Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 18:36

Ασπρόπυργος: «Περιμέναμε το παιδί και δεν ερχόταν» - Στιγμές αγωνίας για του γονείς του 6χρονου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ξέχασαν κλειδωμένο επί ώρες εξάχρονο παιδί μέσα σε σχολικό στον Ασπρόπυργο - Συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδός

Τα δραματικά λεπτά μέχρι να βρεθεί ο 6χρονος γιος του περιγράφει στο protothema.gr ο πατέρας του παιδιού που παρέμεινε κλειδωμένο για δύο ώρες στο σχολικό λεωφορείο στον Ασπρόπυργο, χθες το μεσημέρι. Όπως λέει, οι γονείς περίμεναν το παιδί να επιστρέψει στις 4.30, καθώς το κουδούνι του σχολείου χτυπά μισή ώρα πριν.

"Το παιδί μου επέστρεφε από το σχολείο με το σχολικό λεωφορείο. Είχε σχολάσει στις 4 η ώρα. Δεν το έφεραν εδώ στο σπίτι. Το περιμέναμε το λεωφορείο περίπου στις 4.30", τονίζει ο πατέρας του 6χρονου.

Παράλληλα, εξηγεί πως το δρομολόγιο είχε αργήσει και την Πέμπτη, με αποτέλεσμα οι γονείς να περιμένουν μισή ώρα μέχρι να φτάσει το σχολικό στο σπίτι τους. Αλλά μάταια, όπως αποδείχθηκε...

"Προχθές είχε αργήσει πάλι, είχαν έρθει στις 5 παρά τέταρτο. Οπότε δώσαμε μια παράταση μέχρι τις 5 παρά τέταρτο. Αλλά το παιδί δεν ήρθε". Η ώρα περνούσε και το παιδί δεν εμφανίστηκε. Τότε, οι γονείς του έστειλαν ένα συγγενικό τους πρόσωπο στο σχολείο για να ψάξει τον 6χρονο. Στη συνέχεια ειδοποίησαν την Αστυνομία και το παιδί βρέθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα να κοιμάται στο σχολικό λεωφορείο.

Πηγή: protothema.gr

Φωτογραφία: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 14:15

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Έκλεισαν 2 ΕΠΑΛ μετά από λιποθυμία μαθητή - Φόβοι για λοιμώδες νόσημα
    Πάτρα: Έκλεισαν 2 ΕΠΑΛ μετά από λιποθυμία μαθητή - Φόβοι για λοιμώδες νόσημα

    Κλειστά σήμερα το 6ο και το 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας για υγειονομικούς λόγους.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σχολείου που εστάλη στους γονείς, προέκυψε υγειονομικό πρόβλημα, πιθανόν κάτι λοιμώδες ή ιός και το Νοσοκομείο στο οποίο προφανώς μαθητής νοσηλεύεται, ενημέρωσε να μην γίνουν σήμερα μαθήματα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το πρωί στη διάρκεια μαθημάτων λιποθύμησε ένα κορίτσι. Στο σχολείο μετέβη ασθενοφόρο και την παρέλαβε.

    Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Σχολείου έχει ως εξής:

    Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια ενημέρωσης που λάβαμε πριν από λίγο από το Νοσοκομείο, να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο πρόληψης και να αποφύγουμε τους κλειστούς χώρους και τις επαφές. Δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση για ότι συνέβη. Θα σας ενημερώσουμε αλλά το σχολείο θα μείνει σήμερα κλειστό.

  • Πάτρα: Πατριός μαθητή χτύπησε και απείλησε 14χρονο στο προαύλιο Γυμνασίου - Ενημερώθηκε Εισαγγελέας 
    Πάτρα: Πατριός μαθητή χτύπησε και απείλησε 14χρονο στο προαύλιο Γυμνασίου - Ενημερώθηκε Εισαγγελέας 

    Σοβαρό επεισόδιο έγινε χθες Τετάρτη το πρωί στο προαύλιο Γυμνασίου της Πάτρας, με πρωταγωνιστή πατριό ενός μαθητή.

    Όπως πληροφορείται το tempo24.news, ο Αφγανικής καταγωγής άνδρας χαστούκισε και απείλησε 14χρονο μαθητή στο προαύλιο του σχολείου, λίγη ώρα πριν χτυπήσει το κουδούνι για την εκκίνηση των μαθημάτων στις 8.15π.μ.

    Όλα έγιναν την ώρα που ο καταγγελλόμενος πήγαινε τα δύο παιδιά της συντρόφου του στο σχολείο, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το αγόρι φαίνεται πως είχε διαπληκτιστεί την προηγούμενη ημέρα με τον 14χρονο, με αποτέλεσμα ο πατριός να του επιτεθεί και να τον χαστουκίσει, ενώ στη συνέχεια τον απείλησε.

    Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

    Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε στο γραφείο του τον δράστη ενώ τηλεφώνησε και στη μητέρα του θύματος η οποία και έφτασε λίγο μετά. Κατά πληροφορίες ο πατριός και η μητέρα κατόπιν αμοιβαίων εξηγήσεων εκτιμήθηκε πως αρχικά τα βρήκαν. Ωστόσο ο διευθυντής, ύστερα από συνεννόηση με στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετέβη στην Εισαγγελία Πατρών όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

    Η ΜΗΝΥΣΗ

    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η μητέρα του θύματος πήγε στο Β Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου υπέβαλε μήνυση κατά του πατέρα, παρά τις εξηγήσεις που είχαν δοθεί το πρωί, με αποτέλεσμα ο δράστης να αναζητείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία της σωματικής βλάβης και της απειλής.

    Πηγή: Tempo24.news
  • Ασπρόπυργος: Ακαριαίος ο θάνατος του 45χρονου πυροσβέστη - Διετάχθη ΕΔΕ
    Ασπρόπυργος: Ακαριαίος ο θάνατος του 45χρονου πυροσβέστη - Διετάχθη ΕΔΕ

    Ανακοίνωση για την τραγωδία που σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο με το πυροσβεστικό όχημα εξέδωσε η Πυροσβεστική, στην οποία αναφέρει πως διετάχθη ΕΔΕ για το πώς έγινε η μοιραία ανατροπή του οχήματος με τους τρεις πυροσβέστες, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας.

    Το χρονικό

    Το πυροσβεστικό όχημα που ανετράπη με τους τρεις πυροσβέστες, έσπευδε για κατάσβεση φωτιάς σε φορτηγό, όταν υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες ανετράπη στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

    Ο θάνατος του αρχιπυροσβέστη οδηγού ήταν σχεδόν ακαριαίος καθώς το όχημα έγειρε από την πλευρά του το βαρύ όχημα, σύμφωνα με το OPEN.

    Οι δύο τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα και παραμένουν νοσηλευόμενοι στο Αττικό νοσοκομείο.

    Όσον αφορά το πώς έγινε η μοιραία ανατροπή, ακόμα διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές.

    Η ανακοίνωση της Πυροσβεστική

    «Χθες, 11 Οκτωβρίου 2024, βραδινές ώρες, το Π.Σ. 3263 όχημα της Π.Υ. Ελευσίνας στελεχωμένο με τρεις (3) Πυροσβεστικούς υπαλλήλους, κατά την επιστροφή στο σταθμό του από αστική πυρκαγιά, ανετράπη στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου Αττικής και επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

    Από το Πυροσβεστικό όχημα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι δύο (2) Πυροσβεστικοί υπάλληλοι ενώ ο τρίτος (3), οδηγός του οχήματος, ανασύρθηκε από Πυροσβέστες της Π.Υ. Ελευσίνας και της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., χωρίς τις αισθήσεις του.

    Και οι τρεις (3) πυροσβεστικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού του Πυροσβεστικού οχήματος, Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα, ετών 45.

    Για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσαν τον θάνατο ενός και τον τραυματισμό δύο ακόμη Πυροσβεστικών υπαλλήλων θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου
    Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου

    Ο οδηγός έκλεισε τη μαθήτρια μέσα στο σχολικό και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε

    Ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου, στον οποίο επιβλήθηκαν παράλληλα αυστηροί περιοριστικοί προκειμένου να ανασταλεί η 10μηνη ποινή φυλάκισης που αποφάσισε το δικαστήριο.
    Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του larissanet.gr, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο μετά από καταγγελία μαθήτριας λυκείου ότι ο κατηγορούμενος σε χωριό της ΠΕ Λάρισας, το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, την έκλεισε μέσα στο σχολικό και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε.
    Η κατάθεση της μαθήτριας

    Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στο δικαστήριο η ανήλικη κατέθεσε αναλυτικά όσα έγιναν εκείνο το πρωί.

    Συγκεκριμένα, είπε πως, όταν το σχολικό έφτασε στην τελευταία στάση και κατέβηκαν όλα τα παιδιά και τελευταία η ίδια, ο κατηγορούμενος της είπε να επιστρέψει στο σχολικό και την τράβηξε από τον καρπό για να μπει μέσα. Μετά έκλεισε τις πόρτες και αφού προέβη στις καταγγελλόμενες πράξεις άνοιξε την πόρτα και την άφησε να φύγει.

    Ο πατέρας της, όταν έμαθε για το περιστατικό από τον υποδιευθυντή του σχολείου που φοιτά η κόρη του, κατήγγειλε τον άνδρα στην αστυνομία, αναφέροντας μάλιστα πως η κοπέλα ήταν ταραγμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

    Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο οδηγός

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την καταγγελία τονίζοντας πως τελευταίος κατέβηκε από το σχολικό ένας μαθητής λυκείου με τον οποίο είχε και συζήτηση προκειμένου να του εξηγήσει κάποια πράγματα για το σχολικό πάσο.

    Μάλιστα το τελευταίο στοιχείο επικαλέστηκε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζητώντας την αναβολή της δίκης προκειμένου να προσέλθει για να καταθέσει σχετικά ο μαθητής. Το δικαστήριο ωστόσο απέρριψε το αίτημα, απορρίπτοντας στη συνέχεια και δεύτερο αίτημα του κατηγορούμενου, στο οποίο ζητούσε να υποβληθεί η μαθήτρια σε ψυχολογική εξέταση.

    Τελικά εισαγγελέας και πρόεδρος έκριναν αμφότεροι πως τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις με το δικαστήριο να κηρύσσει τον κατηγορούμενο ένοχο και να του επιβάλει ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

    Η ποινή έχει ανασταλεί υπό τους όρους να μήν συνοδεύει στο πλαίσιο της εργασίας του ανήλικους, να δίνει το παρόν μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του και την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα - όροι που επιβάλλονται συνήθως σε κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις.

    Τέλος το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη αλλά με τους ίδιους όρους.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Πάτρα: Νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό μαθητή
    Πάτρα: Νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό μαθητή

    Δεκαοχτάχρονος μαθητής επιτέθηκε σε 17χρονο μέσα σε σχολείο στην Πάτρα.

    Νέο περιστατικό βίας εντός σχολικούς συγκροτήματος στην Πάτρα, με 17χρονο να τραυματίζεται στο πρόσωπο μετά από μπουνιές που δέχθηκε από 18χρονο, οποίος και τον εξύβρισε.

    Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», κατεγράφη στο 9 Εσπερινό ΕΠΑΛ, βραδινές ώρες της Δευτέρας. Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για εξύβριση και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσης.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στα Χανιά: Του έσπασαν τα πλευρά μέσα στο σχολείο - Έρευνα για ευθύνες εκπαιδευτικών
    Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στα Χανιά: Του έσπασαν τα πλευρά μέσα στο σχολείο - Έρευνα για ευθύνες εκπαιδευτικών

    Άγριος ξυλοδαρμός σε ΕΠΑΛ στην περιοχή των Χανίων. Χτυπούσαν στο προαύλιο και σε σχολική ώρα μικρότερο συμμαθητή τους.

    Σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ στα Χανιά, όπου ένας μαθητής κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο πλευρό μετά από άγρια συμπλοκή.

    Σύμφωνα με το cretalive, το επεισόδιο συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στη Δ.Ε. Ελευθερίου Βενιζέλου του Δήμου Χανίων, με τις αναφορές να υποδεικνύουν ότι ένας μαθητής κρατούσε το θύμα ενώ άλλος τον χτυπούσε.

    Η επίθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τους γονείς του θύματος, μαθητή της Α' τάξης, και οι δύο εμπλεκόμενοι μαθητές, από τη Β' και τη Γ' τάξη, συνελήφθησαν. Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχηματισμός της δικογραφίας.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια λειτουργίας του, ενώπιον άλλων μαθητών, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία που οδήγησε στην επίθεση.

    Το θύμα δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στα πλευρά, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα, όπως διαπιστώθηκε αργότερα από ιατρικές εξετάσεις.

    Επιπλέον, σύμφωνα με τον νόμο, εξετάζονται πιθανές ευθύνες των εκπαιδευτικών για το συμβάν, καθώς συνέβη εντός του σχολικού χώρου και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει σε περαιτέρω κυρώσεις ή συνέπειες.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Θεσσαλονίκη: Οδηγός σχολικού λεωφορείου οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για αλκοόλ
    Θεσσαλονίκη: Οδηγός σχολικού λεωφορείου οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για αλκοόλ

    Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας, αφού ο 51χρονος είχε αφήσει τους μαθητές στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο όπου εργάζεται

    Στη σύλληψη ενός 51χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου ο οποίος οδηγούσε χωρίς να διαθέτει άδεια οδήγησης καθώς του είχε αφαιρεθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα επειδή εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.
    Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας, αφού ο 51χρονος είχε αφήσει τους μαθητές στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο όπου εργάζεται. Επιπλέον, εκτός από το δίπλωμα οδήγησης το οποίο δε διεθεται, διαπιστώθηκε ότι και σήμερα οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και γι’ αυτό του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
    Μετά τη σύλληψή του ο οδηγός του σχολικού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (για οδήγηση άνευ άδειας ικανότητας) και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ηράκλειο: Μαθητής λυκείου άρπαξε την μητέρα του από τον λαιμό - Την έσωσε το panic button
    Ηράκλειο: Μαθητής λυκείου άρπαξε την μητέρα του από τον λαιμό - Την έσωσε το panic button

    Χειροπέδες πέρασαν σε έναν μαθητή λυκείου του Ηρακλείου Κρήτης οι αρχές έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από την ίδια του την μητέρα στην οποία επιτέθηκε αρπάζοντας την από το λαιμό.

    Πρόκειται για 17χρονο μαθητή ο οποίος επιτέθηκε στην μητέρα του, η οποία ευτυχώς ενεργοποίησε το panic button όπου την έσωσε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι σε σπίτι του Ηρακλείου όταν ένας 17χρονος άρχισε να καυγαδίζει έντονα με την μητέρα του. Μάλιστα, δεν δίστασε να της επιτεθεί βίαια πιάνοντας την από τον λαιμό και απειλώντας την. Εκείνη φοβούμενη για την ζωή της ενεργοποίησε το panic button το οποίο της είχε χορηγηθεί.

    Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον 17χρονο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 41χρονη μητέρα έχει πέσει θύμα επίθεσης από τον ίδιο της τον γιο.

    Ο 17χρονος πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο