Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 14:08

Ρέθυμνο: Συνελήφθη άντρας της ασφάλειας γνωστού εφοπλιστή – Τραυμάτισε κατά λάθος γυναίκα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η 42χρονη γυναίκα που τραυματίσθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Παρ’ ολίγον τραγωδία στο Ρέθυμνο, μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου μέσα σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκπυρσοκρότησε το όπλο που έφερε νόμιμα μαζί του 30χρονος, κατά τη διάρκεια φιλικής επίσκεψης σε σπίτι στον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (13/04) και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 42χρονης που δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και τον ελαφρύ τραυματισμό του ίδιου του 30χρονου στο αριστερό χέρι.

Η 42χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 30χρονος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες στο τραυματισμένο του χέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατείχε νόμιμα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm,. Πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο εταιρίας, ο οποίος ανήκει στην προσωπική ασφάλεια γνωστού εφοπλιστή. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα, έκαναν αυτοψία στον χώρο όπου έγινε η εκπυρσοκρότηση, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 30χρονου για βαριά σωματική βλάβη.

Πηγή: ieidiseis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 12:52

Σχετικά Άρθρα

  • Viral το ατύχημα σε ενυδρείο: Φάλαινα αφόδευσε στο σόου και πιτσίλισε τον κόσμο (video)
    σε Viral
    Viral το ατύχημα σε ενυδρείο: Φάλαινα αφόδευσε στο σόου και πιτσίλισε τον κόσμο (video)

    Μια φάλαινα προκάλεσε ατύχημα κατά την διάρκεια σόου και το βίντεο έγινε viral.

    Ένα αστείο και ταυτόχρονα σιχαμερό περιστατικό σημειώθηκε σε θαλάσσιο πάρκο του Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ. Η στιγμή καταγράφηκε και το βίντεο έγινε γρήγορα viral.

    Πρωταγωνίστρια του περιστατικού μια τεράστια φάλαινα, η οποία κατά την διάρκεια του σόου της, αφόδευσε μέσα στην τεράστια δεξαμενή και στη συνέχεια κάνοντας μια εντυπωσιακή βουτιά πιτσίλισε το κοινό με το βρώμικο νερό.

    Όπως είπε ένας θεατής, «περιμέναμε να βραχούμε καθισμένοι τόσο κοντά, αλλά όχι έτσι. Μύριζε απαίσια και οι άνθρωποι είχαν κλείσει τη μύτη τους για να μην αναπνέουν».

    Πηγή: Gazzetta.gr

  • Αδιανόητο περιστατικό στο Ρέθυμνο: Πιάστηκαν στα χέρια και του επιτέθηκε με φτυάρι
    Αδιανόητο περιστατικό στο Ρέθυμνο: Πιάστηκαν στα χέρια και του επιτέθηκε με φτυάρι

    Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε την Τετάρτη (9/10), το οποίο ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα 34χρονος ήρθε σε διαπληκτισμό με έναν 40χρονο σε δημόσιο χώρο στην περιοχή της Επισκοπής Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει άσχημη τροπή και οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

    Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 40χρονος στις αρχές, ο 34χρονος φέρεται να του επιτέθηκε χτυπώντας τον με φτυάρι στο πρόσωπο και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

    Συνελήφθη ο 34χρονος

    Το θύμα αμέσως έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνης για να καταγγείλει το συμβάν, ενώ από τον τραυματισμό και το σοκ δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, με τη μητέρα του να μεταφέρει όσα της περιέγραψε ο ίδιος. Στον 34χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Ρέθυμνο: Νεκρός 19χρονος και σοβαρά τραυματίας 20χρονος σε ανατροπή εκσκαφέα
     Ρέθυμνο: Νεκρός 19χρονος και σοβαρά τραυματίας 20χρονος σε ανατροπή εκσκαφέα

    Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Ρεθυμνο στη Δ.Ε. Φοίνικα όταν το μηχάνημα έργου που επέβαιναν δύο νεαροί έπεσε σε γκρεμό

    Τραγική κατάληξη είχε τo ατύχημα στο Ρέθυμνο στη Δημοτική ενότητα Φοίνικα, όταν ένα μηχάνημα έργου, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του, με την πυροσβεστική να τον ανασύρει χωρίς τις αισθήσεις του και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

    Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

    Παράλληλα, στο μηχάνημα επέμβαινε και ένας άλλος άνδρας, 20 ετών ο οποίος έχει πολλαπλά τραύματα και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Στο σημείο έφτασε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία με 12 πυροσβέστες και 5 οχήματα επιχείρησε στο σημείο, ενώ έφτασε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

    Πηγή: in.gr

  • Κρήτη: Στη ΜΕΘ εργάτης που έπεσε από ύψος 8 μέτρων
    Κρήτη: Στη ΜΕΘ εργάτης που έπεσε από ύψος 8 μέτρων

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου νοσηλεύεται ένας 51χρονος άνδρας, ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πέφτοντας από ύψος 8 μέτρων.

    Ο 51χρονος κλάδευε ένα δέντρο στο χωριό Αρμένοι Ρεθύμνου, χθες το μεσημέρι, ως υπάλληλος εταιρίας που κλήθηκε να κλαδέψει το δέντρο γιατί τα κλαδιά του ακουμπούσαν σε σύρματα της ΔΕΗ.

    Όπως αναφέρει το Creta24 παραμένει άγνωστο πως βρέθηκε στο κενό και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Ρέθυμνο: Ανατροπή στην απόπειρα δολοφονίας του κτηνοτρόφου – Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές
    Ρέθυμνο: Ανατροπή στην απόπειρα δολοφονίας του κτηνοτρόφου – Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

    Σε άλλη κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της άγριας δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 69χρονου κτηνοτρόφου στο χωριό Βιλανδρέδο του Ρεθύμνου.

    Την ώρα που ο κτηνοτρόφος βγήκε από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του οι Αρχές εξετάζουν ένα νέο σενάριο, αναφορικά με τα κίνητρα της επίθεσης που δέχθηκε ο άτυχος άνδρας.

    Αρχικά, θεωρήθηκε ότι η επίθεση ήταν συνέχεια της βεντέτας που υπήρχε και ότι σχετιζόταν με την άρνηση του κτηνοτρόφου για σασμό μεταξύ των οικογενειών που είχαν τη διένεξη που είχε ως αποτέλεσμα την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε ο γιος του στις αρχές Αυγούστου.

    Ποια ήταν τα κίνητρα του δράστη

    Οι Αρχές εκτιμούν πλέον ότι η επίθεση σχετίζεται με μια διένεξη, μη προσδιορισμένη, που δεν έχει φτάσει στην αστυνομία. Έχουν εντοπίσει ωστόσο τι μπορεί να συμβαίνει και φέρονται να γνωρίζουν κάποια πράγματα, καθώς έχουν συγκεντρωθεί αρκετά στοιχεία και σε σχέση με την ταυτότητα και τις κινήσεις του δράστη.

    Παράλληλα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην κτηνοτροφική μονάδα όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ρέθυμνο: Καλά νέα για τον κτηνοτρόφο - Αφαιρέθηκε η σφαίρα από τη σπονδυλική του στήλη
    Ρέθυμνο: Καλά νέα για τον κτηνοτρόφο - Αφαιρέθηκε η σφαίρα από τη σπονδυλική του στήλη

    Οι γιατροί αφαίρεσαν από την σπονδυλική στήλη τη σφαίρα που είχε καρφωθεί εκεί και η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως σταθεροποιείται

    Φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο ο κτηνοτρόφος που βασανίστηκε και πυροβολήθηκε στο Ρέθυμνο.

    Οι γιατροί αφαίρεσαν από την σπονδυλική στήλη τη σφαίρα που είχε καρφωθεί εκεί και η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως σταθεροποιείται. Προηγουμένως είχε σταθεροποιηθεί η αιμοδυναμική του κατάσταση, καθώς οι γιατροί είχαν καταφέρει να ελέγξουν και την αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία και υπάρχει αισιοδοξία πως ο κίνδυνος να χάσει τη ζωή του δείχνει να απομακρύνεται.
    Ο 69χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου και αναμένεται σύντομα- ενδεχομένως και αύριο – να ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισής του.
    Πηγή: newsbomb.gr
  • Ρέθυμνο: «Φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα» είπε ο κτηνοτρόφος - Ο αποτυχημένος σασμός, τι εξετάζει η ΕΛΑΣ
    Ρέθυμνο: «Φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα» είπε ο κτηνοτρόφος - Ο αποτυχημένος σασμός, τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

    Σοκ προκαλεί η επίθεση στον 69χρονο κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο τον οποίο πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα.

    «Τον βρήκα εγώ…τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει “φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα”. Από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν… δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο», περιέγραψε στο Live News ο γιος του θύματος.

    Ο κτηνοτρόφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με μια σφαίρα στη σπονδυλική του στήλη και κατά πληροφορίες λόγω της σοβαρότητας της κατάσταση χρειάστηκε να μεταφερθεί από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στο ΠΑΓΝΗ.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο όπου δέχτηκε την επίθεση ο 70χρονος ενώ η οικογένεια του θύματος έχει αναφέρει ότι δέχονταν απειλές.

    Η αστυνομία ερευνά και ένα άλλο περιστατικό και την τυχόν σύνδεση με την τωρινή υπόθεση.

    Επίθεση στο Ρέθυμνο -Ο αποτυχημένος σασμός, τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

    Πριν λίγους μήνες ο 26χρονος γιος του κτηνοτρόφου είχε δεχθεί επίθεση με οξύ από αγνώστους.

    Ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης τότε είχε συλληφθεί ένας 40χρονος της οικογένειας με την οποία υπάρχει διαμάχη για ένα οικόπεδο 3×3. Ως φυσικοί αυτουργοί είχαν συλληφθεί δύο ακόμα νεαροί. Τότε ο συλληφθείς είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε κανένα λόγο να έχει διαμάχη με την εν λόγω οικογένεια, καθώς τα δικαστήρια είχαν αποφασίσει υπέρ του. Τελικά όμως προφυλακίστηκε.

    Μετά τη σύλληψη των τριών, υπήρχε το ζήτημα της προφυλάκισης ή μη. Φαίνεται να υπήρξε μια προσέγγιση των οικογενειών και μια συνεννόηση, ώστε ο πατέρας και η πλευρά του 26χρονου να μην τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα. Ο πατέρας του 26χρονου επέμενε να προφυλακιστούν, ο σασμός δεν επετεύχθει.

    Τώρα η ΕΛΑΣ ερευνά τυχόν σύνδεση των δύο υποθέσεων όπως και κάθε άλλο πιθανό ενδεχόμενο για την άγρια επίθεση στον κτηνοτρόφο.

    Μιλώντας στο MEGA, ο άλλος γιος του 70χρονου θύματος δήλωσε: «Στο μάτι του είχαν ρίξει καυστικό υγρό του αδελφού μου. Κι αυτή τη στιγμή, είναι τώρα ακόμη σε ανάρρωση. Δεν του έχει περάσει. Κι έχουν προφυλακιστεί κιόλας. Εννοείται ότι συνδέεται. Δεν έχουμε… Αυτά είναι πακέτο πάνε όλα αυτά».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Απολογούνται οι 4 νεαροί που ξυλοκόπησαν Γάλλο τουρίστα στο Ρέθυμνο - Βίντεο σοκ από το αιματηρό επεισόδιο
    Απολογούνται οι 4 νεαροί που ξυλοκόπησαν Γάλλο τουρίστα στο Ρέθυμνο - Βίντεο σοκ από το αιματηρό επεισόδιο

    Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Τετάρτης (4/9) οι τέσσερις νεαροί οι οποίοι ξυλοκόπησαν 36χρονο Γάλλο τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο στην Κρήτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους αναμένεται να υποστηρίξουν ότι δεν ήθελαν να του κάνουν κακό, αλλά πάνω στην ένταση η κατάσταση ξέφυγε.

    Η συμπλοκή

    Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (1/9) όταν ο δεύτερος σκούντηξε ένα άτομο, μέσα σε ένα μπαρ στο Ρέθυμνο. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και ο ξυλοδαρμός του 36χρονου. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι ηλικίας 20 έως 24 ετών και στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε ένα μαχαίρι και μια γκλίτσα. Ο άνδρας είχε υποστεί σοβαρά τραύματα από τα χτυπήματα που του κατάφεραν οι τέσσερις νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, καθώς και για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

    Το σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο

    Ο 36χρονος Γάλλος με την παρέα του έφυγαν από το μαγαζί όπου διασκέδαζαν, κρατώντας στα χέρια τους ένα μπουκάλι κρασί, που δεν είχαν καταναλώσει και το οποίο αποφάσισαν να πάρουν μαζί τους. Οι τέσσερις νεαροί μετά από έναν έντονο διάλογο που είχε ένας από αυτούς με τον Γάλλο τουρίστα, του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα.

    Μάλιστα, ένας από τους νεαρούς φέρεται να του άρπαξε το μπουκάλι, να το έσπασε και να χτύπησε με αυτό στο κεφάλι τον 36χρονο Γάλλο.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch