Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 07:41

Κοιμόταν... ήσυχα τα βράδια 29χρονος χασισοκαλλιεργητής που είχε στήσει εργαστήριο δίπλα απ' το κρεβάτι του

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Βρέθηκαν και ποσότητες κοκαΐνης στην κατοχή του, σε χωριό της Θεσπρωτίας

Εκκολαπτόμενος... χασισοκαλλιεργητής ήταν ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης στην κοινότητα Αρίλα της Θεσπρωτίας, καθώς ο σκύλος ανιχνευτής «Lussy» βρήκε εύκολα το παράνομο εργαστήριο που είχε στήσει στο υπνοδωμάτιό του, δίπλα στο κρεβάτι του.

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με 2,1 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε μια συσκευασία με 0,43 γραμμάριο κοκαΐνης, άλλη μια με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο τρίφτες κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και έναν ηλεκτρονικό ναργιλέ με υπολείμματα κάνναβης.

Στον χώρο της κρεβατοκάμαρας βρέθηκε και ο εξοπλισμός για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου που αποτελείτο από ένα μικρό αντίσκηνο, μέσα στο οποίο ήταν τοποθετημένα ένας μετασχηματιστής ρεύματος, λαμπτήρες, ανεμιστήρες ψύξης, ανακλαστήρες φωτός και θερμότητας και ένας χρονοδιακόπτης που ρύθμιζε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 08:37

Σχετικά Άρθρα

  • Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός
    Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός

    Δύο νεαρά άτομα, το ένα νεκρό, εντόπισε Τούρκος οδηγός φορτηγού στο Νεοχώρι Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία.

    Συναγερμός σήμανε στην Παραμυθιά, όταν ένας Τούρκος οδηγός εντόπισε στο φορτηγό του, δύο νεαρούς, τον έναν εξ αυτών νεκρό.

    Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο οδηγός ενώ είχε σταθμεύσει το απόγευμα σήμερα (24/10), σε πρατήριο στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, εντόπισε τη σφραγίδα του φορτίου του να έχει παραβιαστεί.

    Ελέγχοντας το εσωτερικό του φορτίου, ανακάλυψε δύο νεαρά άτομα να κείτονται μέσα, ενώ επιβεβαιώθηκε αργότερα πως ο ένας ήταν ήδη νεκρός.

    Αφού ειδοποίησε την αστυνομία και έσπευσε το ΕΚΑΒ, ο ένας εκ των δύο που βρέθηκε σώος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών για ιατρική περίθαλψη. Την ίδια στιγμή, το Α.Τ. Παραμυθιάς διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023
    Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023

    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους - Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση

    Η παραγωγή κοκαΐνης κατέγραψε εκρηκτική αύξηση (+53%) το 2023 στην Κολομβία, φθάνοντας σε επίπεδο που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ, κατέγραψε κοινή έκθεση της κολομβιανής κυβέρνησης και της υπηρεσίας του ΟΗΕ κατά των ναρκωτικών (ONUDC).
    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους, σύμφωνα με την έκθεση αυτή, που δημοσιοποιήθηκε χθες Παρασκευή στην Μπογοτά.
    Οι ζώνες όπου καλλιεργείται κόκα, το φυτό τα φύλλα του οποίου είναι η πρώτη ύλη στην παραγωγή κοκαΐνης και η Κολομβία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή τους παγκοσμίως, επίσης μεγεθύνθηκαν κατά 10%, εκτείνονται πλέον σε 2.530.000 στρέμματα της κολομβιανής επικράτειας.
    «Αντίθετα με την αύξηση η οποία παρατηρήθηκε μεταξύ του 2021 και του 2022 και ήταν επικεντρωμένη κυρίως στον νομό Πουτουμάγιο (νοτιοδυτικά, στα σύνορα με τον Ισημερινό), η αύξηση αυτή τη φορά είναι πιο γενικευμένη», σύμφωνα με το κείμενο.
    «Αφορά 16 από τους 19 νομούς» όπου έχει καταγραφεί η παρουσία καλλιεργειών κόκας. Η Κάουκα (νοτιοδυτικά) και η Ναρίνιο (νοτιοδυτικά), όπου είναι έντονη η παρουσία ένοπλων οργανώσεων, «επλήγησαν περισσότερο».

    Σε τέσσερις νομαρχίες, οι καλλιέργειες κόκας είναι μεγαλύτερες από 300.000 στρέμματα: στην Κάουκα, στη Ναρίνιο, στην Πουτουμάγιο και στη Βόρεια Σανταντέρ (βορειοανατολικά, γειτονεύει με τη Βενεζουέλα).

    Η έκθεση καταπιάνεται ιδιαίτερα με δεκαπέντε θυλάκους παραγωγής, όπου είναι συγκεντρωμένο το 39% της έκτασης καλλιεργειών κόκας, σε μόλις το 14% της επικράτειας.
    Στο κείμενο εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία για τις «ζώνες επέκτασης», όπου «οι καλλιέργειες κόκας δεν είναι παρούσες παρά εδώ και μόλις τρία χρόνια», το 40% εκ των οποίων βρέχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό — πρόκειται για τις πιο φτωχές και απομονωμένες περιοχές του κράτους της Λατινικής Αμερικής.

    «Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως σε ορισμένους νομούς, οι τιμές των παραγώγων των φύλων κόκας (πάστα κοκαΐνης και βάση κοκαΐνης) έχουν φθάσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα», ενώ σε άλλες περιοχές «δεν υπάρχει αγορά» εξαιτίας «της έλλειψης αγοραστών».

    Παρ’ όλ’ αυτά, «στη μεγάλη πλειονότητά τους, στις καλλιέργειες κόκας συνεχίζεται η συγκομιδή» και οι περιορισμοί της αγοράς οδήγησαν στη δημιουργία «στοκ πάστας κοκαΐνης και βάσης κοκαΐνης», που ενίοτε χρησιμοποιούνται για εμπορικές συναλλαγές σε είδος κατά τόπους, σύμφωνα με το κείμενο.

    «Η καλλιέργεια κόκας και η παραγωγή κοκαΐνης συνεχίζουν να αποτελούν απειλή για την προστασία του περιβάλλοντος, για τη βιοποικιλότητα και την πολιτισμική ποικιλομορφία», τονίζεται στο κείμενο, που δημοσιοποιήθηκε λίγα 24ωρα προτού αρχίσει (μεθαύριο Δευτέρα) στην Κάλι (νοτιοδυτικά) η COP16, το παγκόσμιο φόρουμ για τη βιοποικιλότητα.

    Η παραγωγή εντοπίζεται κατά το 4% σε εθνικά πάρκα, κατά το 10% σε προστατευόμενες περιοχές αυτοχθόνων, κατά το 14% σε δασικές εκτάσεις και κατά το 20% σε εδάφη Αφροκολομβιανών.

    Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση. Σε ορισμένες πόλεις κοντά σε τομείς παραγωγής, η παραοικονομία της κοκαΐνης αντιπροσωπεύει πάνω από το 42% της τοπικής οικονομίας.

    Ένοπλες οργανώσεις που ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών, όπως ο ELN (Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης), διαφωνούντες των πρώην FARC, ή ακόμη παραστρατιωτικοί, «διατηρούν σχέσεις με το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, το οποίο επικεντρώνεται στην παραγωγή και στη διακίνηση κοκαΐνης».

    Ορισμένες ζώνες παραγωγής έχουν έτσι μετατραπεί σε «στρατηγικά σημεία ως προς τις παράνομες δραστηριότητες», με «εντατικοποίηση της διακίνησης, της παράνομης εξόρυξης μεταλλευμάτων και της εμπορίας ανθρώπων», καθώς και «μεγάλη διαθεσιμότητα χρηματοδοτήσεων και εξειδίκευσης της παραγωγής».

    Αυτοί οι τρομακτικοί αριθμοί ανακοινώνονται με υπόβαθρο τη μεγάλη επέκταση της αγοράς της κοκαΐνης, τόσο από τη σκοπιά της προσφοράς όσο κι από αυτή της ζήτησης: όπως υπογραμμίζεται στο έγγραφο, η αύξηση της κατανάλωσης έχει φθάσει το 20% σε παγκόσμια κλίμακα εδώ και δέκα χρόνια.

    «Υπάρχουν περισσότεροι καταναλωτές κοκαΐνης στην Αμερική απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή (του κόσμου), όμως το ποσοστό των ανθρώπων που δήλωσαν πως κατανάλωσαν κοκαΐνη κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς ήταν υψηλότερος στην Αυστραλία, ενώ ακολούθησαν οι ΗΠΑ και η δυτική Ευρώπη».

    Η βόρεια Αμερική, η δυτική και η κεντρική Ευρώπη και η νότια Αμερική ήταν οι μεγαλύτερες αγορές κατανάλωσης κοκαΐνης ως προς τον αριθμό χρηστών την περασμένη χρονιά, κατά την έκθεση.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Ηλεία: Τον έπιασαν με 111 γραμμάρια κάνναβης
    Ηλεία: Τον έπιασαν με 111 γραμμάρια κάνναβης

    Σύλληψη άνδρα σε περιοχή του Πηνειού για κατοχή ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν συνολικά 111 γραμμάρια κάνναβης

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Πηνειού, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν, επιμελώς κρυμμένα σε περβάζι παραθύρου και σε αναρριχόμενο φυτό σε φράκτη της οικίας, συνολικά (111) γραμμάρια κάνναβης.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας (παράλληλη έδρα Αμαλιάδας).

  • Σεισμός στη Θεσπρωτία: Γιατί έγινε αισθητός και στην Κέρκυρα; Ο Λέκκας εξηγεί
    Σεισμός στη Θεσπρωτία: Γιατί έγινε αισθητός και στην Κέρκυρα; Ο Λέκκας εξηγεί

    Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας για τον σεισμό 4 Ρίχτερ, που ταρακούνησε το πρωί της Τρίτης τη Θεσπρωτία.

    Μιλώντας στην ΕΡΤ, επεσήμανε ότι προήλθε από τον χώρο της Αλβανίας. «Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Κέρκυρα καθώς τα ρήγματα έχουν διεύθυνσή ανατολή – δύση», πρόσθεσε.

    Η δόνηση είχε χαμηλό εστιακό βάθος

    σεισμός

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 07:14 σήμερα το πρωί στα 3 χλμ βορειοδυτικά του Τσαμαντά Θεσπρωτίας. Η δόνηση είχε χαμηλό εστιακό βάθος, μόλις στα 10,5 χλμ, γι αυτό και έγινε ιδιαίτερα αισθητός τόσο στις γύρω περιοχές, όσο και στην Κέρκυρα.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Πύργος: Η ΟΠΚΕ τον “τσίμπησε” με κάνναβη και κοκαΐνη

    Ακόμη μια σύλληψη στην Ηλεία για διακίνηση ναρκωτικών

    Κατασχέθηκαν 241 γραμμάρια κάνναβης, 11 γραμμάρια κοκαΐνης και ηλεκτρονική ζυγαριά

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με αυτοκίνητο και σε έλεγχο που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν 11,4 γραμμάρια κάνναβης και τρεις συσκευασίες, που περιείχαν 3,1 γραμμάρια κοκαΐνης.

    Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του κατηγορούμενου, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν κατάσχεσαν ακόμη 229 γραμμάρια κάνναβης, 8,1 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα κάνναβης.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

    Xasisia Koka2

  • Φυτεία με 2.000 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε drone στον Αλμυρό Βόλου
    Φυτεία με 2.000 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε drone στον Αλμυρό Βόλου

    Μια φυτεία με δύο χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε drone της Αστυνομίας το πρωί της Παρασκευής (21/9) σε δύσβατη περιοχή του Αλμυρού Βόλου.

    Οι αστυνομικοί από την Πάτρα με τη συνδρομή ισχυρών δυνάμεων από την ΟΠΚΕ και τα ΕΚΑΜ από την Αθήνα επιχείρησαν στην περιοχή πάνω από τη Γαύριανη του Αλμυρού και εντόπισαν την καλλιέργεια της κάνναβης.

    Οι Αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ προχώρησαν και στη σύλληψη ατόμων ελληνικής και αλβανικής καταγωγής. Εκτός των δενδρυλλίων οι αστυνομικοί εντόπισαν και αποξηραμένη κάνναβη.

    Πηγή: cnn.gr

  • Πήγαν να αγοράσουν μπανάνες και βρήκαν κοκαϊνη – Πάνω από 40 κιλά της ουσίας σε γαλλικά σούπερ μάρκετ
    Πήγαν να αγοράσουν μπανάνες και βρήκαν κοκαϊνη – Πάνω από 40 κιλά της ουσίας σε γαλλικά σούπερ μάρκετ

    Σε καταστήματα αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Γαλλίας βρέθηκαν πάνω από 40 κιλά κοκαΐνηςσε τελάρα με μπανάνες. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον παραλήπτη.

    Συγκεκριμένα, σε τέσσερα καταστήματα της γαλλικής αλυσίδας Grand Frais, η ναρκωτική ουσία βρέθηκε κάτω από παλέτες με μπανάνες. Οι Αρχές δεν μπορούν με σιγουριά να προσδιορίσουν ποιος ήταν ο προοριζόμενος παραλήπτης.

    Τα ναρκωτικά ανακαλύφθηκαν από το προσωπικό των Grand Frais στην ανατολική Γαλλία, και συγκεκριμένα στην περιοχή Bourgogne-Franche-Comte. Η ποσότητα της κοκαΐνης ήταν μεταξύ 40 και 50 κιλά. Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους πελάτες των σούπερ μάρκετ ότι, η κοκαΐνη, δεν είχε έρθει σε επαφή με τα φρούτα.

    Οι ερευνητές προσπαθούν τώρα να λύσουν το μυστήριο σχετικά με το πώς τα ναρκωτικά, που πιστεύεται ότι προέρχονται από την Κολομβία, βρέθηκαν στις παλέτες και -το σημαντικότερο- για ποιον προορίζονταν. Ο εισαγγελέας Olivier Caracotch, στη Ντιζόν της Βουργουνδίας δήλωσε ότι, στο κατάστημα Grand Frais στην Beaune βρέθηκαν 10 κιλά κοκαΐνης. Αντίστοιχες ποσότητες βρέθηκαν σε παρόμοιες παραδόσεις φρούτων σε τρία άλλα καταστήματα. «Συνεργαζόμαστε στενά με την αστυνομία για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή της έρευνας και την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Grand Frais χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

    Το αγαπημένο φρούτο των διακινητών

    Οι μπανάνες φαίνεται ότι είναι το φρούτο επιλογής των διακινητών της Νότιας Αμερικής αφού, στην Ευρώπη, έχουν κατασχεθεί πολλά φορτία κοκαϊνης. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών προέρχονταν από την Κολομβία. Τον Ιούλιο, εκπαιδευμέοι ανιχνευτές σκύλοι εντόπισαν 6 τόνους κοκαΐνης αξίας περίπου 173 εκατομμυρίων λιρών, κρυμμένους σε φορτίο μπανάνας στο Εκουαδόρ. Τα φρούτα προορίζονταν για τη Γερμανία. Τον Αύγουστο, στη Θεσσαλονίκη, τελωνειακοί πράκτορες ανακάλυψαν περίπου 93 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο που μετέφερε μπανάνες από το Εκουαδόρ. Τον Μάιο, σε κιβώτια με μπανάνες σε αποθήκη στο Κολμάρ της ανατολικής Γαλλίας, βρέθηκαν περίπου 250 κιλά κοκαΐνης. Στο φορτίο, η αστυνομία βρήκε ακόμα και μια συσκευή εντοπισμού GPS. Οι ερευνητές πίστευαν ότι τα ναρκωτικά επρόκειτο να παραδοθούν στη Γερμανία, αλλά είχαν σταλεί κατά λάθος στη Γαλλία. Τον Μάρτιο, Βούλγαροι τελωνειακοί υπάλληλοι κατάσχεσαν 170 κιλά κοκαΐνης από πλοίο που μετέφερε μπανάνες στην Ευρώπη από τον Ισημερινό, ενώ ένα μήνα νωρίτερα, Βρετανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι είχαν βρει 5,7 τόνους κοκαΐνης σε παρόμοιο φορτίο.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Άγριος καβγάς ανάμεσα σε γείτονες στη Θεσπρωτία - Έβγαλε όπλο και τον απείλησε για τα χωράφια
    Άγριος καβγάς ανάμεσα σε γείτονες στη Θεσπρωτία - Έβγαλε όπλο και τον απείλησε για τα χωράφια

    Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο μεταξύ των δύο γειτόνων, καθώς πριν δύο μήνες ο συλληφθείς είχε χτυπήσει τον γείτονά του με πέτρα στο κεφάλι

    Περιστατικό απειλής με όπλο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον κάμπο της Κεστρίνης στη Θεσπρωτία, όταν άνδρας ανέφερε στο ΑΤ Ηγουμενίτσας ότι γείτονάς τον απείλησε με όπλο.
    Οι δύο άντρες, που έχουν χωράφια στην περιοχή, φέρεται να είχαν συχνές και έντονες διαμάχες. Η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη, διαπιστώνοντας ότι το όπλο ήταν άδειο και δεν υπήρχαν κάλυκες, γεγονός που υποδεικνύει ότι χρησιμοποιήθηκε για εκφοβισμό.
    Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο μεταξύ των δύο γειτόνων, καθώς πριν δύο μήνες ο συλληφθείς είχε χτυπήσει τον ίδιο γείτονα με πέτρα στο κεφάλι, περιστατικό για το οποίο επίσης είχε συλληφθεί, μετά από μήνυση που είχε υποβάλει ο παθών.
    Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και θα οδηγηθεί αύριο στα δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της απειλής και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
    Πηγή: ΕΡΤ - Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο