Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 18:55

Απίστευτες εικόνες στα Τρίκαλα: Λακούβα «κατάπιε» αγροτικό αυτοκίνητο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες που έρχονται από τα Τρίκαλα και στις οποίες φαίνεται καθαρά ένα αγροτικό αυτοκίνητο να πέφτει σε μια μεγάλη λακούβα, που δημιουργήθηκε όταν ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο υποχώρησε.

Ευτυχώς ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του. Όταν το όχημά του περνούσε από το σημείο, ο δρόμος υποχώρησε, με ένα τμήμα του να εξαφανίζεται και τις δύο πίσω ρόδες του οχήματος να πέφτουν στη λακούβα που δημιουργήθηκε. Οι αυτόπτες μάρτυρες κοιτούσαν έκπληκτοι, με τον οδηγό να καταφέρνει τελικά να βγει χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό, σύμφωνα με το trikalanews.gr.

Το αυτοκίνητο ήταν από την εταιρεία που εκτελεί έργα φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 17:40

Σχετικά Άρθρα

  • Τρίκαλα: 45χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του - Τον εντόπισε η μητέρα του
    Τρίκαλα: 45χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του - Τον εντόπισε η μητέρα του

    Τραγικό τέλος βρήκε ένας 45χρονος στα Τρίκαλα το πρωί της Δευτέρας, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.

    Μάλιστα, σύμφωνα με το trikalavoice, εντοπίστηκε σε αυτή την κατάσταση, εντός της οικίας του στα Κουτσομήλια, από την ίδια του τη μητέρα.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 45χρονος έχασε τη ζωή του.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • «Kλείσιμο λακκουβών» σε οδούς του Δήμου Ζαχάρως
    «Kλείσιμο λακκουβών» σε οδούς του Δήμου Ζαχάρως

    Με στόχο οι δρόμοι του Δήμου Ζαχάρως να γίνουν πιο ασφαλείς τόσο για τους πεζούς όσο και για τους οδηγούς, συνεργεία του Δήμου Ζαχάρως, της ΔΕΥΑΖ καθώς και εθελοντές, έκλεισαν λακκούβες σε δρόμους της Ζαχάρως, της Φιγαλείας και Δημοτικών Κοινοτήτων, με απόφαση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Μητρόπουλου.

    Ο Δήμαρχος Ζαχάρως αναφερόμενος στο θέμα τόνισε:

    «Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τις παρεμβάσεις μας για να αυξήσουμε την ασφάλεια στους δρόμους του Δήμου Ζαχάρως. Υπάρχουν πολλές φθορές τόσο στην πόλη της Ζαχάρως, της Νέας Φιγαλείας, όσο και στις τοπικές κοινότητες. Η προσπάθεια για τη βελτίωση της οδοποιίας συνεχίζεται σε καθημερινή βάση. Απαιτούνται συχνές παρεμβάσεις συντήρησης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητα των συμπολιτών μας και την γενικότερη αναβάθμιση του οδικού δικτύου.»

    dimos zax Lakou 2

    dimos zax Lakou 3

    dimos zax Lakou 4

    dimos zax Lakou 5

    dimos zax Lakou 6

    dimos zax Lakou 7

    (Δελτίο Τύπου)

  • Το έγκλημα που συγκλόνισε τα Τρίκαλα: Σκότωσε σύζυγο, μητέρα, πατέρα και άλλους 5 συγγενείς - Γλίτωσαν μόνο τα παιδιά του
    Το έγκλημα που συγκλόνισε τα Τρίκαλα: Σκότωσε σύζυγο, μητέρα, πατέρα και άλλους 5 συγγενείς - Γλίτωσαν μόνο τα παιδιά του

    Ήταν 28 Ιουνίου 1991, όταν ο 48χρονος Σπύρος Σταρίδας πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και βγήκε σε μία «περιπολία θανάτου» στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

    Ένα από τα πιο πολύνεκρα φονικά όλων των εποχών στη χώρα μας και μία υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα με τις ανατριχιαστικές της λεπτομέρειες, αλλά και την ασύλληπτη απάθεια του φονιά που πήρε άδικα τις ζωές οκτώ ανθρώπων και μαζί και τη δική του. Οι πολλαπλές ανθρωποκτονίες στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων τάραξαν την ελληνική κοινωνία και για μία ακόμα φορά έφεραν στην επιφάνεια την ψυχοπαθολογία του δράστη ενός τέτοιου εγκλήματος, αλλά και το νομικό καθεστώς που επιτρέπει την οπλοφορία σε ανθρώπους που έχουν εκδηλωμένα ψυχικά νοσήματα.

    Πρόκειται για ένα από τα εγκλήματα που παρουσιάζονται στο βιβλίο «100 εγκλήματα στην Ελλάδα» που έχει κυκλοφορήσει μαζί με το ΘΕΜΑ της Κυριακής.

    Το περιστατικό έγινε στις 28 Ιουνίου του 1991, όταν ο 48χρονος Σπύρος Σταρίδας πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα Σμίθ-Γουέσον και βγήκε σε μία «περιπολία θανάτου» στο μέχρι τότε ήσυχο χωριό, λίγο έξω από την Πύλη Τρικάλων. Στην πορεία του σκότωνε όποιον συναντούσε. Διαδοχικά από τα πυρά του χτυπήθηκαν ο πατέρας του Αθανάσιος Σταρίδας 67 ετών, η μητέρα του Δήμητρα Σταρίδα 66 ετών, ο παππούς του Κωνσταντίνος Σταρίδας 88 ετών, η γιαγιά του Λαμπρινή Σταρίδα 87 ετών, η σύζυγός του Σταμούλω Σταρίδα 44 ετών, η θεία του Στυλιανή Ζιάγκα 57 ετών, ο θείος του Παναγιώτης Ζιάγκας 67 ετών και ο γείτονάς του Ηλίας Κουσκουρής 68 ετών. Σε όλο αυτό το δολοφονικό αμόκ, υπήρξε μία τραγική στιγμή, την οποία ανέφεραν ως μαρτυρία οι εφημερίδες της εποχής. Έχοντας ξεκινήσει τη «βόλτα θανάτου» με τους γονείς του, ο Σταρίδας μπήκε στο σπίτι του όπου βρίσκονταν τα δύο μικρά παιδιά του, 10 και 12 ετών. Τα παιδάκια τον ικεύτευαν με σπαρακτικές φωνές «Μην μας σκοτώνεις και εμάς πατέρα», κάτι που, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έκανε τον δράστη να σταματήσει για λίγη ώρα και να δείχνει ότι επανέρχεται στα συγκαλά του. Όμως προσπέρασε τα παιδιά, ευτυχώς χωρίς να τα πειράξει, και συνέχισε το μακελειό, σκοτώνοντας και τους υπόλοιπους.

    Έχοντας ήδη πυροβολήσει τους γονείς του, βγήκε στον δρόμο με την καραμπίνα και τους πρώτους που συνάντησε ήταν ο θείος και η θεία του, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να τον κάνουν να σταματήσει. Όμως ο Σταρίδας βρισκόταν χαμένος στον δικό του κόσμο και σηκώνοντας την καραμπίνα πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα το ζευγάρι. Σειρά είχε ο γείτονάς του, ο Ηλίας Κουσκουρής, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του και προσπάθησε και αυτός να τον πείσει να αφήσει την καραμπίνα. Μάταια όμως, καθώς ο Σταρίδας τον πυροβόλησε και αυτόν και τον σκότωσε στην είσοδο του σπιτιού του. Σειρά είχε η γυναίκα του δράστη, η οποία είχε καταφύγει στο σπίτι του κουμπάρου τους για να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία. Όμως ο Σταρίδας αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν εκεί, έφτασε εκτός εαυτού και στην αυλή του σπιτιού πυροβόλησε και τη γυναίκα του. Μετά από αυτό, στήριξε την καραμπίνα στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του, έχοντας ρίξει συνολικά 15 φυσίγγια.

    Όλα όσα εκτυλίχθηκαν τις επόμενες ώρες και ημέρες στο χωριό θύμιζαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Ενώ και οι δημοσιογράφοι που είχαν φτάσει εκεί μετέδιδαν αφηγήσεις και έστελναν φωτογραφίες που προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση σε όλη την Ελλάδα για ένα ανήκουστο φονικό. Η εικόνα με τα οκτώ φέρετρα (μεταξύ αυτών και του δράστη, όχι όμως της μητέρας του που πέθανε μία μέρα μετά) ήταν συγκλονιστική, ενώ οι σπαρακτικές φωνές σε κάθε γωνιά του χωριού δημιουργούσαν ένα απόκοσμο σκηνικό. Οι νεκροί συγγενείς (μαζί και ο δράστης) τάφηκαν σε ομαδικό τάφο, ενώ χωριστός τάφος υπήρξε για τον γείτονα. Σε ξεχωριστό τάφο επίσης έγινε και η ταφή της μητέρας μία ημέρα μετά.

    Η υπόθεση του Παλαιομονάστηρου συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη, όχι μόνο για το πλήθος των δολοφονημένων ανθρώπων αλλά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε. Το ενδιαφέρον στράφηκε αμέσως στο προφίλ του δράστη, για τον οποίον οι ρεπόρτερ της εποχής αποκάλυψαν ότι έπασχε από σοβαρή ψυχική ασθένεια και μάλιστα είχε νοσηλευτεί. Τον τελευταίο καιρό πριν από το έγκλημα είχε πάψει να παίρνει τη φαρμακευτική αγωγή του και παράλληλα είχε ξεκινήσει να πίνει πολύ. Μία χαρακτηριστική λεπτομέρεια που γράφτηκε στις εφημερίδες της εποχής ήταν ότι λίγες ώρες πριν από το μακελειό είχε ζητήσει από τη γυναίκα του να του ετοιμάσει το καλό παντελόνι και το πουκάμισο με τα αστέρια γιατί εκείνο το βράδυ θα σκοτωνόταν.

    Της είχε ζητήσει επίσης να πάρει τα παιδιά και να φύγουν. Οι συγγενείς του είχαν μπει σε υποψίες ότι κάτι ετοίμαζε, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την έκταση του κακού< υπηρεσίες ιστορικό ψυχικών παθήσεων να μπορούν να βγάζουν άδεια οπλοφορίας (το όπλο του το είχε κάνει δώρο μία εξαδέλφη του από τον Καναδά). Η υπόθεση οδήγησε σε ευρύτερη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και ευαισθητοποίησε τις αρμόδιες αρχές σχετικά με την ευκολία με την οποία δίνεται μία κυνηγετική άδεια σε άτομα που πάσχουν από ψυχικές νόσους.

    Πηγή: protothema.gr

  • Αδιανόητο περιστατικό στα Τρίκαλα: Κλείδωνε σύζυγο και παιδιά στο σπίτι για να μην φύγουν
    Αδιανόητο περιστατικό στα Τρίκαλα: Κλείδωνε σύζυγο και παιδιά στο σπίτι για να μην φύγουν

    Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στα Τρίκαλα, όπου ένας άνδρας κλείδωσε την σύζυγό του και τα παιδιά τους στο σπίτι και έφευγε για δουλειά.

    Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr γείτονες κατήγγειλαν στην αστυνομία την περίεργη συμπεριφορά ενός ζευγαριού στην Οιχαλία.

    Από το σπίτι τους ακούγονταν έντονες φωνές μετά από καυγάδες. Μετά από έρευνα, τα δεδομένα που προέκυψαν ήταν σοκαριστικά καθώς ο 52χρονος διαπιστώθηκε πως κλειδαμπάρωνε πόρτες και παράθυρα του σπιτιού όταν έφευγε για δουλειά, έτσι ώστε να μην μπορεί να βγει η 45χρονη σύζυγός του και τα παιδιά τους.

    Παραδέχτηκε πως τους κλείδωσε στο σπίτι

    Το ζευγάρι οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως με τη γυναίκα να παραδέχεται πως όντως την κλείδωνε «για να προσέχει τα παιδιά», αρνούμενη ωστόσο κακοποίηση.

    Το ζευγάρι μπήκε σε διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης για μια δεύτερη ευκαιρία.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Τρίκαλα: Μεγάλη φωτιά και εκρήξεις στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (video)
    Τρίκαλα: Μεγάλη φωτιά και εκρήξεις στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (video)

    Στη συγκεριμένη περιοχή είχαν εναποτεθεί τόνοι σκουπιδιών από τις γύρω περιοχές μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του «Daniel»

    Μεγάλη φωτιά, συνοδευόμενη από εκρήξεις, ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Ριζαριό Τρικάλων.
    Σύμφωνα με το trikalavoice, στη συγκεριμένη περιοχή είχαν εναποτεθεί τόνοι σκουπιδιών από τις γύρω περιοχές μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του «Daniel», η οποία έπληξε τον νομό Τρικάλων τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εκεί, εύφλεκτα υλικά «άρπαξαν» φωτιά μετά τις διαδοχικές ημέρες του καύσωνα, με συνέπεια τη σημερινή εξέλιξη.
    Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Τραγωδία στα Τρίκαλα: Κύλησε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο και σκότωσε την μητέρα του
    Τραγωδία στα Τρίκαλα: Κύλησε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο και σκότωσε την μητέρα του

    Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε χωριό του Δήμου Πύλης, στα Τρίκαλα, με πρωταγωνιστή γνωστό αυτοδιοικητικό παράγοντα του νομού.

    Τι συνέβη

    Συγκεκριμένα, πληροφορίες του trikalaIN.gr, αναφέρουν πως ενώ ο άνθρωπος βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι για να δει τους γονείς του, το αυτοκίνητο του που ήταν σταθμευμένο στην αυλή σε έδαφος με κλίση, ξαφνικά κύλησε και παρέσυρε την μητέρα του που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αυλή.

    Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι της.

    Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά δυστυχώς ήταν αργά καθώς είχε φύγει από τη ζωή.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Τρίκαλα: 49χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην περιοχή Αγία Ανάληψη
    Τρίκαλα: 49χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην περιοχή Αγία Ανάληψη

    Νεαροί που επισκέφθηκαν τον χώρο ειδοποίησαν την αστυνομία – Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση

    Ένας 49χρονος άντρας βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα, απαγχονισμένος στην περιοχή της Αγίας Ανάληψης, στα Τρίκαλα.
    Σύμφωνα με το trikalanews.gr, τον άτυχο άντρα εντόπισαν νεαροί που επισκέφθηκαν τον χώρο και αυτοί ειδοποίησαν την αστυνομία.
    Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση και αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κακοκαιρία με πυρκαγιές από τους κεραυνούς στην Αττική, έπεσαν πάνω από 1.200 - Ποτάμια οι δρόμοι στην Κόρινθο, χαλάζι στα Τρίκαλα
    Κακοκαιρία με πυρκαγιές από τους κεραυνούς στην Αττική, έπεσαν πάνω από 1.200 - Ποτάμια οι δρόμοι στην Κόρινθο, χαλάζι στα Τρίκαλα

    Δείτε βίντεο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία - Χάρτες με τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία

    Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από την Τετάρτη (3/7) διάφορες περιοχές της χώρας, με αντλήσεις υδάτων από σπίτια, διακοπές κυκλοφορίας, ακόμα και πυρκαγιές από τους κεραυνούς.
    Χθες, η κακοκαιρία εστιάστηκε στη βόρεια Ελλάδα, όπου οι κάτοικοι κάποιων περιοχών έλαβαν προειδοποιητικά μηνύματα από το 112. Σήμερα Πέμπτη και η Αττική επηρεάστηκε από την κακοκαιρία με το 112 να ηχεί στα τηλέφωνα των πολιτών λίγα λεπτά μετά τις 12.00.
    Από την κακοκαιρία, μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, επηρεάστηκαν κυρίως τα βόρεια τμήματα του νομού. Το μεγαλύτερο ύψος βροχής καταγράφηκε στο σταθμό του Αγίου Στεφάνου και ήταν ίσο με 53 χιλιοστά.
    Παράλληλα, σύμφωνα με τον διευθυντή ερευνών του ΙΕΠΒΑ/ΕΑΑ, Δρ. Κώστα Λαγουβάρδο, περίπου 1.200 κεραυνοί καταγράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής μέχρι τις 6 το απόγευμα.

    Δείτε τα αθροιστικά ύψη βροχής στην Αττική έως τις 14.00, σύμφωνα με το meteo.gr:
    VROXI

    Παράλληλα, λόγω εκδήλωσης ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία, η Πυροσβεστική έλαβε 86 κλήσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων.

    Συγκεκριμένα:

    - Στην Περιφέρεια Αττικής 80 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 14 αντλήσεις υδάτων

    - Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 6 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 4 αντλήσεις υδάτων

    Δείτε βίντεο από την Εκάλη

    Δείτε βίντεο που δείχνει τη χαλαζόπτωση στον Άγιο Στέφανο:

    Παράλληλα, μήνυμα εστάλη μέσω του 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα σε Θεσσαλονίκη, Πιερία, Χαλκιδική και Καβάλα.

    Στη Στερεά Ελλάδα, τα καιρικά φαινόμενα έπληξαν τη Βαθιά Λογγά στη Φθιώτιδα, τη Στυλίδα, τη Στεφάνη την Αράχωβα, το Ζέλι, το Σεσί Παρνασού, την Αμφίκλεια, την Τανάγρα, το Βαθύσταλο Παρνασσού. Βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν επίσης σε Λαμία, Λιβαδειά, Λευκοχώρι Φθιώτιδας, Παρνασσό.

    Η καταιγίδα μετέτρεψε σε χειμάρρους τους δρόμους της Λαμίας ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε να κάνει αντλήσεις υδάτων από καταστήματα.

    Στη Θεσσαλία τα φαινόμενα έπληξαν το Σμόκοβο, την Καστανιά και το Περτούλι. Βροχή έπεσε και στη Σαμοθράκη.

    Κεραυνοί προκάλεσαν πυρκαγιές

    Παράλληλα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι «λόγω έντονης κεραυνικής δραστηριότητας σε Διόνυσο, Άνοιξη, Μαραθώνα εκδηλώθηκαν διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς σε δασικές εκτάσεις. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις».

    Drone της Πυροσβεστικής εντοπίζει εστία πυρκαγιάς από ξηρό κεραυνό στα Βίλια – Δείτε φωτογραφία

    Εστία πυρκαγιάς από ξηρό κεραυνό εντόπισε drone του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως δείχνει φωτογραφία που δημοσίευσε στο Χ ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας.

    Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι μόνο στην Αττική, οι πυροσβέστες έχουν εντοπίσει πυρκαγιές από κεραυνούς σε Διόνυσο, Ραφήνα, Βραυρώνα, Ρέμα Χαλανδρίου και σε όλο τον ορεινό όγκο της Πάρνηθας.

    Καλλιάνος για την καταιγίδα στα Σπάτα: Μέσα σε 10 λεπτά η θερμοκρασία έπεσε 13 βαθμούς

    Ενδεικτικό του πόσο ραγδαία άλλαξε η ατμόσφαιρα με το πέρασμα της καταιγίδας είναι το γεγονός πως στα Σπάτα Αττικής, η θερμοκρασία έπεσε 13 βαθμούς Κελσίου μέσα σε 10 λεπτά, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

    «Πριν ξεκινήσει η καταιγίδα, η θερμοκρασία ήταν στους 31°C και μέσα σε 10 λεπτά έφτασε στους 18°C» τόνισε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος.

    Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

    Ποτάμια οι δρόμοι στην Κόρινθο

    Καταρρακτώδης βροχή σημειώθηκε και στην Κόρινθο το μεσημέρι της Πέμπτης (4/7).

    Μάλιστα τα οχήματα στην Λεωφόρο Αθηνών, κινούνταν με μεγάλη δυσκολία εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης η οποία μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια.

    Δείτε βίντεο:

    Έντονη χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα

    Βροχόπτωση και χαλάζι εκδηλώθηκαν και στον νομό Τρικάλων.

    Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από στο trikalavoice.gr, το μεσημέρι, εκδηλώθηκε έντονη χαλαζόπτωση στα δυτικά του νομού, στα ριζά του Κόζιακα.

    Αναλυτικά ο καιρός την Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΜΥ

    Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και την Κρήτη παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά άιθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35, τοπικά 36 βαθμούς και στην νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

    Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
    Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις και βαθμιαία από δυτικές 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.
    Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 και στα ηπειρωτικά έως 35, τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Καιρός: Στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.
    Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

    Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.
    Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

    Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.
    Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ

    Καιρός: Στις Σποράδες παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά.
    Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στις Σποράδες τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου

    ΑΤΤΙΚΗ

    Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες οπότε και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές.
    Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
    Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από τις μεσημβρινές ώρες μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/ EUROKINISSI

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο