Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 09:34

Βγήκε από τη ΜΕΘ η 4χρονη από τη Σαντορίνη που κατάπιε φιστίκι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Επί 16 ημέρες το μικρό κορίτσι έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη για την επιβίωση της και κατάφερε να την κερδίσει

Νικήτρια ζωής βγήκε η 4χρονη Μαρία από τη Σαντορίνη, η οποία έδινε μάχη τις τελευταίες δύο βδομάδες εξαιτίας ενός φιστικιού που κατάπιε και της «σφήνωσε» στο πνεύμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 4χρονη Μαρία βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ και νοσηλεύεται πλέον στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με τους γονείς της να μη λείπουν λεπτό από το πλευρό τους ενώ έχει διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο.

«Είναι άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο το παιδί ωστόσο τα δύσκολα πέρασαν» αναφέρει στο cretapost o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Η επιστήμη και σύσσωμη η ιατρική και νοσηλευτική κοινότητα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κατάφερε να κάνει το «θαύμα» της και να αναστρέψει την κατάσταση της υγείας του παιδιού η οποία παρουσίασε αναπνευστική δυσχέρεια και από την πρώτη στιγμή κρίνονταν ως ιδιαίτερα κρίσιμη.

Επί 16 ημέρες, το μικρό κορίτσι έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη για την επιβίωση της, ωστόσο κατάφερε να την κερδίσει, να ανατρέψει τα ιατρικά δεδομένα και να βγει νικήτρια.

Το χρονικό του απίστευτου συμβάντος

Όλα συνέβησαν στη Σαντορίνη στις 29 Νοεμβρίου, όταν το παιδί ξαφνικά άρχισε να έχει δυσχέρεια στην αναπνοή του μπροστά στα απελπισμένα μάτια των γονιών της μετά την κατάποση φιστικιών.

Σύντομα στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής με το 4χρονο κορίτσι να μεταφέρεται στην Κρήτη και να διασωληνώνεται από τον γιατρό της αεροδιακομιδής άμεσα, με την άφιξη του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Το ίδιο βράδυ, υποβλήθηκε σε κατεπείγουσα χειρουργική επέμβαση για την ενδοσκοπική αφαίρεση των φυστικιών που είχαν αποφράξει το δεξί της πνεύμονα (δεξιό στελεχιαίο βρόγχο).

Στις 6 Δεκεμβρίου οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων κατάφεραν να «ξυπνήσουν» το παιδί με επιτυχία και να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 09:25

Σχετικά Άρθρα

  • Η Σαντορίνη κορυφαία επιλογή στον τουρισμό πολυτελείας
    Η Σαντορίνη κορυφαία επιλογή στον τουρισμό πολυτελείας

    Η Σαντορίνη είναι ένα από τα νησιά, που διαθέτει παγκόσμια φήμη και ό,τι ακούγεται για αυτήν φέρει ισχυρό αντίκτυπο. Πολλά ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν για την τουριστική κίνηση, όμως το νησί μέχρι και τον Οκτώβριο συνεχίζει να δέχεται τουρίστες και να αποτελεί πόλο έλξης.

    Ωστόσο, οι εικόνες συνωστισμού, κατά την υψηλή τουριστική περίοδο, από τις μαζικές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων, προβλημάτισαν και γέννησαν ανησυχία για φαινόμενα υπερτουρισμού. Αυτό όμως, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι ένα πρόβλημα που θα λυθεί με τη ρύθμιση της κρουαζιέρας.

    «Η ρύθμιση της κρουαζιέρας πρέπει να υπάρχει»

    «Το νησί παραμένει ένας από τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς, χάρη στο γεωπεριβάλλον του και έλκει μεγάλη μερίδα “ποιοτικών” τουριστών. Εκείνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο.

    Σε ό,τι αφορά την κρουαζιέρα, το 2012 είχα χρησιμοποιήσει τη λέξη κορεσμός. Η ρύθμιση της κρουαζιέρας πρέπει να υπάρχει. Η προηγούμενη δημοτική αρχή το εγκατέλειψε, για αυτό από φέτος θα ρυθμιστεί εκ νέου», σημείωσε ο δήμαρχος Θήρας.

    «Χρειαζόμαστε σπίτια για τους γιατρούς

    Για τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Σαντορίνη δεν αντιμετώπισε πρόβλημα υπερτουρισμού αλλά «υπήρξε συνωστισμός και κακή οργάνωση, όπως συμβαίνει παντού, όπου πηγαίνουν μαζικά λεωφορεία. Αυτό μπορεί να συμβεί για παράδειγμα και στην Ακρόπολη. Δεν αφορά στο σύνολο της την τουριστική κίνηση», επεσήμανε ο κ.Παγώνης.

    Ένα από τα σημαντικά ζητήματα που επεσήμανε ο δήμαρχος Θήρας, είναι να σταματήσει η δόμηση και κυρίως να περιοριστεί η βραχυχρόνια μίσθωση. «Θέλουμε σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία να περιοριστεί η βραχυχρόνια μίσθωση και να αξιοποιηθεί το οικιστικό απόθεμα. Χρειαζόμαστε σπίτια για τους γιατρούς, τους δασκάλους κτλ.

    Είναι υποχρέωση του κράτους να το ρυθμίσει, είτε δίνοντας κίνητρα, είτε τους πόρους να αναλάβει δράση τη τοπική αυτοδιοίκηση», σημείωσε ο κ.Ζώρζος. Όπως είπε, «δεν μπορεί να υπάρχει σαφής εικόνα για τον αριθμό των κλινών, τα μέχρι τώρα στοιχεία κάνουν λόγο για 17.000 κλίνες ξενοδοχείων και άλλες 40.000 σε ενοικιαζόμενα και βραχυχρόνια μίσθωση αλλά αυτό, το λέω με επιφύλαξη».

    «Σε ό,τι αφορά την τουριστική κίνηση είχαμε αύξηση των επισκεπτών, όπως φαίνεται και από τον αριθμό των αφίξεων στο αεροδρόμιο αλλά και αύξηση των κλινών που έριξε τη ζήτηση και τις τιμές», τόνισε ο δήμαρχος.

    «Το νησί δεν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον»

    Από την πλευρά του ο κ.Παγώνης, εκτιμά ότι το νησί φέτος δεν είχε την ίδια κίνηση σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και ότι οι παράγοντες που επηρέασαν αρνητικά την τουριστική κίνηση ήταν το γενικότερο οικονομικό πρόβλημα, τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού (όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες) και ορισμένα ζητήματα υποδομών αλλά όπως, τόνισε «με σωστό προγραμματισμό το νησί δεν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον».

    «Εκείνο που έχει επηρεάσει στο χρόνο, και όχι σε σχέση με πέρυσι, είναι σίγουρα η βραχυχρόνια μίσθωση. Το 2014 ήταν μηδέν και τώρα η δηλωμένη βραχυχρόνια μίσθωση είναι 14.000. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο την ξενοδοχία και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα αλλά επηρεάζει πραγματικά και την οικιστική χρήση στη Σαντορίνη και τη μεταμόρφωση των ίδιων μας των οικισμών», επεσήμανε ο κ.Παγώνης.

    «Αναμένουμε το νέο χωροταξικό»

    Σχετικά με τη δόμηση είπε ότι από το 2020 έχει σταματήσει η δυνατότητα κατασκευής ξενοδοχείου εκτός σχεδίου μέχρι την ολοκλήρωση του χωροταξικού. «Εμείς αναμένουμε το νέο χωροταξικό, γιατί έτσι θα έχουμε εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι τα επόμενα 20-30 χρόνια.

    Τονίζουμε όμως, ότι δεν μπορεί να απαγορεύεται να κατασκευαστεί μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα, της τάξεως των 20 και 30 δωματίων, και την ίδια στιγμή να δίνεται άδεια για ένα σπίτι 200-300 τμ το οποίο θα αλλάξει χρήση και θα γίνει βραχυχρόνια μίσθωση. Άλλωστε, η Σαντορίνη έχει πολλές μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, που είναι κυρίως οικογενειακές επιχειρήσεις», υπογράμμισε.

    Τι ανέφερε ο Αντώνης Παγώνης

    Αναφορικά με τον luxury τουρισμό, ο κ. Παγώνης, μιλώντας στο περιθώριο του 2ου Συνεδρίου Τουρισμού Πολυτελείας “The luxury side of Greece” τόνισε ότι η Σαντορίνη, μαζί με τη Μύκονο, αποτελούν τις ναυαρχίδες του τουρισμού Πολυτελείας.

    «Είναι ένα νησί μοναδικό και μπορεί κάποιος να ζήσει την πολυτέλεια σε όλες τις εκφάνσεις της, όχι μόνο στη διαμονή και τις υπηρεσίες αλλά και στον πολιτισμό, τον οινοτουρισμό, τη γαστρονομία».

    Πηγή: cnn.gr

  • Θεσσαλονίκη: 68χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του
    Θεσσαλονίκη: 68χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του

    Η καταγγελία έγινε από τους γονείς της ανήλικης, που του είχαν εμπιστευτεί τη φύλαξή τους όταν έλειπαν από το σπίτι – Το παιδί εξετάστηκε και από ειδικό ψυχολόγο

    Δικογραφία σε βάρος ενός 68χρονου άντρα ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του, σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη.
    Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2024 έως τον μήνα Ιούνιο, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης εγγονής του, τη φύλαξη της οποίας, κατά τις ώρες απουσίας τους, του είχαν εμπιστευτεί οι γονείς της.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα περιστατικά φέρεται να έγιναν στην οικία του, με τον 68χρονο να αφαιρεί τα ρούχα της εγγονής του και να προβαίνει στις καταγγελλόμενες πράξεις. Την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. έκαναν οι γονείς της ανήλικης, ενώ το παιδί εξετάστηκε και από ειδικό ψυχολόγο, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 68χρονου ημεδαπού περιλαμβάνει τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους ή ενώπιόν τους, κατάχρηση ανηλίκων και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

    Στο πλαίσιο έρευνας της οικίας του 68χρονου, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

    Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Βγήκε από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα, μετά από 21 μέρες νοσηλείας - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
    Βγήκε από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα, μετά από 21 μέρες νοσηλείας - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

    Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η Μαρινέλλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία» το πρωί της Τετάρτης (16/10).

    Υπενθυμίζεται ότι η σπουδαία τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια συναυλίας της στις 25 Σεπτεμβρίου κατέρρευσε επί σκηνής στο Ηρώδειο, καθώς υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

    Μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας ωστόσο η υγείας της φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα, γι' αυτό και οι θεράποντες ιατροί της αποφάσισαν να βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που νοσηλευόταν μέχρι σήμερα.

    Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

    «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.

    Οι θεράποντες ιατροί,

    Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Δρομολόγιο εφιάλτης στη Σαντορίνη: Λεωφορείο κόλλησε σε στροφή πάνω από γκρεμό - Κατέβασε τους τουρίστες για να σωθούν
    Δρομολόγιο εφιάλτης στη Σαντορίνη: Λεωφορείο κόλλησε σε στροφή πάνω από γκρεμό - Κατέβασε τους τουρίστες για να σωθούν

    Τον τρόμο έζησαν τουρίστες στην Σαντορίνη που επέβαιναν σε πούλμαν, όταν αυτό κόλλησε σε μια στροφή πάνω από γκρεμό.

    Το πούλμαν ανέβαινε από το λιμάνι του νησιού με προορισμό τα Φηρά και μετέφερε τουρίστες που μόλις είχαν αποβιβαστεί από πλοίο.

    Την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο, σε μια μία από τις στροφές «κόλλησε» καθ’ ότι ο δρόμος αυτός μέχρι την Χώρα του νησιού είναι στενός, απότομος και ανηφορικός.

    Ο οδηγός κατέβασε τους επιβάτες προκειμένου να μην κινδυνεύσουν, αφού η συγκεκριμένη διαδρομή είναι ανηφορική με γκρεμούς. Οδηγοί των οχημάτων που ακολουθούσαν το πούλμαν αλλά και επιβάτες από άλλα λεωφορεία κατέβηκαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν να «ξεκολλήσει» το λεωφορείο, πράγμα το οποίο κατέστη αδύνατο.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κρίσιμες ώρες για την 12χρονη που παρέσυρε Ι.Χ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου
    Κρίσιμες ώρες για την 12χρονη που παρέσυρε Ι.Χ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωΐ του Σαββάτου (12/10)

    Όπως ανέφεραν οι γιατροί τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την ανήλικη που δίνει αυτές τις ώρες μάχη για την ζωή της, καθώς είναι πολυτραυματίας.

    Το τροχαίο ατύχημα όπως αναφέρει το tempo24 σημειώθηκε το Σάββατο στην Εθνική Οδό Αγρινίου Θέρμου.

    Αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται ότι χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

    Παρελήφθη από το σταθμό του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, σε σοβαρή κατάσταση γεγονός που έκρινε σκόπιμη την άμεση διασωλήνωσή της.

    Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της και των χτυπημάτων στο κεφάλι, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου και ειδικότερα στη ΜΕΘ Παίδων.

    Η Τροχαία Αγρινίου διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

    Πηγή: cnn.gr

  • Αγρίνιο: Βελτιώνεται η κατάσταση του 23χρονου τραυματία τροχαίου – Βγήκε από τη ΜΕΘ
    Αγρίνιο: Βελτιώνεται η κατάσταση του 23χρονου τραυματία τροχαίου – Βγήκε από τη ΜΕΘ

    Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για την κατάσταση του 23χρονου τραυματία που την περασμένη εβδομάδα νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου συνεπεία σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (8/9).

    Το ατύχημα συνέβη στο δρόμο Κατούνα – Λουτράκι όπου το αυτοκίνητο εκτράπηκε και κατέληξε σε γκρεμό.

    Ο νεαρός διακομίσθηκε σε βαριά κατάσταση, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ έως και χθες.

    Συγκινητική ήταν και η κινητοποίηση του κόσμου στο κάλεσμα που απηύθυναν οι δικοί του άνθρωποι για αίμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πλέον νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου όπου έτυχε της δέουσας αντιμετώπισης το περιστατικό.

    Πηγή: Αgrinionews.gr

  • Βγήκε από τη ΜΕΘ η 22χρονη που είχε τραυματιστεί στο πολύνεκρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ
    Βγήκε από τη ΜΕΘ η 22χρονη που είχε τραυματιστεί στο πολύνεκρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

    Η κοπέλα είχε αποσωληνωθεί την περασμένη Τρίτη - Ήταν η μόνη που επέζησε από το τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο οποίο σκοτώθηκαν οι τρεις νεαροί συνάδελφοί της

    Βγήκε από τη ΜΕΘ η 22χρονη Μαρία, η μοναδική που επέζησε από το πολύνεκρο τροχαίο στις 17 Αυγούστου στον ΒΟΑΚ, και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η κατάσταση της κοπέλας σταθεροποιήθηκε μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας. Ωστόσο, δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα ότι οι τρεις συνεπιβάτες της, 15,19 και 20 ετών είναι νεκροί.

    Η κατάστασή της εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται σοβαρή, ωστόσο η πορεία της έχει δείξει θετικά σημάδια. Γι’ αυτό και οι γιατροί προχώρησαν την Τρίτη στην αποσωλήνωσή της. Την Τετάρτη η κοπέλα υπεβλήθη εκ νέου σε αξονική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν σαβέστατα βελτιωμένη.

    Η κατάσταση της 22χρονης κοπέλας φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί έπειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας

    Αριστερά, το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία νέα παιδιά και τραυτίστηκε σοβαρά η 22χρονη

    Είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά

    Μετά το τραγικό δυστύχημα, η 22χρονη είχε διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αμέσως διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Οι γιατροί της ΜΕΘ, που όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούν στενά τη νεαρή κοπέλα, εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της υγείας της.

    Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το μοιραίο λευκό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις νέοι συγκρούστηκε με βαν, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά.

    Οι τέσσερις νέοι επέστρεφαν στα σπίτια τους στα Χανιά από κέντρο εκδηλώσεων στο οποίο εργάζονταν.

    Πηγή: in.gr

  • Κατρίνης: Ισχυρή αντιπολίτευση και Μεγάλη Παράταξη που θα εμπνεύσει και θα κυβερνήσει - Αυτή είναι η δική μου πρόταση
    Κατρίνης: Ισχυρή αντιπολίτευση και Μεγάλη Παράταξη που θα εμπνεύσει και θα κυβερνήσει - Αυτή είναι η δική μου πρόταση

    «Οι πολίτες αναζητούν μια ισχυρή, σοβαρή, συγκροτημένη και αξιόπιστη αντιπολίτευση.

    Η χώρα έχει ανάγκη μια Μεγάλη Παράταξη, ένα κόμμα εξουσίας που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους πολίτες και θα κυβερνήσει.

    Η νησιωτική Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτικές περιφερειακής ανάπτυξης, από το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας πραγματικής νησιωτικής πολιτικής.

    Για αυτό και οι ευθύνες μας είναι μεγάλες.

    Είναι η τελευταία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Είμαι εδώ και δίνω τη μάχη για όλα αυτά με πίστη,βεβαιότητα και αισιοδοξία», τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας σε πολίτες στη Σαντορίνη.

    katrinis par santorini 2

    Ο Μιχάλης Κατρίνης αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι δεν προτίθεται να παρέμβει στην εσωτερική πολιτική του λειτουργία, στις αντιθέσεις που υπάρχουν και να μιλήσει για πρόσωπα και καταστάσεις.

    Επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, από τις βουλευτικές εκλογές του 2023 και έπειτα, βρίσκεται σε μια διαρκή φάση ρευστοποίησης, δεν αποτελεί πλέον κόμμα εξουσίας, δεν εμπνέει κανένα, δεν έχει αξιοπιστία.

    «Δεν με αφορούν όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ.Εμένα με αφορούν οι άνθρωποι που είχαν επενδύσει τις ελπίδες τους στο ΣΥΡΙΖΑ και διαψεύστηκαν.

    Με ενδιαφέρουν οι πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουν το αδιέξοδο αυτού του πολιτικού χώρου.

    Με ενδιαφέρουν τα 3,5 εκατομμύρια πολιτών που απείχαν από τις εκλογές γιατί δεν είχαν τί να ψηφίσουν.

    katrinis par santorini 3

    Όλοι αυτοί έχουν μια κοινή αγωνία, είναι άνθρωποι με τους οποίους πρέπει να έρθουμε κοντά.

    Είναι οι πολίτες που θα στηρίξουν τη Μεγάλη Παράταξη.

    Είναι μια νέα και μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που αναζητά ελπίδα και πολιτική έκφραση».

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σαντορίνη, ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε στα προβλήματα της δημόσιας υγείας ενώ πραγματοποίησε επισκέψεις σε πρότυπες, παραγωγικές μονάδες του νησιού, επισημαίνοντας την ανάγκη να ενισχυθεί η δυναμική της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσα από πολιτικές και κίνητρα που θα στοχεύουν στην περιφερειακή ανάπτυξη αλλά και στην υλοποίηση μιας πραγματικής νησιωτικής πολιτικής.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο