Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 21:06

Περισσός: 11χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα ενώ έπαιζε – Γυμνά καλώδια λίγο έλειψε να προκαλέσουν τραγωδία

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Παιδάκι έπαθε ηλεκτροπληξία σε πλατεία στον Περισσό ενώ έπαιζε με φίλους του.

Ένα μικρό παιδί, 11 ετών, κινδύνευσε στην περιοχή του Περισσού όταν ήρθε σε επαφή με γυμνά καλώδια με αποτέλεσμα να τον «τινάξει» το ρεύμα και να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, το παιδί φέρεται να έπαιζε με φίλους του σε πλατεία της περιοχής την Πέμπτη 29/6.

Το παιδί ακούμπησε στην πίσω πλευρά κολώνας της ΔΕΗ και τινάχτηκε από το ρεύμα αφού καλώδια ήταν γυμνά.

Στο σημείο επικράτησε πανικός αφού το παιδάκι έπεσε κάτω και διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Το παιδί όπως είναι αναμενόμενο βρίσκεται ακόμα σε σοκ ωστόσο δεν φαίνεται να κινδυνεύει.

Πηγή: iEidiseis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 20:14

Σχετικά Άρθρα

  • Καλαμάτα: Ανήλικοι χτύπησαν 11χρονο για να αρπάξουν το αναψυκτικό του
    Καλαμάτα: Ανήλικοι χτύπησαν 11χρονο για να αρπάξουν το αναψυκτικό του

    16χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση

    Όλο και περισσότερο ξεφεύγει η κατάσταση με τις επιθέσεις μεταξύ ανηλίκων, αλλά το περιστατικό που συνέβη στο Πάρκο του ΟΣΕ στην Καλαμάτα ξεπερνά κάθε όριο, καθώς ένα αγοράκι μόλις 11 χρόνων έπεσε θύμα ξυλοδαρμού για να του πάρουν το… αναψυκτικό που κρατούσε!
    Το παιδί ήταν μόνο στο Πάρκο το βράδυ της Δευτέρας, όταν το πλησίασαν τρεις μεγαλύτεροί του ανήλικοι, οι οποίοι άρχισαν να το βρίζουν χωρίς λόγο, ενώ ο ένας το χτύπησε και άρπαξε από τα χέρια του το αναψυκτικό. Στη συνέχεια, το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν.
    Ο 11χρονος ενημέρωσε τους γονείς του που υπέβαλαν καταγγελία στην Ασφάλεια και, βάσει της περιγραφής που έδωσε, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης έναν 16χρονο και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου αναγνωρίστηκε από το παιδί ως αυτός που το χτύπησε.
    Ο 16χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, η οποία περιλαμβάνει τους δυο άγνωστους νεαρούς που ήταν μαζί του, αλλά και τους γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σοκ στον Περισσό: 31χρονος επιτέθηκε με πριόνι σε 19χρονη - Τι περιγράφει η ίδια
    Σοκ στον Περισσό: 31χρονος επιτέθηκε με πριόνι σε 19χρονη - Τι περιγράφει η ίδια

    Την απείλησε με πριόνι στον σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού. Τι περιγράφει το θύμα της επίθεσης.

    Πανικός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό, όταν ένας 31χρονος επιτέθηκε σε νεαρές γυναίκες.

    Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο δράστης πλησίασε γυναίκες που περίμεναν στην αποβάθρα και επιχείρησε να τις προσεγγίσει χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

    «Γυρνούσα από τη βόλτα με μία φίλη μου στις 22:20 το βράδυ. Ανέβαινα τις κυλιόμενες προς τον σταθμό. Ο δράστης βρισκόταν εκεί στο σημείο. Με κοίταζε από πριν. Όταν κατευθύνθηκα προς την αποβάθρα, μου μίλησε με χυδαίο τρόπο», δήλωσε στο mega το θύμα της επίθεσης.

    «Του είπα ‘μην μου μιλάς, δεν σε ξέρω’ και συνέχισε να μου μιλάει. Δεν του έδωσα σημασία και κάθισα στα καθίσματα της αποβάθρας. Μπήκε κι εκείνος μέσα, έκανε χειρονομίες και μου φώναζε, συνέχισε να μου μιλάει χυδαία. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και έλεγε ότι θα με περιμένει στην επόμενη στάση και ότι θα μου κάνουν κακά πράγματα», πρόσθεσε η κοπέλα.

    Παρά τις προσπάθειες της κοπέλας να τον αποφύγει, ο 31χρονος συνέχισε να την παρενοχλεί, με άλλες δύο γυναίκες να σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η αδράνεια του σεκιούριτι στον σταθμό, ο οποίος παρέμεινε αμέτοχος παρά τα όσα συνέβαιναν.

    Στη συνέχεια, ο 31χρονος τράβηξε φωτογραφία της κοπέλας με το κινητό του τηλέφωνο, προκαλώντας αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους που του ζήτησαν να τη διαγράψει.

    «Αντί να βγάλει το κινητό να διαγράψει τη φωτογραφία, έβγαλε το πριόνι και στράφηκε εναντίον μου. Φοβήθηκα κι εγώ κι όλος ο κόσμος. Τρέξαμε να μπούμε στην αποβάθρα να προστατευτούμε, εκείνος το έβαλε στα πόδια», είπε το θύμα της επίθεσης.

    Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 31χρονος έχει ιστορικό παρόμοιων επιθέσεων στο παρελθόν.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Νοσοκομείο Ρίου: Από μια "κλωστή" κρέμεται η ζωή του 11χρονου που παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από ΙΧ
    Νοσοκομείο Ρίου: Από μια

    Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον 11χρονο Νίκο, που νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

    Ο Ανδρέας Ηλιάδης και η ομάδα του δίνουν μάχη, ωστόσο, οι σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , έχουν κάνει τις ώρες που διανύουμε κρίσιμες για το άτυχο παιδί, που έχει συνεχώς κοντά του τους γονείς του που ζούν το δικό τους δράμα.

    Το παιδί, από το Λεσίνι Μεσολογγίου, που ενώ έκανε ποδήλατο χτυπήθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

    Αρχικά, ο 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διασωληνώθηκε.

    Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου και μάλιστα συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, προκειμένου το ασθενοφόρο να φθάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

    Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν το παιδί.

    Στο μεταξύ η Αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό που παρέσυρε τον 11χρονο, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Πάτρα: Ωρες αγωνίας για τον 11χρονο που παρασύρθηκε από ΙΧ ενώ έκανε ποδήλατο - Στην Καρδιολογική ο πατέρας του
    Πάτρα: Ωρες αγωνίας για τον 11χρονο που παρασύρθηκε από ΙΧ ενώ έκανε ποδήλατο - Στην Καρδιολογική ο πατέρας του

    Το επόμενο 24ωρο θεωρείται κρίσιμο

    Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών το 11χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το απόγευμα της Πέμπτης, στο Λεσίνι Μεσολογγίου

    Το παιδί φέρεται να περνούσε τον δρόμο με το ποδήλατό του τη στιγμή του ατυχήματος.

    Αρχικά, ο 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διασωληνώθηκε.

    Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν το παιδί. Το επόμενο 24ωρο θεωρείται κρίσιμο.

    Στο μεταξύ η Αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό που παρέσυρε τον 11χρονο, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

    Στην καρδιολογική ο πατέρας του

    Ο πατέρας του παιδιού αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και εισήχθη στην καρδιολογική του ΠΓΝΠ, όπου παρακολουθείται από τους γιατρούς.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Κέρκυρα: Πέθανε ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ που υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών
    Κέρκυρα: Πέθανε ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ που υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών

    Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της περιοχής - Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν

    Δεν τα κατάφερε τελικά και έφυγε από τη ζωή ο τεχνικός της ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος έπαθε ηλεκτροπληξία στη διάρκεια εργασιών στην Κέρκυρα.

    Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, ήταν άκαρπες.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Νισσάκι όπου το συνεργείο είχε κληθεί για να αντιμετωπίσει βλάβη, σύμφωνα με το corfutvnews.

    Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, αναφέροντας: «Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα εργαζόμενο στον ΔΕΔΔΗΕ σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης βλάβης στη χαμηλή τάση. Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι έχει προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής για τη διερεύνηση του δυστυχήματος».

    Πηγή: Protothema.gr

  • Μυτιλήνη: Εκτός κινδύνου ο 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία
    Μυτιλήνη: Εκτός κινδύνου ο 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία

    Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη σε χωριό της Λέσβου με αποτέλεσμα ένα 8χρονο παιδί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης καθώς υπέστη ηλεκτροπληξία και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση.\

    Πώς συνέβη το ατύχημα

    Σύμφωνα με τα Νέα της Λέσβου, το παιδί υπέστη την ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε στύλο σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο γήπεδο 5χ5 του Κάτω Τρίτους χθες (21/6) το απόγευμα ενώ έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας που διεξάγει τη σχετική έρευνα για τις συνθήκες.

    Να σημειώσουμε ότι το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Σοκ στην Μυτιλήνη: Στην εντατική 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία - Πώς έγινε το ατύχημα
    Σοκ στην Μυτιλήνη: Στην εντατική 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία - Πώς έγινε το ατύχημα

    Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένα 8χρονο παιδί το οποίο υπέστη ηλεκτροπληξία. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στην Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί υπέστη την ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε στύλο σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο γήπεδο 5?5 του Κάτω Τρίτους το απόγευμα της Πέμπτης (20/6). Το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας διεξάγει σχετική έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Τραγωδία στην Καστοριά - 87χρονη πεθανε από ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε το καλώδιο χορτοκοπτικού μηχανήματος
    Τραγωδία στην Καστοριά - 87χρονη πεθανε από ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε το καλώδιο χορτοκοπτικού μηχανήματος

    Την 87χρονη βρήκε ο ηλικιωμένος σύζυγος της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ κάλεσε την κόρη τους κι εκείνη κάλεσε το ΕΚΑΒ

    Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Πέμπτης μια 87χρονη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της, έξω από το Μαυροχώρι Καστοριάς.
    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η άτυχη 87χρονη έχασε την ζωή της από ηλεκτροπληξία, όταν ήρθε σε επαφή με το καλώδιο που τροφοδοτούσε με ρεύμα ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε εκείνη την ώρα για να κουρέψει τα χόρτα στην αυλή του σπιτιού της.
    Την 87χρονη βρήκε ο ηλικιωμένος σύζυγος της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ κάλεσε την κόρη τους, που δεν μένει στην Καστοριά. Στη συνέχεια η κόρη του ζευγαριού ενημέρωσε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για το περιστατικό.
    Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καστοριάς για να παραλάβει τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία και θα οδηγηθεί για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διερευνηθούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου της.
    Από την πρώτη στιγμή στο συμβάν βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς για να ερευνήσουν τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο