Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 19:18

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμό σε βάρος ανηλίκων

Γράφτηκε από την
Ad Slot

«Αν το έκανε, υπάρχει η Δικαιοσύνη» λέει η μητέρα του 15χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 36χρονος που συνελήφθη στη Δράμα με την κατηγορία του κατ’ εξακολούθηση βιασμού του ανήλικου γιου της συντρόφου του και της απόπειρας βιασμού φίλου του αγοριού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας καταγγελία σε βάρος του 36χρονου, για απόπειρα βιασμού του 15χρονου, φίλου του θύματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του συμμαθητή του. Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Κατάφερε να του ξεφύγει ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας.

«Αν το έκανε, υπάρχει η Δικαιοσύνη»

Από την πλευρά της, η μητέρα του 15χρονου ισχυρίζεται ότι το αγόρι δεν της ανέφερε κάτι και δεν παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά και τις πράξεις του 36χρονου συντρόφου της.

«Για τον φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας "να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει". Δεν μου είπε κάτι. Αν το έκανε υπάρχει Δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί δεν μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε ‘ξέρεις κάτι μαμά; Ο κύριος αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά η πήγε να το κάνει. Ούτε μου είχε παραπονεθεί ποτέ, ούτε είχα δει κάποια συμπεριφορά άσχημη. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι από τη δικιά μου την πλευρά» περιέγραψε η μητέρα μιλώντας στο Star.

Στην ερώτηση αν έβαλε αυτή τον φίλο του γιου της να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον σύντροφό της, η μητέρα αρνήθηκε πως έκανε κάτι τέτοιο.

Για το αν θα σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της τόνισε: «Όχι βέβαια. Ούτε τον κατηγορώ, ότι "ναι το έκανε", αλλά ούτε και θα σταθώ στο πλευρό του. Θα το αφήσω στα χέρια της Δικαιοσύνης».

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 18:47

Σχετικά Άρθρα

  • Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
    Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ανατροπή σε ότι αφορά τον οδηγό της μηχανής που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, πριν από πέντε ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το Cretalive, το δίκυκλο που παρέσυρε και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία το βράδυ της 21ας Οκτωβρίου ήταν ένας 17χρονος και όχι 50χρονος οδηγός, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

    Όπως προέκυψε μέσα από την προανάκριση της Τροχαίας, την αξιοποίηση μαρτυριών και το υλικό από κάμερες, το μηχανάκι δεν οδηγούσε ο 50χρονος αλλά o 17χρονος γιος του!

    Πιθανολογείται ότι ο πατέρας προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του, πήρε πάνω του την ευθύνη και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργεία και η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά. Εκτιμάται δε, ότι, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο κι επέστρεψε στη ΜΕΘ, όπου η διαδικασία της αφύπνισης έγινε με επιτυχία.

    Ένα ακόμη χειρουργείο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στο μηρό, όταν κι εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

    Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του - τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι

    Πηγή: cnn.gr

  • Τρίπολη: Αδέλφια εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν ανήλικο σε σχολείο  - Συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους
    Τρίπολη: Αδέλφια εξύβρισαν, απείλησαν και χτύπησαν ανήλικο σε σχολείο  - Συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους

    Στη σύλληψη δύο αδελφών και του πατέρα τους προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Τρίπολης για επίθεση σε ανήλικο.

    Σύμφωνα με το arcadia938, τα δύο παιδιά φέρονται να εξύβρισαν, να απείλησαν και να χτύπησαν τον ανήλικο σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος το μεσημέρι της ίδια ημέρας, με τις Αρχές να προχωρούν και στη σύλληψη του πατέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο πορτιέρης που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και τον έπιασαν για ροζ κοκαΐνη
    Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο πορτιέρης που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και τον έπιασαν για ροζ κοκαΐνη

    Στις φυλακές οδηγείται, μετά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος που συνελήφθη, προ ημερών, στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση το 2016 στο Λυκαβηττό.

    Ο ίδιος υποστήριξε πως τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση.

    Οπως έγραψε το tempo24.news, το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του είναι το ίδιο με αυτό που είχε πυροβολήσει το 2016 στο στήθος τον Πάνο Καλλίτση στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Το πιστόλι ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου είχε σταλεί για βαλλιστικό έλεγχο

    Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για τη δράση του 50χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας και συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

    Εκτός από τον πυροβολισμό εναντίον του Πάνου Καλλίτση ο 50χρονος συμμετείχε και στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ το 2009 με λεία 1.000.000 ευρώ.

    Όπως αποκάλυψε πρώτο το tempo24.news ο 50χρονος συλληφθείς στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και άλλα αντικείμενα, από τη ληστεία της χρηματαποστολής του 2009 είχε πάρει σύμφωνα με πληροφορίες μερίδιο 400.000 ευρώ. Το 2022 και μετά από συγχώνευση των ποινών του αποφυλακίστηκε για να συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου του 2024 για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.

    Ο 50χρονος συνελήφθη όταν έβγαινε από το σπίτι του, ενώ σε έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του ίδιου αλλά και του 41χρονου εντοπίστηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ΡΟΖ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).

    Πηγή: Tempo24.news

  • Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στη Σκαλωτή Δράμας
    Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στη Σκαλωτή Δράμας

    Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (16/10) σε δασική έκταση στην περιοχή Σκαλωτή Δράμας.

    Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων από 2η και 7η ΕΜΟΔΕ, 9 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Κέρκυρα: Συνελήφθη 16χρονος για ληστεία σε βάρος ανήλικων
    Κέρκυρα: Συνελήφθη 16χρονος για ληστεία σε βάρος ανήλικων

    Συνελήφθη, το Σάββατο στην Κέρκυρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου,16χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την EΡT, ο 16χρονος συλληφθείς, μεσημβρινές ώρες, χθες, σε περιοχή της Μέσης Κέρκυρας, με την απειλή χρήσης σωματικής βίας φέρεται να αφαίρεσε από δύο επίσης ανήλικους ημεδαπούς μικρό χρηματικό ποσό.

    Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, οι οποίοι εντόπισαν τον 16χρονο δράστη στην πόλη του νησιού και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει.

    Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων του 16χρονου.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Καλαμάτα: Ανήλικος έκλεψε ποδήλατο και ζητούσε αμοιβή για να το επιστρέψει
    Καλαμάτα: Ανήλικος έκλεψε ποδήλατο και ζητούσε αμοιβή για να το επιστρέψει

    Το ποδήλατο ανηλίκου έκλεψε από την Καλαμάτα ένας 16χρονος και μετά ζητούσε χρήματα για να του το επιστρέψει. Κατέληξε, όμως, να συλληφθεί, ενώ αναζητείται και η μητέρα του.

    Την Τρίτη ο 16χρονος έκλεψε το ποδήλατο από περιοχή της Καλαμάτας και μετά επικοινώνησε με τον ανήλικο στον οποίο ανήκε, λέγοντάς του ότι για να του το επιστρέψει, πρέπει να του δώσει 10 ευρώ.

    Ο ανήλικος ενημέρωσε σχετικά τον πατέρα του, ο οποίος την Τετάρτη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

    Το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας πήγαν στο σπίτι του θύματος, και απέξω βρήκαν τον ανήλικο δράστη μαζί με το ποδήλατο. Τον συνέλαβαν και επέστρεψαν το ποδήλατο στον ιδιοκτήτη του, στο οποίο όμως ο 16χρονος δράστης είχε προκαλέσει φθορές.

    Παράλληλα, από την Αστυνομία αναζητείται η μητέρα του δράστη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Πηγή: Τharrosnews.gr

  • Σοκ στη Σκύρο: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στις ανήλικες κόρες του
    Σοκ στη Σκύρο: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στις ανήλικες κόρες του

    Η υπόθεση ασέλγειαςσε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον πατέρα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Σκύρου.

    Την πράξη επιβεβαίωσε η σύζυγός του

    Ο άνδρας, σύμφωνα με το evima.gr, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος της μικρής του κόρης εντός του αγροκτήματός τους. Μετά την ομολογία του πατέρα του ανήλικου κοριτσιού, στο αστυνομικό τμήμα μετέβησαν, η σύζυγός του αλλά και η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, ηλικίας 15 ετών.

    Η σύζυγος του άνδρα επιβεβαίωσε το συμβάν στις αρχές, ενώ σημείωσε ότι, πριν από έξι χρόνια, ο ίδιος είχε ασελγήσει και σε βάρος της 15χρονης. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Χαλκίδας ενημερώθηκε για την υπόθεση και αναμένεται να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που ορίζει ο νόμος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε η 49χρονη για την δολοφονία του συζύγου της
    Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε η 49χρονη για την δολοφονία του συζύγου της

    Στη φυλακή οδηγήθηκε η 49χρονη που σκότωσε τον σύζυγό της στην Κέρκυρα.

    Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 49χρονη, που τα ξημερώματα του Σαββάτου τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 68χρονο σύζυγό της στην Κέρκυρα.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απολογία της κατηγορουμένης, διήρκεσε για πάνω από 4 ώρες, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγο της αλλά βρίσκονταν σε νόμιμη άμυνα.

    Όπως υποστήριξε, το βράδυ εκείνο δέχτηκε βίαιη επίθεση από τον 68χρονο και τον μαχαίρωσε στην προσπάθειά της να σώsει τη ζωή της.

    Τραγικό πρόσωπο η 11χρόνη κόρη του ζευγαριού που φιλοξενείται σε φιλική οικογένεια, ενώ παρακολουθείται καθημερινά από παιδοψυχολόγο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας, στον οποίο οδηγήθηκε την Κυριακή η 49χρονη, άσκησε δίωξη σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

    Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

    «Συνελήφθη 49χρονη αλλοδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία του 68χρονου συζύγου της

    Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που τελέστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28.09. 2024), στο Πέραμα Κέρκυρας, σε βάρος 68χρονου ημεδαπού.

    Για την υπόθεση συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 49χρονη σύζυγος του ημεδαπού, η οποία ομολόγησε την πράξη της και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ενδοοικογενειακής βίας.

    Κατά τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, κατασχέθηκε μαχαίρι, το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

    Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».

    Πηγή: iEidiseis.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο