Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 10:24

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Άργος για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και παιδική πορνογραφία

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σε βάρος του 58χρονου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ένας 58χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο 'Αργος, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε,σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις ουγγρικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και παιδική πορνογραφία.

Ο 58χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 10:12

Σχετικά Άρθρα

  • SOS από Europol: Αύξηση της παιδικής πορνογραφίας και πρόβλημα στην ταυτοποίηση των δραστών λόγω τεχνητής νοημοσύνης
    SOS από Europol: Αύξηση της παιδικής πορνογραφίας και πρόβλημα στην ταυτοποίηση των δραστών λόγω τεχνητής νοημοσύνης

    Περισσότερα από 300 εκατομμύρια παιδιά πέφτουν θύματα διαδικτυακής σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης κάθε χρόνο, δήλωσαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου τον Μάιο

    Εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που δημιουργούνται με τη χρήση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) πληθαίνουν, καθιστώντας ολοένα και πιο δύσκολο τον εντοπισμό των θυμάτων και των δραστών, προειδοποίησε σήμερα η Europol.
    «Ο όγκος των αυτόματα κατασκευασμένων εικόνων σεξουαλικού υλικού αποτελεί πλέον ένα σημαντικό και αυξανόμενο μέρος του υλικού σεξουαλικής παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο» και «αναμένεται να εξαπλωθεί περαιτέρω στο εγγύς μέλλον», υπογραμμίζει σε έκθεσή της η ευρωπαϊκή αστυνομική υπηρεσία που εδρεύει στη Χάγη.
    Ακόμη και σε περιπτώσεις όπου το περιεχόμενο είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα Τεχνητής Νοημοσύνης και δεν απεικονίζονται πραγματικά θύματα, το υλικό παιδικής πορνογραφίας που δημιουργείται από την ΤΝ εξακολουθεί να συμβάλλει στην εξαντικειμενοποίηση και σεξουαλικοποίηση παιδιών, τόνισε η Europol.
    Η χρήση εφαρμογών ΤΝ για τη δημιουργία ή την τροποποίηση υλικού σεξουαλικής παιδικής πορνογραφίας αυξάνει επίσης «την ποσότητα του παράνομου υλικού που κυκλοφορεί και περιπλέκει την αναγνώριση των θυμάτων καθώς και των δραστών».
    Η έλευση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης προκαλεί αυξανόμενη ανησυχία σχετικά με τη χρήση των εφαρμογών αυτών για κακόβουλους σκοπούς, ιδιαίτερα μέσω της δημιουργίας «deepfakes» - εικόνων και βίντεο που δημιουργούνται στον υπολογιστή, συχνά ρεαλιστικών, που βασίζονται σε ένα πραγματικό μοντέλο.

    Περισσότερα από 300 εκατομμύρια παιδιά πέφτουν θύματα διαδικτυακής σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης κάθε χρόνο, δήλωσαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου τον Μάιο.

    Τα αδικήματα κυμαίνονται από εκβιασμό που στοχεύει εφήβους μετά τη μετάδοση στο διαδίκτυο σεξουαλικής φύσης φωτογραφιών και βίντεο ("sextorsion"), μέχρι τον καταχρηστικό τρόπο χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης για τη δημιουργία πλαστών βίντεο και εικόνων, σύμφωνα με ερευνητές.

    Εκτός από τη δημιουργία σκληρά άσεμνων εικόνων ανηλίκων, οι εγκληματίες χρησιμοποιούν την ΤΝ για να διαπράξουν μια σειρά από εγκλήματα που κυμαίνονται από διαδικτυακή απάτη έως κυβερνοεπιθέσεις, αναφέρει επίσης το 37σελιδο έγγραφο της Europol, το οποίο χαρτογραφεί τις διαδικτυακές απειλές που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ευρώπη.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Στον εισαγγελέα τρεις άνδρες για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων στο διαδίκτυο
    Στον εισαγγελέα τρεις άνδρες για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων στο διαδίκτυο

    Στη σύλληψη ενός 38χρονου για πορνογραφία ανηλίκων, που τελέστηκε μέσω διαδικτύου, προχώρησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ για τον ίδιο λόγο σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος ενός 48χρονου και ενός 61χρονου.

    Στο πλαίσιο της πρόληψης για την καταπολέμηση του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας διενήργησε ψηφιακή ανάλυση και διαδικτυακή έρευνα για τον εντοπισμό χρηστών του διαδικτύου, εντός της Ελλάδας, οι οποίοι κατείχαν και μπορούσαν να διαμοιράσουν πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

    Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελήφθησαν και πληροφορίες από αλλοδαπές Αρχές σχετικά με παράνομη δραστηριότητα διαμοιρασμού πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, στην οποία προέβησαν χρήστες διαδικτύου εντός της ελληνικής επικράτειας.

    Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «τα ανωτέρω τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και από την επακόλουθη ενδελεχή και εμπεριστατωμένη ψηφιακή και διαδικτυακή έρευνα εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και ο τόπος διαμονής των ανωτέρω εμπλεκομένων ατόμων».

    Ερευνες στη Βόρεια Ελλάδα

    Ακολούθησαν έρευνες, παρουσία δικαστικών λειτουργών, από την 1η Ιουλίου 2024 έως τις 3 Ιουλίου 2024, στα σπίτια των τριών εμπλεκομένων, σε περιοχές της Βορείου Ελλάδας, όπου συνολικά ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά σκληροί δίσκοι, laptop, τάμπλετ και κινητό τηλέφωνο.

    Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα που διενεργήθηκε από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα κατασχεμένα πειστήρια, προέκυψε η εμπλοκή του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ για τους άλλους δύο εμπλεκόμενους σχηματίστηκαν σε βάρος τους δικογραφίες τακτικής διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση των διατάξεων του νόμου για πορνογραφία ανηλίκων και υποβλήθηκαν αρμοδίως.

    Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια όλων των δραστών απεστάλησαν στο αρμόδιο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή εξέταση.

    Τρόποι καταγγελίας

    Η ΕΛΑΣ υπενθυμίζει ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω διαδικτύου:
    • Τηλεφωνικά: 11188.
    • Στέλνοντας e-mail στο [email protected].
    • Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
    • Μέσω του gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα/Καταγγελίες/Καταγγελίες για εγκλήματα κυβερνοχώρου.
    • Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smartphones) CYBERΚΙD.

    Πηγή: cnn.gr

  • Θεσσαλονίκη: Απολογήθηκαν δύο 14χρονοι για κατοχή υλικού με προσωπικές στιγμές συνομήλικής τους
    Θεσσαλονίκη: Απολογήθηκαν δύο 14χρονοι για κατοχή υλικού με προσωπικές στιγμές συνομήλικής τους

    Δύο 14χρονοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ύστερα από καταγγελία συνομήλικής τους για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, στο υλικό αυτό, που φέρεται να παρήχθη με κινητό τηλέφωνο, απεικονιζόταν η 14χρονη σε προσωπικές στιγμές με έναν από τους δύο 14χρονους κατηγορούμενους.

    Η πράξη φαίνεται να τελέστηκε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ήταν 12,5 ετών.

    Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε δεν προέκυψε πάντως διακίνηση του επίμαχου υλικού.

    Οι δύο ανήλικοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχθηκαν μέρος των πράξεών τους.

    Όσον αφορά την ποινική τους μεταχείριση, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν στον έναν από τους δύο 14χρονους να επιβάλει ως περιοριστικό όρο το αναμορφωτικό μέτρο της ανάθεσης της επιμέλειάς του σε επιμελητή ανηλίκων.

    Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη 14χρονος, η απολογία του οποίου εκκρεμεί ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας.

    Πηγή: cnn.gr

  • Καταδικάστηκε ο 67χρονος λυράρης που εξέδιδε ανήλικο στην Κρήτη - Αθωώθηκε ο γιατρός
    Καταδικάστηκε ο 67χρονος λυράρης που εξέδιδε ανήλικο στην Κρήτη - Αθωώθηκε ο γιατρός

    Συνολική ποινή φυλάκισης άνω των πέντε ετών -κατά συγχώνευση- επέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε 67χρονο λυράρη που κατηγορείται ότι υπό καθεστώς απειλών και βίας εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένα αγοράκι.

    Εκκρεμεί η δίκη για τις κακουργηματικές κατηγορίες

    Ο 67χρονος λυράρης, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, δικάστηκε για τις αποδιδόμενες πράξεις σε βαθμό πλημμελήματος καθώς η δίκη για τις κακουργηματικές κατηγορίες δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί.

    Σε αντίθεση με την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του 67χρονου, το δικαστήριο κήρυξε ομόφωνα αθώο έναν 47χρονο γιατρό, ο οποίος αντιμετώπιζε την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας άπαξ τελεσθείσας.

    Η εξέλιξη αυτή ήταν μία δικαίωση για τον γιατρό που ενεπλάκη στην απίστευτη περιπέτεια , σύμφωνα με το cretalive.gr, χωρίς να γνωρίζει ότι το ραντεβού που είχε κλείσει διαδικτυακά αφορούσε ένα ανήλικο αγόρι και όχι έναν ενήλικα, όπως θεωρούσε. Όταν ήρθε αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, επικαλέστηκε μία πρόφαση και έφυγε αμέσως, όπως είχε γίνει γνωστό τότε.

    Οι κατηγορίες για τις οποίες κρίθηκε ένοχος

    Ο λυράρης, ο οποίος αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες:

    • της παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση,
    • της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ΄ εξακολούθηση με παθόντα νεότερο των 12 ετών,
    • διευκόλυνση προσβολών της ανηλικότητας κατ’ εξακολούθηση, -χρησιμοποίηση, διαβίβαση, διάθεση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αποκτήθηκαν από τη χωρίς δικαίωμα επέμβαση με οποιονδήποτε τρόπο σε σύστημα αρχειοθέτησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση,
    • παράνομη οπλοκατοχή.

    Για κάθε μία από τις τρεις πρώτες κατηγορίες επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 2 ετών, για την 4η πράξη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και χρηματική ποινή 5000 ευρώ, ενώ για την 5η πράξη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών και χρηματική ποινή 100 ευρώ. Η συνολική ποινή φυλάκισης, κατά συγχώνευση, ανέρχεται σε 64 μήνες.

    Πολιτική αγωγή: «Έλαμψε η αλήθεια»

    Οι συνήγοροι της υποστήριξης της κατηγορίας, κα Έφη Σωμαρά και κ. Γιώργος Κοκοσάλης δήλωσαν μετά την απόφαση: «έλαμψε η αλήθεια κι αποδείχθηκε πλήρως η ειλικρίνεια, η γνησιότητα κι η αξιοπιστία όσων έχει καταθέσει το ανήλικο θύμα. Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας από την δικαστική απόφαση και την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου». Σημείωσαν ακόμα ότι η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη «και αυτό είναι ενδεικτικό της επικινδυνότητας του» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 36χρονου Γερμανού που παρίστανε τον αστυνομικό και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
    Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 36χρονου Γερμανού που παρίστανε τον αστυνομικό και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

    Σε κάθειρξη 12 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε ένας 36χρονος Γερμανός, ο οποίος είχε συλληφθεί πέρσι τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη, επειδή παρίστανε τον αστυνομικό που δήθεν αναζητούσε παιδόφιλους, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

    Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικα και πλαστογραφία, ενώ μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές.
    Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 36χρονος, τουλάχιστον από το 2019, βρισκόταν στην Ελλάδα και κυκλοφορούσε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Παρίστανε άλλοτε τον Γερμανό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο της Ελλάδας με υποτιθέμενο αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλοτε τον Έλληνα αστυνομικό.

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος (με ελληνικές ρίζες) αρνήθηκε ότι παρίστανε τον αστυνομικό και ερωτηθείς για το συγκεκριμένο υλικό ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι είναι παράνομο στην χώρα μας. «Δεν υπάρχει ούτε ένας μάρτυρας που να λέει ότι κυκλοφορούσα ως αστυνομικός» είπε και εξήγησε ότι βρέθηκε στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους.

    Πηγή: ΑΠΕ=ΜΠΕ

  • Σε αίθουσα του Εφετείου της Αθήνας η δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό - Στο εδώλιο 26 κατηγορούμενοι
    Σε αίθουσα του Εφετείου της Αθήνας η δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό - Στο εδώλιο 26 κατηγορούμενοι

    Στο ισόγειο του Εφετείου της Αθήνας και συγκεκριμένα στην αίθουσα Δ4 θα διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη.

    Κι αυτό καθώς πρόκειται για μία πολυπρόσωπη δίκη, λόγω των πολλών συλλήψεων και κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα θα πρέπει να γίνει σε κατάλληλη αίθουσα. Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έχουν παραπεμφθεί 26 κατηγορούμενοι.
    Έτσι, κρίθηκε ότι η συγκεκριμένη αίθουσα διασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες για την εκδίκαση μιας πολυπρόσωπης δίκης, με μεγάλο αριθμό κατηγορουμένων, μαρτύρων κατηγορίας και υπεράσπισης, καθώς και συνηγόρων. Η συγκεκριμένη αίθουσα έχει παραχωρηθεί για αυτή τη δίκη για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή).

    Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα για την υπόθεση της 12χρονης έχουν παραπεμφθεί στο εδώλιο ο Ηλίας Μίχος, η μητέρα της ανήλικης και ακόμα 24 κατηγορούμενοι για βαριά αδικήματα που αφορούν σεξουαλική βία και εκπόρνευση του παιδιού.

    Ο Ηλίας Μίχος θα δικαστεί για βιασμό, καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία εις βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ η 37χρονη μητέρα, που είχε προφυλακιστεί για διακεκριμένη μαστροπεία, θα λογοδοτήσει και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

    Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι «πελάτες του Μίχου», που πλήρωναν για να βρεθούν με το κορίτσι στα ραντεβού της φρίκης, και είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο αλλά και πρόσωπα που κατηγορούνται για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκου.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Βόλος: Ένοχος για πορνογραφία ανηλίκων 43χρονος - Είχε δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο στο τηλέφωνό του
    Βόλος: Ένοχος για πορνογραφία ανηλίκων 43χρονος - Είχε δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο στο τηλέφωνό του

    Ένοχος για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας κρίθηκε την Τετάρτη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Λάρισας ένας 43χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από το Βόλο, όπως μεταδίδει το gegonota.news.

    Μετά τις καταθέσεις μαρτύρων, ο 43χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, όμως το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο επιβάλλοντας ποινή κάθειρξης 6 ετών, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

    Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχε πραγματοποιήσει το 2019 έρευνα στο σπίτι του δράστη, καθώς και στο κατάστημα, στο οποίο εργαζόταν.

    Είχε δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο στο τηλέφωνό του

    Είχαν βρεθεί δεκάδες φωτογραφίες με πορνογραφία ανηλίκων στον υπολογιστή του και στο κινητό του τηλέφωνο. Το υλικό διακινείτο έναντι αμοιβής σε τρίτα άτομα μέσω διαδικτύου και σε αυτό παρουσιάζονταν περισσότερα από δέκα παιδιά, κυρίως μικρά κοριτσάκια, ηλικίας μέχρι και 13 ετών.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Εφιάλτης για 35χρονη στη Ρόδο: Την κρατούσε κλειδωμένη για έξι χρόνια και την εξέδιδε
    Εφιάλτης για 35χρονη στη Ρόδο: Την κρατούσε κλειδωμένη για έξι χρόνια και την εξέδιδε

    Πρόκειται για κοπέλα από τη Βουλγαρία - Συνελήφθη 50χρονος, ο οποίος εκτελούσε χρέη οδηγού μεταφέροντας την στις συναντήσεις

    Σε εφιάλτη είχε μετατραπεί η ζωή μίας 35χρονης κοπέλας από την Βουλγαρία η οποία είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης από έναν 50χρονο ομοεθνή της στη Ρόδο, ο οποίος την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

    Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 50χρονος είχε αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά έγγραφα της κοπέλας και την κρατούσε παρά τη θέλησή της από το 2017, δηλαδή τα τελευταία έξι χρόνια. Παράλληλα την εκμεταλλευόταν και την εξέδιδε έναντι αμοιβής κανονίζοντας ραντεβού με άντρες, ενώ εκτελούσε και χρέη οδηγού μεταφέροντας την στις συναντήσεις.

    Τελικά, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, η δράση του 50χρονου αποκαλύφθηκε με αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες για «εμπορία ανθρώπων». Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν 3.587 ευρώ καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

    Πηγή: Protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο