Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 19:27

Ρόδος: Απίστευτη καταγγελία σε βάρος ιερέα για σεξουαλική παρενόχληση τουρίστα – Σε αργία ο κληρικός

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το αρμόδιο δικαστήριο έθεσε σε αργία έως την εκδίκαση της υπόθεσής του τον 49χρονο ιερέα από τη Ρόδο που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 30χρονου, μετά την καταγγελία του τελευταίου στις αστυνομικές αρχές.

Σε βάρος του 49χρονου κληρικού σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο ιερέας παραπέμφθηκε με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου σε δίκη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η «Ροδιακή» αναφέρει ότι, μετά την εξέλιξη, η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου αποφάσισε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του ο ιερέας έως και την εκδίκαση της υπόθεσης από το αρμόδιο δικαστήριο. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται. Η καταγγελία του 30χρονου έγινε στις 13 Ιουλίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κατηγορούμενος υπηρετεί το ποίμνιο σε ιερό ναό ιδιαίτερης θρησκευτικής αξίας στη Νότια Ρόδο και ήταν υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο 30χρονος εμφανίστηκε το μεσημέρι τις 13ης Ιουλίου στο αστυνομικό τμήμα. Είναι μόνιμος κάτοικος Φινλανδίας και, προσωρινά, κατοικεί στο Φαληράκι. Εκεί, υπέβαλλε μήνυση εις βάρος του εφημέριου του μοναστηριού, το όνομα του οποίου δε γνώριζε, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Ισχυρίζεται ότι τον άλειψε με λάδι γιατί είχε εξανθήματα

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μηνυτή με μια συνεργάτιδά του επισκέφθηκαν το μοναστήρι την 12η Ιουλίου 2023 το απόγευμα, περί ώραν 18.30 και γνώρισαν τον εφημέριο. Ο 30χρονος μηνυτής αγόρασε, όπως είπε, έναν σταυρό τον οποίον ξέχασε στο μοναστήρι και ο εφημέριος του απέστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο το οποίο του είχε δώσει για να τον ενημερώσει.

Την 13η Ιουλίου 2023 το πρωί και περί ώραν 09.30 ο 30χρονος μετέβη εκ νέου στο μοναστήρι για να πάρει τον σταυρό και όπως ισχυρίστηκε ο εφημέριος του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιεί για τους επισκέπτες, με σκοπό να του δώσει ένα ιδιαίτερο δώρο.

Ο 30χρονος τον ακολούθησε και εκεί, όπως διατείνεται, ο εφημέριος του ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι του, το εσώρουχό του και να βγάλει την μπλούζα του για να τον αλείψει με λάδι. Τότε όπως υποστήριξε άρχισε να τον αλείφει στα γεννητικά του όργανα με λάδι και μόνο εκεί για μερικά δευτερόλεπτα.

Όπως υποστήριξε ο καταγγέλλων, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μια συνήθη διαδικασία δεν του ζήτησε να σταματήσει και στην πορεία υπέβαλε τη μήνυση. Οι αστυνομικοί του οικείου τμήματος αναζήτησαν τον εφημέριο στα όρια του αυτοφώρου και τελικώς συνέλαβαν χθες το απόγευμα έναν 49χρονο ιερέα, κάτοικο δημοτικής κοινότητας στην δυτική πλευρά του νησιού. Ο 49χρονος ισχυρίζεται ότι άλειψε τον τουρίστα γιατί είχε εξανθήματα. Η δικογραφία θα υποβληθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 18:54

Σχετικά Άρθρα

  • Χαμός σε εκκλησία: Επίτροπος βρήκε ιερέα να κοιμάται… μεθυσμένος μέσα στο ναό
    Χαμός σε εκκλησία: Επίτροπος βρήκε ιερέα να κοιμάται… μεθυσμένος μέσα στο ναό

    «Η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι»

    Επίτροπος εκκλησίας πήγε σήμερα στην εκκλησία στην περιοχή του Ταύρου με σκοπό να την ετοιμάσει για την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και βρήκε μέσα ιερέα που κοιμόταν και μύριζε αλκοόλ.

    «Η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι»

    Όπως αναφέρει ο ίδιος στο ekklisiaonline.gr, «με το που ξεκλειδώνω την πόρτα και εισέρχομαι στον Ναό, βλέπω μια φιγούρα ξαπλωμένη στα πίσω καθίσματα. Τρόμαξα πως είχαν μπει κλέφτες και άρχισα να φωνάζω ώσπου φτάνω κοντά και βλέπω τον 61χρονο εφημέριο του Ιερού Ναού να είναι ξαπλωμένος και να κοιμάται έχοντας ενώσει δύο πλαστικά καθίσματα».

    Όπως σημειώνει ο επίτροπος της εκκλησίας, ο εφημέριος μύριζε κρασί ενώ όταν τον ρώτησε γιατί κοιμάται εδώ, ο κληρικός ζήτησε συγγνώμη υποστηρίζοντας ότι η παπαδιά του τον έδιωξε το βράδυ από το σπίτι γιατί γύρισε πολύ αργά.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα
    Αγρίνιο: Απατεώνες θα άρπαζαν από ηλικιωμένη 10.000 ευρώ - Η σωτήρια παρέμβαση του ιερέα

    Απατέωνες στο Αγρίνιο, παριστάνοντας τους γιατρούς, παραλίγο να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη γυναίκα με το ψεύτικο επιχείρημα του τροχαίου ατυχήματος συγγενικού της προσώπου. Ωστόσο η παρέμβαση του ιερέα που απευθύνθηκε η μεγάλη γυναίκα, αποδείχθηκε σωτήρια καθώς ο εφημέριος ειδοποίησε την αστυνομία.

    Σύμφωνα με το agrinionews.gr μια ηλικιωμένη γυναίκα παραλίγο έλειψε να πέσει θύμα των επίδοξων απατεώνων, το πρωί της Δευτέρας 21/10.

    Άγνωστοι που παρίσταναν τους γιατρούς επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της με την πρόφαση ότι χτύπησε η κόρη της σε τροχαίο ατύχημα. Της ζήτησαν 45 χιλιάδες ευρώ για επέμβαση στην οποία και θα έπρεπε η τραυματισμένη κόρη της να υποβληθεί…

    Μάλιστα, έκλεισαν ραντεβού μαζί της στην περιοχή της Αγίας Τριάδας ενώ εν συνεχεία άλλαξαν το σημείο συνάντησης, ζητώντας της να μεταβεί στο νοσοκομείο.

    Η ηλικιωμένη κυρία στον πανικό της απευθύνθηκε στον εφημέριο του ναού της Αγίας Τριάδας ώστε να καλέσει ταξί και να πάει τα χρήματα στο νοσοκομείο.

    Ο ιερέας -ευτυχώς- αντί για ταξί κάλεσε την αστυνομία και ηλικιωμένη κυρία γλίτωσε τα 10.000€ που είχε πάνω της…

    Πηγή: Cnn.gr

  • Σάλος για ψευτο-ιερέα στο Αιγάλεω: Ακυρώνονται εκατοντάδες γάμοι που τέλεσε
    Σάλος για ψευτο-ιερέα στο Αιγάλεω: Ακυρώνονται εκατοντάδες γάμοι που τέλεσε

    Σάλος έχει προκληθεί από τη δράση ρασοφόρου ψευτο-ιερέα στο Αιγάλεω, ο οποίος καταγγέλλεται από πιστούς για χαρτομαντεία, απάτες και άλλα πολλά. Μάλιστα, έχει τελέσει γάμους, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται είναι στην πραγματικότητα άκυροι.

    «Κρύβει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα»

    «Έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά αυτός. Έχει φάει από τον κόσμο. Μου έφαγε 150 ευρώ. Μου έλεγε βλακείες, ότι έχω μάγια πάρα πολλά, μετά μου ζήτησε 150 ευρώ για τρεις φορές να πάω. Περίμεναν κι άλλοι. Ήθελε να με διώξει, βιαζόταν να με ξαναδιώξει. Τώρα τον είχα ξαναπάρει, ότι «τα μάγια σου», λέει, «δεν έφυγαν και θα μου φέρεις κι άλλα λεφτά, πιο πολλά», λέει», αναφέρει μαρτυρία στο MEGA.

    Αρκετές μαρτυρίες έρχονται από το παρελθόν, με τη φήμη του να πηγαίνει από στόμα σε στόμα και τους πιστούς να συρρέουν στο εκκλησάκι, αναζητώντας την ελπίδα.

    «Με πήγαν φίλες μου, πριν 25-27 χρόνια. Τον ήξεραν πάρα πολλοί. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Και πήγα, είπε τα χαρτιά, δεν ήξερε, τίποτα δεν είπε. Δεν βρήκε τίποτα. Έλεγε ότι ήθελες. Έλεγε 10 για να πέσει μέσα. Έλεγε ‘έχεις πρόβλημα υγείας;’, του είπα όχι. Γυρνάει μετά και μου λέει ‘α, όχι, δεν έχεις εσύ. Κάποιος άλλος συγγενής σου’. Το άλλαζε μετά».

    Παράλληλα, πιστή περιγράφει πως μπορεί να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι ζει φτωχικά, αλλά έχει έναν δεύτερο χώρο πίσω από την πόρτα, που κρύβει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα.

    «Άμα δείτε κρεβατοκάμαρα μέσα… Πάνω από 3.000 ευρώ. Δύο δωμάτια μεγάλα, γιατί έχει ένα μεγάλο τραπέζι και μου είπε εκεί τα χαρτιά. Και μετά πήγε και με κοινώνησε».

    Ο παπάς, που όπως αποδεικνύεται δεν είναι παπάς, αλλά έκανε μυστήρια και λειτουργίες κανονικά, είχε βλέψεις να μεγαλώσει την εκκλησία του, προτείνοντας σε άνδρες πιστούς να τους χειροτονίσει ιερείς. «Έψαχνε άτομα για να τους κάνει παπάδες και είχε κάνει πάρα πολλούς. Με χαρτιά από μακριά, από την Αμερική, από που δεν ξέρω, ότι θα τους έκανε παπάδες», αναφέρει η μαρτυρία.

    «Έπαιρνε 50 ευρώ για κάθε επίσκεψη»

    Στην συνέχεια ένας ακόμη μάρτυρας τονίζει ότι «Δεν τον ήξερα, τον γνώρισα από μία κυρία στη στάση του λεωφορείου και μου έδωσε το τηλέφωνό του. Αυτός μου είπε ‘θα ‘ρθείτε και θα σας δω’, αλλά έπαιρνε ταρίφα 50 ευρώ για κάθε επίσκεψη. Είπε θα πάρει 150 ευρώ τις 3-4 φορές που θα πάω και θα με διαβάζει. Του είπα, επειδή είχα ακούσει, ότι θέλω να μου πει και τα χαρτιά», είπε ένα από θύματα της απάτης.

    Η ίδια επιβεβαίωσε και την ύπαρξη της κρεβατοκάμαρας, όπου έριχνε τα χαρτιά στα υποψήφια θύματά του, τονίζοντας πως «Του έδωσε 30 ευρώ για τα χαρτιά και μετά με κοινώνησε».

    Ακυρώνονται δεκάδες γάμοι που τέλεσε ο ψευτο-ιερέας

    Το 2021 ένα ζευγάρι προβληματίστηκε για το εάν ο ρασοφόρος είναι πραγματικός ιερέας η όχι. Μετά από καταγγελία που έγινε, διαπιστώθηκε πως από το 2014 έχουν διενεργηθεί τουλάχιστον 300 γάμοι στην εκκλησία που λειτουργούσε ο ψευτο-ιερέας, γιατί η Πολιτεία δεν αναγνωρίζει τον συγκεκριμένο ιερέα ως θρησκευτικό λειτουργό.

    «Εγώ ξέρω ότι πάντρευε αλλοδαπούς. Λειτουργεί κανονικά. Ναι. Κανονικά, όπως όλες οι εκκλησίες και όπως όλοι οι παπάδες. Πήγαινε πάρα πολύς κόσμος. Και Ανάσταση είχαμε κάνει μια βραδιά εκεί, μια φορά. Εγώ πήγα και στη λειτουργία. Έκαναν και κάτι σα μνημόσυνα. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα.Εγώ, ας πούμε, που βάπτισα το παιδί μου εκεί, σ’ αυτόν τον παπά, αφού δεν τον αναγνωρίζει η εκκλησία πώς δηλώθηκε η βάπτιση του παιδιού; Δηλαδή, δεν ισχύει; Εμείς έχουμε κάνει γάμο εκεί. Έχουμε κάνει βάπτιση κι έχουμε πέσει σε παπά απατεώνα; Αλλά αυτός έχει κάνει πάρα πολλούς γάμους, πάρα πολλές βαπτίσεις. Αυτό λέω. Απατεώνας και δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα» αναφέρει μια ακόμη μαρτυρία.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο
    Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο με μια 14χρονη να πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 26χρονος μπήκε σε αστικό λεωφορείο στο οποίο βρίσκονταν μέσα μαθητές. Τότε άρχισε να παρενοχλεί μια 14χρονη, ενώ στην συνέχεια έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τα ρούχα του

    Συνελήφθη ο 26χρονος στο Αγρίνιο

    Όταν τελικά το λεωφορείο έφτασε κοντά στο σχολείο και οι μαθητές κατέβηκαν, ο 26χρονος δράστης τους ακολούθησε, και τελικά χρειάστηκε να επέμβει η διευθύντρια καλώντας την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης. Τέλος, ο 26χρονος θα εξεταστεί και από ψυχίατρο, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ρόδος: Κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για revenge porn - Της ζήτησε €200 για να μην στείλει φωτογραφίες στον πατέρα της
    Ρόδος: Κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για revenge porn - Της ζήτησε €200 για να μην στείλει φωτογραφίες στον πατέρα της

    Η καταγγέλλουσα φέρεται να ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα ανάλογης απειλής και στο παρελθόν

    Καταγγελία για revenge porn κατά του πρώην συντρόφου της υπέβαλε μια γυναίκα στην Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.
    Σύμφωνα με την καταγγελία η κοπέλα είπε ότι το πρωί της Τρίτης ο πρώην σύντροφός της της έστειλε μήνυμα στο facebook και της ζήτησε 200 ευρώ για να μην στείλει στον πατέρα της ερωτικές φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται.
    Η καταγγέλλουσα φέρεται, μάλιστα, να του κατέβαλε τα χρήματα και να ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα ανάλογης απειλής και στο παρελθόν.

    Πηγή: dimokratiki.gr - Protothema.gr
  • Ηράκλειο: Πατριός ξυλοκόπησε άγρια στα δικαστήρια 39χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του
    Ηράκλειο: Πατριός ξυλοκόπησε άγρια στα δικαστήρια 39χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του

    Αφορμή αποτέλεσε το αίτημα του κατηγορούμενου για αναβολή της δίκης

    Την οργισμένη αντίδραση του πατριού μιας κοπέλας που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από 39χρονο προκάλεσε το αίτημα αναβολής της δίκης που ζήτησε ο κατηγορούμενος με αποτέλεσμα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου να πέσουν γροθιές και κλωτσιές.
    Η υπόθεση αφορά τη σύλληψη ενός Αιγυπτίου ο οποίος το 2020 είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία 14χρονης ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά με ασελγείς χειρονομίες και θωπείες.
    Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 39χρονος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ωστόσο επειδή η μητέρα της κοπέλας, από τη Ρουμανία, απουσίαζε και παρών ήταν μόνο ο 40χρονος Αιγύπτιος πατριός της κοπέλας, η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, η οποία δόθηκε για τον Απρίλιο του 2025.

    Ακούγοντας την απόφαση για αναβολή, τόσο η κοπέλα όσο και ο πατριός εκνευρίστηκαν και έτσι την ώρα που ο κατηγορούμενος εξερχόταν της αίθουσας, η 18χρονη σήμερα κοπέλα τον χτύπησε με μπουνιά. Στη συνέχεια ο πατριός της άρχισε να κλωτσάει και να γρονθοκοπεί τον κατηγορούμενο, βγάζοντάς τον από την δικαστική αίθουσα και χτυπώντας τον σε όλο τον διάδρομο μέχρι τις τουαλέτες.

    Αστυνομικοί και αστυνομικοί της Δικαστικής Αστυνομίας έσπευσαν για να τους χωρίσουν τους δύο άνδρες.

    Ο πατριός της κοπέλας συνελήφθη για το επεισόδιο και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά 17χρονη αθλήτρια
    Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά 17χρονη αθλήτρια

    Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 31χρονος έδειχνε στην 17χρονη τα γεννητικά του όργανα - Τι απαντούν ο κατηγορύμενος και η σύντροφός του

    Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 31χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 17χρονης αθλήτριάς του ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, κατ’ επανάληψη.
    Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για κατάχρηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
    Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 31χρονος εμφανίστηκε γυμνός μπροστά της στο γραφείο του γυμναστηρίου, μια φορά αυνανιζόταν, ενώ φέρεται να της ζήτησε να βαθμολογήσει και το μόριο του, σύμφωνα με την παθούσα.
    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν η ανήλικη αποκάλυψε στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί με τον 31χρονο και ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία.

    Όπως κατέθεσε η μητέρα του θύματος, η κόρη της γνωρίζονταν με τον κατηγορούμενο περίπου τρία χρόνια, καθώς η ίδια ήταν αθλήτρια στίβου και ο άντρας προπονητής της. Στις αρχές Σεπτεμβρίου εγγράφηκε στο γυμναστήριο το οποίο διατηρεί ο κατηγορούμενος στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, καθώς η οικογένεια και η ανήλικη γνώριζαν τον 31χρονο και τον εμπιστεύονταν.

    «Πήγαινε στο γυμναστήριο τρεις - τέσσερεις φορές την εβδομάδα και επιλέξαμε τον κατηγορούμενο καθώς τον θεωρούσαμε "δικό μας παιδί". Εκείνος της έδινε καθημερινά το πρόγραμμα με τις ασκήσεις που θα πρέπει να κάνει, προσφέρθηκε από μόνος του», ανέφερε αρχικά.

    «Το Σάββατο το παιδί μου μίλησε. Άρχισε να μου λέει για τον κατηγορούμενο, φοβισμένη. Έβαλε τα κλάματα. Μου είπε ότι "μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα". Δεν ήξερε πώς να το πει. Μου είπε ήταν στο γραφείο, χτύπησε την πόρτα γιατί είναι συνεσταλμένη, ήθελε να πάρει το πρόγραμμα. Ήταν τουαλέτα αυτός με μισάνοιχτη πόρτα. Της είπε "έλα, μπορείς να μπεις". Γυρνώντας είδε το μόριο του. "Τρόμαξα μαμά, έκλεισα την πόρτα και έφυγα από το γραφείο". Μου είπε ότι ξαναέγινε αυτό. Αυτό έγινε δύο φορές στο γραφείο και στις επόμενες φορές μου λέει, ενώ ήταν στο γραφείο και περίμενε το πρόγραμμα, έβγαλε το μόριό του και το έβλεπε. Τον ρώτησε "τι κάνεις;", τρόμαξε η κόρη μου. Εκείνος της απάντησε "δεν σου αρέσει; Είναι κακό;". Όταν η κόρη μου έφυγε και πήγε στα όργανα την ακολούθησε και την ξαναρώτησε "πρώτη φορά βλέπεις γυμνό άντρα;". Πήγα αμέσως στην αστυνομία μόλις μου τα είπε αυτά τον παιδί μου», ανέφερε η μητέρα της ανήλικης.

    Η σύντροφος του 31χρονου και επίσης γυμναστήρια στο γυμναστήριο που διατηρεί ο κατηγορούμενος, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ουδέποτε ο άντρας είχε μείνει μόνος του με την ανήλικη και ότι εκείνη προσπαθούσε να τον προσεγγίσει και έμπαινε στο γραφείο του γυμναστηρίου χωρίς να χτυπήσει την πόρτα, ενώ απαγορευόταν. Μάλιστα, όπως είπε, της είχαν κάνει παρατήρηση για τον λόγο αυτό.

    «Μου είπε ότι θα έμπαινε για μπάνιο και η κοπέλα άνοιξε μόνη της την πόρτα χωρίς να χτυπήσει. Από όσο γνωρίζω έγινε δύο φορές», ανέφερε η μάρτυρας, προσθέτοντας ότι από το παράθυρο του γραφείου φαίνεται μέσα ο χώρος και δεν θα μπορούσε να ισχύει η καταγγελία.

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έγιναν οι πράξεις τις οποίες κατήγγειλε η 17χρονη και υποστήριξε ότι η ανήλικη έμπαινε στο γραφείο του χωρίς άδεια, όταν εκείνος ήταν στο μπάνιο.

    «Όταν άνοιξε την πόρτα ήμουν έτοιμος να μπω για μπάνιο, ήμουν γυμνός και εκείνη την ώρα άνοιξε την πόρτα και θεωρώ ό,τι πρόλαβε να με δει. Αφού βγήκα από το μπάνιο της έκανα παρατήρηση. Έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε. Άλλες μια - δύο φορές μπήκε, αλλά δεν ήμουν γυμνός σε όλες τις περιπτώσεις. Άλλη μια φορά ξαναμπήκε όταν ήμουν τουαλέτα. Πάντα προσπαθούσα να τραβήξω την πόρτα, δεν ξέρω τι ακριβώς είδε. Είναι πολύ μικρός ο χώρος», ανέφερε.

    «Θεωρώ ότι η καταγγελία έγινε μετά από πίεση τρίτου ατόμου. Μπορεί να ένιωσε κάπως άβολα - άσχημα, το είπε στη μητέρα της και κάποιοι άλλοι θεωρώ ότι την προέτρεψαν να κάνει καταγγελία. Μπορεί να την πίεσε και το αγόρι της», σημείωσε.

    Την ενοχή του πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σεισμός 4,7 ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου - Οι πρώτες πληροφορίες
    Σεισμός 4,7 ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου - Οι πρώτες πληροφορίες

    Σεισμός τώρα σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ρόδου.

    Το επίκεντρο του σεισμού

    Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

    Το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 10 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο εντοπίζεται 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Λίνδου.

    Πηγή: Εthnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο