Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 12:37

Παλαιό Φάληρο: Νέα αποκαλυπτικά βίντεο του «βιαστή με το τατουάζ» στο φως - Ένα βήμα πριν τον εντοπισμό του οι Αρχές

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Νέα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τη δράση του «βιαστή με τα τατουάζ» που βίασε την 34χρονη κοπέλα στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου έφερε στο «φως» η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ένας τηλεθεατής που φαίνεται ότι γνώριζε πολλά για τη δράση του άνδρα δέχτηκε να συνομιλήσει με την δημοσιογράφο, προκειμένου να της πει λεπτομέρειες. Τα στοιχεία που έδωσε μεταφέρθηκαν στις Αρχές.

Πελάτες του μαγαζιού, αλλά και το προσωπικό, έτρεξαν να τη βοηθήσουν, ενώ την ώρα που η νεαρή κοπέλα έβαλε τις φωνές, ο δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τρέχοντας κατάφερε να ξεφύγει.

Άλλο βίντεο παρουσιάζει τον δράστη να τρέπεται σε φυγή:

Μία ώρα νωρίτερα, ο ίδιος σε κοντινή απόσταση, στη συμβολή των οδών Αγίας Τριάδας και Αμφιθέας, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της 24χρονης γυναίκας που περίμενε στο φανάρι, κάθισε στο πίσω κάθισμα και με την απειλή μαχαιριού, της υποδείκνυε την πορεία που θα ακολουθήσει, με σκοπό να την απομονώσει και να τη βιάσει.

Συνταρακτική μαρτυρία της 34χρονης για τον εφιάλτη που έζησε

Η 34χρονη και θύμα της επίθεσης μίλησε στο OPEN και την Ελευθερία Σπυράκη περιγράφοντας τις φρικτές στιγμές που έζησε.

«Ήμουν στη στάση περίμενα το λεωφορείο, για να πάω στη δουλειά μου. Ήρθε με το μαχαίρι και έγινε ό,τι έγινε, δίπλα σε ένα πάρκο» είπε η 34χρονη, η οποία περίμενε στις 4:00 το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της. Εκείνη την ώρα, ένας σωματώδης άνδρας με μαύρα ρούχα και τατουάζ, την πλησίασε και υπό την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε ένα κοντινό πάρκο, όπου τη βίασε.

«Μου είπε άμα μιλήσω θα με σκοτώσει»

«Μετά με άφησε να φύγω, πήγα εκεί που ήμουν ξανά (στη στάση) και ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που δεν τον ήξερα προσωπικά και ξαναγύρισε αυτός και μου είπε άμα μιλήσω, ότι θα με σκοτώσει», εξηγεί μουδιασμένο το θύμα, το οποίο αποφάσισε να απομακρυνθεί και να μη ζητήσει βοήθεια από τον συνάδελφο του.

«Πήγα στη δουλειά μου κανονικά και εκεί τους το είπα και πήρα την αστυνομία τηλέφωνο», υπογράμμισε. Ο ίδιος άνδρας, υπό την απειλή μαχαιριού, φέρεται να επιχείρησε να βιάσει μια ακόμη γυναίκα κοντά στην ίδια λεωφορειακή στάση του Παλαιού Φαλήρου, τρεις ώρες πριν από την επίθεση στην 34χρονη. Οι Αρχές σαρώνουν την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τον δράστη.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 11:13

Σχετικά Άρθρα

  • Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος
    Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος

    Στην σύλληψη ενός 19χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση ωστόσο βρέθηκε στην κατοχή του περίστροφο.

    Η σύλληψη του νεαρού έγινε βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, με τον δράστη να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της επικίνδυνης οδήγησης και της πλαστογραφίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για όχημα που προέβαινε σε επικίνδυνους ελιγμούς στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, εντόπισαν το όχημα να έχει σταθμεύσει στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με οδηγό τον 19χρονο.

    Έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια στη θαλάμη, ένα μαχαίρι και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας η οποία αντιστοιχεί σε άλλο όχημα.

    Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Παλαιό Φάληρο: «Μου το ζήτησε η ίδια», λέει ο Βρετανός που προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του στον ύπνο της (upd)
    Παλαιό Φάληρο: «Μου το ζήτησε η ίδια», λέει ο Βρετανός που προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του στον ύπνο της (upd)

    Επιχείρησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι. Νέα στοιχεία για το Παλαιό Φάληρο.

    Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία θα σημειωνόταν στο Παλαιό Φάληρο την Κυριακή, με δράστη έναν 87χρονο.

    Ο 87χρονος Βρετανός, συνελήφθη, το πρωί της Κυριακής, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς επιχείρησε να δολοφονήσει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους επι της οδού Πλουτώνος, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι.

    Ο 87χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της «Απόπειρας Ανθρωποκτονίας», ενώ η 89χρονη σύζυγος του, έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομειο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    «Μου το ζήτησε η ίδια»

    Σύμφωνα με πληροφορίες του iΕidiseis, ο ηλικιωμένος αφού πρώτα της έβαλε στο πρόσωπο της ένα μαξιλάρι στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό της.

    Νομίζοντας ότι η σύζυγός του έχει πεθάνει, βγήκε από το διαμέρισμα του και πήγε σε αλλο διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας, χτύπησε το κουδουνι και ενημέρωσε την ένοικο για την πράξη του.

    Με τη συγκεκριμένη διατηρούν φιλικές σχέσεις. Αμέσως, η γειτόνισσα του, σοκαρισμένη με αυτά που άκουγε κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε. Πρώτη στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας όπου διαπίστωσαν ότι η συζυγος του Άγγλου ήταν εν ζωή ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

    Πληροφορίες του iEidiseis αναφέρουν πως τα πρώτα λόγια του Άγγλου, στους αστυνομικούς ήταν: « Ό,τι έκανα, το έκανα γιατί μου το ζήτησε η σύζυγος μου!».

    Είναι κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται αρχικά καθώς το ίδιο αναφέρει και η σύζυγός του.

    Το ανδρόγυνο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με την ηλικιωμένη γυναίκα το τελευταίο καιρό να έχει πολλα προβλήματα.

    Όπως προκύπτει, φαίνεται να ζήτησε από τον ίδιο της τον σύζυγό, να την λυτρώσει, σκοτώνοντας την.

    Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχες.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση επίδοξου βιαστή σε βάρος 30χρονης στην Ομόνοια
    Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση επίδοξου βιαστή σε βάρος 30χρονης στην Ομόνοια

    Την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα στο κέντρο της Αθήνας κατήγγειλε 30χρονη.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο άγνωστος της επιτέθηκε σε κάποιον στενό δρόμο της Ομόνοιας. Όπως είπε, αρχικά την ακινητοποίησε, της άρπαξε το κινητό ώστε να μην μπορέσει εκείνη να καλέσει την αστυνομία, την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να τη βιάσει.

    Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει, να καλεί σε βοήθεια και μερικές στιγμές αργότερα, ένας περαστικός αντιλήφθηκε το περιστατικό και φώναξε «τι γίνεται εδώ;».

    Ο δράστης, αδύνατος, μετρίου αναστήματος και ασιατικής καταγωγής, αναζητείται από τις Αρχές, ενώ, έχει «εξαπολύσει» κι άλλες επιθέσεις κατά γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας

    Εικόνες από την επίθεση κατέγραψε κάμερα και παρουσίασε το Mega στο βίντεο που ακολουθεί.

    Πηγή: cnn.gr

  • Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε και σκότωσε πεζό
    Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε και σκότωσε πεζό

    Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Παλαιό Φάληρο, στη διασταύρωση των οδών Ποσειδώνος και Αγίου Αλεξάνδρου, όταν οδηγός μοτοσυκλέτας παρέσυρες και σκότωσε πεζό.

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, ενώ όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.

    Έρευνες για τα αίτια του τροχαίου, διεξάγει η Τροχαία.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Συνελήφθη 19χρονος στο Παλαιό Φάληρο: Πουλούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο
    Συνελήφθη 19χρονος στο Παλαιό Φάληρο: Πουλούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο

    Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 19χρονου στο Παλαιό Φάληρο για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολείο της περιοχής.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι Αρχές είχαν πληροφορία για νεαρό που πωλούσε ποσότητες κάνναβης έξω από Γυμνάσιο του Παλαιού Φαλήρου.

    Έτσι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Τον είδαν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή, του έκαναν σήμα για έλεγχο όμως εκείνος δεν σταμάτησε και τους απώθησε χωρίς όμως να μπορέσει να διαφύγει.

    Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν πάνω του 5 νάιλον συσκευασίες με 269 γρ. κάνναβης.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

    «Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες χθες (29-5-2024) στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 19χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων.

    Έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της ανωτέρω υπηρεσίας, σχετικά με τη δράση του κατηγορούμενου στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

    Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί κάλεσαν σε έλεγχο τον 19χρονο, ο οποίος στην θέα τους επιχείρησε να διαφύγει και απώθησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν.

    Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 268.9 γρ. διαμοιρασμένη σε 5 νάιλον συσκευασίες».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο με νεκρό άνδρα - Τον βρήκαν πάνω σε στύλο υψηλής τάσης
    Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο με νεκρό άνδρα - Τον βρήκαν πάνω σε στύλο υψηλής τάσης

    Τραγωδία τα ξημερώματα της Δευτέρας σε γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου. Επιχείρησε να κλέψει καλώδια και σκοτώθηκε.

    Εκρήξεις ακούστηκαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο, με τους κατοίκους να ξυπνούν έντρομοι.

    Μετά από κλήση στην Πυροσβεστική, εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, πάνω σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ.

    Εικάζεται από τις αρχές ότι προσπάθησε να κλέψει καλώδια ή τον μετασχηματιστή.

    Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έφτασαν στο σημείο για να τον αποκολλήσουν.



    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πατήσια: Αποτροπιασμός από την κατάθεση της 16χρονης: Ο βιαστής σύντροφος της μητέρας της ζητούσε και φωτογραφίες
    Πατήσια: Αποτροπιασμός από την κατάθεση της 16χρονης: Ο βιαστής σύντροφος της μητέρας της ζητούσε και φωτογραφίες

    Για βιασμό ανήλικης συνελήφθη, το Σάββατο (20/01) 56χρονος άνδρας στα Κάτω Πατήσια. Ο συλληφθείς φέρεται, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., να προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης επί τουλάχιστον 7 χρόνια, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της. Τα στοιχεία που έδωσε, στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, το 16χρονο σήμερα παιδί, προκαλούν αποτροπιασμό.

    Βίαζε το παιδί συστηματικά

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί κατέθεσε ότι ο 56χρονος ασελγούσε σε βάρος του από την ηλικία των οκτώ ετών, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022. Έκτοτε και μέχρι και τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος βίαζε την ανήλικη συστηματικά. Τελευταία φορά, το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά στις 13 Ιανουαρίου. Το θύμα μίλησε στη μητέρα του, μην αντέχοντας πλέον τον εφιάλτη που ζούσε.

    Μητέρα και κόρη, στις 15 Ιανουαρίου, πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Το κορίτσι κατέθεσε, παρουσία παιδοψυχολόγου, όλα όσα βίωνε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της, τα τελευταία επτά χρόνια. Όπως είπε η ίδια, ο συλληφθείς συνήθιζε να στέλνει χυδαία μηνύματα καθώς και γυμνές του φωτογραφίες, στο κινητό της τηλέφωνο.

    Της ζητούσε να του στέλνει και η ίδια φωτογραφίες της με γυμνό περιεχόμενο. Σε βάρος του 56χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία ενώ εκδόθηκε και ένταλμα από τον Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών.

    Ο 56χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στα Κάτω Πατήσια ενώ, στο σπίτι του, βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας. Μεταξύ των ευρημάτων της αστυνομίας ήταν και ένα αεροβόλο. Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του Ανακριτή

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 56χρονου

    Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, 20 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατόπιν σχετικού εντάλματος, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία -7- έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

    Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Παλαιό Φάληρο: Πεζοί η νεκρή και ο τραυματίας – Έπεσε πάνω τους το αυτοκίνητο πριν προσκρούσει στο τραμ
    Παλαιό Φάληρο: Πεζοί η νεκρή και ο τραυματίας – Έπεσε πάνω τους το αυτοκίνητο πριν προσκρούσει στο τραμ

    Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο. Η νεκρή και ο σοβαρά τραυματίας, ήταν τελικά πεζοί, καθώς σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, το αυτοκίνητο πήγε να στρίψει, έπεσε πάνω τους και στη συνέχεια προσέκρουσε στο τραμ!

    Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο Ασκληπείο Βούλας, ενώ ο τραυματίας στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

    Λόγω του δυστυχήματος επιβλήθηκαν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσειςστο δίκτυο.

    Συγκεκριμένα:

    • Γραμμή 6: η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα
    • Γραμμή 7: η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας - Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα - Μπάτης .

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο