Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 09:34

Παλαιό Φάληρο: Τα τελευταία λόγια του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του - Πιθανό να ασκηθεί δίωξη στους γονείς

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Θλίψη για τον 15χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του στο Παλαιό Φάληρο, την Κυριακή. Ο ανήλικος, πριν την αυτοκτονία, είχε ειδοποιήσει τις Αρχές με κλήση του στο 112.

«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω», φαίνεται πως ήταν οι τελευταίες του λέξεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί τι ακριβώς ώθησε τον 15χρονο να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν φαίνεται να έχει αφήσει κάποιο σημείωμα.

Ωστόσο, αυτό που είναι γνωστό προς το παρόν και μεταδίδει το OPEN, είναι πως το αγόρι και η οικογένειά του είχαν έρθει στην Ελλάδα από την Ελβετία πριν από περίπου 1,5 χρόνο και ο 15χρονος δεν είχε καταφέρει ακόμη να ενταχθεί.

Αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του πατέρα του

Το ανήλικο αγόρι πυροβόλησε δύο φορές με περίστροφο των 9mm -που είχε νόμιμα στην κατοχή του ο πατέρας του. Η πρώτη σφαίρα αστόχησε, η δεύτερη όμως τον βρήκε στο κεφάλι.

Στους γονείς, σύμφωνα με το Star, είναι πολύ πιθανό να ασκηθεί δίωξη στους γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 09:22

Σχετικά Άρθρα

  • Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος
    Τον σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση και βρήκαν πάνω του περίστροφο - Συνελήφθη 19χρονος

    Στην σύλληψη ενός 19χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Παλαιού Φαλήρου, τον οποίο σταμάτησαν για επικίνδυνη οδήγηση ωστόσο βρέθηκε στην κατοχή του περίστροφο.

    Η σύλληψη του νεαρού έγινε βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, με τον δράστη να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της επικίνδυνης οδήγησης και της πλαστογραφίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί μετά από σήμα του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για όχημα που προέβαινε σε επικίνδυνους ελιγμούς στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, εντόπισαν το όχημα να έχει σταθμεύσει στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με οδηγό τον 19χρονο.

    Έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια στη θαλάμη, ένα μαχαίρι και πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας η οποία αντιστοιχεί σε άλλο όχημα.

    Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει
    Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει

    Ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί από τις 10:44 το πρωί της Παρασκευής 25/10 σε σπίτι ψυχιάτρου στην οδό Καλλιδώνος 39 στο Περιστέρι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε δώσει τα κλειδιά σε έναν νοσηλευτή που είναι και ελαιοχρωματιστής για να το βάψει.

    Ωστόσο, δεν τα βρήκαν, λογοφέραν και ο ψυχίατρος του είπε να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει. Εκείνος τότε κλειδώθηκε μέσα το σπίτι και δε φεύγει.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Βοσνία: 15χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσε αστυνομικό με μαχαίρι
    Βοσνία: 15χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσε αστυνομικό με μαχαίρι

    Άγνωστα τα κίνητρα της επίθεσης του 15χρονου μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην Μποσάνκα Κρούπα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

    Ένας 15χρονος στη Βοσνία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό και τραυμάτισε άλλον έναν χθες, Πέμπτη (24/10), το βράδυ μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Μποσάνκα Κρούπα, στη βορειοδυτική πλευρά της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης.

    Ο έφηβος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μαχαίρι, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Άντναν Μπεγκάνοβιτς, στη βοσνιακή δημόσια τηλεόραση BHRT.

    Ο ένας υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

    Ο δράστης, γεννημένος το 2009, συνελήφθη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο οποίος διευκρίνισε πως έχει αρχίσει να διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν τα κίνητρα της επίθεσης, που παραμένουν άγνωστα.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • ΗΠΑ: Μακελειό στο Σιάτλ με 5 νεκρούς – Υπό κράτηση 15χρονος, ερευνάται για μαζική δολοφονία
    ΗΠΑ: Μακελειό στο Σιάτλ με 5 νεκρούς – Υπό κράτηση 15χρονος, ερευνάται για μαζική δολοφονία

    Οι αρχές της πολιτείας Ουάσιγκτον στις βορειοδυτικές ΗΠΑ ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα πως πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρά σε σπίτι κοντά στο Σιάτλ και ότι τέθηκε υπό κράτηση 15χρονος στο πλαίσιο της έρευνας για τη μαζική δολοφονία.

    Πέντε νεκροί

    Τα θύματα είναι τρία παιδιά και δυο ενήλικοι, διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας Κινγκ. Κορίτσι που ζούσε στο σπίτι τραυματίστηκε.

    Ο Μάικ Μέλις, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη, δήλωσε στον Τύπο επιτόπου πως ο έφηβος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση χωρίς να προβάλει αντίσταση. Δεν είναι σαφές σε αυτό το στάδιο αν τα θύματα και ο θύτης ανήκουν στην ίδια οικογένεια, ούτε το κίνητρο του μακελειού.

    Υπήρξαν επανειλημμένες κλήσεις στην άμεση δράση για πυρά στο σπίτι στην κοινότητα Φολ Σίτι, κάπου 16 χιλιόμετρα από το Σιάτλ, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες. Περίοικος με σπουδές ιατρικής προσέφερε «τις πρώτες βοήθειες ωσότου φθάσουν ασθενοφόρα». Ο έφηβος που τέθηκε υπό κράτηση αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον δικαστή είτε σήμερα ή αύριο, σύμφωνα με τις υπηρεσίες του σερίφη.

    Οι ΗΠΑ, χώρα όπου κυκλοφορούν περισσότερα πυροβόλα όπλα απ’ ό,τι κάτοικοι, καταγράφουν υψηλότερο δείκτη θανάτων εξαιτίας οπλοχρησίας από οποιοδήποτε άλλο ανεπτυγμένο κράτος του κόσμου.

    Οι επιθέσεις με τη χρήση όπλων είναι αέναα επαναλαμβανόμενη μάστιγα στη χώρα, καθώς η μια κυβέρνηση μετά την άλλη αδυνατεί να λάβει αποτελεσματικά μέτρα για το φαινόμενο, η ισχύς του λόμπι της οπλοκατοχής παραμένει τεράστια και πολλοί Αμερικανοί δεν θέλουν ούτε να ακούσουν περί επιβολής περιορισμών, πόσο μάλλον να αποχωριστούν τα όπλα τους.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Θρίλερ με δύο δολοφονίες γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος
    Θρίλερ με δύο δολοφονίες γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος

    Δύο νεαρές γυναίκες δολοφονήθηκαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, με διαφορά 30 λεπτών και ο βασικός ύποπτος αυτοκτόνησε, ανακοίνωσαν οι αρχές.

    Οι δύο γυναίκες και ο ύποπτος ήταν ηλικίας 19 ετών, ανέφερε το κυβερνείο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο δεν διευκρίνισε εάν τα θύματα γνώριζαν τον φερόμενο δολοφόνο τους.

    Ο δράστης αποκεφάλισε τη μια γυναίκα

    Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ο δράστης αποκεφάλισε μία από αυτές τις γυναίκες σε έναν από τους προμαχώνες της πόλης, στη συνοικία Φατίχ, από τους οποίους στη συνέχεια ο ύποπτος πήδηξε και σκοτώθηκε.

    Μια τουρκική οργάνωση καταμέτρησε 290 δολοφονίες γυναικών από τις αρχές του έτους και περισσότερους από 160 «ύποπτους θανάτους», τους οποίους οι αρχές έχουν καταγράψει ως αυτοκτονίες ή δυστυχήματα.

    Στα τέλη Φεβρουαρίου, επτά δολοφονίες γυναικών διαπράχθηκαν σε μία μονάχα ημέρα σε ολόκληρη τη χώρα.

    Η Τουρκία αποσύρθηκε το 2021 από τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και τη μάχη κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, την επονομαζόμενη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η οποία επιβάλλει στις αρχές να ερευνούν και να τιμωρούν τη βία σε βάρος των γυναικών.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Αιτωλικό: 15χρονος επιτέθηκε σε 13χρονο! - Άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων
    Αιτωλικό: 15χρονος επιτέθηκε σε 13χρονο! - Άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων

    Τι κατήγγειλε ο γονέας του 13χρονου

    Άλλο ένα περιστατικό βίας ήρθε να προστεθεί, αυτή τη φορά από την γειτονική Αιτωλοακαρνανία, προκαλώντας έντονο προβληματισμό.

    Θύμα αυτή τη φορά ένας 13χρονος ο οποίο δέχθηκε επίθεση από έναν 15χρονο.

    Συγκεκριμένα ενώ ο 13χρονος βρισκόταν σε στάση λεωφορείου φέρεται να δέχθηκε επίθεση, λεκτική και σωματική, από έναν 15χρονο.

    Η ΕΛΑΣ έχει ήδη σχηματίσει δικογραφία για την υπόθεση και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: “Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 15χρονου και του γονέα του, διότι σύμφωνα με καταγγελία γονέα στις 24-9-2024, το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, σε στάση λεωφορείου, ο 15χρονος επιτέθηκε στον 13χρονο υιό του, τον οποίο χτύπησε και εξύβρισε”.

    Πηγή: Pelop.gr
  • Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε και τραυμάτισε παιδί
    Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε και τραυμάτισε παιδί

    Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (25.09.24) στη Νέα Σμύρνη μετά από τροχαίο ατύχημα με το τραμ.

    Το τραμ παρέσυρε 15χρονο παιδί που ήταν με το πατίνι στη Νέα Σμύρνη.

    Το συμβάν έγινε στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στα σύνορα Νέας Σμύρνης- Παλαιού Φαλήρου.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ρομά συνελήφθη στο Αγρίνιο γιατί έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή
    Ρομά συνελήφθη στο Αγρίνιο γιατί έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή

    Συνελήφθη και η 33χρονη μητέρα του Ρομά

    Στη σύλληψη ενός 15χρονου Ρομά και της μητέρας του προχώρησαν αστυνομικοί στο Αγρίνιο καθώς ο ανήλικος μαζί με άλλα άτομα έκανε κατάληψη στο 3ο Γυμνάσιο της πόλης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ ο 15χρονος απείλησε και κατέγραψε σε βίντεο τον διευθυντή του σχολείου.
    Μετά τη σύλληψη του 15χρονου, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στην 33χρονη μητέρα του γιατί «δεν άσκησε ως όφειλε την γονική μέριμνα και εποπτεία».
    Ο Ρομά και η μητέρα του κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για απειλή, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο