Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 07:15

Ψευτογιατρός: «Τα 15 θύματα είναι μόνο η αρχή, θα φανερωθούν και άλλα» - Τι αποκαλύπτει στο ethnos.gr αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μέχρι και τον πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη έλεγε ότι κούραρε ο 66χρονος «ψευτογιατρός», προκειμένου να εξαπατήσει τα θύματά του. Ανάμεσα στους υποτιθέμενους πελάτες του και ο κορυφαίος τενίστας Ράφαελ Ναδάλ, αλλά και άλλοι διάσημοι του εγχώριου ή διεθνούς στερεώματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Και μπορεί από την μέχρι τώρα έρευνα να μην έχει διαπιστωθεί ότι μαζί με τον 72χρονο Γερμανό συνεργό του κατάφεραν να «δαγκώσουν» κάποιον επώνυμο, όμως στα δίχτυα τους έπεσαν πλήθος απλών πολιτών.

«Τα 15 θύματα εκ των οποίων οι πέντε κατέληξαν είναι μόνο η αρχή. Πιστεύουμε ότι μόλις γίνει και η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι να τους καταγγείλουν», τονίζει στο ethnos.gr ανώτατος αξιωματικός της Ασφάλειας.

Και προσθέτει: «Παραμένει γρίφος πώς γνωρίστηκαν οι δύο δράστες και πώς άρχισαν να στήνουν αυτή την εγκληματική απάτη. Ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν εκτός από την Ελλάδα θύματά τους είχαν πέσει και ασθενείς στο εξωτερικό».

Απασχολούσε την ΕΛΑΣ από το 2016

Ο 66χρονος που όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιούσε «κατά περίπτωση ιατρικούς τίτλους και αναγνωρισμένες ειδικότητες που δεν κατείχε, παρουσίαζε τον εαυτό του είτε ως “φυσίατρο” ή “νευρολόγο” ή ακόμα αναφέροντας και την πραγματική του ιδιότητα εκείνη του φυσιοθεραπευτή» είχε απασχολήσει ξανά την Αστυνομία το 2016 μετά από καταγγελία θύματος. Μάλιστα, με απόφαση του 2019 ήταν υποχρεωμένος να δίνει τρεις φορές τον μήνα το «παρών» στο Α.Τ. της περιοχής του, όμως η δικαστική αυτή περιπέτεια ουδόλως τον πτόησε και συνέχισε ακάθεκτος την εγκληματική του δράση.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι δυο τους προέτρεπαν τους ασθενείς να σταματήσουν ακόμα και την θεραπεία τους για να τους χορηγήσουν τελικά ουσίες χωρίς καμία φαρμακευτική δράση, όπως έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις στα φιαλίδια που κατασχέθηκαν. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας ο 66χρονος χρέωνε την «μαγική» θεραπεία του ανάλογα με το πώς έκρινε ότι είναι η οικονομική κατάσταση του θύματος. Από 200 έως 300 ευρώ ήταν το κόστος ανά φιαλίδιο και από 10.000 έως 25.000 η κάθε ένεση βλαστοκυττάρων με τον κατηγορούμενο να δέχεται μόνο πληρωμές σε μετρητά και να μην έχει κόψει ούτε μία απόδειξη για τις «υπηρεσίες» του.

Οι αστυνομικοί που διερεύνησαν την υπόθεση σε συνεννόηση με τις γερμανικές αρχές έκαναν έρευνα και στο ιατρείο του 72χρονου συνεργού του που είναι γενικός ιατρός, αλλά παρουσιαζόταν στα θύματα ως γενετιστής. Εκεί έλεγαν στους ανυποψίαστους ασθενείς ότι θα υποβληθούν σε μία ειδική εξέταση τύπου Pet Scan η οποία δίνει ανατομικές και μεταβολικές πληροφορίες για κάθε άτομο και συνεισφέρει στην διάγνωση ασθενειών. Αυτή η εξέταση γινόταν στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων στις κλινικές με τις οποίες συνεργαζόταν ο 72χρονος με τα έξοδα διαμονής να βαραίνουν τον ασθενή και την οικογένειά του.

«Φρούριο» το σπίτι του

Στο σπίτι του 66χρονου «ψευτογιατρού» στο Κορωπί ούτε οι αστυνομικοί δεν πίστευαν πόσα μέτρα αντιπαρακολούθησης είχε λάβει, όταν έκαναν έφοδο. Κάμερες ασφαλείας υπήρχαν σχεδόν σε κάθε γωνιά του σπιτιού, ενώ στην ταράτσα είχε τοποθετήσει μέχρι και υψηλής τεχνολογίας ρομποτική κάμερα για να ελέγχει από ψηλά όλη την περίμετρο. Ο κατηγορούμενος δεχόταν απειλές από τα θύματά του και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις είχε επιστρέψει και μέρος του χρηματικού ποσού που είχε λάβει, προκειμένου να μην τον καταγγείλουν.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία κατοίκου της πόλης που έχασε τον αδελφό του ο οποίος εμπιστεύτηκε τον 66χρονο για τη θεραπεία του. Στο σπίτι του «ψευτογιατρού» βρέθηκε τόσο ο φάκελός του όσο και φάκελοι ασθενών με χρονολογία ακόμη και από το 2002.

Και οι 15 περιπτώσεις που έχουν εξιχνιαστεί έχουν ως χρονική αφετηρία τα έτη από το 2009 μέχρι σήμερα, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα θύματα θα πολλαπλασιαστούν και η έρευνα θα πάει και πιο πίσω. Θύματά τους εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν εντοπιστεί και αλλού στη χώρα, όπως στην Κέρκυρα και την Χίο. Το κέρδος τους από τα μέχρι τώρα στοιχεία εκτιμάται ότι φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, πραγματοποιήθηκαν έρευνες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Γερμανία από τις αντίστοιχες Γερμανικές Αρχές, σε οικίες και σε κλινικές, κατά τις οποίες κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Φιαλίδια με σκευάσματα, τα οποία κατόπιν εργαστηριακών εξετάσεων προέκυψε ότι δεν είχαν καμία φαρμακευτική χρήση,
  • Φάκελοι με ονόματα ασθενών που περιείχαν ιατρικές εξετάσεις,
  • 1 πιστόλι κρότου λάμψης με γεμιστήρα και συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων,
  • 1 δίκανο και
  • Το χρηματικό ποσό των 1.850 ευρώ.
Πηγή: ethnos.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 09:31

Σχετικά Άρθρα

  • Κορώπι: Απάτη-«μαμούθ» σε βάρος νεόνυμφων από κέντρο εκδηλώσεων - Πώς δρούσε η ιδιοκτήτρια
    Κορώπι: Απάτη-«μαμούθ» σε βάρος νεόνυμφων από κέντρο εκδηλώσεων - Πώς δρούσε η ιδιοκτήτρια

    Μια μεγάλη απάτη είχε στήσει ιδιοκτήτρια κέντρου εκδηλώσεων στο Κορωπί, αφού με το πρόσχημα της διεξαγωγής γάμου σε ζευγάρια, κατόρθωνε να αποσπάσει τεράστια χρηματικά ποσά, την ώρα που ο χώρος της δεν διέθετε άδεια λειτουργίας.

    Συνολικά εξαπατήθηκαν 22 ζευγάρια, ενώ σε βάρος της ιδιοκτήτριας έχει υποβληθεί μήνυση, σύμφωνα με το Mega.

    Πώς δρούσε

    Η ιδιοκτήτρια υποσχόταν γαμήλιες τελετές και εκδηλώσεις, την ώρα που το κτήμα της στο Κορωπί ήταν σφραγισμένο, ενώ έπαιρνε προκαταβολικά όλα τα χρήματα, χωρίς φυσικά να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες διαδικασίες, για τις οποίες πληρωνόταν άλλωστε.

    Σημειώνεται ότι στο παρελθόν στο εν λόγω κτήμα είχε τελεστεί γάμος και βάφτιση. Σε ένα φουσκωτό έπαιζαν παιδιά, αλλά λόγω του αέρα κάτι συνέβη, με αποτέλεσμα τα παιδιά να τραυματιστούν. Τότε κλήθηκε η αστυνομία και έγινε αντιληπτό ότι το κέντρο εκδηλώσεων δεν διαθέτει άδεια.

    Πάντως, μέχρι και αυτή την ώρα η ιδιοκτήτρια του κέντρου παραμένει άφαντη.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Θρίλερ για 33χρονο στο Κορωπί - Παρασύρθηκε από κύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα
    Θρίλερ για 33χρονο στο Κορωπί - Παρασύρθηκε από κύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα

    Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (15/7) στο Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για άνδρα, ο οποίος κόντεψε να πνιγεί, παρασυρόμενος από τα κύματα, πάνω σε φουσκωτό στρώμα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, για το σημείο απέπλευσε περιπολικό σκάφος του λιμενικού, το πλήρωμα του οποίου εντόπισε τον 32χρονο αλλοδαπό (υπήκοος Βουλγαρίας), καλά στην υγεία του, πάνω στο στρώμα και τον μετέφερε με ασφάλεια στην παραλία.

    Πηγή: cnn.gr

  • Φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου: Άγρια επίθεση με γροθιές σε δημοσιογράφο ενώ έκανε ρεπορτάζ
    Φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου: Άγρια επίθεση με γροθιές σε δημοσιογράφο ενώ έκανε ρεπορτάζ

    Αναίτια επίθεση, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στην πυρκαγιά της Βάρης - Κορωπίου, δέχθηκε δημοσιογράφος του protothema.gr.

    Την ώρα που ο δημοσιογράφος μετέδιδε, σε ζωντανή σύνδεση, τις προσπάθειες της πυροσβεστικής και των κατοίκων να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε και ενώ βρισκόταν σε επιχείρηση με τζετ σκι, η οποία είχε τυλιχθεί στις φλόγες, δέχθηκε την επίθεση από ανθρώπους που φέρεται να είναι εργαζόμενοι της εταιρείας.

    Στο επεισόδιο που καταγράφηκε από τη ζωντανή μετάδοση του MEGA, οι εργαζόμενοι της εταιρίας φαίνονται να προσεγγίζουν με άγριες διαθέσεις τον δημοσιογράφο, να τον γρονθοκοπούν και να τον ρίχνουν στο έδαφος.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Υπάρχει βίντεο με εμπρηστή – Τι ανακοίνωσε ο Κικίλιας
    Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Υπάρχει βίντεο με εμπρηστή – Τι ανακοίνωσε ο Κικίλιας

    Για εμπρησμό έκανε λόγο για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) στο Κορωπί ο Βασίλης Κικίλιας, κατά την ενημέρωση που έκανε το απόγευμα.

    «Η φωτιά που μαίνεται στο Κορωπί οφείλεται σε εμπρησμό», δήλωσε σχετικά ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας. Οι ανακριτικές αρχές έχουν οπτικό υλικό που δείχνει εμπρηστή να βάζει φωτιά σε ξερά χόρτα, στη λεωφόρο Βάρης- Κορωπίου, ενώ σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε μπιτόνι με πετρέλαιο, πρόσθεσε ο υπουργός.

    «Δεκάδες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα»

    Ξεκινώντας την ενημέρωσή του ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε: «Από τα ξημερώματα σήμερα πυροσβέστες εθελοντές και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας παλεύουν με δεκάδες εστίες πυρκαγιών σε όλη τη χώρα . Από το μεσημέρι και μετά σχεδόν κάθε 10 λεπτά είχαμε και μια νέα έναρξη. Γνωρίζαμε -και για αυτό είχαμε ζητήσει την προσοχή όλων- ότι έχουμε εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω ξηρασίας, υψηλών θερμοκρασιών, αλλά κυρίως σφοδρών ανέμων με ριπές που φτάνουν τα 8 ακόμα και τα 9 μποφόρ.

    Αντιμετωπίστηκαν δεκάδες μέτωπα κάποια απ’ αυτά επικίνδυνα όπως της Καρύστου, του Μαρκόπουλου και της Νάξου όπου συνελήφθη εξ’ αμελείας- εγκληματικής αμέλειας- εμπρηστής. Πριν καλά- καλά τεθεί σε ύφεση η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο, ξέσπασε νέα φωτιά στην Αττική, στη Βάρης- Κορωπίου, σε ξερά χόρτα».

    «Η φωτιά επεκτάθηκε με αστραπιαία ταχύτητα»

    Και συνεχίζει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας: «Παρά την άμεση επέμβαση ισχυρών επίγειων και εναέριων μέσων εξαπλώθηκε και επεκτάθηκε ταχύτατα. 45 οχήματα, 145 πυροσβέστες, 4 πεζοπόρα της 1ης Ομάδας Δασοκομάντος, και 17 εναέρια μέσα (6 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα εκ των οποίων το 1 του ΓΓΕΘΑ) μαζί με πλήθος εθελοντών, δυνάμεις των ΟΤΑ αλλά και την Ελληνική Αστυνομία που συνέδραμε στις ασφαλείς εκκενώσεις, βρέθηκαν στο πεδίο. Όπως είπα προηγουμένως η φωτιά επεκτάθηκε με αστραπιαία ταχύτητα αλλά υπάρχουν τεκμηριωμένες ενδείξεις ότι η αιτία δεν ήταν μόνο οι καιρικές συνθήκες».

    Καταλήγοντας ανέφερε: «Οι ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό που δείχνει ξεκάθαρα εμπρηστή να βάζει φωτιά σε ξερά χόρτα στη Βάρης- Κορωπίου ενώ λίγο πιο κάτω εντοπίστηκε και μπιτόνι με πετρέλαιο και στουπί Όταν έχουμε την άδεια από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ θα δώσουμε στη δημοσιότητα το υλικό».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κορωπί: Μαθητές ήρθαν στα χέρια στο διάλειμμα -Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος
    Κορωπί: Μαθητές ήρθαν στα χέρια στο διάλειμμα -Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος

    Ένας μαθητής τραυματίστηκε και ένας συνελήφθη

    Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/4), σε Λύκειο στο Κορωπί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν δύο μαθητές συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο έτερος να συλληφθεί.

    Ειδικότερα στο τέλος ενός διαλείμματος ο ανήλικος δράστης πλησίασε τον 16χρονο και του έδωσε μπουνιά στη μύτη.

    Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος notioanatolika.gr, για το περιστατικό συνεδρίασε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Κορωπί – Συνελήφθη 51χρονος αλλοδαπός
    Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Κορωπί – Συνελήφθη 51χρονος αλλοδαπός

    Για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικών και κλοπές κατ' εξακολούθηση, κατηγορείται, μεταξύ άλλων, 51χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη, την περασμένη Πέμπτη, στην Παιανία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου 2024, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ πήγαν σε εταιρεία, στο Κορωπί, έπειτα από σήμα του Κέντρου 'Αμεσης Δράσης, για περιστατικό κλοπής. Κατά την άφιξή τους στο σημείο εντόπισαν άτομο να κινείται πεζό, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
    Ο κατηγορούμενος, μόλις τους είδε, πυροβόλησε επανειλημμένα προς το μέρος τους, χωρίς, ευτυχώς, να τους τραυματίσει. Οι αστυνομικοί, ενώπιον του κινδύνου πυροβόλησαν για να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος ωστόσο διέφυγε.

    Μετά από την ανάλυση του προανακριτικού υλικού ταυτοποιήθηκε ο 51χρονος ως δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος των αστυνομικών και της απόπειρας κλοπής στις 8 Φεβρουαρίου, καθώς και για κλοπή σε βάρος της ίδιας εταιρείας που είχε διαπράξει, μαζί με συνεργούς του, στις 13 Ιανουαρίου 2024.
    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν: Τα ρούχα που φορούσε κατά την διάρκεια των κλοπών και 5,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
    Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή του στην Ελλάδα.
    Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Κορωπί: Άγριο bullying 15χρονου σε 14χρονο με απειλές και ξυλοδαρμούς για 3 χρόνια
    Κορωπί: Άγριο bullying 15χρονου σε 14χρονο με απειλές και ξυλοδαρμούς για 3 χρόνια

    Ο ανήλικος που συνελήφθη στο Κορωπί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

    Ένας 15χρονος που κατηγορείται για μία σειρά από σοκαριστικές βιαιοπραγίες με θύματα ανήλικους συνελήφθη στο Κορωπί.

    Ο 15χρονος κατηγορείται ότι μαζί με 16χρονο φίλο του τα τελευταία τρία χρόνια έκανε συστηματικό bullying σε 14χρονο μέσω εξυβρίσεων, απειλών και ξυλοδαρμών εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

    Επισημαίνεται ότι o 15χρονος, χθες το πρωί, λίγο πριν τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, είχε προσεγγίσει μαζί με συνομήλικο του, άλλο ανήλικο που καθόταν σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παρακείμενο σημείο όπου τον χτύπησα με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να κάνει χρήση κάνναβης.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Εξαφάνιση 48χρονου από το Κορωπί – Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού
    Εξαφάνιση 48χρονου από το Κορωπί – Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

    Ο 48χρονος μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 28 Ιουνίου.

    Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του 48χρονου Θωμά Καυρόφ (Thomas Kauroff) από το Κορωπί, με το Χαμόγελο του Παιδιού να ενεργοποιεί σήμερα Missing Alert και να δημοσιοποιεί τα στοιχεία του μετά από αίτημα των δικών του ανθρώπων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

    Ο Θωμάς Καυρόφ είναι 48 ετών, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και είχε έρθει στην Ελλάδα στις 28 Ιουνίου. Η εξαφάνισή του έγινε μια ημέρα μετά, στις 29 Ιουνίου και το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιοποίησε σήμερα (2.7.2023) τα στοιχεία του στο Missing Alert.

    Ειδικότερα, το πρωί της περασμένης Πέμπτης ξεκίνησε από το Κορωπί με ενοικιαζόμενο όχημα γκρι χρώματος, μάρκας Volkswagen T-Roc και με αριθμό κυκλοφορίας ΧΕΥ 8352 προς άγνωστη περιοχή για πεζοπορία. Από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

    Ο Θωμάς Καυρόφ έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Φορούσε μπλε μπλούζα, μπλε καπέλο, γκρι κοντό παντελόνι και είχε μαζί του μαύρο σακίδιο πλάτης.

    Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση

    Πηγή: in.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο