.

    Πηγή: Gnomip.gr

  • Αχαΐα: "Σφράγισε" το κεφάλι του με σακούλα και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με υγραέριο μέσα σε γκαράζ
    Αχαΐα:

    Όλα συνέβησαν στις δυόμιση σήμερα το μεσημέρι στον Ελαιώνα Διακοπτού όπου ο 69χρονος Γάλλος και η 68χρονη σύζυγος του διέμεναν προσωρινά.

    Ο 69χρονος πήγε στο γκαράζ του σπιτιού και έλειπε για αρκετή ώρα, γεγονός που ανησύχησε την σύζυγο. Όταν κατέβηκε για να δει τι κάνει, αντίκρισε τον σύζυγο της λιπόθυμο και πεσμένο στο πάτωμα έχοντας κλείσει το κεφάλι του με μια σακούλα και έχοντας ανοίξει την φιάλη υγραερίου!

    Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο ο 69χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αιγίου, ευτυχώς, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

    Έρευνες για τα αιτία που οδήγησαν τον αλλοδαπό στην απόπειρα κατά της ζωής του, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.

    Οι πρώτες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για οικονομικούς λόγους, όπως μεταδίδει το aigiovoice.gr

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο