Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 18:25

Ιωάννα Κολοβού: «Δεν περίμενα να υποστώ τέτοια πράγματα σε μία Δημοκρατία» - Οργή κόσμου έξω από το σπίτι της

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Κύμα οργής έχουν προκαλέσει οι πρωτοφανείς, ντροπιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας, 21 Νοεμβρίου, κατά την έξωση, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας, της συνταξιούχου δημοσιογράφου, Ιωάννας Κολοβού, από το σπίτι της στα Άνω Ιλίσια.

Αυτή την ώρα, έξω από το σπίτι, που αποτελεί και την πρώτη κατοικία της κ. Κολοβού, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 200 άτομα, μέλη φοιτητικών οργανώσεων, αλληλέγγυοι και συλλογικότητες του δήμου. Στη συγκέντρωση, παρόντες είναι οι βουλευτές από το ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του ΚΚΕ και της Λαϊκής Ενότητας και του ΜέΡΑ25. «Αυτές τις μέρες που ήμουν μέσα και περίμενα τον κλητήρα, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τηλεφωνήματα είχα από ανθρώπους που μού έλεγαν ότι θα αυτοκτονήσουν. Δεν είναι δυνατόν σε ένα κράτος δικαίου, μία δημοκρατία, να γίνονται αυτά τα πράγματα. Να φτάνει ένας άνθρωπος 65 χρονών και να λέει “θ’ αυτοκτονήσω”; Από που κι ως που;», είπε, εμφανώς συγκινημένη η Ιωάννα Κολοβού στους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της για να δείξουν την αλληλεγγύη τους.

«Το σημερινό ήταν τραυματικό - Δεν περίμενα να το υποστώ σε ένα Κράτος Δικαίου»

Μιλώντας στο ethnos.gr, η Ιωάννα Κολοβού σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή όλο το τετράγωνο κάτω από το σπίτι μου είναι γεμάτο από αλληλέγγυους, φίλους – από το ΠΑΜΕ, από την Εργατική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών, από διάφορα κόμματα και πολλοί φίλοι. Αυτό εμένα μού έδωσε θάρρος και με συγκινεί, γιατί δεν είναι μόνο για μένα, είναι για τους χιλιάδες πλειστηριασμούς που έπονται. Γιατί έρχονται πολλοί πλειστηριασμοί, δυστυχώς. Από την άλλη μεριά, προσωπικά δεν ξέρω πού θα καταλήξω και τι θα κάνω και πώς θα πάει. Το σημερινό ήταν πραγματικά πολύ τραυματικό και σοκαριστικό. Δεν περίμενα σε ένα κράτος δικαίου, σε μία δημοκρατία να υποστώ αυτά τα πράγματα».

Αυτή την ώρα οι αλληλέγγυοι πραγματοποιούν πορεία έως την πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου.

Αστυνομία: Ζητήθηκε η συνδρομή μας στην καταστολή τυχόν αντίστασης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για τις τραγικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννα Κολοβού, όπου της έσπασαν την πόρτα για να ξεκινήσει η διαδικασία έξωσης.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. «σχετικά με τη διαδικασία έξωσης που βρίσκεται από σήμερα 21/22/2022 το πρωί σε οικία ημεδαπής στην περιοχή του Ζωγράφου, διευκρινίζεται ότι ζητήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών αστυνομική δύναμη για την παροχή συνδρομής στον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή, μόνο για την καταστολή τυχόν αντίστασης και την πρόληψη διάπραξης άλλων αξιόποινων πράξεων σε βάρος του (APΘPO 160 TOY Π.Δ. 141/91)».

Όσα συνέβησαν το πρωί στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού

Νωρίς το πρωί, αστυνομικοί φέρεται να έσπασαν την πόρτα της με πριόνι και, όπως η ίδια περιγράφει, «τραβώντας με έβγαλαν έξω».

Χαρακτηριστικές της βιαιότητας είναι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ομάδα «Ζωγράφου Ανυπότακτη Πόλη», όπου η πόρτα της μοναδικής κατοικίας της δημοσιογράφου είναι διαλυμένη:

Προσωρινό «πάγωμα» της έξωσης

Σημειώνεται ότι λίγο αργότερα, σταμάτησε προσωρινά η διαδικασία έξωσης της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, από το σπίτι της στου Ζωγράφου μετά από παρέμβαση πολιτών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη, του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη και του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη που βρέθηκαν στο σημείο.

Το φορτηγό της μεταφορικής έφυγε χωρίς να έχει αδειάσει το σπίτι, έχοντας βγάλει μόνο μερικά έπιπλα.

Νωρίτερα, αστυνομικοί με κλητήρα μετέβησαν στο σπίτι της και έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι, με την ίδια να δηλώνει πως «τη διέλυσαν» και ότι χτυπήθηκε από τον κλητήρα.

Η Ιωάννα Κολοβού ζούσε στο σπίτι αυτό με τον γιο της. Οι αστυνομικοί τής έδωσαν μόλις λίγα ρούχα, τις δύο γάτες της και τον υπολογιστή της.

Μάλιστα, δεν την άφηναν να μπει στο σπίτι να πάρει ένα ποτήρι νερό...

«Τραβώντας με έβγαλε έξω»

«Δεν με αφήνουν καθόλου. Μιλάμε για αποτρόπαιη κατάσταση, δεν το περίμενα τόσο πολύ. Ούτε στην τουαλέτα δεν με αφήνουν να πάω. "Να πας δίπλα", μου είπε», περιέγραψε η κα Κολοβού, μιλώντας στο OPEN.

Την ίδια ώρα, κατήγγειλε πως χτυπήθηκε: «Με τράβηξε ο κλητήρας, τραβώντας με έβγαλε έξω και με χτύπησε εδώ πέρα» λέει, δείχνοντας το σημείο.

Αχτσιόγλου: Αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη οι αποτρόπαιες εικόνες

Αναφορά στην υπόθεση της Ιωάννας Κολοβού, αλλά χωρίς να λάβει απάντηση από τον Χρήστο Σταϊκούρα έκανε η Έφη Αχτσιόγλου.

«Σήμερα το πρωί είδαμε αποτρόπαιες εικόνες στο σπίτι της δημοσιογράφου της κας Κολοβού της οποίας το σπίτι πλειστηριάζεται για μία οφειλή 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζετε» δήλωσε στην πρωτολογία της η κα Αχτσιόγλου απευθυνόμενη προς τον κ. Σταϊκούρα.

Σημείωσε, δε, ότι «την περίοδο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη τα χρέη της ελληνικής κοινωνίας έχουν αυξηθεί σε όλα τα επίπεδα. Προς την εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία, αυξάνονται και τα κόκκινα, τα οποία μπορεί να εμφανίζονται μειωμένα στους ισολογισμούς των τραπεζών, όμως, εξακολουθούν να επιβαρύνουν τους εργαζόμενους, τα νοικοκυριά, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

«Υπάρχει ο κίνδυνος για μια νέα γενιά κόκκινων δανείων δημιουργείται εξαιτίας της αύξησης του κόστους ζωής και της αύξησης των επιτοκίων», πρόσθεσε.

Η κα Αχτσιόγλου έκανε λόγο για «συγκεκριμένες τραπεζοκεντρικές επιλογές» που έκανε εξαρχής η κυβέρνηση όπως «στον πτωχευτικό και στον εξωδικαστικό μηχανισμό. Να υπάρχει πλήρης ελευθερία σε τράπεζες και funds, καμία δεσμευτικότητα των πιστωτών για ρυθμίσεις και καμιά προστασία της πρώτης κατοικίας, πλήρης απελευθέρωση των πλειστηριασμών».

«Για το 2022 έχουν προγραμματιστεί πάνω από 44.000 πλειστηριασμοί, και πρώτης κατοικίας, ενώ ήδη έχουν ολοκληρωθεί τριπλάσιοι σε σχέση με πέρυσι» επισήμανε.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 18:30

Σχετικά Άρθρα

  • Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει
    Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει

    Ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί από τις 10:44 το πρωί της Παρασκευής 25/10 σε σπίτι ψυχιάτρου στην οδό Καλλιδώνος 39 στο Περιστέρι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε δώσει τα κλειδιά σε έναν νοσηλευτή που είναι και ελαιοχρωματιστής για να το βάψει.

    Ωστόσο, δεν τα βρήκαν, λογοφέραν και ο ψυχίατρος του είπε να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει. Εκείνος τότε κλειδώθηκε μέσα το σπίτι και δε φεύγει.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αγόρασαν υπερπολυτελές σπίτι με ποσό ρεκόρ στο Μαϊάμι Μπιτς - Πόσα χρήματα έδωσαν
    Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αγόρασαν υπερπολυτελές σπίτι με ποσό ρεκόρ στο Μαϊάμι Μπιτς - Πόσα χρήματα έδωσαν

    Απίστευτη χλιδή στο σπίτι που αγόρασαν Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

    Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ πλήρωσαν το ποσό ρεκόρ των 72,3 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 66,38 εκατ. ευρώ) για μια έπαυλη στο Μαϊάμι Μπιτς.

    Όπως έγραψε την Τετάρτη (16/10) το εξειδικευμένο The Real Deal, η αγορά έκλεισε την περασμένη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, ρίχνοντας κατά κάποια εκατομμύρια την αρχική τιμή πώλησης, η οποία ήταν 80 εκατ. δολάρια (73,4 εκατ. ευρώ).

    Και πάλι όμως, το συγκεκριμένο ποσό είναι το υψηλότερο που έχει καταβληθεί μέχρι στιγμής για ένα ακίνητο στην αποκλειστική περιοχή του Νορθ Μπέι του Μαϊάμι, όπου αφθονούν οι κατοικίες πλουσίων και διάσημων.

    Το νέο σπίτι των Μπέκαμ είναι χτισμένο σε οικόπεδο 24.281 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει εννέα μπάνια, τέσσερις τουαλέτες, γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο, πισίνα και υπαίθρια κουζίνα και καθιστικό. δωμάτιο , όπως αναφέρει το TheRealDeal.

    Πωλητής είναι ο επιχειρηματίας Νίκλας ντε λα Μότε, ο οποίος αγόρασε το ακίνητο το 2018 για 10 εκατομμύρια δολάρια (9,1 εκατομμύρια ευρώ), αλλά δεκαπλασίασε την τιμή του με την κατασκευή ενός νέου πολυτελούς αρχοντικού στο οικόπεδο, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό στούντιο Choeff Levy Fischman.

    Ο Μπέκαμ, συνιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, έχει επίσης στην ιδιοκτησία του έναν πλήρη όροφο στον πύργο του One Thousand Museum που σχεδιάστηκε από την αείμνηστη Ιρακινή αρχιτέκτονα Ζάχα Χανίντ στο κέντρο του Μαϊάμι.

    Πλήρωσαν περίπου 19,8 εκατομμύρια δολάρια (18,1 εκατομμύρια ευρώ) για 929 τετραγωνικά μέτρα το 2020, η οποία, σύμφωνα με το The Real Deal, δεν έχει τεθεί προς πώληση παρά την αγορά του νέου σπιτιού.

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ NEIL HALL
  • Φωκίδα: Βρέθηκε σορός άνδρα σε σπίτι - Ήταν νεκρός εδώ και δύο εβδομάδες
    Φωκίδα: Βρέθηκε σορός άνδρα σε σπίτι - Ήταν νεκρός εδώ και δύο εβδομάδες

    Σε προχωρημένη σήψη η σορός που εντοπίστηκε σε σπίτι στη Φωκίδα.

    Νεκρός μέσα στο σπίτι, δύο περίπου εβδομάδες μετά τον θάνατό του, εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Φωκίδα.

    Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το grtimes.gr, το μοιραίο φέρεται να επήλθε τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα, καθώς η σορός του βρισκόταν σε αποσύνθεση.

    Από το ΑΤ Ευπαλίου που ανέλαβε την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ορεστιάδα: Έκαψε το σπίτι του μετά από καυγά με τη γυναίκα του
    Ορεστιάδα: Έκαψε το σπίτι του μετά από καυγά με τη γυναίκα του

    Φωτιά στο σπίτι του έβαλε ένας άνδρας στον οικισμό Καβύλη της Ορεστιάδας μετά από καβγά με τη σύζυγό του.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/10) το ζευγάρι είχε έντονο διαπληκτισμό, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη συνέχεια ο άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που τα παιδιά τους κοιμόντουσαν και κατελήφθη από αμόκ κι έβαλε φωτιά στο σπίτι, η οποία πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

    Καταστράφηκε το σπίτι - Δίωξη στον δράστη

    Το ζευγάρι με τα παιδιά τους κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από το σπίτι και να μην εγκλωβιστούν από τις φλόγες. Άμεσα έφτασαν στο σημείο και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του σπιτιού καταστράφηκε και δεν είναι πλέον κατοικήσιμο.

    Ο δράστης αφού προσήχθη για προανάκριση στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, που του άσκησε δίωξη για εμπρησμό και ενδοοικογενειακή βία.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Καλάβρυτα: Στις φλόγες δύο σπίτια - Απομάκρυναν με ασφάλεια την ηλικιωμένη που είχε εγκλωβιστεί
    Καλάβρυτα: Στις φλόγες δύο σπίτια - Απομάκρυναν με ασφάλεια την ηλικιωμένη που είχε εγκλωβιστεί

    Ώρες αγωνίας στην Λυκούρια Καλαβρύτων όταν αργά το απόγευμα της Δευτέρας ξέσπασε πυρκαγιά σε οικία όπου διέμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

    Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, και κάτοικοι της του χωριού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε άμεσα και απομακρύνθηκε με ασφάλεια. Η πυρκαγιά προχώρησε και το διπλανό σπίτι από αυτό που ξέσπασε.
    Στην επιχείρηση συμμετείχαν 4 οχήματα με 6 άντρες, όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, όχημα του Α.Τ. Κλειτορίας και εθελοντές.

    Πηγή: Kalavrytanews.gr

  • Eurostat: Μετά τα 30 εγκαταλείπουν οι Έλληνες το πατρικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ
    Eurostat: Μετά τα 30 εγκαταλείπουν οι Έλληνες το πατρικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ

    Oι νέοι στην Ελλάδα εγκαταλείπουν το πατρικό τους σπίτι μετά τα 30 χρόνια, ενώ στην ΕΕ το εγκαταλείπουν -κατά μέσο- όρο μετά τα 26, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, το 2023, οι νέοι σε όλη την ΕΕ εγκατέλειψαν το γονικό σπίτι τους κατά μέσο όρο σε ηλικία 26,3 ετών, από 26,4 ετών το 2022.

    Τρίτοι από το τέλος oι Έλληνες

    Περισσότερο από όλους τους Ευρωπαίους αργούν να φύγουν από το σπίτι των γονιών τους οι Κροάτες, οι Σλοβάκοι και οι Έλληνες. Ειδικότερα, ο υψηλότερος μέσος όρος ηλικιών, 30 ετών και άνω, καταγράφηκε στην Κροατία (31,8 ετών), τη Σλοβακία (31), την Ελλάδα (30,6), την Ισπανία (30,4), τη Βουλγαρία και την Ιταλία (30 ετών και οι δύο). Αντίθετα, οι χαμηλότερες μέσες ηλικίες, όλες κάτω των 23 ετών, καταγράφηκαν στη Φινλανδία (21,4 έτη), τη Σουηδία και τη Δανία (και οι δύο 21,8) και την Εσθονία (22,8). Ακολουθούν η Ολλανδία (23,3 έτη), η Γαλλία (23,7) και η Γερμανία (23,9).

    Το 2023, το ποσοστό των νέων ηλικίας 15-29 ετών που ζούσε σε υπερπλήρη νοικοκυριά (overcrowded households) στην ΕΕ ανερχόταν σε 26%. Αυτό το ποσοστό είναι 9,2 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από το ποσοστό του συνολικού πληθυσμού που ζει σε υπερπλήρη νοικοκυριά στην ΕΕ (16,8%). Μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ, το 2023, το υψηλότερο ποσοστό νέων που ζουν σε υπερπλήρη νοικοκυριά καταγράφηκε στη Ρουμανία (59,4%), τη Βουλγαρία (55,3%) και τη Λετονία (54,8%). Αντίθετα, τα χαμηλότερα ποσοστά σημειώθηκαν στη Μάλτα (3,9%), την Κύπρο (4%) και την Ιρλανδία (4,4%).

    Το 46% ζει σε υπερπλήρη νοικοκυριά

    Στην Ελλάδα, το ποσοστό των νέων που ζούσαν σε υπερπλήρη νοικοκυριά ανήλθε το 2023 στο 46%, έναντι ποσοστού 27,5% για τον συνολικό πληθυσμό. Οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ νέων και συνολικού πληθυσμού που ζουν σε υπερπλήρη νοικοκυριά καταγράφηκαν στη Βουλγαρία (+20,4 π.μ.), στη Ρουμανία (+19,4 π.μ.) και στην Ελλάδα (+18,5 π.μ.). Ως «υπερπλήρες» ορίζεται το νοικοκυριό που δεν έχει ελάχιστο αριθμό δωματίων ανάλογα με τα μέλη του. Για παράδειγμα, εάν το νοικοκυριό δεν διαθέτει ένα δωμάτιο για κάθε μεμονωμένο άτομο ηλικίας 18 ετών και άνω.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Παύλος Φύσσας: Πλήθος κόσμου στην πορεία για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του
    Παύλος Φύσσας: Πλήθος κόσμου στην πορεία για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του

    Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρωθήκαν στην οδό Φύσσα 60, στο μνημείο του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι προκειμένου να συμμετάσχουν στην πορεία μνήμης του 34χρονου καλλιτέχνη.

    Συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες, απλοί πολίτες που δεν γνώριζαν τον νεαρό τραγουδιστή έχουν συγκεντρωθεί στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, όπου ξεκίνησε η πορεία η οποία θα καταλήξει στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς.

    Κλειστοί σταθμοί του Μετρό

    Υπενθυμίζεται πως από τις 17:30 οι σταθμοί του Μετρό «Μανιάτικα» και «Κορυδαλλός» έχουν κλείσει για το κοινό, έπειτα από εντολή της αστυνομίας, με αποτέλεσμα η προσέλευση των διαδηλωτών στο σημείο της συγκέντρωσης θα πρέπει να γίνει με άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

    Σε απόσταση από το μνημείο του Παύλου Φύσσα υπάρχει ήδη διακριτική παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι ευελπιστούν πως δεν θα υπάρξουν επεισόδια από άτομα που ενδεχομένως παρεισφρήσουν στην πορεία μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν φασαρίες.'

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

    Ο βροχερός καιρός δεν πτόησε τους διαδηλωτές οι οποίοι συμμετέχουν στην καθιερωμένη πορεία στα στενά του Κερατσινίου και της Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση της κινητοποίησης. Δηλαδή, θα κλείσουν κεντρικοί δρόμοι και τα οχήματα θα εκτρέπονται σε παράπλευρους δρόμους.

    Παράλληλα, πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα. Σημειώνεται ότι, χιλιάδες ήταν και φέτος ο κόσμος, που έδωσε το «παρών» το βράδυ της Τρίτης (18/9) στην αντιφασιστική συναυλία του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος KillahP Φύσσας», στον Πολυχώρο των Λιπασμάτων της Δραπετσώνας.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI
  • Πέθανε ο Ναυπάκτιος δημοσιογράφος Πάνος Τσούμας - Στην Αμαλιάδα η κηδεία του
    Πέθανε ο Ναυπάκτιος δημοσιογράφος Πάνος Τσούμας - Στην Αμαλιάδα η κηδεία του

    Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 78 ετών άφησε χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, ο επί σειρά ετών εκδότης της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της Ναυπάκτου, Πάνος Τσούμας.

    Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 5 μμ, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας.

    Ο Πάνος Τσούμας άφησε ένα ανεξίτηλα θετικό αποτύπωμα στον τοπικό τύπο, αλλά και στον Αθηναϊκό, αφού ήταν για πολλά χρόνια ανταποκριτής της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ για θέματα της Δυτικής Ελλάδας.

    Με τις παρεμβάσεις του για τα τεκταινόμενα στην περιοχή επιδίωξη του ήταν η ανάδειξη της τοπικής αυτοδιοίκησης ως κύριου βραχίονα για την ανάπτυξη της επαρχίας.

    Με τη δημοσιογραφία ασχολήθηκε επαγγελματικά, αφότου αφυπηρέτησε από την Πολεμική Αεροπορία, ως Αξιωματικός της.

    Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αμαλιάδα και μέσω Facebook σχολίαζε την επικαιρότητα, παλεύοντας, ταυτόχρονα, με το “θηρίο”…

    Tsoumas2

    Πηγή: nafpaktianews.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο