Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 12:18

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Το χέρι 27χρονης πιάστηκε στη μηχανή του κιμά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Γιατί είναι πιθανό να μεταφερθεί η κοπέλα στο νοσοκομείο μαζί με το μηχάνημα του κιμά.

Ένα τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί της Παρασκευής (13/1) στο χωριό Ασήμι του Ηρακλείου, καθώς μία 27χρονη εργαζόμενη σε κρεοπωλείο εγκλώβισε το χέρι της σε μηχανή του κιμά.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το neakriti.gr, το χέρι της εργαζόμενης εγκλωβίστηκε στη μηχανή που ήταν σε λειτουργία και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, για να τις πρώτες βοήθειες στη νεαρή κοπέλα, καθώς και για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι αδύνατον να κόψουν το μηχάνημα που εγκλωβίστηκε το χέρι της υπαλλήλου και ενδέχεται να μεταφερθεί η κοπέλα στο νοσοκομείο μαζί με το μηχάνημα.

Πηγή: iEidiseis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 12:16

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο
    Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο

    Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (27/10) ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από ατύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.

    Ο τραυματίας συμμετείχε σε ομαδικό κυνήγι με φίλους του στην περιοχή της Ματαράγκας, όταν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά λάθος από έναν εκ των κυνηγών.

    Οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε κνήμη και περόνη, και θεωρείται απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματός του.

    Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ η οικογένεια του τραυματισμένου άνδρα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του, περιμένοντας την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγού σε δύσβατο σημείο στη Χερσόνησο
    Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγού σε δύσβατο σημείο στη Χερσόνησο

    Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (26/10) επιχείρηση διάσωσης ενός κυνηγού στα ορεινά της Χερσονήσου, μεταξύ Μαθιάς και Αμαριανού.

    Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση ύστερα από πτώση σε δύσβατο σημείο, ενώ βρισκόταν στην περιοχή με άλλα δύο άτομα.

    Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η κατάσταση κινητοποίησε την ΕΜΑΚ, που έσπευσε στο σημείο με πέντε διασώστες, ενώ άλλοι τέσσερις διασώστες κατευθύνονται εκεί από τη Χερσόνησο.

    Η επιχείρηση θεωρείται απαιτητική και χρονοβόρα λόγω της δυσκολίας του εδάφους, όμως το θετικό είναι ότι ο τραυματίας έχει τις αισθήσεις του και βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
    Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ανατροπή σε ότι αφορά τον οδηγό της μηχανής που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, πριν από πέντε ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το Cretalive, το δίκυκλο που παρέσυρε και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία το βράδυ της 21ας Οκτωβρίου ήταν ένας 17χρονος και όχι 50χρονος οδηγός, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

    Όπως προέκυψε μέσα από την προανάκριση της Τροχαίας, την αξιοποίηση μαρτυριών και το υλικό από κάμερες, το μηχανάκι δεν οδηγούσε ο 50χρονος αλλά o 17χρονος γιος του!

    Πιθανολογείται ότι ο πατέρας προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του, πήρε πάνω του την ευθύνη και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργεία και η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά. Εκτιμάται δε, ότι, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο κι επέστρεψε στη ΜΕΘ, όπου η διαδικασία της αφύπνισης έγινε με επιτυχία.

    Ένα ακόμη χειρουργείο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στο μηρό, όταν κι εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

    Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του - τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι

    Πηγή: cnn.gr

  • Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις εις βάρος του ζευγαριού που εξέδιδε 25χρονη
    Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις εις βάρος του ζευγαριού που εξέδιδε 25χρονη

    Κακουργηματικές διώξεις ασκήθηκαν εις βάρος του ζευγαριού που κατηγορείται για την υπόθεση εμπορίας με θύμα μια 25χρονη.

    Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα το ζευγάρι που κατηγορείται για την υπόθεση εμπορίας με θύμα μια 25χρονη, στο Ηράκλειο Κρήτης. Εις βάρος του ζευγαριού ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

    Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη εντοπίστηκε χτυπημένη το πρωί της Πέμπτης στην άκρη του δρόμου, από περαστικό οδηγό.

    Οι ποινικές διώξεις σε βάρος του ζευγαριού

    Ο εισαγγελέας άσκησε στον 42χρονο και στην 30χρονη ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση καθώς για παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκθεση από κοινού, σύμφωνα με το cretapost.gr.

    Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη συνέχεια στον ανακριτή όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη.

    Οι αποτρόπαιες πράξεις του ζευγαριού

    Όπως προέκυψε από την προανάκριση η 25χρονη, βρισκόταν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ένας 42χρονος και μια 30χρονη, όταν κάποια στιγμή η 30χρονη άρχισε να τη χτυπά και στη συνέχεια την πέταξε από το αμάξι.

    Την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε ότι από τέλη Αυγούστου το ζευγάρι είχε πείσει την 25χρονη, η οποία ήταν φιλοξενούμενη σε δομή, να πάει στο σπίτι τους όπου και την «φυλάκισαν» ενώ την ανάγκασαν να εκδίδεται.

    Σε σύντομο χρονικό διάστημα εντοπίστηκαν ο 42χρονος και η 30χρονη και συνελήφθησαν, ενώ στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα της 25χρονης και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.

    Πηγή: In.gr
  • Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
    Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

    Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η 14χρονη που τραυματίστηκε χθες από πτώση σοβά, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στους Αγίους Αναργύρους.

    Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι περίμενε το λεωφορείο στη στάση, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ξαφνικά ένα κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από το 2ο όροφο κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς από πίσω και έπεσε πάνω στο κεφάλι της ανήλικης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Εκτος κινδύνου η 14χρονη που τραυματίστηκε στους Αγίους Αναργύρους

    Μέσα σε 10 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει επισκληρίδιο αιμάτωμα και πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε αρκετά καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 14χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται εντός των ημερών να επιστρέψει σπίτι της.

    Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει αποκλειστεί ο χώρος της στάσης του λεωφορείου λόγω επικινδυνότητας, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από την αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη - 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη - 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Ο νεαρός τραματίστηκε από μεταλλικό αντικείμενο και υπεβλήθη σε επέμβαση

    Eργατικό ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό 22χρονου σημειώθηκε το μεσημέρι σε εργασιακό χώρο της ΔΕΗ, στην Κοζάνη.
    Ο 22χρονος αλλοδαπός, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενος σε εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών φέρει σοβαρό τραύμα στο πόδι από μεταλλικό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
    Ελεγχόμενη και σταθερή είναι η κατάσταση του τραυματία, σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Γιάννη Κετικίδη.
    Ο 22χρονος υπεβλήθη σε αξονική για να αξιολογηθεί η κατάστασή του, καθώς διαπιστώθηκε βαθύ τραύμα στον μηρό και στη συνέχεια αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε επέμβαση και αφαίρεση του ξένου αντικειμένου.

    Πηγή: ΕΡΤ - Protothema.gr
  • Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού
    Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού

    Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του κοριτσιού που τραυματίστηκε σε στάση λεωφορείου, όταν έπεσαν σοβάδες πάνω της, στους Αγίους Αναργύρους.

    Η 14χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εκεί, όπως μεταδίδει το Star, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση υποσκληριδίου αιματώματος, που προκλήθηκε από την κάκωση στο κεφάλι.

    Οι σοβάδες έπεσαν από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτιρίου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8.

    Βίντεο από το σημείο

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
  • Εφιάλτης για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κρατούσαν φυλακισμένη, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν - Δύο συλλήψεις
    Εφιάλτης για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κρατούσαν φυλακισμένη, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν - Δύο συλλήψεις

    Ένα μαρτύριο ζούσε μία 25χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης τους τελευταίους μήνες στα χέρια ενός ζευγαριού από την Αλβανία.

    Σύμφωνα με το cretalive, η κοπέλα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από διερχόμενο οδηγό κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο σε άθλια κατάσταση, χτυπημένη και ημίγυμνη, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τις Αρχές.

    Κατά την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε ότι από τον περασμένο Αύγουστο η κοπέλα ήταν όμηρος στο σπίτι ενός ζευγαριού από την Αλβανία, 42 και 30 ετών, το οποίο την είχε πάρει από δομή φιλοξενίας και την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

    Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών και κατά την έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν τα ρούχα της κοπέλας και 260 ευρώ, που προέρχονταν από παράνομες δραστηριότητες.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση

    «Συνελήφθησαν σήμερα (24.10.2024) πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για εμπορία ανθρώπων και επιπλέον σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ημεδαπής.

    Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, αναφορικά με εντοπισμό ημεδαπής σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου έχοντας σωματικές βλάβες, προέκυψε ότι ενώ η εν λόγω ημεδαπή παθούσα βρισκόταν εντός οχήματος στο οποίο επέβαιναν και οι δύο αλλοδαποί, η γυναίκα της προκάλεσε με τα χέρια σωματικές βλάβες και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο σημείο όπου ανευρέθη.

    Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Αυγούστου 2024 έως και 23.10.2024, κατακρατούσαν αυτήν παράνομα στην οικία τους, εξαναγκάζοντας την να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις με αγνώστους σε αυτήν άνδρες εισπράττοντας οι ίδιοι το χρηματικό ποσό για την παραπάνω πράξη.

    Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης της παθούσας και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

    Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch