Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 14:18

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Τη φωτογράφισαν γυμνή πριν την εγκαταλείψουν

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η 21χρονη Σουηδέζα τουρίστρια, κατήγγειλε πως όχι απλά κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αλλά ο ένας από τους δράστες την χτύπησε και την φωτογράφησε ημίγυμνη.

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού 21χρονης από δύο νεαρούς Χανιώτες τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά, ενώ τα ξημερώματα έληξε η προθεσμία του αυτοφώρου για τον 19χρονο που έχει ταυτοποιηθεί ως συνεργός του 23χρονου.

Την Τρίτη (4/10), αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Χανίων ο 23χρονος που κατηγορείται πως τα ξημερώματα του Σαββάτου μαζί με έναν 19χρονο φίλο του, ασέλγησαν σε βάρος μιας 21χρονης Σουηδέζας.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο η νεαρή γυναίκα από τη Σουηδία κατήγγειλε πως όχι απλά κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αλλά ο ένας από τους δράστες την χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί και επιπλέον την φωτογράφησε, ενώ ήταν ημίγυμνη.

Η κοπέλα που ζει τους τελευταίους μήνες στα Χανιά και εργάζεται σε Σουηδική εταιρία κατήγγειλε, στις αστυνομικές αρχές πως οι δράστες με τους οποίους διασκέδαζαν παρέα σε κλάμπ της πόλης, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα ισχυρίζεται πως δεν περιορίστηκαν στην ασέλγεια αλλά ο ένας εκ των δύο, τη χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να τον απωθήσει χτυπώντας τον με το κινητό της τηλέφωνο στο πρόσωπο.

«Φύγαμε μαζί από το κλάμπ τα ξημερώματα του Σαββάτου. Εγώ θα επέστρεφα στο δωμάτιο μου και οι δύο θέλησαν να με συνοδέψουν. Mε πήγαν σε ένα ερημικό σημείο πριν την παραλία του Γερανίου», κατήγγειλε.

Σε βάρος του 23χρονου που συνελήφθη ασκήθηκαν διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργεία σε βάρος ατόμου ανίκανου να αντιδράσει λόγο μέθης, για σωματικές βλάβες καθώς και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Το περιστατικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία που μιλά για ενίσχυση του κλίματος ανασφάλειας και για κρούσματα που προβληματίζουν.

Πηγή: News247.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 13:55

Σχετικά Άρθρα

  • Τραγωδία στα Χανιά: Δίχρονο κοριτσάκι πνίγηκε από φαγητό
    Τραγωδία στα Χανιά: Δίχρονο κοριτσάκι πνίγηκε από φαγητό

    Από πνιγμό κατά τη διάρκεια του φαγητού έχασε την ζωή του δίχρονο κοριτσάκι στα Χανιά

    η ζωή του έχασε από πνιγμό κατάποσης νήπιο κοριτσάκι 2 ετών στα Χανιά.

    Η τραγική μητέρα προσπάθησε να βοηθήσει το μικρό αγγελούδι να επανέλθει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

    'Αμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη μικρή στο ΤΕΠ παιδιατρικό του νοσοκομείου.

    Ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέας μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε λόγο για τεράστια προσπάθεια τόσο των διασωστών του ΕΚΑΒ όσο και των γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων να κρατήσουν τη μικρή στη ζωή, αλλά δυστυχώς, όπως είπε, κατέληξε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Χανιά: 13χρονη εντοπίστηκε μεθυσμένη έξω από εκκλησία - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση
    Χανιά: 13χρονη εντοπίστηκε μεθυσμένη έξω από εκκλησία - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση

    Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται μία ανήλικη, καθώς την Πέμπτη εντοπίστηκε μεθυσμένη στον προαύλιο χώρο εκκλησίας.

    Σύμφωνα με το zarpanews, όλα έγιναν στην περιοχή Λενταριάνα, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να εντοπίζουν την 13χρονη και να ενημερώνουν άμεσα το ΕΚΑΒ.

    Χανιά: Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση

    Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν την ανήλικη σε ημικωματώδη κατάσταση και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

    Τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνά η Αστυνομία.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής από την Κρήτη: «Είναι συκοφαντίες»
    Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής από την Κρήτη: «Είναι συκοφαντίες»

    Σε ερώτηση για τον λόγο που τον κατήγγειλαν ο 64χρονος συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής απάντησε: «ζηλοφθονία που υπάρχει δεκαετίες»

    Αρνείται τα πάντα ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το Ηράκλειο Κρήτης, που κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμό παιδιών από το 1986 μέχρι το 2010.
    Ο άνδρας κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια σε έξι ανήλικα παιδιά, εξ αγχιστείας συγγενείς του, σε χρονικό διάστημα 24 ετών.
    «Είναι συκοφαντίες. Όλοι ψάχνουν να βρουν το κίνητρο και δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Γιατί έγινε αυτό μετά από 34 χρόνια; Τα αρνούμαι όλα κατηγορηματικά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι προϊόν παρεξήγησης και πλάνης. Σε άλλη περίπτωση είναι συκοφαντικά, αήθη και αισχρά ψέματα» είπε ο 64χρονος στο STAR.

    «Έχω οικογένεια με δύο παιδιά και ένα εγγόνι το οποίο έμπλεξαν στη δικογραφία λέγοντας πως το θώπευα. Το πόρισμα του ψυχιάτρου ήταν “καθαρό”», ανέφερε και σε ερώτηση για τον λόγο που τον κατήγγειλαν απάντησε: «ζηλοφθονία που υπάρχει δεκαετίες».

    Μαρτυρίες καταγγελλόντων

    «Αν και λίγο αργά, επιτέλους ήρθε στο φως ότι ο άνθρωπος αυτός κάνει κακό. Ελπίζω να μιλήσουν και άλλοι για να μην υπάρχει ατιμωρησία» είπε γυναίκα που κατήγγειλε πως την παρενόχλησε ο 64χρονος.

    «Θέλουμε να τιμωρηθεί. Το έμαθα αργά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Να μιλήσει ο κόσμος, εμείς κάναμε λάθος», ανέφερε μητέρα που το παιδί της κακοποιήθηκε από τον 64χρονο.

    Η δημοσιοποίηση των στοιχείων

    Υπενθυμίζεται πως με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 64χρονου.

    Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Καστρινάκη του Θεόφιλου και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1960 στο Ηράκλειο και σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη. Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε έναν 19χρονο (σήμερα) ανιψιό του σε βάρος του οποίου ασέλγησε όταν ήταν μόλις 5 χρόνων.

    Ωστόσο, θύματα του γυμναστή υπήρξαν από το 1986 έως το 2010 η 29χρονη αδελφή του 19χρονου, τρεις αδελφές που σήμερα είναι 35, 38 και 43 χρόνων και άλλη μια γυναίκα 48 χρόνων σήμερα. Όμως, οι υποθέσεις αυτές έχουν παραγραφεί και σε ισχύ είναι μόνο ο βιασμός του 19χρονου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χανιά: Πάνω από 40 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας καθημερινά στο Νοσοκομείο - Νοσηλεύονται 4 παιδιά
    Χανιά: Πάνω από 40 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας καθημερινά στο Νοσοκομείο - Νοσηλεύονται 4 παιδιά

    Περισσότεροι από 300 οι ασθενείς γαστρεντερίτιδας τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά

    Συνεχιζόταν και εντός του Σαββατοκύριακου η προσέλευση ασθενών με γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο Χανίων, για νοσηλεία όμως στο ίδρυμα παραμένουν μονάχα τέσσερα παιδιά, καθώς όλοι οι υπόλοιποι λάμβαναν την απαραίτητη υποστηρικτική αγωγή και επέστρεφαν στα σπίτια τους σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr

    Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, δήλωσε στο Zarpa Radio 89,6 και τον Λεωνίδα Φιλικόζη ότι ο αριθμός των ασθενών που προσήλθαν μέχρι τώρα πλησιάζει τους 300:

    «Περίπου 35 ενήλικες και 10 παιδιά έρχονται κάθε μέρα στο νοσοκομείο, δηλαδη 45 άτομα κατά μέσο όρο. Προσεγγίζουμε από την προηγούμενη Δευτέρα και μέχρι την εφημερία της Κυριακής τα 300 κρούσματα. Νοσηλεύουμε μόνο τέσσερα παιδιά για προληπτικούς λόγους, δεν νοσηλεύεται κανείς άλλος. Προφανώς τα κρούσματα είναι περισσότερα, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που περνάει τη γαστρεντερίτιδα στο σπίτι».

    Ο κ. Μπέας επανέλαβε ότι πρόκειται για ιογενή γαστρεντερίτιδα και πως δεν έχει εντοπιστεί κάποια άλλη ασθένεια:

    «Είναι νοροϊός, δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο. Είμαστε σαφέστατοι και οι εξετάσεις με τη μέθοδο μοριακής ανάλυσης πολλαπλών στόχων που ανιχνεύει ταυτόχρονα πολλά παθογόνα, έδειξαν γενετικό υλικό του συγκεκριμένου ιού.

    Είναι υπερμεταδοτικός βέβαια και είναι το κατ’ εξοχήν αίτιο παγκοσμίως της ιογενούς γαστρεντερίτιδας. Για πρόληψη το βασικότερο είναι να φροντίζει κανείς την υγιεινή των χεριών, με καλό, επαναλαμβανόμενο πλύσιμο με σαπούνι.»

    Στο Νοσοκομείο Χανίων είναι σε ισχύ περιορισμός επισκεπτηρίων μέχρι την Τετάρτη.

  • 23χρονος συμμετείχε στον βιασμό της 13χρονης στη Μυτιλήνη και τον κατέγραψε σε βίντεο που ανέβασε στο Ίντερνετ!
    23χρονος συμμετείχε στον βιασμό της 13χρονης στη Μυτιλήνη και τον κατέγραψε σε βίντεο που ανέβασε στο Ίντερνετ!

    Η συμπληρωματική κατάθεση του θύματος - Στο κάδρο των ερευνών και ένας 64χρονος

    Την ώρα που οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λέσβου βάζουν στο «μικροσκόπιο» τα κινητά τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό της 13χρονης στην Μυτιλήνη η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η ανήλικη φαίνεται πως ανοίγει τον κύκλο των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι αφενός επιβεβαίωσε τη σεξουαλική της κακοποίηση από τον 22χρονο και τον 21χρονο και αφετέρου έκανε λόγο για την παρουσία ενός 23χρονου ο οποίος όχι μόνο τη βίασε αλλά ήταν και αυτός που τράβηξε το επίμαχο βίντεο.

    «Το κίνητρό της για τη συμπληρωματική κατάθεση ήταν το τρίτο πρόσωπο που τραβούσε το βίντεο γιατί για αυτόν δεν έχει αμφιβολία.

    Αυτός, όπως υποστηρίζει το κορίτσι, φέρεται να τράβηξε το βίντεο αλλά να είχε και συμμετοχή σε πράξη συνουσίας», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, κ. Δημοσθένης Χατζηγιάννης.

    Ο συγκεκριμένος φέρεται να βίασε το κορίτσι βιντεοσκοπώντας με το κινητό του τηλεφώνο τη χυδαία δράση του και κατόπιν να διαμοίρασε το υλικό σε κλειστές ομάδες στο Διαδίκτυο.

    Παράλληλα, η 13χρονη βάζει στο «κάδρο» των ερευνών και έναν 64χρονο άνδρα για τον οποίον ανέφερε πως της έκανε ανήθικες προτάσεις χωρίς, ωστόσο, να προκύπτουν-μέχρι στιγμής-ερωτικές πράξεις μαζί του.

    Για το τέταρτο άτομο ή ανήλικη περιέγραψε στους Αστυνομικούς πως της έκανε αρρωστημένες προτάσεις προκειμένου να συνευρεθεί μαζί του εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι πήγαινε στο μαγαζί του για να δει μια φίλη της η οποία εργαζόταν εκεί.

    Σε κάθε περίπτωση, οι Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως τα κινητά των εμπλεκομένων θα "μιλήσουν" για το ρόλο που είχε ο καθένας τους και θα δείξουν ποιος μοίρασε το βίντεο του βιασμού.

    Την ίδια ώρα, άτομα από το στενό, οικογενειακό περιβάλλον της 13χρονης ζητούν να πέσει άπλετο «φως» στην υπόθεση και να μεταφερθεί το παιδί σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, μακριά από το χωριό της.

    «Θέλουμε να υπάρξει μια έρευνα σε βάθος από τους Αστυνομικούς και τις δικαστικές Αρχές ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη σε αυτούς που πρέπει.

    Πρέπει, παράλληλα, να υπάρξει και μια προστασία για το κορίτσι και να πάει σε μια ειδική Δομή», επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας.

    Πηγή: protothema.gr

  • Φρίκη στην Κέρκυρα: Βίασε 18χρονη την ώρα που κοιμόταν
    Φρίκη στην Κέρκυρα: Βίασε 18χρονη την ώρα που κοιμόταν

    Την απόλυτη φρίκη κατήγγειλε πως έζησε μία 18χρονη Βρετανίδα στον Κάβο της Κέρκυρας, όταν διαπίστωσε πως ένας 18χρονος ομοεθνής της την βίασε ενώ αυτή κοιμόταν.

    Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η 18χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως, ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής και κοιμόταν, ο 18χρονος την βίασε, με την ίδια να το καταλαβαίνει και να τον αντιμετωπίζει «πρόσωπο με πρόσωπο».

    Της είπε ότι κοιμόταν και αυτός

    Όταν η Βρετανίδα τουρίστρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, κατάλαβε τι έχει συμβεί και ρώτησε τον 18χρονο για το περιστατικό, αυτός της είπε πως δεν το κατάλαβε γιατί και ο ίδιος κοιμόταν και της ζήτησε συγγνώμη!

    Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 18χρονη προσκόμισε και ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία ο 18χρονος ακούγεται να δείχνει απολογητική συμπεριφορά.

    Δικογραφία για υποκλοπή σε βάρος της 18χρονης

    Ο 18χρονος κατηγορείται για βιασμό ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της 18χρονης κοπέλας για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 370α 2 Π.Κ. περί παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Συναγερμός στα Χανιά: Στα 126 έφτασαν τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας - Άλλα 59 το τελευταίο 24ωρο
    Συναγερμός στα Χανιά: Στα 126 έφτασαν τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας - Άλλα 59 το τελευταίο 24ωρο

    Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν πως η γαστρεντερίτιδα δεν οφείλεται σε κάποια μολυσμένη τροφή ή σε νερό, αλλά σε ιό - Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έξαρση ιογενούς γαστρεντερίτιδας δεν αποκλείεται να προέρχεται ακόμη και από την κυκλοφορία ενός νέου στελέχους

    Σε έξαρση βρίσκονται τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στα Χανιά, με ακόμη 59 να καταφθάνουν το τελευταίο 24ωρο στο νοσοκομείο.
    Από την προηγούμενη Δευτέρα έχουν καταγραφεί συνολικά 126 κρούσματα γαστρεντερίτιδας. Την ίδια ώρα, το νοσοκομείο έχει στόχο την αποτροπή εξάπλωσης του ιού στην κοινότητα.
    Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες δύο ημέρες ισχύουν έκτακτα μέτρα όπως ο περιορισμός του επισκεπτηρίου σε απολύτως απαραίτητες περιπτώσεις, αλλά και η υποχρεωτική χρήση μάσκας, μέτρο που ισχύει και για όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

    Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν πως η γαστρεντερίτιδα δεν οφείλεται σε κάποια μολυσμένη τροφή ή σε νερό, αλλά σε ιό. «Τα επτά PCR που κάναμε στο νοσοκομείο έδειξαν πως είναι ιογενής γαστρεντερίτιδα και οφείλεται στον λεγόμενο νοροϊό», σημείωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.

    Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έξαρση ιογενούς γαστρεντερίτιδας δεν αποκλείεται να προέρχεται ακόμη και από την κυκλοφορία ενός νέου στελέχους, για το οποίο δεν έχει αναπτύξει ακόμη ανοσία ο πληθυσμός.

    Πώς μεταδίδεται ο νοροϊός

    Ο νοροϊός κάνει επιδημικές εξάρσεις γαστρεντερίτιδας, αλλά δεν ανήκει στα υποχρεωτικώς δηλούμενα νοσήματα. Μεταδίδεται εύκολα από άτομο σε άτομο, από τον αέρα, τα σταγονίδια και ενδεχομένως και από τον έμετο. Υπάρχει, επίσης, τροφιμογενής και υδατογενής μετάδοση του ιού.

    Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ο νοροϊός μπορεί να επιβιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε άψυχες επιφάνειες, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα μεταδοτικό σε κλειστούς χώρους με μεγάλο συνωστισμό ατόμων. Τα συμπτώματα εμφανίζονται ξαφνικά και μπορεί να διαρκέσουν από 12 έως 60 ώρες.

    Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα περιλαμβάνουν διάρροιες και εμέτους. Οι ασθενείς μπορούν επίσης να εμφανίσουν ναυτία, κοιλιακό πόνο και κράμπες, πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους, κόπωση, ρίγη, και σπανιότερα χαμηλό πυρετό.

    Περίπου το 10% των περιστατικών χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση, που μπορεί να περιλαμβάνει νοσηλεία. Οι περισσότεροι ασθενείς, ωστόσο, αναρρώνουν σε 2-3 ημέρες, χωρίς αντιβιοτικά ή φάρμακα, παρά μόνο με ξεκούραση, καλή διατροφή και ενυδάτωση. Κίνδυνο ζωής διατρέχουν μόνο τα άτομα με σοβαρές υποκείμενες νόσους.

    Ο ΕΟΔΥ συστήνει σχολαστική τήρηση της υγιεινής των χεριών, η οποία αποτελεί το πιο σημαντικό μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσής του νοροϊού.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Φρίκη δίχως τέλος στη Λέσβο: Νέα καταγγελία από την 14χρονη για σεξουαλική κακοποίηση από δύο ακόμη άντρες
    Φρίκη δίχως τέλος στη Λέσβο: Νέα καταγγελία από την 14χρονη για σεξουαλική κακοποίηση από δύο ακόμη άντρες

    Νέες καταγγελίες σε βάρος ακόμα δύο ανδρών διατύπωσε, παρουσία ψυχολόγου, η 14χρονη από τη Λέσβο, η οποία είχε καταγγείλει δύο νεαρούς, ηλικίας 21ενός και 22 ετών, για βιασμό.

    Τι κατήγγειλε η ανήλικη

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνοδευόμενη από τους γονείς της πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης όπου και κατήγγειλε δύο νέα πρόσωπα, έναν 64χρονο και έναν 22χρονο.Τον 64χρονο τον κατήγγειλε για γενετήσιες πράξεις, και τον δεύτερο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Όπως κατέθεσε η 14χρονη, με τον 64χρονο συνευρέθηκε ερωτικά σε σπίτι στην Αγιάσο τον περασμένο Αύγουστο, με την θέλησή της, αλλά βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τις ερωτικές πράξεις.

    Ο 22χρονος σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, προέβη τον περασμένο Ιούνιο σε ασελγείς προτάσεις. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους από την Ασφάλεια Μυτιλήνης και συνεχίζεται η προανάκριση σε συνδυασμό με την καταγγελία βιασμού που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες.

    Το χρονικό

    Σημειώνεται ότι, η 14χρονη είχε κατήγγειλε ότι στα τέλη του Αυγούστου οι δύο νεαροί τη βίασαν και βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους.

    Μάλιστα, δεν έμειναν εκεί, αλλά ανέβασαν το βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και εκβίαζαντην ανήλικη.

    Να σημειωθεί πως η ανήλικη λόγω της πίεσης που δεχόταν έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας, την Πέμπτη, με εισαγωγή στο Βοστάνειο. Για την υπόθεση είχαν κάνει καταγγελία ευαισθητοποιημένοι πολίτες της πριν δύο εβδομάδες στο «Χαμόγελο του παιδιού».

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο