Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 10:47

Κτηνωδία στο Παγκράτι: Ασυνείδητη κατάβρεχε με μανία 3 γατάκια για να τα πνίξει – Συνελήφθη από την αστυνομία

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τα δύο γατάκια διασώθηκαν και δίνονται για υιοθεσία, ενώ το τρίτο αγνοείται.

Απίστευτη κτηνωδία στο Παγκράτι, όπου μια γυναίκα προσπάθησε να πνίξει τρία νεογέννητα γατάκια, καταβρέχοντάς τα με μανία.

Σύμφωνα με ενημέρωση της φιλοζωικής οργάνωσης Alma Libre, που διασώζει γάτες σε όλη την Αττική, χθες Σάββατο αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια γυναίκα να καταβρέχει με μανία τρία μωρά γατάκια που βρίσκονταν δίπλα στη μάνα τους που τα θήλαζε σε ακάλυπτο χώρο και προσπαθώντας να τα πνίξει τα έλουζε με πίεση με νερά και κατόπιν τα έβαλε βίαια σε έναν κουβά και σε κοινή θέα τα πέταξε έξω στο δρόμο.

Το Α.Τ. Παγκρατίου ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου συνέλαβαν τη γυναίκα η οποία οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Τα δύο γατάκια διασώθηκαν και δίνονται για υιοθεσία, ενώ το τρίτο αγνοείται.

Τρομοκρατημένα

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση: «Ένα τραγικό συμβάν κακοποίησης σήμερα διαδραματίστηκε στην περιοχή του Παγκρατίου όπου αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια γυναίκα να καταβρέχει με μανία τρία μωρά γατάκια που βρίσκονταν δίπλα στη μανούλα τους που τα θήλαζε σε ακάλυπτο χώρο και προσπαθώντας να τα πνίξει τα έλουζε με πίεση με νερά και κατόπιν τα έβαλε βίαια σε έναν κουβά και σε κοινή θέα τα πέταξε έξω στο δρόμο.

Το Α.Τ. Παγκρατίου ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου συνέλαβαν την εν λόγω «Κυρία» η οποία οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Έγιναν παράλληλα προσπάθειες κλήσης στην αστική πανίδα δήμου Αθηναίων αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα ενώ παράλληλα ενημερώθηκε από φιλόζωο αστυνομικό του τμήματος και η φίλη Christina Dimitriadou η οποία έσπευσε στο σημείο για να βοηθηθούν τα άμοιρα γατάκια τα οποία είχαν σκορπίσει πανικόβλητα στο δρόμο και δεν μπορούσαν οι άνδρες τις αστυνομίας να τα πιάσουν.

Το ένα μωράκι εντοπίστηκε σε σωλήνα κλιμακοστάσιου μέσα στα νερά όπου η Χριστίνα κατάφερε να το πιάσει με ασφάλεια ενώ το δεύτερο βρισκόταν παγωμένο και αμίλητο μέσα σε μηχανή αυτοκινήτου και το απεγκλωβίσαμε με ασφάλεια καθώς σπεύσαμε επίσης στο σημείο για βοήθεια.
Το τρίτο μωρό ακόμη αγνοείται καθώς είχε νωρίτερα κυνηγηθεί από περαστικό ο οποίος προσπάθησε να το πιάσει και είχε πλέον χαθεί.
Μετά από επίμονους ελέγχους στα γύρω αμάξια και στην περιοχή του επίμαχου τετραγώνου δυστυχώς δεν εντοπίστηκε.

Έχουν ενημερωθεί καταστηματάρχες και περίοικοι της περιοχής να έχουν το νου τους και να μας ενημερώσουν αν εντοπιστεί προκειμένου να σπεύσουμε εκ νέου.

Τα δυο μωράκια ούτε ενάμιση μηνών είναι ακόμη τρομοκρατημένα και σε κατάσταση σοκ.

Αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται προσωρινά και αναμένεται η επικοινωνία της αστυνομίας με την αστική πανίδα η οποία δυστυχώς λόγω Σαββατοκύριακου δεν ήταν εφικτή.
Θέλουμε το καλύτερο για τα μωράκια και ψάχνουμε περαιτέρω φιλοξενία και ιδανικά υιοθεσία για τα πλάσματα αυτά που βίωσαν τόση σκληρότητα.
Ανοίξτε τα σπίτια σας για τα πλάσματα αυτά.
Η ανθρωπότητα κάθε μέρα αποκαλύπτει το τερατώδες πρόσωπο της και πραγματικά το ποτήρι έχει προ πολλού ξεχειλίσει.
Καμία ανοχή στην κακοποίηση, καμία ανοχή στην αδικία. Καμία ανοχή, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, αν θέλουμε να υπάρχει ελπίδα».

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: in.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 10:41

Σχετικά Άρθρα

  • Παγκράτι: Βίντεο ντοκουμέντο από την από τη στιγμή που ο 57χρονος μαχαιρώνει τον πρώην εργοδότη του
    Παγκράτι: Βίντεο ντοκουμέντο από την από τη στιγμή που ο 57χρονος μαχαιρώνει τον πρώην εργοδότη του

    Βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που ο 57χρονος μαχαιρώνει τον πρώην εργοδότη του, χθες το βράδυ στο Παγκράτι, με το θύμα να τονίζει «Με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε «θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω»».

    Το χρονικό

    Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκινγκ στην οδό Κόνωνος που ανήκει στο θύμα, όταν ο 57χρονος δράστης τραυμάτισε, ελαφρά ευτυχώς, στο χέρι τον συνομήλικο πρώην εργοδότη του.

    Η επίθεση έλαβε χώρα λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ στο κέντρο του Παγκρατίου, κι ενώ κόσμος περνούσε έξω από το πάρκινγκ.
    Ο φερόμενος δράστης μετά την επίθεση διέφυγε και στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης επέστρεψε στο σημείο και προκάλεσε ζημιές σε 11 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε παρακείμενους δρόμους.

    «Θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω»

    Ο ιδιοκτήτης του γκαράζ μιλώντας στο Μega τόνισε ότι «Με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε “θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω”. Τα έβαλε με ένα παλικάρι που είχα στη δουλειά. Είχε μπει μέσα, είχε σπάσει την ταμειακή. Κράταγε ένα κράνος στο χέρι του, μου το πέταξε το κεφάλι και μου όρμησε με μαχαίρι. Την έφαγα στο χέρι, γιατί το έβαλα μπροστά να προστατευτώ».

    Όπως φαίνεται και από βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, ο άνδρας, κινήθηκε απειλητικά προς το σημείο που βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του γκαράζ και αφού αρχικά του πέταξε το κράνος στο κεφάλι, ύστερα έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και τον μαχαίρωσε στο μπράτσο. Ένας άλλος νεαρός που βρισκόταν εκεί, προσπάθησε να συγκρατήσει τον δράστη ο οποίος, όμως, γύρισε και επιτέθηκε και σε εκείνον.

    «Πήγα στο νοσοκομείο, μου έραψαν το τραύμα και όταν γύρισα πίσω συνέχισαν τα τηλεφωνήματα. Πήρα τηλέφωνο το 100, ήρθαν και μου είπαν να με πάρουν στο τμήμα για προστασία. Ξαναγύρισε πίσω με ένα μαχαίρι, έψαχνε να με βρει εδώ και άρχισε να σκάει τα λάστιχα των αυτοκινήτων», είπε ο ιδιοκτήτης του γκαράζ.

    Και συνέχισε «Τον είχα στην επιχείρησή μου και προσπαθούσα να τον βοηθήσω. Του ζήτησα, επειδή η συμπεριφορά του ήταν τέτοια, να μην έρχεται εδώ. Ήταν άσχημο για μένα, δεν το ήθελα. Δε μου είπε κάτι και ξαφνικά έμαθα ότι κατέβηκε κάτω και απείλησε τον άνθρωπο που δούλευε».

    Είχε καταδικαστεί το 2005

    Σύμφωνα με το Mega, ο 57χρονος δράστης είχε καταδικαστεί το 2005 για τη δολοφονία της αδερφής της πεθεράς του στο Χαϊδάρι, χτυπώντας τη με ξύλο.

    Καταδικάστηκε σε ισόβια και έμεινε στη φυλακή για 17 χρόνια. Αποφυλακίστηκε το 2022.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Παγκράτι: Μαχαίρωσε τον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα σε 11 ΙΧ
    Παγκράτι: Μαχαίρωσε τον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα σε 11 ΙΧ

    Συναγερμός στο Παγκράτι από αιματηρό περιστατικό. Πρόκειται για εργοδότη και πρώην εργαζόμενο.

    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στο Παγκράτι, καθώς σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ δύο ανδρών.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ όταν οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους στο πάρκινγκ που διατηρεί ο ένας, στην οδό Κόνωνος, στο Παγκράτι.

    Πρόκειται για εργοδότη και πρώην εργαζόμενο, με τον δεύτερο να τραυματίζει ελαφρά τον πρώτο με μαχαίρι.

    Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες.

    Ωστόσο, σύμφωνα με το Open, γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα, ο δράστης επέστρεψε στο σημείο και αφού επιτέθηκε εκ νέου στον άλλο άνδρα έσκασε τα λάστιχα σε 11 αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα.

    Το θύμα κάλεσε την αστυνομίας, αξιωματικοί της οποίας προχώρησαν στη σύλληψή του.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Επικήρυξη 1000€ για τον δράστη που έδεσε και πέταξε σκυλίτσα σε ποτάμι στην Κρέστενα
    Επικήρυξη 1000€ για τον δράστη που έδεσε και πέταξε σκυλίτσα σε ποτάμι στην Κρέστενα

    Έκκληση από τον Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου να ανοίξουν επιτέλους τα στόματα

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Κρεστένων και όχι μόνο η άγρια κακοποίηση της σκυλίτσας, την οποία ο δράστης έδεσε και πέταξε σε ποτάμι κοντά στην περιοχή.

    Το τραγικό περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ένα ζευγάρι Ελβετών αναζητώντας να απαθανατίσει τις ομορφιές του νομού, εντόπισε σε ποτάμι το τυφλό κυνηγόσκυλο με δεμένα και τα τέσσερα πόδια του μεταξύ τους.

    Άμεσα αναζήτησαν τον φιλοζωικό σύλλογο Κρεστένων "Νοιάζομαι" όπου ανέλαβε και τη διαχείριση του περιστατικού.

    Ο σύλλογος αντέδρασε γρήγορα και αποφάσισε να επικηρύξει τον άγνωστο δράστη με το ποσό των 1000€, προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό και την σύλληψή του.

    Μάλιστα ο πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Λιαρομάτης σε επικοινωνία με το ilialive.gr απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι έχουν οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην σύλληψη του δράστη να την καταθέσουν, διαβεβαιώνοντας ότι θα διατηρηθεί η ανωνυμία των μαρτύρων.

    Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου, ο σύλλογος είχε αφήσει αρχικά ένα μικρό περιθώριο με την ελπίδα ότι κάποιοι γνώστες του περιστατικού θα αποκαλύπτονταν.

    Ωστόσο, η επιτακτική ανάγκη για την ανακάλυψη και τη σύλληψη του δράστη οδήγησε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου να λάβει μια σοβαρή απόφαση.

    Αποφάσισαν να επικηρύξουν τον δράστη με το ποσό των 1000€, ώστε να ενισχυθεί η έρευνα και να κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία.

    «Η πράξη αυτή είναι εξαιρετικά σκληρή και απάνθρωπη. Δεν γνωρίζουμε αν ο δράστης είναι κάτοικος του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ή αν ήρθε από άλλη περιοχή», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, επισημαίνοντας ότι η ακριβής ταυτότητα και τα κίνητρα του ατόμου που διέπραξε αυτό το έγκλημα παραμένουν άγνωστα.

    Όπως σημείωσε επιπλέον ο κ. Λιαρομάτης υποψίες και ενδείξεις για συγκεκριμένα άτομα υπάρχουν αρκετές ωστόσο λείπουν οι αποδείξεις που θα οδηγήσουν τον υπεύθυνο αυτής της κτηνωδίας στην δικαιοσύνη.

    Η υπόθεση έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων και στα κοινωνικά δίκτυα, με αρκετούς πολίτες να εκφράζουν την οργή και τη θλίψη τους, ενώ άλλοι από την πλευρά τους κάνουν λόγο για γνωστές τακτικές ανθρώπων που δεν συμβαίνουν για πρώτη φορά.

    Άλλωστε όπως πολύ σωστά επισημαίνει και ο κ. Λιαρομάτης τέτοιες συμπεριφορές καταδεικνύουν εξαιρετικά επικίνδυνα άτομα, όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

    Η επικήρυξη αυτή αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι η κοινωνία δεν θα ανεχθεί τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές και για τον λόγο αυτό ο φιλοζωικός σύλλογος "Νοιάζομαι" καλεί όποιον έχει πληροφορίες για το περιστατικό να καλέσει στο 6975 968631 τονίζοντας πως κάθε βοήθεια είναι κρίσιμη για την απόδοση δικαιοσύνης και την εξάλειψη της βίας κατά των ζώων.

    afisa epikirixi

  • Κρέστενα: Ελβετοί τουρίστες βρήκαν τυφλό κυνηγόσκυλο με δεμένα πόδια πεταμένο μέσα σε ποτάμι
    Κρέστενα: Ελβετοί τουρίστες βρήκαν τυφλό κυνηγόσκυλο με δεμένα πόδια πεταμένο μέσα σε ποτάμι

    Άλλη μια τραγική ιστορία με θύμα ένα σκύλο, έρχεται από την περιοχή της Κρέστενας. Ένα ζευγάρι Ελβετών αναζητώντας να απαθανατίσει τις ομορφιές του νομού, εντόπισε σε ποτάμι ένα τυφλό κυνηγόσκυλο με δεμένα και τα τέσσερα πόδια του μεταξύ τους.

    Άμεσα αναζήτησαν το φιλοζωικό σωματείο της Κρέστενας που ανέλαβε και τη διαχείριση του περιστατικού.

    Στην ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει τα εξής:

    "Νομός Ηλείας. Εκεί που ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Κοντά στο λίκνο του πολιτισμού. Σεπτέμβριος 2024. Ένα ζευγάρι Ελβετών ήρθε να επισκεφθεί τον τόπο μας και να θαυμάζει τις φυσικές ομορφιές μας. Κάποια στιγμή το ζευγάρι σταμάτησε δίπλα στο ποτάμι και προχώρησε προς το γεφυράκι για να βγάλει φωτογραφίες. Άκουσε κλαψούρισμα και σκύβοντας αντίκρυσε ένα κυνηγόσκυλο με τα τέσσερα πόδια δεμένα μεταξύ τους πεταμένο μέσα στο ποτάμι.

    Σοκαρισμένοι έψαξαν, μας βρήκαν και μας ειδοποίησαν. Δεν ξέραμε αν θα πρέπει να χτυπήσουμε το κεφάλι μας σε κάποιο βράχο ή να πηδήξουμε και εμείς μέσα στο ποτάμι.

    Το σκυλί είναι τυφλό και τα δερματικά και η κατάστασή του μας κάνει να υποψιαζόμαστε καλα αζαρ.

    Φυσικά και δεν το αφήσαμε εκεί το πήραμε. Το σκυλί βρέθηκε κοντά στην περιοχή της Κρέστενας. Να παρακαλέσουμε αν κάποιος γνωρίζει τον ιδιοκτήτη να μας ενημερώσει. Ή έστω να του δώσει συγχαρητήρια.

    Για την μεγάλη αγάπη και φροντίδα που έδειξε στο ζώο του, γιατί δεν το αποπαρασίτωσε ποτέ, γιατί δεν το στείρωσε, γιατί δεν το πήγε ποτέ κτηνίατρο και φυσικά γιατί όταν αρρώστησε αντί να το φροντίσει, το πέταξε από το γεφύρι για να πεθάνει με αργό και βασανιστικό τρόπο.

    Δεν είναι ο μόνος. Αυτή είναι κοινή τακτική όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Αυτή είναι η Ελλάδα μας.

    Αυτή τη στιγμή το σωματείο μας είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Για να το πούμε λαϊκά, δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε. Δεν μπορούμε όμως να τον αφήσουμε στον δρόμο.

    Αν θέλει κάποιος να συνεισφέρει στα έξοδα .

    Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τους σκοπούς του Συλλόγου μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς: 5531-093883-962 EUR ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962 Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων Νοιάζομαι

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων. https://www.facebook.com/profile.php?id=100024815347723"

    skilos Krestena2

    skilos Krestena3

    skilos Krestena4

  • Μέγαρα: Έδεσαν σκύλο και τον πέταξαν στη θάλασσα – Τον βρήκε πνιγμένο ψαροτουφεκάς
    Μέγαρα: Έδεσαν σκύλο και τον πέταξαν στη θάλασσα – Τον βρήκε πνιγμένο ψαροτουφεκάς

    Ο δράστης της κτηνωδίας είχε βάλει στον σκύλο και πέτρα στον λαιμό για να σιγουρευτούν ότι θα πνιγεί

    Μια ασύλληπτη κτηνωδία ανακάλυψε τυχαία ψαροτουφεκάς στην παραλία της Αγίας Τριάδας, στα Μέγαρα, όταν εντόπισε μέσα στο νερό πνιγμένο σκύλο, δεμένο με μια πέτρα στον λαιμό.

    Το άτυχο σκυλάκι εντοπίστηκε μέσα στο νερό δεμένο και με μια πέτρα στον λαιμό

    Όποιος ασυνείδητος προχώρησε σε τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα, θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει το ίδιο σε άνθρωπο. Το φρικιαστικό περιστατικό έκανε γνωστό με ανάρτησή του χρήστης του Facebook, ο οποίος ανέφερε ότι πρόκειται για καθαρή δολοφονία καθώς ο δράστης ή οι δράστες «του είχαν δέσει κεφάλι και ποδαράκια».

    Μόλις ο ψαροτουφεκάς σιγουρεύτηκε ότι πρόκειται για ζώο κι αφού συνήλθε από το σοκ, ειδοποίησε άμεσα το Λιμενικό. Το κλιμάκιο κατέφθασε στο σημείο και ανέσυρε τον σκύλο. Πρόκειται για έναν μαύρο μικρό ποιμενικό.

    Καταγγελία από φιλοζωική

    Στο ζώο έγινε σκανάρισμα, αλλά όπως διαπιστώθηκε δεν φέρει δυστυχώς τσιπάκι.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της φιλοζωικής ομάδας «Αδέσποτος Παλμός», έχει γίνει καταγγελία στον εισαγγελέα με κοινοποίηση στον Άρειο Πάγο.

    Πηγή: in.gr

  • Βέροια: Ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι έσερνε σκυλί με το αγροτικό του αυτοκίνητο
    Βέροια: Ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι έσερνε σκυλί με το αγροτικό του αυτοκίνητο

    Ένας 84χρονος συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας, ύστερα από καταγγελία ότι έδεσε ένα μεγαλόσωμο σκυλί στο αγροτικό του αυτοκίνητο και το έσερνε εν κινήσει.

    Περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την συγκεκριμένη ενέργεια, αναρτώντας το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με βάση το υλικό αυτό ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία, σε συνέχεια της οποίας ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας.

    Από το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν προκύπτει εάν το σκυλί ήταν εν ζωή ή νεκρό, κάτι που θα προκύψει από την κτηνιατρική εξέταση.

    Ο 84χρονος, κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι το ζώο ήταν ιδιοκτησίας του κι ότι το βρήκε δηλητηριασμένο σε κτήμα που διατηρεί, οπότε αποφάσισε να το μεταφέρει με τον παραπάνω τρόπο σε σημείο όπου το εγκατέλειψε, υποδεικνύοντας στις Αρχές το μέρος αυτό.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Αποτροπιασμός στην Ημαθία: Άνδρας έδεσε σκύλο και τον έσερνε με το αγροτικό του
    Αποτροπιασμός στην Ημαθία: Άνδρας έδεσε σκύλο και τον έσερνε με το αγροτικό του

    Περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε στα Παλατίτσια, στην Ημαθία, όπου ένας οδηγός αγροτικού έδεσε έναν σκύλο από τον λαιμό, και άρχισε να τον σέρνει με το όχημά του στον δρόμο.

    Σύμφωνα με το pelop.gr, ένας πολίτης της περιοχής στην Ημαθία είδε το συμβάν να λαμβάνει χώρα μπροστά του και με το κινητό του τράβηξε βίντεο και το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Μάλιστα, η Γιάννα Καραγιαννάκη εκ μέρους της, ΑΜΚΕ «Εθελοντική δράση – Η γη των αδέσποτων», προέβη σε καταγγελία στις Αρχές, καθώς ο αυτόπτης μάρτυρας αν και τράβηξε το βίντεο αρνήθηκε να το καταγγείλει επίσημα.

    Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν το ζώο ήταν ήδη νεκρό όταν ο δράστης το έδεσε η το σκότωσε σέρνοντας το στην άσφαλτο, πράγμα το οποίο θα δείξει η νεκροψία νεκροτομή.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Θεσσαλονίκη: Γατάκι βρέθηκε με κομμένα τα τρία πόδια του - «Έγινε από ανθρώπινο χέρι», λέει κτηνίατρος
    Θεσσαλονίκη: Γατάκι βρέθηκε με κομμένα τα τρία πόδια του - «Έγινε από ανθρώπινο χέρι», λέει κτηνίατρος

    Ένα φρικτό περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη με θύμα ένα γατάκι, το οποίο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο με κομμένα τα τρία από τα τέσσερα πόδια του. Όπως διαπιστώθηκε οι τομές είχαν γίνει με αιχμηρό αντικείμενο και από ανθρώπινο.

    «Οι κακώσεις δεν ήταν συνηθισμένες»

    Ειδικότερα, αν και ο κτηνίατρος Κυριάκος Αγαθαγγελίδης που το περιέθαλψε πίστεψε ότι οι τομές θα είχαν προκληθεί από κάποιο ατύχημα με αυτοκίνητο.

    «Διαπίστωσα, όμως, ότι οι τομές είχαν γίνει με αιχμηρό αντικείμενο. Το σημείο της τομής ήταν ευθύ, τέτοιες τομές δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε με νυστέρι» είπε στον ALPHA.

    «Εκτιμώ ότι το γατί ήταν σε όρθια θέση όταν έγινε το περιστατικό. Οι κακώσεις δεν ήταν συνηθισμένες. Έστειλα τις φωτογραφίες σε καθηγητές στο πανεπιστήμιο της Καρδίτσας και μου είπαν ότι είναι από ανθρώπινο χέρι» πρόσθεσε ο κτηνίατρος. Σύμφωνα με όσα είπε «το σχέδιο είναι να του βάλουμε προσθετικά μέλη. Σε αυτή τη φάση προσπαθούμε να τον προστατεύσουμε από δευτερογενείς λοιμώξεις, τον υποβάλαμε χθες σε πολύωρο χειρουργείο, θα του κάνουμε και αξονική τομογραφία για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα οστά του».

    Το αισιόδοξο μήνυμα υπάρξει αρκετοί που έχουν δηλώσει ότι θέλουν να τον υιοθετήσουν.

    Πηγή: ethnos.gr - Photo by Edgar on Unsplash

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο