Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 10:24

Νίκαια: Θύμα απαγωγής από πέντε άτομα η 14χρονη Μαρκέλλα - Την κακοποίησαν σεξουαλικά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στόχος των απαγωγέων ήταν να την εκμεταλλευτούν και να την εκδίδουν, κατήγγειλε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού

Λεπτομέρειες για την φρίκη που βίωσε στα χέρια των απαγωγέων της η 14χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας την Παρασκευή (7/10) και τελικά βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/10), έδωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.
Σύμφωνα με τον Κώστα Γιαννόπουλο «ήταν απαγωγή από πέντε άτομα στα χέρια των οποίων η 14χρονη Μαρκέλλα πέρασε μια φρικτή κατάσταση».
Όπως κατήγγειλε, δε, οι απαγωγείς της 14χρονης από την Νίκαια την κακοποίησαν «και σωματικά και σεξουαλικά, καθώς προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν», διευκρινίζοντας σε επόμενη ερώτηση ότι στόχος τους ήταν να εκδίδουν την Μαρκέλλα.
«Τελικά λόγω της δημοσιότητας που υπήρξε, αναγκάστηκαν να την αφήσουν το βράδυ της Πέμπτης» πρόσθεσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού διευκρινίζοντας ότι η 14χρονη βρέθηκε τελικά στο Μαρκόπουλο.
«Ήταν σε φρικτή κατάσταση η Μαρκέλλα. Βρέθηκε στο Μαρκόπουλο το βράδυ της Πέμπτης, επικοινώνησε με τους γονείς της και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβληθεί καταγγελία» κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.
Το χρονικό της εξαφάνισης της 14χρονης

Το βράδυ της Παρασκευής όταν η 14χρονη μαζί με την αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς τους ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε με τη βία το κοριτσάκι, το έσυρε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.

Η οικογένεια της Μαρκέλλας πήγε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

Όπως είχε δηλώσει η μητέρα του κοριτσιού, δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή έπεφτε θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 09:41

Σχετικά Άρθρα

  • Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
    Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

    Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η 14χρονη που τραυματίστηκε χθες από πτώση σοβά, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στους Αγίους Αναργύρους.

    Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι περίμενε το λεωφορείο στη στάση, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ξαφνικά ένα κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από το 2ο όροφο κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς από πίσω και έπεσε πάνω στο κεφάλι της ανήλικης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Εκτος κινδύνου η 14χρονη που τραυματίστηκε στους Αγίους Αναργύρους

    Μέσα σε 10 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει επισκληρίδιο αιμάτωμα και πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε αρκετά καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 14χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται εντός των ημερών να επιστρέψει σπίτι της.

    Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει αποκλειστεί ο χώρος της στάσης του λεωφορείου λόγω επικινδυνότητας, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από την αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού
    Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού

    Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του κοριτσιού που τραυματίστηκε σε στάση λεωφορείου, όταν έπεσαν σοβάδες πάνω της, στους Αγίους Αναργύρους.

    Η 14χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εκεί, όπως μεταδίδει το Star, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση υποσκληριδίου αιματώματος, που προκλήθηκε από την κάκωση στο κεφάλι.

    Οι σοβάδες έπεσαν από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτιρίου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8.

    Βίντεο από το σημείο

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
  • Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά
    Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά

    Συναγερμός σήμανε στους Άγιους Ανάργυρους καθώς σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι 14χρονης, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά.

    Περίμενε στη στάση με τη μητέρα της

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Εφιάλτης για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κρατούσαν φυλακισμένη, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν - Δύο συλλήψεις
    Εφιάλτης για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κρατούσαν φυλακισμένη, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν - Δύο συλλήψεις

    Ένα μαρτύριο ζούσε μία 25χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης τους τελευταίους μήνες στα χέρια ενός ζευγαριού από την Αλβανία.

    Σύμφωνα με το cretalive, η κοπέλα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από διερχόμενο οδηγό κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο σε άθλια κατάσταση, χτυπημένη και ημίγυμνη, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τις Αρχές.

    Κατά την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε ότι από τον περασμένο Αύγουστο η κοπέλα ήταν όμηρος στο σπίτι ενός ζευγαριού από την Αλβανία, 42 και 30 ετών, το οποίο την είχε πάρει από δομή φιλοξενίας και την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

    Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών και κατά την έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν τα ρούχα της κοπέλας και 260 ευρώ, που προέρχονταν από παράνομες δραστηριότητες.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση

    «Συνελήφθησαν σήμερα (24.10.2024) πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για εμπορία ανθρώπων και επιπλέον σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ημεδαπής.

    Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, αναφορικά με εντοπισμό ημεδαπής σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου έχοντας σωματικές βλάβες, προέκυψε ότι ενώ η εν λόγω ημεδαπή παθούσα βρισκόταν εντός οχήματος στο οποίο επέβαιναν και οι δύο αλλοδαποί, η γυναίκα της προκάλεσε με τα χέρια σωματικές βλάβες και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο σημείο όπου ανευρέθη.

    Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Αυγούστου 2024 έως και 23.10.2024, κατακρατούσαν αυτήν παράνομα στην οικία τους, εξαναγκάζοντας την να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις με αγνώστους σε αυτήν άνδρες εισπράττοντας οι ίδιοι το χρηματικό ποσό για την παραπάνω πράξη.

    Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης της παθούσας και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

    Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Θεσσαλονίκη: 19 χρόνια κάθειρξη σε 24χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά και ξυλοκοπούσε τη σύντροφό του
    Θεσσαλονίκη: 19 χρόνια κάθειρξη σε 24χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά και ξυλοκοπούσε τη σύντροφό του

    Επί 10 μήνες ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, πέφτοντας σχεδόν καθημερινά θύμα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης.

    Kατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ξυλοδαρμοί και η σεξουαλική κακοποίηση συνεχίστηκαν ακόμη κι όταν κυοφορούσε το παιδί τους, ενώ από την κακοποιητική συμπεριφορά του δεν ξέφυγε ούτε το νεογέννητο.

    Υπό τον φόβο απειλών ότι θα κάνει κακό τόσο στην ίδια όσο και στο παιδί τους, η 22χρονη παθούσα τον «κάλυπτε», μέχρι που βρήκε τελικά τη δύναμη να απευθυνθεί σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες, καταγγέλλοντας τον 24χρονο σύντροφό της στην Αστυνομία.

    Ο 24χρονος, με καταγωγή από την Ολλανδία, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο τον καταδίκασε σε 19 χρόνια κάθειρξης. Ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, καθώς μετά από προηγούμενη καταδίκη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για άλλο ενδοοικογενειακό επεισόδιο εις βάρος της ίδιας γυναίκας, φαίνεται να εγκατέλειψε τη χώρα.

    Το χρονικό του εφιάλτη της νεαρής κοπέλας

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις φαίνεται να συνέβησαν από τις αρχές του 2021 έως και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

    Όπως κατέθεσε συγγενικό πρόσωπο της 22χρονης, η ίδια είχε δει αρκετές φορές την παθούσα με μώλωπες στο κεφάλι και το σώμα, αλλά η νεαρή γυναίκα αρνούνταν στην αρχή ότι τη χτυπούσε ο κατηγορούμενος, επικαλούμενη διάφορες δικαιολογίες, όπως -για παράδειγμα- ότι χτύπησε σε έπιπλο.

    Τον Αύγουστο του 2021 της αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε και εξομολογήθηκε ότι ο 24χρονος τη χτυπούσε όταν εκείνη δεν ήθελε να έχουν ερωτική επαφή, την τραβούσε από τα μαλλιά και της ασκούσε σωματική βία.

    «Μόλις έναν μήνα από τη στιγμή που γέννησε, τη βίασε και την ξυλοκόπησε ξανά» ανέφερε η μάρτυρας, μεταφέροντας όσα της εκμυστηρεύθηκε η 22χρονη.

    Την καταδίκη του ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας, κάνοντας λόγο στην αγόρευσή της για έναν «αδίστακτο και χειριστικό» άντρα, που υποτιμούσε τη σύντροφό του και προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις πράξεις του με βία και εκφοβισμό.

    Ομόφωνα, τακτικοί δικαστές και ένορκοι τον έκριναν ένοχο για βιασμό κατ' εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα, σωματικές βλάβες σε βάρος εγκύου, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, σωματική βλάβη ανηλίκου, ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση και εξύβριση.

    Το δικαστήριο αποφάσισε η ποινή να είναι άμεσα εκτελεστή, που σημαίνει πως εφόσον ο καταδικασθείς συλληφθεί θα οδηγηθεί απευθείας στις φυλακές.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τι αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα περιστατικά των νεκρών μωρών - Είχε κληθεί να παρέμβει κατά περίπτωση εδώ και χρονια
    Τι αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα περιστατικά των νεκρών μωρών - Είχε κληθεί να παρέμβει κατά περίπτωση εδώ και χρονια

    Με αφορμή το νέο περιστατικό που ήρθε στο προσκήνιο, τον θάνατο ενός νέου μωρού στην περιοχή της Αμαλιάδας και την σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πιθανή συσχέτιση της 24χρονης μητέρας που και εκείνη είχε χάσει τα παιδιά της, με διάστημα ενός χρόνου μεταξύ τους στην περιοχή της Αχαΐας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στην κοινή γνώμη ενέργειες που έγιναν σχετικά, με όσα τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

    Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

    1. Σχετικά με την υπόθεση στην περιοχή της Αχαΐας, είχε λάβει ανώνυμες αναφορές, στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, το διάστημα 2017-2020, για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας της μητέρας, οι οποίες υποδείκνυαν σαφώς την ευάλωτη θέση της.
    2. Όπως πραγματοποιούμε σε κάθε ανάλογο περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές για να κινητοποιηθούν όλες οι διαδικασίες για την προστασία των παιδιών. Να σημειωθεί πως, μια εκ των αναφορών εστάλη με την με ένδειξη «Κατεπείγουσα».
    3. Επιπλέον, τον Αύγουστο του 2015 είχαμε δεχτεί κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 από το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής για την εξαφάνιση της τότε ανήλικης μητέρας, ωστόσο πριν προχωρήσουμε στη δημοσιότητα της εξαφάνισης, η ανήλικη επέστρεψε στο σπίτι της.
    4. Τον Δεκέμβριο του 2020, μας εμπιστεύθηκε μέλος της οικογένειας που επισκέφθηκε το χώρο μας. Ακολούθησαν διαδικασίες από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ακολουθώντας τις εντολές του εισαγγελέα.
    5. Το 2023, η μητέρα επικοινώνησε με το Τμήμα Υγείας του Οργανισμού για παροχή κατευθύνσεων για διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν το βρέφος, το οποίο νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Εντός των επόμενων ημερών ενημερωθήκαμε πως το βρέφος απεβίωσε. Κατά την ίδια περίοδο, Κοινωνικές Υπηρεσίες της περιοχής που ασχολούνταν με την υπόθεση, επικοινώνησαν με τον Οργανισμό και αναφέρθηκε το γεγονός πως πριν από ένα έτος, είχε αποβιώσει το βρέφος της πρώτης εγκυμοσύνης της μητέρας με παρόμοιο τρόπο, πράγμα που προβληματίζει αρκετά την υπηρεσία. Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές διερευνούν τα αίτια θανάτου των δύο βρεφών της μητέρας.

    Για ακόμη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης/παραμέλησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση.

    Κάθε αναφορά πρέπει να αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, και δεν αποτελεί υπόθεση ενός.

    Στηνσυγκεκριμένη περίπτωση, είχαν δημιουργηθεί ερωτηματικά αναφορικά με τον συντονισμό των αρμόδιων Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών αλλά και των Κοινωνικών υπηρεσιών που ασχολήθηκαν με τη διερεύνηση των συνθηκών διαβίωσης της οικογένειας της 24χρονης μητέρας, καθώς η μητέρα ήταν εμφανές πως βρισκόταν σε ευάλωτο οικογενειακό περιβάλλον, από την παιδική της κιόλας ηλικία, καθώς και για την υποστήριξη που έλαβε στο ρόλο της ως νέα μητέρα.

    «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζει πως πρέπει να συνεργαστούμε ως κοινωνία για να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις και το οικογενειακό τους περιβάλλον, λαμβάνουν τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται. Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» λειτουργεί την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 η οποία:

    • Λαμβάνει οποιαδήποτε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη
    • Είναι Διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
    • Κάθε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη, λαμβάνεται στη Γραμμή 1056 αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους, οι οποίοι παρέχουν δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο την απαραίτητη ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη σε κάθε παιδί και ενήλικα που αναζητά διέξοδο και βοήθεια.
    • Κάθε αναφορά αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, δεν είναι υπόθεση ενός.
    • Εφόσον κριθεί ότι η πληροφορία που λαμβάνεται είναι βάσιμη, ή μπορεί να είναι βάσιμη, διαβιβάζεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα της περιοχής που έχουμε λάβει την αναφορά.
    • Ο Εισαγγελέας είναι αυτός ο οποίος δίνει εντολή στην Κοινωνική Υπηρεσία της περιοχής του Δήμου και στην Αστυνομία για να προχωρήσει σε διερεύνηση της υπόθεσης.

    ... κλείνει αναφέροντας η ανακοίνωση.

    Για οποιοδήποτε περιστατικό αφορά σε παιδί σε κίνδυνο καλέστε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» ή αξιοποιήστε το Chat 1056 με την αποστολή γραπτού μηνύματος ή ακόμα και κάνοντας αναφορά στο CyberTip Line Hellas εδώ https://www.hamogelo.gr/gr/el/cyber-tipline/

    Για συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες καλέστε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111» Οι Γραμμές λειτουργούν με εξειδικευμένο προσωπικό, καθημερινά, πανελλαδικά, 24ώρες τη μέρα.

  • Φρίκη δίχως τέλος στη Λέσβο: Νέα καταγγελία από την 14χρονη για σεξουαλική κακοποίηση από δύο ακόμη άντρες
    Φρίκη δίχως τέλος στη Λέσβο: Νέα καταγγελία από την 14χρονη για σεξουαλική κακοποίηση από δύο ακόμη άντρες

    Νέες καταγγελίες σε βάρος ακόμα δύο ανδρών διατύπωσε, παρουσία ψυχολόγου, η 14χρονη από τη Λέσβο, η οποία είχε καταγγείλει δύο νεαρούς, ηλικίας 21ενός και 22 ετών, για βιασμό.

    Τι κατήγγειλε η ανήλικη

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνοδευόμενη από τους γονείς της πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης όπου και κατήγγειλε δύο νέα πρόσωπα, έναν 64χρονο και έναν 22χρονο.Τον 64χρονο τον κατήγγειλε για γενετήσιες πράξεις, και τον δεύτερο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Όπως κατέθεσε η 14χρονη, με τον 64χρονο συνευρέθηκε ερωτικά σε σπίτι στην Αγιάσο τον περασμένο Αύγουστο, με την θέλησή της, αλλά βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τις ερωτικές πράξεις.

    Ο 22χρονος σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, προέβη τον περασμένο Ιούνιο σε ασελγείς προτάσεις. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους από την Ασφάλεια Μυτιλήνης και συνεχίζεται η προανάκριση σε συνδυασμό με την καταγγελία βιασμού που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες.

    Το χρονικό

    Σημειώνεται ότι, η 14χρονη είχε κατήγγειλε ότι στα τέλη του Αυγούστου οι δύο νεαροί τη βίασαν και βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους.

    Μάλιστα, δεν έμειναν εκεί, αλλά ανέβασαν το βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και εκβίαζαντην ανήλικη.

    Να σημειωθεί πως η ανήλικη λόγω της πίεσης που δεχόταν έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας, την Πέμπτη, με εισαγωγή στο Βοστάνειο. Για την υπόθεση είχαν κάνει καταγγελία ευαισθητοποιημένοι πολίτες της πριν δύο εβδομάδες στο «Χαμόγελο του παιδιού».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο
    Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο με μια 14χρονη να πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 26χρονος μπήκε σε αστικό λεωφορείο στο οποίο βρίσκονταν μέσα μαθητές. Τότε άρχισε να παρενοχλεί μια 14χρονη, ενώ στην συνέχεια έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τα ρούχα του

    Συνελήφθη ο 26χρονος στο Αγρίνιο

    Όταν τελικά το λεωφορείο έφτασε κοντά στο σχολείο και οι μαθητές κατέβηκαν, ο 26χρονος δράστης τους ακολούθησε, και τελικά χρειάστηκε να επέμβει η διευθύντρια καλώντας την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης. Τέλος, ο 26χρονος θα εξεταστεί και από ψυχίατρο, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο