Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 13:29

Τρόμος για ζευγάρι στην Ηλιούπολη: Ηδονοβλεψίας τους έκλεψε την ώρα που ερωτοτροπούσαν

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στιγμές τρόμου βίωσε ζευγάρι στην Ηλιούπολη όταν στάθμευσε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του γηπέδου «Διάνα» και ξεκίνησε να ερωτοτροπεί.

Όπως αποδείχθηκε όμως το ζευγάρι δεν ήταν μόνο του αφού σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ένας ηδονοβλεψίας κλέφτης, ο οποίος παρακολουθούσε τα θύματά του, άρπαξε την τσάντα της γυναίκας από το μισάνοιχτο παράθυρο και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου. Το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης και έδωσαν στους αστυνομικούς όσα στοιχεία κατάφεραν να συγκρατήσουν.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 12:50

Σχετικά Άρθρα

  • Αμαλιάδα: «Πράσινο φως» για κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ 77 θέσεων
    Αμαλιάδα: «Πράσινο φως» για κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ 77 θέσεων

    Ανάμεσα στο Συνεδριακό Κέντρο και το νέο (υπό ανέγερση) Διοικητήριο

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Την έγκριση για κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, 77 θέσεων έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, το οποίο προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες του νέου Διοικητηρίου αλλά και των δημοτών.

    Όπως εξηγεί στο ilialive.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Τσεριώνης, «η κατασκευή του υπογείου πάρκινγκ εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση Ανατολικού & Δυτικού τμήματος Σοχιάς - Πολυλειτουργικός χώρος (Δημαρχείο)». Θα δημιουργηθεί ανάμεσα στο Συνεδριακό Κέντρο, στο οποίο θα ανεγερθούν άλλοι δύο όροφοι, και στο νέο Διοικητήριο που θα κατασκευαστεί ακριβώς δίπλα. Είναι ένα έργο δημοπρατημένο, πρόκειται για μια ενιαία εργολαβία και οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους. Το πάρκινγκ θα έχει χώρο για 77 θέσεις όπου θα εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες του νέου Διοικητηρίου Αμαλιάδας όσο και των δημοτών».

    Το θέμα έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς προέκυψε η ανάγκη αδειοδότησης του υπόγειου χώρου στάθμευσης, ο οποίος βρίσκεται εντός ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως , στην περιοχή του Ο.Τ. 247. Προορίζεται δε, ως πλατεία, πεζόδρομοι, δρόμοι κλπ., προκειμένου να είναι δυνατή η έκδοση οικοδομικής άδειας και η κατασκευή του.

    Φωτογραφία: Freepik/evening_tao

  • Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις εις βάρος του ζευγαριού που εξέδιδε 25χρονη
    Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις εις βάρος του ζευγαριού που εξέδιδε 25χρονη

    Κακουργηματικές διώξεις ασκήθηκαν εις βάρος του ζευγαριού που κατηγορείται για την υπόθεση εμπορίας με θύμα μια 25χρονη.

    Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα το ζευγάρι που κατηγορείται για την υπόθεση εμπορίας με θύμα μια 25χρονη, στο Ηράκλειο Κρήτης. Εις βάρος του ζευγαριού ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

    Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη εντοπίστηκε χτυπημένη το πρωί της Πέμπτης στην άκρη του δρόμου, από περαστικό οδηγό.

    Οι ποινικές διώξεις σε βάρος του ζευγαριού

    Ο εισαγγελέας άσκησε στον 42χρονο και στην 30χρονη ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση καθώς για παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκθεση από κοινού, σύμφωνα με το cretapost.gr.

    Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη συνέχεια στον ανακριτή όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη.

    Οι αποτρόπαιες πράξεις του ζευγαριού

    Όπως προέκυψε από την προανάκριση η 25χρονη, βρισκόταν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ένας 42χρονος και μια 30χρονη, όταν κάποια στιγμή η 30χρονη άρχισε να τη χτυπά και στη συνέχεια την πέταξε από το αμάξι.

    Την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε ότι από τέλη Αυγούστου το ζευγάρι είχε πείσει την 25χρονη, η οποία ήταν φιλοξενούμενη σε δομή, να πάει στο σπίτι τους όπου και την «φυλάκισαν» ενώ την ανάγκασαν να εκδίδεται.

    Σε σύντομο χρονικό διάστημα εντοπίστηκαν ο 42χρονος και η 30χρονη και συνελήφθησαν, ενώ στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα της 25χρονης και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.

    Πηγή: In.gr
  • Ηλιούπολη: Συνελήφθη 23χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Ερευνάται η ύπαρξη κυκλώματος
    Ηλιούπολη: Συνελήφθη 23χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Ερευνάται η ύπαρξη κυκλώματος

    Την ύπαρξη ενός καλά οργανωμένο κυκλώματος με πλήθος αρχείων σκληρής πορνογραφίαςανηλίκων με κέρδος ερευνά η αστυνομία μετά τη σύλληψη ενός 23χρονου φοιτητή στην Ηλιούπολη.

    Ο φοιτητής για τον οποίο υπήρχε διεθνές σήμα για τα ηλεκτρονικά του ίχνη, απέκτησε πρόσβαση σε συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή όπου και διαμοίραζε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα ενώ ερευνάται για το αν υπήρχε κύκλωμα γύρω του καθώς το περιστατικό δεν είναι το μόνο.

    Πλήθος αρχείων κατασχέθηκαν

    Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, φορητό μέσο αποθήκευσης (USB), καθώς και -2- εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ.

    Μάλιστα, από την επιτόπια έρευνα που διενεργήθηκε στα κατασχεμένα ψηφιακά πειστήρια, βρέθηκαν σε αυτά πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

    Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Καλαμάτα: Έσπασαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και τραυμάτισαν γυναίκα με μωρό
    Καλαμάτα: Έσπασαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και τραυμάτισαν γυναίκα με μωρό

    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα, όταν σε ένα όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι μαζί με το 11 μηνών βρέφος τους στο ύψος του Δημαρχείου Καλαμάτας και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η νεαρή μητέρα.

    Σύμφωνα με το protothema.gr, όλα έγιναν μέρα- μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά έκλεισε τον δρόμο σε αυτό του ζευγαριού των ομοφύλων τους και οι δυο από τους επιβάτες άρχισαν να το χτυπούν άγρια με μια βαριοπούλα προκαλώντας φθορές.

    Η τρομοκρατημένη μητέρα πήρε το μωρό στην αγκαλιά της και βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια. Όμως, ο τρίτος Ρομά έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και την χτύπησε σωριάζοντάς την στο έδαφος!

    Οι δράστες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν παρά το γεγονός ότι οι άνδρες της Αστυνομία ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

    Πηγή: Gargalianoionline.gr

  • Θεσσαλονίκη: Βαρύ ιστορικό οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ είχε οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί του
    Θεσσαλονίκη: Βαρύ ιστορικό οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ είχε οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί του

    Παλαιότερες παραβάσεις που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο ιστορικό του οδηγού που παρέσυρε με ΙΧ ανδρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους, στις 11 Σεπτεμβρίου στη Θέρμη.

    Στην ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρεται ότι για το σύνολο των παραβάσεων είχαν επιβληθεί στον 46χρονο οδηγό τα ανάλογα διοικητικά μέτρα και πρόστιμα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

    Σχετικά με τροχαίο της 11ης Σεπτεμβρίου, η Αστυνομία αναφέρει ότι η υπηρεσία Τροχαίας που επιλήφθηκε ενήργησε σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και επέβαλε στον παραβάτη οδηγό τις προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.

    Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, οπότε πέραν των ποινικών κυρώσεων επιβλήθηκαν και οι ανάλογες –σύμφωνα με τον ΚΟΚ– διοικητικές κυρώσεις.

    «Η Ελληνική Αστυνομία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντιμετώπιση τροχαίων παραβάσεων, με έμφαση στις περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος, που αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. Έχοντας εντείνει τους ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο και αυξήσει τη βεβαίωση παραβάσεων, επιβάλλει απαρέγκλιτα τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία κυρώσεις στους παραβάτες. Η ασφάλεια στους δρόμους αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και οι ενέργειες της Τροχαίας στοχεύουν στην πρόληψη των ατυχημάτων και την προστασία της ζωής όλων των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ
    Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

    Δυσάρεστη είδηση, καθώς η 34χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη από μεθυσμένο οδηγό έχασε το 5 μηνών παιδί που κυοφορούσε.

    Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής, καθώς η 34χρονη που παρασύρθηκε -την Τετάρτη- από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη από μεθυσμένο οδηγό έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

    Η γυναίκα ήταν 5 μηνών έγκυος και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά την απώλεια του εμβρύου.

    Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν η 34χρονη, ο 37χρονος σύζυγός της και το 2χρονο παιδί τους παρασύρθηκαν από ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος.

    Το ζευγάρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

    Το παιδί τους, ευτυχώς, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό που παρέσυρε την οικογένεια - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ
    Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό που παρέσυρε την οικογένεια - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ

    Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 46χρονου,ο οποίος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, παρέσυρε και τραυμάτισε ένα αντρόγυνο και το δύο ετών παιδί τους, που κινούνταν πεζή, σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

    Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 46χρονος διώκεται για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή». Υπό αυτές τις συνθήκες παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία και θα παραμείνει υπό κράτηση.

    Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

    Στο μεταξύ, η κατάσταση της υγείας του 37χρονου πατέρα -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται και η κατάσταση της υγείας της 34χρονης, που βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύησης. Και οι δύο νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Το παιδί τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό - Σε καλύτερη κατάσταση το παιδί τους
    Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό - Σε καλύτερη κατάσταση το παιδί τους

    Αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις όταν το επιτρέψει η κλινική τους κατάσταση - Την Πέμπτη στον εισαγγελέα ο 46χρονος οδηγός

    Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει το ζευγάρι που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Τετάρτης, όταν μαζί με το δύο ετών παιδί τους παρασύρθηκαν από 46χρονο οδηγό που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
    Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από πηγές του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, τόσο ο 37χρονος ο οποίος διασωληνώθηκε, όσο και η 34χρονη η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος κι επίσης διασωληνώθηκε, παραμένουν σε κατάσταση που εμπνέει σοβαρή ανησυχία. Και οι δύο αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις όταν το επιτρέψει η κλινική τους κατάσταση, με τον 37χρονο να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.
    Το παιδί, που τη στιγμή της παράσυρσης βρισκόταν στο παιδικό καροτσάκι, νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται καλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές.
    Την Πέμπτη στον εισαγγελέα ο 46χρονος

    Στο μεταξύ, εις βάρος του 46χρονου οδηγού έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη κατά συρροή, μέθη και επικίνδυνη οδήγηση, με τις κατηγορίες να ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με την κατάσταση των τραυματιών και το αποτέλεσμα της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία και βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Ο άντρας, ο οποίος με εντολή εισαγγελέα παραμένει υπό κράτηση, θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον των δικαστικών αρχών.

    Ο κατηγορούμενος φέρεται πως λίγη ώρα πριν από το συμβάν μίλησε με την μητέρα του στο τηλέφωνο και την ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε περιοχή με παραλία. Λίγη ώρα αργότερα την κάλεσε ξανά και της είπε ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τρία άτομα.

    Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας του τροχαίου είναι ότι το όχημα ακινητοποιήθηκε όταν πέρασε από την περίφραξη και κατέληξε σε δέντρα που υπήρχαν στην αυλή σπιτιού. Μετά το τροχαίο, στο σημείο βρέθηκε και η μητέρα του οδηγού η οποία ανέφερε ότι το μόνο που εύχεται είναι η οικογένεια να είναι καλά στην υγεία της.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο