Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 20:09

Φυλακές Δομοκού: Σύντροφος κρατούμενου πήγε να περάσει ηρωίνη μέσα στη φόδρα μπουφάν

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η αλλαγή της εποχής δημιουργεί την ανάγκη στους κρατούμενους των φυλακών να αλλάξουν το ρουχισμό τους, τα οποία προμηθεύονται από δικά τους πρόσωπα τις ημέρες των επισκεπτηρίων.

Σε ένα τέτοιο επισκεπτήριο το μεσημέρι της Παρασκευής (16/9) η σύντροφος βαρυποινίτη, που είναι έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, έφερε διάφορα μπουφάν ενόψει χειμώνα για τον άνθρωπό της.

Όμως, όπως αναφέρει το LamiaReport ο εξονυχιστικός έλεγχος των σωφρονιστικών υπαλλήλων αποκάλυψε 150 γραμμάρια ηρωίνης επιμελώς ραμμένα, διάσπαρτα μέσα στις φόδρες από τα μπουφάν.

Πρώτα ξήλωσαν το ένα τζάκετ και εντόπισαν τα πρώτα σακουλάκια και στη συνέχεια βρέθηκαν και τα υπόλοιπα.
Άμεσα κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου και σχηματισμός σχετικής ποινικής δικογραφίας από το ΑΤ Δομοκού.

Πηγή: ethnos.gr

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 15:44

Σχετικά Άρθρα

  • Εξέγερση στις φυλακές Βόλου: Γιατί ξεσηκώθηκαν οι κρατούμενοι
    Εξέγερση στις φυλακές Βόλου: Γιατί ξεσηκώθηκαν οι κρατούμενοι

    Με την επέμβαση των ΜΑΤ οι οποίοι οδήγησαν τους κρατούμενους στα κελιά τους έληξε η εξέγερση στις φυλακές του Βόλου, αργά το βράδυ του Σαββάτου (26/10).

    Οι κρατούμενοι -κυρίως αλλοδαποί και Έλληνες τσιγγάνοι- εξεγέρθηκαν με αφορμή τον θάνατου του 21χρονου Πακιστανού, παρότι αποδίδεται σε πρώτη φάση σε παθολογικά αίτια, αφού δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρει το TheNewspaper.gr.

    Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνθήκες που επικρατούν στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων του Βόλου ήταν μία ακόμη αιτία για τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν χθες αργά το απόγευμα στις φυλακές της οδού Μεταμορφώσεως.

    Χθες λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα, οι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε αντικείμενα εντός και εκτός φυλακής, η οποία πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

    Η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου ήταν άμεση με εννέα οχήματα και δεκάδες πυροσβέστες.

    Από την πλευρά τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προσπάθησαν να ελέγξουν την κατάσταση, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ η επέμβαση των ΜΑΤ προκειμένου οι κρατούμενοι να μπούνε στα κελιά τους.

    fylakes volos exegersi

    Φυλακές του Βόλου

    The newspaper

    Άνθρωποι που βρέθηκαν στο πεδίο, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ανέφεραν ότι επρόκειτο για μία πολύ δύσκολη κατάσταση.

    b.jpg

    Πηγή: cnn.gr

  • Μυρσίνη: Συνελήφθη με πάνω απο μισό κιλό ηρωίνης
    Μυρσίνη: Συνελήφθη με πάνω απο μισό κιλό ηρωίνης

    Κατασχέθηκαν 525 γραμμάρια ηρωίνης και ηλεκτρονική ζυγαριά

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Ανδραβίδας - Κυλλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν (525) γραμμάρια ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας – Παράλληλη έδρα Αμαλιάδας.

    Mursini sul narkotika 2

  • Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορίνθου ο Απόστολος Λύτρας - Πότε θα γίνει η δίκη του
    Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορίνθου ο Απόστολος Λύτρας - Πότε θα γίνει η δίκη του

    Στις φυλακές Κορίνθου μεταφέρθηκε πριν από ένα μήνα ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την παραβίαση των περιοριστικών όρων, που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

    Σύμφωνα με το MEGA δύο είναι τα σενάρια για μεταγωγής του: είτε να έχει προκύψει κάποιο ζήτημα με συγκρατούμενούς του είτε να υπάρχει πληρότητα στις φυλακές.

    Η δίκη του Απόστολου Λύτρα θα γίνει εντός του Σεπτεμβρίου.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Βέροια: Έκρυβε 22 κιλά ηρωίνης σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι
    Βέροια: Έκρυβε 22 κιλά ηρωίνης σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι

    Συνελήφθη σήμερα Πέμπτη τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

    Ειδικότερα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας να οδηγεί όχημα και, σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 22 κιλών και 872 γραμμαρίων, που ήταν καλά κρυμμένες μέσα σε ειδική κρύπτη σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι.

    Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

    Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

    Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Facebook.

    Πηγή: cnn.gr

  • Φυλακές Ιωαννίνων: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά, χρήματα και κινητά
    Φυλακές Ιωαννίνων: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά, χρήματα και κινητά

    Σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

    Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ο αστυνομικός που συνελήφθη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε ναρκωτικά, κινητά και χρήματα στις φυλακές Ιωαννίνων, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
    Υπενθυμίζεται ότι για την αποδόμηση της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα, με τη συνδρομή ομάδων ΕΚΑΜ και ΥΑΤ, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, και αστυνομικών σκύλων, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν 8 μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων 3 σωφρονιστικοί υπάλληλοι, 2 έγκλειστοι κρατούμενοι, ο αστυνομικός και 2 ιδιώτες.
    Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, ναρκωτικά, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, όπλα, δωροληψία-δωροδοκία υπαλλήλου, ψευδή βεβαίωση, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, παράβαση καθήκοντος και παραβιάσεις των νομοθεσιών περί μετανάστευσης και περί εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε σωφρονιστικά καταστήματα. Επιπλέον, στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 8 άτομα, που ενεργούσαν εκτός του πλαισίου δράσης της οργάνωσης.
    Πώς δρούσαν

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο τρόπος δράσης της οργάνωσης ήταν ο εξής: Αρχηγός της οργάνωσης ήταν Αλβανός, έγκλειστος του σωφρονιστικού καταστήματος, ο οποίος συντόνιζε την εμπορία και διακίνηση των ναρκωτικών και ήταν ο τελικός αποδέκτης των εσόδων.

    Ιδιώτης είχε αναλάβει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Κέρκυρα, ενώ μέρος των εσόδων παρέδιδε στον αρχηγό της οργάνωσης.

    Ο αστυνομικός και μία συλληφθείσα ήταν μεσάζοντες των συναλλαγών, παραλάμβαναν τα χρηματικά ποσά και τα παρέδιδαν στον αρχηγό της οργάνωσης, είτε σε απευθείας συναντήσεις μαζί του εντός της φυλακής είτε μέσω κατάθεσης στον ατομικό λογαριασμό του μέσω του λογιστηρίου.

    Δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναλάμβαναν να εγγράψουν τα χρηματικά ποσά στις λογιστικές καταστάσεις του αρχηγού, κατά παράβαση των καθηκόντων τους, καθώς απέκρυπταν ή κατέγραφαν ψευδώς τα στοιχεία των καταθετών, αλλά και το ύψος του ποσού. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, ενημέρωνε τον αρχηγό για επικείμενες έρευνες στα κελιά, ενώ του επέτρεπε την κατοχή και χρήση κινητών τηλεφώνων.

    Γυναίκα υπάλληλος συνέδραμε τον αρχηγό στην κατανάλωση των χρημάτων, για τη νομιμοποίησή τους, εντός του καταστήματος.

    Λόγω των οικονομικών περιορισμών που υφίστανται στα καταστήματα κράτησης, ο αρχηγός της οργάνωσης είχε δημιουργήσει «μαύρο ταμείο», ώστε να διαθέτει ανά πάσα στιγμή ακαταχώρητα χρηματικά ποσά, τα οποία νομιμοποιούσε μέσω κατανάλωσης προϊόντων εντός του καταστήματος.

    Τα μέλη της οργάνωσης ελαχιστοποιούσαν τις μεταξύ τους τηλεφωνικές συνομιλίες, ενώ χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές συνδέσεις «αχυράνθρωπων» και κωδικές λέξεις, ώστε να δυσχεραίνουν την αποκρυπτογράφησή τους από τις διωκτικές Αρχές.
    Από τις έως τώρα έρευνες έχουν εξακριβωθεί 7 περιπτώσεις εμπορίας-διακίνησης ναρκωτικών, 39 περιπτώσεις νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και 3 παραβιάσεις υπηρεσιακού απορρήτου.

    Παράλληλα, για τον αστυνομικό-μέλος της οργάνωσης, από τις έρευνες προέκυψε η τέλεση επιπλέον περιπτώσεων παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου, δωροληψίας και διακίνησης ναρκωτικών.

    Από το σύνολο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.207,82 ευρώ, 18 κινητά τηλέφωνα, μικροποσότητες κάνναβης, τρίφτης, 8 μαχαίρια, ρόπαλο, 2 συσκευές Tazer, 2 χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, 2 γεμιστήρες, 302 φυσίγγια, εξάρτημα σκόπευσης, ρολόι αξίας και χειρόγραφες σημειώσεις.

    Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ τα χρηματικά ποσά θα αποσταλούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
  • Ιωάννινα: Μεγάλη επιχείρηση στις φυλακές Σταραυκίου - Συνελήφθη αστυνομικός
    Ιωάννινα: Μεγάλη επιχείρηση στις φυλακές Σταραυκίου - Συνελήφθη αστυνομικός

    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση στις Φυλακές Σταυρακίου στα Ιωάννινα, υπό τον συντονισμό της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα φαίνεται πως διεξάγονταν παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του epiruspost.gr, έχει συλληφθεί ένας αστυνομικός, ενώ έχουν γίνει προσαγωγές και άλλων σωφρονιστικών υπαλλήλων.

    Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί και διεξάγεται με απόλυτη μυστικότητα. Στον χώρο των φυλακών έχουν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις ΕΚΑΜ και των ΜΑΤ που ερευνούν εξονυχιστικά τα κελιά των κρατουμένων. Παρών είναι και ο εισαγγελέας.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Καβάσιλα: Τρεις συλλήψεις για μπαξέ ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 507 δενδρύλλια σε φυτεία χασίς και ποσότητες ηρωίνης και κοκαϊνης
    Καβάσιλα: Τρεις συλλήψεις για μπαξέ ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 507 δενδρύλλια σε φυτεία χασίς και ποσότητες ηρωίνης και κοκαϊνης

    Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Ηλείας - Συνελήφθησαν τρεις άνδρες κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών - Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 507 δενδρύλλια κάνναβης - Κατασχέθηκαν 8 κιλά και 520 γραμμάρια κάνναβης, 164 γραμμάρια ηρωίνης και 93 γραμμάρια κοκαϊνης - Το παράνομο περιουσιακό όφελος από την καλλιέργεια και την διακίνηση των δενδρυλλίων κάνναβης θα κυμαινόταν 300.000 ευρώ έως 450.000 ευρώ

    Ένα καίριο χτύπημα στην καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών πέτυχαν οι Αρχές της Ηλείας στην περιοχή των Καβασίλων. Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Πύργου και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

    Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην περιοχή των Καβασίλων, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτηρα, για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην ανωτέρω περιοχή, κατά την οποία εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, σε τέσσερις ειδικά διαμορφωμένους χώρους (καβάτζες),όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

    • 410 δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, εκριζωμένα και εναποτεθειμένα για αποξήρανση, ύψους έως (1,5) μέτρο,
    • 97 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (3) μέτρα περίπου και
    • 8 κιλά και 520 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας (φυτικά αποσπάσματα).

    Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των συλληφθέντων οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, με την συνδρομή της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, βρήκαν σε αρδευτικό κανάλι, κοντά στην οικία του ενός κατηγορούμενου και κατέσχεσαν 164 γραμμάρια ηρωίνης και 93 γραμμάρια κοκαΐνης.

    Παράλληλα, στον χώρο της φυτείας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ψεκαστήρας μπαταρίας, ψαλίδες, και βενζινοκίνητη μηχανή άντλησης νερού, τα οποία χρησιμοποιούνταν για την περιποίηση των δενδρυλλίων κάνναβης.

    Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν την βενζινοκίνητη μηχανή άντλησης νερού, προκειμένου να αντλούν νερό από ποταμό της περιοχής, το οποίο διοχέτευαν στη φυτεία και με λάστιχο πότιζαν τα δενδρύλλια.

    Οι καβάτζες ήταν σε ακολουθία και συνδέονταν μεταξύ τους και καλλιεργούνταν στο έδαφος σε ειδικά διανοιγμένο χώρο, ενώ οι καλαμιώνες και η χαμηλή βλάστηση παρείχαν φυσική κάλυψη στα δενδρύλλια.

    Το παράνομο προσδοκώμενο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι δράστες εκτιμάται ότι θα κυμαινόταν από 300.000 ευρώ έως 450.000 ευρώ.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας..

    Narkotika Kavasila 2

    Narkotika Kavasila 3

    Narkotika Kavasila 4

    Narkotika Kavasila 5

  • Ζάκυνθος: Παρέλαβε δέμα με ηρωίνη και ζυγαριά
    Ζάκυνθος: Παρέλαβε δέμα με ηρωίνη και ζυγαριά

    Στο εσωτερικό του δέματος βρέθηκαν ένας φάκελος που περιείχε ηρωίνη βάρους 32,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία κατασχέθηκαν

    Υπό διακριτική επιτήρηση είχαν θέσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ένα δέμα με ύποπτο περιεχόμενο το οποίο εντόπισαν σε μια μεταφορική εταιρεία στη Ζάκυνθο αξιοποιώντας πληροφορίες και, όταν το παρέλαβε ένας 68χρονος Έλληνας το πρωί της Πέμπτης, τον ακινητοποίησαν και το άνοιξαν.
    Στο εσωτερικό του δέματος βρέθηκαν ένας φάκελος που περιείχε ηρωίνη βάρους 32,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και 170 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 68χρονου, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του αποστολέα του δέματος.
    Έστειλαν δέμα με κάνναβη σε Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών
    Ένα δέμα που περιείχε εννέα "φιξάκια" με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 11,5 γραμμαρίων έστειλε άγνωστος σε έναν 31χρονο αλλοδαπό που φιλοξενείται στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Κόρινθο, αλλά μόλις το παρέλαβε συνελήφθη από Συνοριακούς Φύλακες του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.. Ο αλλοδαπός προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ ερευνάται η ταυτότητα του αποστολέα των ναρκωτικών.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο