Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 13:57

Η στιγμή που μοτοσικλετιστής παρασέρνει τρίχρονο και τη γιαγιά του στην Κηφισίας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στη δημοσιότητα βγήκε βίντεο - ντοκουμέντο, το οποίο καταγράφει τη στιγμή που μοτοσικλετιστής παρασέρνει μία ηλικιωμένη και το 3χρονο εγγονάκι της το πρωί της Πέμπτης (1/6) στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Ειδικότερα, η μηχανή κινούμενη στο ρεύμα προς Κηφισιά και στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως παρέσυρε τη γυναίκα και το εγγόνι της, ενώ προσπαθούσαν να περάσουν κάθετα τον δρόμο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η γυναίκα διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό και το παιδί -που είναι εγγόνι της- στο νοσοκομείο Παίδων.

Το μικρό παιδί είναι πολυτραυματίας, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι γονείς του.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Πρόκειται για το τρίτο τροχαίο με παράσυρση πεζού που σημειώνεται μέσα σε 24 ώρες.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης (31/5) ένας πεζός παρασύρθηκε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πηγή: Cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 13:46

Σχετικά Άρθρα

  • Φρικτή καταγγελία στην Εύβοια: Θύμα κακοποίησης έπεσε παιδί σε νηπιαγωγείο
    Φρικτή καταγγελία στην Εύβοια: Θύμα κακοποίησης έπεσε παιδί σε νηπιαγωγείο

    Την κακοποίηση του παιδιού της σε νηπιαγωγείο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στην Εύβοια κατήγγειλε μητέρα.

    Τι καταγγέλλει η μητέρα

    Σύμφωνα με το evima.gr, η μητέρα κατήγγειλε ότι το 4χρονο παιδί της έχει πέσει αρκετές φορές θύμα κακοποίησης από δυο συγκεκριμένα παιδιά του νηπιαγωγείου παραθέτοντας μάλιστα και φωτογραφία με τραυματισμό στο πρόσωπο του παιδιού την οποία ανάρτησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    «Πρόκειται για δύο μαθητές του νηπιαγωγείου που είναι αδέρφια οι οποίοι δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στα υπόλοιπα παιδιά. Όταν το παιδί μου δέχτηκε τις επιθέσεις, η δασκάλα τυγχάνει να είναι τουαλέτα ή γραφείο. Δεν θα το ανεχθώ άλλο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα στο evima.gr

    Ενώ κλείνοντας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της ξεκαθάρισε πως μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα δεν θα πάει ξανά το παιδί της στο σχολείο.

    Πριν από δέκα μέρες 4χρονο αγοράκι είχε δεχτεί ξανά επίθεση στα χέρια από τους συγκεκριμένους μαθητές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
  • Λάρισα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος Τον παρέσυρε 27χρονος με το ΙΧ του λόγω ερωτικής αντιζηλίας
    Λάρισα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος Τον παρέσυρε 27χρονος με το ΙΧ του λόγω ερωτικής αντιζηλίας

    Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος τον οποίο χτύπησε με το αυτοκίνητο ένας 26χρονος την περασμένη τη Δευτέρα το απόγευμα στο χωριό Αμυγδαλέα Λάρισας.

    Ο 62χρονος νοσηλεύεται ακόμη διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ύστερα από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο κεφάλι καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει επίσης σπασμένα πλευρά και γοφούς. Όπως αναφέρει στο onlarissa.gr, η Γεωργία Παπαδάμου, Παθολόγος – Επειγοντολόγος και Διευθύντρια ΤΕΠ του ΠΓΝΛ: «η κατάστασή του παραμένει σταθερή μετά το χειρουργείο, ωστόσο είναι ακόμη διασωληνωμένος και δεν μπορούμε ακόμη να πούμε με σιγουριά ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο».

    Υπόθεση σοκ στη Λάρισα: Τον παρέσυρε και τον κλωτσούγε λόγω ερωτικής αντιζηλίας

    Σύμφωνα με το onlarissa, ο 26χρονος που συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Κιλελέρ που διερευνά την υπόθεση ότι πρόθεσή του ήταν να προκαλέσει το θανάσιμο τραυματισμό του 62χρονου. Δήλωσε μάλιστα ότι προχώρησε στην παραπάνω πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς η πρώην σύντροφός του είχε συνάψει σχέση με τον παθόντα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και στην αρχή το περιστατικό καταγράφηκε από την αστυνομία ως ένα τροχαίο ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη ατόμου, στη συνέχεια ο 26χρονος τηλεφώνησε στους αστυνομικούς και τους ζήτησε να παραδοθεί.

    «Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα»

    Σοκαριστική είναι η μαρτυρία κατοίκου που ήταν μπροστά το συμβάν: «Είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν έβλεπε το αυτοκίνητο που πήγαινε πάνω του. Είχε ανάψει φωτιά έξω από το σπίτι του, στο πεζοδρόμιο για να ψήσει και πέρασε ο 26χρονος, τον πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο και τον τίναξε πολύ μακριά. Σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο του δράστη έπεσε πάνω στο αμάξι του θύματος που ήταν παρκαρισμένο. Αφού τον έσυρε με το αμάξι, ξαναέκανε πίσω και τον ξαναχτύπησε. Όταν το θύμα ήταν αναίσθητο, κατέβηκε ο 26χρονος και τον κλωτσούσε με μανία μέχρι που αποφάσισε να φύγει. Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα. Όλος ο δρόμος είχε παντού αίματα. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, το θύμα ήταν αναίσθητο και τον πήγανε στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τον έχουν στην εντατική. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και γοφούς, τον έχει σακατέψει».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κρίσιμες ώρες για την 12χρονη που παρέσυρε Ι.Χ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου
    Κρίσιμες ώρες για την 12χρονη που παρέσυρε Ι.Χ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωΐ του Σαββάτου (12/10)

    Όπως ανέφεραν οι γιατροί τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την ανήλικη που δίνει αυτές τις ώρες μάχη για την ζωή της, καθώς είναι πολυτραυματίας.

    Το τροχαίο ατύχημα όπως αναφέρει το tempo24 σημειώθηκε το Σάββατο στην Εθνική Οδό Αγρινίου Θέρμου.

    Αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται ότι χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

    Παρελήφθη από το σταθμό του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, σε σοβαρή κατάσταση γεγονός που έκρινε σκόπιμη την άμεση διασωλήνωσή της.

    Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της και των χτυπημάτων στο κεφάλι, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου και ειδικότερα στη ΜΕΘ Παίδων.

    Η Τροχαία Αγρινίου διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

    Πηγή: cnn.gr

  • Παραλίγο τραγωδία στη Δυτ. Ελλάδα: Αγοράκι έπεσε και εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο! - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Παραλίγο τραγωδία στη Δυτ. Ελλάδα: Αγοράκι έπεσε και εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο! - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Μεγάλη επιχείρηση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης για τον απεγκλωβισμό ανήλικου παιδιού το οποίο έπεσε σε φρεάτιο πολυκατοικίας στην οδό Πόρου, στο Αγρίνιο.

    Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν το παιδί έχοντας τις αισθήσεις του και το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου για εξετάσεις.

    Πηγή: Agriniolike.gr - Tempo24.news

  • Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε χθες από ταράτσα πολυκατοικίας
    Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε χθες από ταράτσα πολυκατοικίας

    Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο 14χρονος, ο οποίος έπεσε στο κενό από ταράτσα τετραώροφης πολυκατοικίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, η αξονική που έγινε στον ανήλικο έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ υποβήθληκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα που έφερε στα χέρια και τα πόδια.

    Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποσωληνωθεί και να οδηγηθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.
    Η πτώση του ανήλικου έγινε χθες το απόγευμα σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να βρεθεί στον φωταγωγό.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Μάλλον κόλλησε από νυχτερίδα που μπήκε στο δωμάτιό του
    Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Μάλλον κόλλησε από νυχτερίδα που μπήκε στο δωμάτιό του

    Ένα παιδί στο Οντάριο του Καναδά πέθανε από λύσσα, που μάλλον κόλλησε από νυχτερίδα, που είχε μπει στο δωμάτιό του.

    «Ξύπνησαν και είδαν μια νυχτερίδα στο υπνοδωμάτιό», δήλωσε ο Δρ Lock, προσθέτοντας ότι οι γονείς δεν εντόπισαν κάποια γρατσουνιά ή δάγκωμα στο παιδί και έτσι δεν του έκαναν το εμβόλιο κατά της λύσσας.

    Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Οντάριο και λίγο αργότερα πέθανε. Η λύσσα είναι μια σπάνια αλλά θανατηφόρα ιογενής ασθένεια που μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο από μολυσμένο ζώο, όπως νυχτερίδες, κογιότ, αλεπούδες ή ρακούν.

    Σχεδόν βέβαιος ο θάνατος αν εμφανιστούν τα συμπτώματα

    Μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. Λίγες ημέρες αφότου εμφανιστούν τα συμπτώματα ακολουθεί σχεδόν πάντα ο θάνατος του ασθενή, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

    Ο Δρ Lock δήλωσε ότι το ποσοστό των νυχτερίδων με λύσσα στην περιοχή του νότιου Οντάριο που εποπτεύει έχει αυξηθεί στο 16% τα τελευταία χρόνια.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο
    Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο

    Ένα ακόμη θανατηφόρο περιστατικό στους δρόμους, αυτή τη φορά στο Κερατσίνι.

    Ένας άνδρας 70 ετών παρασύρθηκε από φορτηγό στην Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

    Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πάτρα: Άφησε σπίτι το παιδί του, εκείνο έφυγε και εντοπίστηκε τυχαία από περιπολικό! - Χειροπέδες στον 27χρονο
    Πάτρα: Άφησε σπίτι το παιδί του, εκείνο έφυγε και εντοπίστηκε τυχαία από περιπολικό! - Χειροπέδες στον 27χρονο

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στην Πάτρα.

    27χρονος έφυγε από το σπίτι του, αφήνοντας μέσα το 7χρονο αγοράκι του.

    Η συνέχεια όμως ήταν απρόσμενη! Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το ανήλικο παιδί έφυγε από το σπίτι και βγήκε στους δρόμους χάνοντας ον προσανατολισμό του.

    Πώς εντοπίστηκε; Τυχαία από όχημα της Άμεσης Δράσης που περιπολούσε στην περιοχή.

    Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στο νεαρό πατέρα σχηματίζοντας σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο