Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 21:28

Σέρρες: Βγήκε στον δρόμο και μοίραζε χρήματα σε περαστικούς

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Άφωνοι οι κάτοικοι των Σερρών από το περιστατικό.

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι των Σερρών, όταν το απόγευμα της Τετάρτης (19/4) ένας άγνωστος, αφού αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του σε κεντρικό δρόμο της πόλης, άρχισε να μοιράζει χρήματα στους περαστικούς.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ο άνδρας τους πλησίαζε και τους έλεγε ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια και τους έδινε χρήματα.

Οι περαστικοί θορυβήθηκαν και κυρίως ανησύχησαν για την ψυχική κατάσταση του ατόμου και έτσι κάλεσαν αμέσως τις αρχές.

Ο άνδρας τέθηκε την ίδια ημέρα σε προστατευτική φύλαξη στο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών και ακολούθως θα εξεταστεί από ειδικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, δεν κατάγεται από τις Σέρρες, αλλά από περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Πηγή: iEidiseis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 20:24

Σχετικά Άρθρα

  • Εξαπάτηση ηλικιωμένων: Προσποιήθηκαν τροχαίο ατύχημα και «άρπαξαν» 7.000 ευρώ και πέντε χρυσές λίρες σε Σέρρες και Καβάλα
    Εξαπάτηση ηλικιωμένων: Προσποιήθηκαν τροχαίο ατύχημα και «άρπαξαν» 7.000 ευρώ και πέντε χρυσές λίρες σε Σέρρες και Καβάλα

    Συνελήφθη ένας άνδρας και αναζητούνται οι συνεργοί του

    Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών δύο υποθέσεις απατών που διαπράχθηκαν την 14 και 22-10-2024 σε βάρος ηλικιωμένων, σε περιοχές της Καβάλας και των Σερρών.
    Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, χθες, Τρίτη, το απόγευμα στην Καβάλα συνελήφθη ένας ημεδαπός – μέλος σπείρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
    Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται.

    Ως προς τον τρόπο δράσης, οι δράστες κάλεσαν τηλεφωνικά τις ηλικιωμένες και με πρόσχημα αντίστοιχα ότι συγγενικό τους πρόσωπο είχε εμπλακεί σε ατύχημα και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης ή ότι προτίθενται να υποθάλψουν συγγενικό τους πρόσωπο το οποίο έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, απαιτούσαν χρηματικά ποσά για την παροχή των υπηρεσιών τους.

    Ακολούθως, αφού κατάφεραν να πείσουν τις παθούσες, μετέβη ο συλληφθείς σε προκαθορισμένα σημεία και παρέλαβε τα συμφωνηθέντα, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και πέντε 5 χρυσές λίρες.

    Στο πλαίσιο των ερευνών, έπειτα από σχετική καταγγελία, οι ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας χθες, κατά τις απογευματινές ώρες, συνέλαβαν τον ημεδαπό δράστη, τον οποίο εντόπισαν στην Εθνική οδό Δράμας – Καβάλας να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ και 5 χρυσές λίρες.

    Από την έρευνα που ακολούθησε διακριβώθηκε ότι τα ανωτέρω προέρχονταν από εξαπάτηση ηλικιωμένης που έλαβε χώρα την 22-10-2024 το μεσημέρι σε οικισμό των Σερρών, ενώ στην οικία του δράστη βρέθηκαν επιπλέον 35 ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ, το οποίο όπως διαπιστώθηκε αποτελούσε μέρος των χρημάτων που είχε παραλάβει την 14-10-2024 ο συλληφθείς από την πρώτη παθούσα.

    Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά δισκία καθώς επίσης και τα ανωτέρω χρηματικά ποσά και οι λίρες, τα οποία αποδόθηκαν στις δικαιούχους τους.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, για την ταυτοποίηση των συνεργών του και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
  • Πάτρα: Σοκ στην Αγυιά - 46χρονος πήδησε από 2ο όροφο στο κενό
    Πάτρα: Σοκ στην Αγυιά - 46χρονος πήδησε από 2ο όροφο στο κενό

    Σοκ στην Αγυιά όταν άνδρας έπεσε στο κενό πηδώντας από μπαλκόνι.

    Ολα συνέβησαν περίπου στις 8 σήμερα το πρωί όταν ο 46χρονος φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να ήπιε χάπια και στην συνέχεια βγαίνοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού του άρχισε να απειλεί πως θα πέσει στο κενό.

    Έντρομοι περαστικοί και κάτοικοι στην περιοχή της Εξω Αγυιάς, πλησίον της εκκλησίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, κάλεσαν την Αστυνομία.

    Ωστόσο ο 46χρονος υλοποίησε την απειλή του και έπεσε από τον 2ο όροφο , όπου βρίσκεται η οικία του, στο δρόμο.

    Στο σημείο έφθασε άμεσα περιπολικό και ασθενοφόρο, που παρέλαβε τον άνδρα, καθώς φέρεται να είχε τις αισθήσεις του και τον μετάφερε στο νοσοκομείο.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε εμμονή με τα χρήματα, σύμφωνα με τους ειδικούς
    Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε εμμονή με τα χρήματα, σύμφωνα με τους ειδικούς

    Μπορεί τα χρήματα να μη φέρνουν την ευτυχία, όμως γιατί θέλουμε συνεχώς περισσότερα;

    Ο σοφός λαός λέει πως «τα χρήματα δεν είναι το παν στη ζωή». Παρόλα αυτά είναι αλήθεια ότι πολλές φορές η ανάγκη για οικονομική ασφάλεια μας κατατρώει. Από την αρχαιότητα, το χρήμα έχει γίνει εμμονή. Σήμερα, επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας και αυτό υπερβαίνει κατά πολύ τη διαχείριση των οικονομικών μας.

    Σύμφωνα με την επιστήμη, τίποτα δεν διεγείρει τον εγκέφαλό μας περισσότερο από τα χρήματα. Με άλλα λόγια, το να βλέπεις τα χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό να αυξάνονται σε ενεργοποιεί, δημιουργώντας έναν μόνιμο κύκλο ευχαρίστησης και ανάγκης. Γιατί όμως αυτή η εμμονή με τα χρήματα; Τι μας ωθεί να θέλουμε όλο και περισσότερα;

    Για να κατανοήσουμν αυτήν την περίπλοκη σχέση, το περιοδικό GQ τς Γαλλίας συμβουλεύτηκε δύο ειδικούς, την ψυχολόγο Emmanuelle Dobbelaere και τον ψυχαναλυτή Christian Richomme, ειδικευμένοι στις διαταραχές άγχους και εθισμού. Ένα από τα πρώτα πράγματα που προέκυψε από τη συνομιλία τους με την Emmanuelle Dobbelaere είναι η ιδέα ότι η σχέση μας με τα χρήματα συχνά καθορίζεται από τις προσωπικές μας εμπειρίες, ειδικά εκείνες που χαρακτηρίζονται από έλλειψη . «Συχνά, συνδέεται με την ανασφάλεια ή με τραύματα που σχετίζονται με την έλλειψη χρημάτων», υποστήριξε η ψυχολόγος.

    Αυτή η ανάγκη για ασφάλεια γίνεται εμμονή όταν τα χρήματα γίνονται συνώνυμα με την προστασία από τους κινδύνους της ζωής. Οι άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει σε επισφαλείς συνθήκες, για παράδειγμα, αναπτύσσουν έναν μηχανισμό συσσώρευσης, συσσωρεύοντας αποταμιεύσεις πολύ πέρα από αυτό που είναι απαραίτητο από φόβο μήπως ξαναβρεθούν σε οικονομική αστάθεια . «Ξέρω κάποιον που είναι εκατομμυριούχος και συνεχίζει να μειώνει την κατανάλωση θέρμανσης», εξηγεί. Αυτό είναι το παράδοξο της εμμονής με το χρήμα: ακόμα και όταν έχεις αρκετά, ο φόβος να ξεμείνεις από αυτά παραμένει.

    Ο Christian Richomme εξηγεί ότι αυτή η αδιάκοπη αναζήτηση χρημάτων μπορεί γρήγορα να γίνει εθισμός. «Το χρήμα δρα στον εγκέφαλο με παρόμοιο τρόπο με ένα φάρμακο, ενεργοποιώντας το κύκλωμα ανταμοιβής», παρατηρεί ο ψυχαναλυτής. Κάθε κέρδος, κάθε αύξηση, κάθε οικονομική ευκαιρία απελευθερώνει μια δόση ντοπαμίνης, τη διάσημη ορμόνη της ευχαρίστησης. Είναι ο ίδιος μηχανισμός που εκδηλώνεται σε εθισμούς όπως στον τζόγο. «Αυτό οδηγεί σε ψυχολογική εξάρτηση», τονίζει.

    Ο κίνδυνος έγκειται στο γεγονός ότι τα χρήματα, σε αυτό το πλαίσιο, δεν είναι πλέον ένα απλό εργαλείο ή μέσο ανταλλαγής. Μετατρέπονται σε αναζήτηση προσωπικής επικύρωσης. Όσο περισσότερα κερδίζεις, τόσο περισσότερα θέλεις, λες και τα χρήματα μπορούν να λύσουν όλα σου τα προβλήματα. Τα χρήματα επίσης συχνά γίνονται υποκατάστατο της αυτοεκτίμησης.

    Η Emmanuelle Dobbelaere τονίζει ότι ορισμένα άτομα αξιολογούν την προσωπική τους αξία με βάση τα χρήματα που κερδίζουν. «Ορισμένοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αξία τους με βάση τον τραπεζικό τους λογαριασμό», λέει. Αυτός ο μηχανισμός έχει συνήθως τις ρίζες του στην παιδική ηλικία, όταν μαθαίνουμε να συνδέουμε την υλική επιτυχία με την προσωπική επιτυχία. Εκείνοι που δεν έχουν λάβει αρκετή στοργή ή συναισθηματική έγκριση αναπτύσσουν τότε την ιδέα ότι ο πλούτος είναι ο μόνος δείκτης αξίας.

    Δεν μπορούμε όμως να μιλήσουμε για εμμονή με τα χρήματα χωρίς να αναφέρουμε την επιρροή των social media και τη σύγχρονη καταναλωτική κουλτούρα. Ο Christian Richomme μας υπενθυμίζει ότι «η σημερινή κουλτούρα εκτιμά ιδιαίτερα την οικονομική επιτυχία, η οποία δημιουργεί έντονη κοινωνική πίεση». Διαφημίσεις, influencers και πολυτελείς «βιτρίνες»: όλα μας ενθαρρύνουν να πιστεύουμε ότι η ευτυχία βρίσκεται σε αυτό που κατέχουμε.

    Πώς θα βγούμε λοιπόν από όλο αυτό; Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσουμε τις δυσλειτουργικές πεποιθήσεις που αποτελούν τη βάση της σχέσης μας με το χρήμα. Κατανοώντας από πού προέρχονται αυτά τα άγχη, θα μπορέσουμε να απενεργοποιήσουμε την υπερβολική σημασία που δίνουμε στα χρήματα. Είναι ακόμα σημαντικό να μάθουμε να βλέπουμε τα χρήματα για αυτό που πραγματικά είναι: ένα εργαλείο, όχι αυτοσκοπός.

    Πηγή: Gazzetta.gr
  • Σέρρες: Εντοπίστηκε η σορός του αγνοούμενου ψαρά στον Στρυμόνα
    Σέρρες: Εντοπίστηκε η σορός του αγνοούμενου ψαρά στον Στρυμόνα

    Η σορός του 63χρονου ψαρά εμφανίστηκε στην επιφάνεια του Στρυμόνα μετά από παραμονή στο νερό για δύο μέρες.

    Βρέθηκε πριν από λίγο, η σορός του 63χρονου ψαρά, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης στον Στρυμόνα.

    Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε, από τους άνδρες της ΕΜΑΚ (εικόνα πάνω από ertnews), να επιπλέει στον ποταμό.

    Το σώμα του 63χρονου εμφανίστηκε στην επιφάνεια του ποταμού, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά από παραμονή στο νερό για δύο μέρες.

    Ο 63χρονος πνίγηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των φίλων του

    Πώς πνίγηκε ο 63χρονος

    Ο άτυχος ψαράς είχε πάει για ψάρεμα με δύο φίλους τους και τη γυναίκα του και στην προσπάθεια που έκανε κολυμπώντας να διασχίσει το ποτάμι, μπροστά στα μάτια τους, το ποτάμι τον «τράβηξε» προς τα κάτω χωρίς οι φίλοι του να μπορούν να τον βοηθήσουν.

    Ο 63χρονος παρότι γνώριζε την επικινδυνότητα του ποταμού αποφάσισε να το διασχίσει παρά τις συμβουλές των φίλων του να μην το πράξει. Όντας o ίδιος στο ποτάμι δεν ζήτησε εγκαίρως βοήθεια με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δυο φίλων του που ήξερε κολύμπι να μην προλάβει να τον βοηθήσει και να τον βγάλει έξω από το ποτάμι.

    Από το πρωί της Παρασκευής, ξεκίνησαν οι έρευνες των ανδρών της καταδυτικής ομάδας της 2ης ΕΜΑΚ και σήμερα, πριν από λίγο, εντόπισαν τη σορό του.

    Πηγή: in.gr

  • Το ζώδιο που είναι πολύ πιθανό να γίνει εκατομμυριούχος
    Το ζώδιο που είναι πολύ πιθανό να γίνει εκατομμυριούχος

    Έχει μια φυσική κλίση προς τα χρήματα.

    ναμφισβήτητα η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της φιλοδοξίας, του ταλέντου, των πηγών και των προσπαθειών μας. Μπορεί, όμως, να έιναι γραμμένη και στα αστέρια; Τα στοιχεία υποδεικνύουν μια μικρή σύνδεση. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η πλατφόρμα Zodiac Story, συγκεντρώνοντας στοιχεία για τις πιο πλούσιες γυναίκες της Αμερικής (με βάση τα στοιχεία του Forbes), αποδείχθηκε ότι συγκεκριμένα ζώδια έχουν μια κλίση προς τα χρήματα. Η έρευνα αποκάλυψε ότι το ζώδιο ενός ανθρώπου παίζει ρόλο στο κατά πόσο θα κερδίσει πολλά χρήματα στη ζωή του.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της συγκεκριμένης έρευνας, το ζώδιο που δεν είναι πολύ τυχερό με τα χρήματα είναι ο Ταύρος και αυτό ίσως επειδή έχει μια τάση προς την καλοπέραση, τα ακριβά πράγματα και τα πολυτελή ταξίδια. Αν και αγαπά τη σταθερότητα και τη ρουτίνα, η λαχτάρα του για πολυτέλεια τον οδηγεί σε σπατάλες. Ωστόσο, αυτή του η αγάπη για την καλή ζωή, ίσως γίνει και το κίνητρο για να κερδίσει πολλά χρήματα.

    Τα ζώδια εκείνα που είναι πιθανότερο να κερδίσουν περισσότερα χρήματα στη ζωή τους είναι πέντε, με ένα μόνο να κατακτά την κορυφή των εκατομμυριούχων.

    Καρκίνος

    Είναι πολύ διπλωμάτες και παρά τις ευαισθησίες τους, γίνονται αρκετά αδίστακτοι ορισμένες φορές. Παράλληλα, λόγω του φόβου και της ανασφάλειάς τους λειτουργούν πολύ συντηρητικά με τα χρήματά τους, ενώ προσπαθούν να προλαμβάνουν με κάθε τρόπο τις κακοποτοπιές.

    Άνετοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, οι Λέοντες, ξέρουν πώς να κινηθούν σε έναν χώρο και να κεντρίσουν την προσοχή. Αναλαμβάνουν συχνά, θέσεις ευθύνης σε εταιρείες και οργανισμούς, ενώ δεν διστάζουν να ζητήσουν όσα του; αναλογούν, ιδίως αν τα αξίζουν και το ξέρουν.

    Παρθένος

    Είναι οξυδερκείς και έξυπνοι και ξέρουν να κυνηγούν τα όνειρά τους. Μπορούν να γίνουν αδίστακτοι και συχνά λειτουργούν υπογείως, ώστε να πετύχουν αυτό που θέλουν. Η ικανότητα που έχουν να εστιάζουν σε κάθε λεπτομέρεια τούς βοηθά επίσης στον επιχειρηματικό κόσμο.

    Ζυγός

    Η αγάπη τους για το χρήμα είναι έμφυτη και τους βοηθά να δημιουργούν ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο. Το ζώδιο της καλαισθησίας, «ζυγίζει» πολύ τα χρήματά του, είναι συνετό στις κινήσεις του και κυρίως, υπολογίζει πολύ το κύρος που προσδίδουν σε κάποιον τα μηδενικά που έχει ο τραπεζικός του λογαριασμός.

    Τη λίστα με τα ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα στη ζωή τους, συμπληρώνει – από την πρώτη θέση – ο Αιγόκερως.

    Γεννημένοι φιλόδοξοι και αποφασιστικοί, οι Αιγόκεροι, δεν παρασύρονται από το συναίσθημα και παραμένουν ρεαλιστές. Χαρακτηριστικά ιδιαίτερης σημασίας για τον επιχειρηματικό κόσμο. Διαχειρίζονται άριστα τα οικονομικά τους και απεχθάνονται τα χρέη. Αποφεύγουν τα περιττά έξοδα και δρουν προνοητικά και μεθοδικά αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους βήματα. Το πιο σημαντικό είναι πως είναι πολύ φιλόδοξοι και δεν τα παρατούν εύκολα. Όσο για εκείνους που προσπαθούν να τους μπουν εμπόδιο; Οι Αιγόκεροι θα καταφέρουν με σκληρή δουλειά να τους κάνουν στην άκρη.

    Με κυβερνήτη τους τον Κρόνο εργάζονται σχολαστικά και ακούραστα για να πετύχει και δεν το βάζει κάτω μέχρι να επιτύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να βγάλουν πολλά χρήματα! Άλλωστε, ένας από τους πιο γνωστούς δισεκατομμυριούχους παγκοσμίως ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω και δεν είναι άλλος από τον Jeff Bezos. Εξίσου γνωστή και πλούσια είναι άλλη μία εκπρόσωπος του ζωδίου, η Doly Parton!

    Πηγή: marieclaire.gr

  • Φωτιά σε δασική έκταση στο Χιονοχώρι Σερρών - Επιχειρούν και εναέρια μέσα
    Φωτιά σε δασική έκταση στο Χιονοχώρι Σερρών - Επιχειρούν και εναέρια μέσα

    Φωτιά σε δασική έκταση στο Χιονοχώρι Σερρών ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (10/8), σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.

    Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα ενώ κινητοποιήθηκαν τρεις ομάδες πεζοπόρου από 2η και 7η ΕΜΟΔΕ, ενώ συνδράμουν επίσης τρία ελικόπτερα.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Φωτιά καίει δασική έκταση στις Σέρρες - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
    Φωτιά καίει δασική έκταση στις Σέρρες - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

    Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Δαφνούδι του Δήμου Εμμανουήλ Παππά Σερρών ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (9/8).

    Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 2ης ΕΜΟΔΕ.

    Επιπλέον, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι ποσά θα λάβουν οι Έλληνες αθλητές ως πριμ για την κατάκτηση μεταλλίου
    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι ποσά θα λάβουν οι Έλληνες αθλητές ως πριμ για την κατάκτηση μεταλλίου

    Η Πολιτεία αναγνωρίζει τις σπουδαίες διακρίσεις των αθλητών και για τον λόγο αυτό χορηγεί χρήματα αλλά και άλλα προνόμια

    Πέρα από τους τίτλους και την τιμή που αποκτούν εφ’ όρου ζωής, οι Έλληνες αθλητές που κερδίζουν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες λαμβάνουν από την Πολιτεία ένα πριμ αλλά και διάφορα άλλα προνόμια ως ελάχιστη αναγνώριση.

    Ειικότερα σύμφωνα με ΚΥΑ, η Πολιτεία θα δώσει:

    - 90.000 ευρώ σε όποιον κατακτήσει χρυσό μετάλλιο
    - 60.000 ευρώ σε όποιον κατακτήσει ασημένιο
    - 50.000 ευρώ σε όποιον κατακτήσει χάλκινο

    Στον προπονητή, του οποίου ο αθλητής ή η ομάδα σημείωσε εξαιρετική αγωνιστική διάκριση χορηγείται ποσοστό 50% της οικονομικής επιβράβευσης που προβλέπεται για τον αθλητή.

    Ακόμη, το κράτος δίνει στους Ολυμπιονίκες τη δυνατότητα διορισμού στο δημόσιο, την απονομή της ιδιότητας του εφέδρου εν ενεργεία αξιωματικού βαθμού Ανθυπολοχαγού, αλλά και την απευθείας εισαγωγή σε οποιαδήποτε σχολή ή τμήμα ΑΕΙ.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο