Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 17:09

Κρήτη: Στους πλημμυροπαθείς έσοδα από τα μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στους πλημμυροπαθείς της Αγίας Πελαγίας στην Κρήτη αποφάσισε να προσφέρει έσοδα από τα μετάλλια του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η οικογένειά του.

H ιδιαίτερα συγκινητική ανακοίνωση έγινε από τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη, στη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Όπως είπε ο βουλευτής, η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στέκεται έμπρακτα στο πλευρό όσων χτυπήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Έτσι, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από την πλειοδοσία για τα μετάλλιά του θα διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 14:30

Σχετικά Άρθρα

  • Η χιουμοριστική ανάρτηση του Καραλή με τα μετάλλια: «Βοηθήστε με, δεν μπορώ να αναπνεύσω»
    Η χιουμοριστική ανάρτηση του Καραλή με τα μετάλλια: «Βοηθήστε με, δεν μπορώ να αναπνεύσω»

    Ο Εμμανουήλ Καραλής προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε στην καλύτερη σεζόν της ζωής του, γράφοντας σε ανάρτησή του «βοηθήστε με, δεν μπορώ να αναπνεύσω», παρέα με τα μετάλλιά του.

    Σε μία σεζόν βγαλμένη από τα μεγαλύτερα όνειρά του, ο Εμμανουήλ Καραλής προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς πέτυχε στη σεζόν που έκλεισε.

    Χάλκινο στο Παγκόσμιου Κλειστού, ασημένιο στο Ευρωπαϊκό, χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και ένα ιστορικό άλμα στα έξι μέτρα, στο Diamond League της Σιλεσίας.

    «Βοηθήστε με δεν μπορώ να αναπνεύσω» ήταν η χιουμοριστική λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τις φωτογραφίες από τα μετάλλια και τις επιτυχίες του στη σεζόν. Μάλιστα και τα τρία μετάλλιά του, τα τοποθέτησε στο πρόσωπό του, σε μία επική ανάρτηση. «Αναμφίβολα η καλύτερη της ζωής μου (μέχρι τώρα)» αναφέρει ο Μανόλο!

    Πηγή: Gazzetta.gr

    • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι ποσά θα λάβουν οι Έλληνες αθλητές ως πριμ για την κατάκτηση μεταλλίου
      Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι ποσά θα λάβουν οι Έλληνες αθλητές ως πριμ για την κατάκτηση μεταλλίου

      Η Πολιτεία αναγνωρίζει τις σπουδαίες διακρίσεις των αθλητών και για τον λόγο αυτό χορηγεί χρήματα αλλά και άλλα προνόμια

      Πέρα από τους τίτλους και την τιμή που αποκτούν εφ’ όρου ζωής, οι Έλληνες αθλητές που κερδίζουν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες λαμβάνουν από την Πολιτεία ένα πριμ αλλά και διάφορα άλλα προνόμια ως ελάχιστη αναγνώριση.

      Ειικότερα σύμφωνα με ΚΥΑ, η Πολιτεία θα δώσει:

      - 90.000 ευρώ σε όποιον κατακτήσει χρυσό μετάλλιο
      - 60.000 ευρώ σε όποιον κατακτήσει ασημένιο
      - 50.000 ευρώ σε όποιον κατακτήσει χάλκινο

      Στον προπονητή, του οποίου ο αθλητής ή η ομάδα σημείωσε εξαιρετική αγωνιστική διάκριση χορηγείται ποσοστό 50% της οικονομικής επιβράβευσης που προβλέπεται για τον αθλητή.

      Ακόμη, το κράτος δίνει στους Ολυμπιονίκες τη δυνατότητα διορισμού στο δημόσιο, την απονομή της ιδιότητας του εφέδρου εν ενεργεία αξιωματικού βαθμού Ανθυπολοχαγού, αλλά και την απευθείας εισαγωγή σε οποιαδήποτε σχολή ή τμήμα ΑΕΙ.
      Πηγή: Protothema.gr
    • Εμμανουήλ Καραλής: Κοιμήθηκε με το μετάλλιο στο πλευρό του - «Καλημέρα μωρό μου»
      Εμμανουήλ Καραλής: Κοιμήθηκε με το μετάλλιο στο πλευρό του - «Καλημέρα μωρό μου»

      Ο 24χρονος άλτης είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης και το... χαίρεται με την ψυχή του - Η ανάρτησή του μετά την πρώτη νύχτα με το μετάλλιό του

      Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε την πρώτη του νύχτα με το μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.
      Συγκεκριμένα, ο Έλληνας χάλκινος ολυμπιονίκης φωτογραφήθηκε με το «μωρό» του, όπως το χαρακτήρισε, στο κρεβάτι και μοιράστηκε στη φωτογραφία με τους ακόλουθους του στο Instagram.
      O 24χρονος άλτης που δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ κοιμήθηκε χθες το βράδυ στο στενό χαρτονένιο κρεβάτι του ολυμπιακού χωριού με το μετάλλιο που του φόρεσε γύρω από το λαιμό ο Σεργκέι Μπούμκα.
      Αφού το καλημέρισε ανάρτησε τη φωτό:
      Πηγή: Protothema.gr
    • Θοδωρής Τσελίδης: «Αν είμαι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου»
      Θοδωρής Τσελίδης: «Αν είμαι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου»

      Ο Έλληνας Τζουντόκα Θοδωρής Τσελίδης μίλησε για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και για την πιθανότητα να είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης.

      Η Ελλάδα πανηγυρίζει το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με τον Θοδωρή Τσελίδη να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 90 κιλά του τζούντο.

      Μια μόλις ώρα μετά την απονομή του και ενώ βρισκόταν έξω από τον έλεγχο ντόπινγκ ο χάλκινος Ολυμπιονίκης μίλησε στο OPEN αι δήλωσε ότι θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αν επιλεγόταν για σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Αγώνων.

      Αναλυτικά όσα είπε:

      Για το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε: «Για εμένα είναι σαν παραμύθι. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα και πήρα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν παιδί και τώρα επιτέλους το κατάφερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα Ολυμπιακό μετάλλιο. Για εμένα είναι σαν ένα θαύμα γιατί δεν το περίμενα. Σε μια διοργάνωση σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες τα πάντα μπορούν να συμβούν».

      Για να μάς συστηθεί: «Η οικογένειά μου προέρχεται από τη Ρωσία. Στα όρια του Καυκάσου έχουμε μεγάλη ελληνική κοινότητα. Ο αδερφός μου γεννήθηκε στην Ελλάδα. Με τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης η οικογένειά μου ήρθε στην Ελλάδα, ωστόσο τότε η ζωή ήταν πολύ δύσκολη οπότε λίγο μετά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη Ρωσία. Εγώ ξεκίνησα προπονήσεις τζούντο εκεί και από μικρός έλεγα ότι αν γίνω καλός τζουντόκα θα μπορούσα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα γιατί έχω την υπηκοότητα. Το 2017 κέρδισα το ασημένιο μετάλλιο στο πρωτάθλημα Ρωσίας και είπα αυτό είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και τώρα μπορώ να προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα διεθνώς. Τηλεφώνησα στον Νίκο Ηλιάδη και ρώτησα αν μπορώ να μάχομαι για την Ελλάδα. Εκείνος μου το επέτρεψε, με βοήθησε και έτσι από το 2018 εκπροσωπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

      Για τη στιγμή που σήκωσε την ελληνική σημαία στους Ευρωπαϊκούς αγώνες και αν σκέφτεται ότι μπορεί να γίνει και στο Παρίσι κάτι ανάλογο: «Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν σημαιοφόρος στους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Για εμένα αυτή ήταν η μεγαλύτερη τιμή. Όταν μου είπαν ότι θα είμαι σημαιοφόρος, είχα σοκαριστεί. Ήταν τόσο μεγάλη τιμή να μου επιτρέψουν. Αν είμαι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου».

      Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους Έλληνες: «Θέλω να πω "ευχαριστώ πολύ Ελλάδα". Η Ελλάδα μού έδωσε τόσες πολλές ευκαιρίες, μου έδωσε τα πάντα. Και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να της το ανταποδώσω με αυτό το μετάλλιο. Είμαι πολύ χαρούμενος».

      Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΙΝΗΣ/ EUROKINISSI

    • ΑΣ Καράτε Μαχητές Ηλείας: Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια στο Διεθνές Τουρνουά Καράτε στη Σόφια
      ΑΣ Καράτε Μαχητές Ηλείας: Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια στο Διεθνές Τουρνουά Καράτε στη Σόφια
      Η αγωνιστική ομάδα μας, εκπροσώπησε τον σύλλογο μας στο διεθνές πρωτάθλημα Καράτε στα Σοφία της Βουλγαρίας “Sofia open Karate “Ένα πρωτάθλημα με συμμετοχή από δώδεκα χώρες (Ελλάδα,Κόσοβο,Βουλγαρία,Τουρκία,Ουκρανία,Ουγγαρία,Ρουμανία,Μολδαβια,Σερβία,Γερμανία,Αγγλία,Σκοπιά) και συμμετοχή με όριο τους 1300 αθλητές. Πολύ δυνατό πρωτάθλημα, που σκοπό είχε να παίξουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες οι αθλητές μας.
      Τι να πει κανείς για αυτά τα παιδιά; που το μόνο που κάνουν είναι να μας κάνουν υπερήφανους με την προσπάθεια που καταβάλουν ,και κάθε φορά ξεπερνάνε τους εαυτούς τους. Ο Λόγος για την Μαρίνα Παρασκευοπούλου, τον Στέφανο Περικου και τον Πέτρο Παπαγιαννακόπουλο. ΑΘΛΗΤΕΣ πρότυπο για την σχολή μας και παράδειγμα προς μίμηση. Γυρίζουν πίσω με την βαλίτσα τους γεμάτη εμπειρία και όχι μόνο.
      Η Μαρίνα Παρασκευοπούλου συνεχίζει να λάμπει και να δείχνει ότι η αγωνιστική κατάσταση της όλο και βελτιώνεται, κατάφερε να κατακτήσει 2 χάλκινα μετάλλια, στην κατηγορία U21 kumite female -55kg και στην Κατηγορία Senior female -55kg.Ο Πέτρος Παπαγιαννακόπουλος συνεχίζει να αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και η θέληση είναι πάνω απ'ολα, επιστρέφει με ένα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία team kumite male.
      Στον τελικό για το χάλκινο μετάλλιο δεν κατάφερε ο Στέφανος Περικου να κερδίσει τον αγώνα και κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία senior male kumite -75kg. Αθλητής με προσόντα τέτοια που θα ζήλευαν και επαγγελματίες αθλητές.
      Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, συγχαρητήρια στους γονείς τους που τα στηρίζουν και τα βοηθούν να ανοίξουν τα φτερά τους.
      maxites ilias sofia 2
      maxites ilias sofia 3
      (Δελτίο Τύπου)
    • Πλατανιώτη: Ξανά στο βάθρο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης - Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο (video)
      Πλατανιώτη: Ξανά στο βάθρο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης - Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο (video)

      Μετά το χρυσό στο τεχνικό σόλο η 29χρονη η Ευαγγελία Πλανατιώτη χόρεψε συρτάκι στο νερό και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα στο σόλο

      Ιστορία έγραψε στη Ντόχα και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης η Ευαγγελία Πλατανιώτη.
      Η 29χρονη πρωταθλήτρια μετά το χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο κατέκτησε και το ασημένιο στο ελεύθερο πρόγραμμα στο σόλο.
      H Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέλεξε να χορέψει στο νερό υπό τους ήχους του Ζορμπά, ξεσήκωσε τον κόσμο με το συρτάκι της, και έγραψε ιστορία!

      Το πρόγραμμά της είχε βαθμό δυσκολίας 44.7500, απέσπασε 85.2500 βαθμούς στην καλλιτεχνική εντύπωση και 168.0333 στην εκτέλεση για να φτάσει τους 253.2833.

      Πρωταθλήτρια κόσμου αναδείχθηκε η Ζακλίν Σιμονό, η οποία ρίσκαρε με ένα πρόγραμμα πολύ υψηλού βαθμού δυσκολίας (49.1500 έναντι 41.7500 στον προκριματικό), το εκτέλεσε καλά και βαθμολογήθηκε με 264.8207, χαρίζοντας στον Καναδά το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε αγώνισμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης μετά από 33 χρόνια. Την τριάδα συμπλήρωσε η Λευκορωσίδα Βασιλίνα Χαντόσκα, που αγωνίζεται ως ουδέτερη ανεξάρτητη αθλήτρια, με 245.1042 βαθμούς.
      Η Βασιλική Αλεξανδρή, η οποία εκπροσωπεί την Αυστρία και είχε περάσει πρώτη από τα προκριματικά, δεν τα κατάφερε ούτε στο ελεύθερο πρόγραμμα, αφού έκανε πάλι λάθος και έμεινε στην έκτη θέση (όπως και στο τεχνικό πρόγραμμα).

      Η πρώτη οκτάδα του τελικού στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο γυναικών:

      1. Ζακλίν Σιμονό (Καναδάς) 264.8207 βαθμοί

      2. Ευαγγελία Πλατανιώτη (ΕΛΛΑΔΑ) 253.2833

      3. Βασιλίνα Χαντόσκα (Ουδέτερη) 245.1042

      4. Χουιγιάν Σου (Κίνα) 244.2251

      5. Κλάρα Μπλέγερ (Γερμανία) 230.8894

      6. Βασιλική Αλεξανδρή (Αυστρία) 222.8938

      7. Γιασμίνε Βερμπένα (Σαν Μαρίνο) 207.5209

      8. Μαρλούς Στεενμπέεκ (Ολλανδία) 207.0979
      Πηγή: Protothema.gr
    • Δεύτερο μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο του Καΐρου
      Δεύτερο μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο του Καΐρου

      Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο πιστόλι Sport, στο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο.

      Ασταμάτητη συνέχισε η Άννα Κορακάκη καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πιστόλι Sport, στον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο, μετά το «χρυσό» που κέρδισε πριν από δύο ημέρες στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, αυτή τη φορά προκρίθηκε με το πέμπτο καλύτερο σκορ σε έναν ακόμη τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

      Αγωνιστικά η Κορακάκη έδειξε τις… προθέσεις της από την αρχή καθώς μετά τις πρώτες δέκα βολές η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ανέβηκε στη ζώνη των μεταλλίων και στην επόμενη σειρά ανέβηκε στην πρώτη θέση. Ο τελικός εξελίχθηκε σε Ελληνογερμανική μονομαχία όπως και στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

      Άννα Κορακάκη και Doreen Vennekamp σε απόλυτη ισοπαλία (34-34) αγωνίζονταν για το Χρυσό ή το Ασημένιο μετάλλιο. Τελικά μια σειρά, πέντε βολές έκριναν το μετάλλιο. Απόλυτα ακριβής (5/5) η Doreen Vennekamp (GER) πήρε το Χρυσό. Η Άννα με 3/5, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και ανέβηκε στο βάθρο για το Ασημένιο μετάλλιο!

      «Διπλή επιτυχία και πάλι… Συνηθισμένο πλέον γεγονός για την Άννα, να επιστρέφει στην Ελλάδα με δυο μετάλλια στις αποσκευές της. Χρυσό και Ασημένιο στο Κάιρο 2024 και σταθερά υψηλές επιδόσεις. Συγχαρητήρια», αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας.

      Δείτε την απονομή του μεταλλίου:

      Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

      Πηγή: iEidiseis.gr

    • 2 χρυσά και 4 χάλκινα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing για την PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM
      2 χρυσά και 4 χάλκινα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing για την PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM
      Το 2023 βαδίζει προς το τέλος του και για την μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας η αυλαία του θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Το επίσημο και μοριοδοτούμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Π.Ο.Κ που διεξήχθη 14 με 17 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης «Δύο Αοράκια» έλαβε τέλος με απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή 2.500 αθλητών από 200 και πλέον συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα. Η PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM επιστρέφει με 6 μετάλλια στις αποσκευές της που κατέκτησαν οι 6 από τους 7 συμμετέχοντες αθλητές της από τις ακαδημίες Πύργου και Αμαλιάδας. Πρωταθλήτρια Ελλάδας στέφθηκε η Μάσσαλα Μαρία στα -65kg kick light Νεανίδων. Πρωταθλητής Ελλάδας και ο Κιεριμάι Σαΐν στα -81kg low kick Νέων Ανδρών. Τα 4 χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Κρουστάλης Παναγιώτης στα -71kg low kick Εφήβων, η Κρουστάλη Ευδοκία στα -47kg kick light Παγκορασίδων, ο Γεωργουλής Θανάσης στα -57kg low kick Παίδων και ο Καραμουσαντάς Στέφανος στα -47kg kick light Παίδων.
      Το προπονητικό Ηλειακό δίδυμο Παναγιωτόπουλου Γιώργου και Παπαδόπουλου Διονύση για ακόμα μια χρόνια έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά φτιάχνοντας αθλητές που φέρνουν κάθε χρόνο πολλά μετάλλια διαφημίζοντας και αναβαθμίζοντας το δικό μας Kick Boxing. Μετά το πέρας του πρωταθλήματος οι προπονητές δήλωσαν: «Είμαστε ευτυχείς που μπορέσαμε να συμμετέχουμε με την αγωνιστική μας ομάδα για δεύτερη συνεχή χρόνια εδώ στην Κρήτη για να φέρουμε στον τόπο μας επιπλέον επιτυχίες που θα παρακινήσουν ολοένα και περισσότερους ώστε να μπουν στην διαδικασία ακολουθήσουν αυτό τον ίδιο δρόμο. Οι πρωταθλητές βγαίνουν μόνο μέσα από τέτοια πρωταθλήματα!»
      Η PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS TEAM ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της που στήριξαν για πολλοστή φορά την αποστολή για να γίνει πιο εύκολη στους πρωταγωνιστές της, τους αθλητές: AEGEAN TAXIOIL E.Π.Ε-IONIAN TRAVEL, ΓΟΥΡΓΟΥΡΑΣ irrigation, Δικηγορικό γραφείο ΓΚΟΥΒΙΤΣΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ, τεχνική εταιρία EKTOR-ERGON ΡΟΥΜΕΛΙΏΤΗΣ, OLYMPIC ENGINEERING AND CONSULTING ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΖΩΗΣ, τεχνικό πολυκατάστημα ZITAmas, NISSAN ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΡΗΣ, ελαστικά ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ, WELCOME STORE ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ανακαινίσεις ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΣΟΛΗΣ, ελαστικά ΚΛΕΚΟΥΡΑΣ, snack & coffee BEAT, cafe-bar VANDAL, SILK OIL ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΦΟΙ ΚΛΟΥΚΙΝΑ, cafe-bar OBI, COFFEE ISLAND Αμαλιάδα, βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗΣ, ΜΟΤΟ ΠΑΡΡΑΣ, AUTO DS car & rentals, SCONDO ΔΟΥΛΟΣ, ΟΠΑΠ & PLAY ΛΙΝΑΡΔΟΣ, cafe snack SALT & SUGAR, κάβα DELI-HADOULAS, παρμπρίζ ΛΑΖΑΡΟΥ, κρεαταγορά ΛΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, επιγραφές-τζάμια ΚΡΕΜΗΣ, CHICKYMANIA, sips n’ bites DALI, ΝΕΡΑΤΖΑΚΗΣ, ΑΣΤΡΟΝ electric Πύργος, OLYMPIA 3P firefighting ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ, υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο HILLER NANOΣ Δημ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, γεωφροντίδα ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ, PERE The Bar, COUPA LIBRE, coffee COMVOS, παιδιατρικό κέντρο εργοθεραπείας CHILD CARE, Pizza-Grill EXPERT, ΕΚΤΥΠΟΡΑΜΑ, χωματουργικά ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, παραδοσιακή ταβέρνα Ο ΝΙΚΟΣ, γεωργικά εφόδια ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, VICKO, COMPUTER ART, βιβλιοπωλείο ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ, ψητοπωλείο-οβελιστηρίο ΓΝΗΣΙΟΝ, LE NOIR, ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ, cafe-bar NORTH, Fast Food TAZ, μεταλλικά κτήρια ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΕΑΤΟΠΗΓΗ2-ΚΡΕΑΤΟΠΗΓΗ3, Cafe VELOCE, φαρμακείο ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, οπωρολαχανικά ΞΥΛΟΚΟΤΤΑΣ, αρτοδημιουργίες ΚΑΒΒΑΔΑΣ, LEOAN.GR, SINNER, ελαστικά-ζάντες ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, καθώς και την βουλευτή Ηλείας Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, αλλά και τους φίλους των συλλόγων και φυσικά τους γονείς των αθλητών.
      panag metalia panel 2
      (Δελτίο Τύπου)
    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο