Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 15:07

Οδηγός τρακτέρ παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε 20χρονο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στην επαρχιακή οδό Χαμηλού-Βελκίου στην Κομοτηνή, όταν τρακτέρ που οδηγούσε ένας 41χρονος άνδρας παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 20χρονο, ο οποίος κινείτο πεζός, εγκαταλείποντάς τον.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ο δράστης εντοπίστηκε σε οικισμό της Ροδόπης και συνελήφθη. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών.

Τροχαίο δυστύχημα και στην περιοχή της Πιερίας

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε με θύμα έναν εικοσάχρονο, αυτή τη φορά στην περιοχή της Πιερίας. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στο 437 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε ένας 20χρονος άνδρας συγκρούσθηκε με Ι.Χ., που οδηγούσε ένας 49χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου οδηγού.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας.

Πηγή: ethnos.gr - Φωτογραφία: Βασίλης Παπαδόπουλος / Eurokinissi

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 14:55

Σχετικά Άρθρα

  • Φρικτός θάνατος 65χρονου στον Βόλο – Τον βρήκε ο ανιψιός του σφηνωμένο στα κάγκελα της σκάλας
    Φρικτός θάνατος 65χρονου στον Βόλο – Τον βρήκε ο ανιψιός του σφηνωμένο στα κάγκελα της σκάλας

    Νεκρός εντοπίσθηκε σήμερα το μεσημέρι (20/10) ένας ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας 65 ετών, στον Βόλο. Το θύμα βρισκόταν στο σπίτι του, χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής για ώρες στο συγγενικό του περιβάλλον, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

    Ο ανιψιός του ανησύχησε και τον επισκέφθηκε στην οικία του, στη διασταύρωση των οδών Αδμήτου και Επτά Πλατανίων. Τότε, τον εντόπισε νεκρό στις σκάλες του σπιτιού του, με το πόδι του σφηνωμένο στα κάγκελα της σκάλας.

    Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, στελέχη της οποίας έφθασαν στο σημείο και πλέον, διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του θανάτου του.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Άνω Μεσσηνία: 69χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ και σκοτώθηκε
    Άνω Μεσσηνία: 69χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ και σκοτώθηκε

    Χθες το μεσημέρι ένας 69χρονος έχασε τη ζωή του στην Κάτω Μέλπεια, όταν ενώ εκτελούσε εργασίες σε ελαιοπερίβολο του για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ του και αυτό τον καταπλάκωσε.

    Αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να χάσει τη ζωή του.

    Πηγή: Τharrosnews.gr

  • Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
    Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 47χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

    Ένα ακόμη θανατηφόρο δυστύχημα με τρακτέρ σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία.

    Νεκρός ανασύρθηκε εχθές το μεσημέρι 47χρονος χειριστής τρακτέρ στην δασική περιοχή «κελί» της κοινότητας Γαβαλούς του δήμου Αγρινίου, όπως μεταδίδει το agriniolike

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας φέρεται να πήγε για κάποιες εργασίες με το τρακτέρ του και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καταπλακώθηκε από αυτό.

    Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο Ε.Π.Σ Γαβαλούς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η Π.Υ Αγρινίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 47χρονος χειριστής απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις και όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρός.

    Η οικεία αστυνομική αρχή διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Τραγωδία στην Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε ηλικιωμένο
    Τραγωδία στην Ημαθία: Τρακτέρ καταπλάκωσε ηλικιωμένο

    Τραγικό τέλος βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10) ηλικιωμένος άνδρας καθώς καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στη Νάουσα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος που εκτελούσε γεωργικές εργασίες στο χωράφι του, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Νάουσα, καταπλακώθηκε έπειτα από ανατροπή του τρακτέρ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα προκειμένου να τον ανασύρουν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο. Ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Παλούκι: 2η Πανελλήνια Έκθεση Ιστορικών Γεωργικών Μηχανημάτων- Μια γιορτή της αγροτικής κληρονομιάς
    Παλούκι : 2η Πανελλήνια Έκθεση Ιστορικών Γεωργικών Μηχανημάτων - Μια γιορτή της αγροτικής κληρονομιάς

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Πανελλήνια Έκθεση Ιστορικών Γεωργικών Μηχανημάτων, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στον χώρο του αλιευτικού καταφυγίου Παλουκίου.

    Η εκδήλωση αυτή κατάφερε να μεταμορφώσει το Παλούκι σε ένα ανοιχτό μουσείο, αφιερωμένο στην ελληνική αγροτική ιστορία και τις μηχανές που τη στήριξαν για δεκαετίες.

    Μηχανήματα-κειμήλια και έντονη συμμετοχή

    Οι διοργανωτές δημιούργησαν έναν μοναδικό εκθεσιακό χώρο, όπου παραδοσιακά τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα, όλα άριστα συντηρημένα, παρουσίασαν τη μακρά πορεία της ελληνικής γεωργίας.

    Τα μηχανήματα που εκτέθηκαν, παρόλο που είναι δεκαετιών, ήταν πλήρως λειτουργικά, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των επισκεπτών. Το ενδιαφέρον μάλιστα ήταν τόσο έντονο, με πλήθος κόσμου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας να δίνει το «παρών», αποδεικνύοντας έτσι τη σημασία της έκθεσης για την αγροτική κληρονομιά.

    Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, διοργανωτής της έκθεσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης, τονίζοντας πως: «Η φετινή έκθεση είχε πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή και ήταν πολύ ποιοτική. Τα μηχανήματα είναι όλα επισκευασμένα και σε άριστη λειτουργία, παρόλο που είναι πολλών δεκαετιών. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αξιοθαύμαστη και αυτό το γεγονός μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε και τις επόμενες χρονιές» επεσήμανε ο κ. Παρασκευόπουλος σημειώνοντας παράλληλα πως η έκθεση, με τη μεγάλη προσέλευση του κοινού και την ποιοτική παρουσίαση των μηχανημάτων, κατάφερε να σφραγίσει τη θέση της ως θεσμός που θα συνεχιστεί στο μέλλον.

    Η επιθυμία του άλλωστε είναι η εκδήλωση να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο, δίνοντας σε περισσότερους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία των γεωργικών μηχανημάτων και τη συνεισφορά τους στην αγροτική παραγωγή, μετατρέποντας το Παλούκι, μέσω της Πανελλήνιας Έκθεσης Ιστορικών Γεωργικών Μηχανημάτων, σε πόλο έλξης για λάτρεις της παράδοσης, αλλά και για ανθρώπους που εκτιμούν τη σημασία της τεχνολογίας και της αγροτικής εξέλιξης στον τόπο μας.

    Trakter 2

    Trakter 3

    Trakter 4

    Trakter 5

    Trakter 6

    Trakter 7

    Trakter 8

    Trakter 9

    Trakter 10

    Trakter 11

    Trakter 12

    Trakter 13

    Trakter 14

  • Αρκαδία: Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
    Αρκαδία: Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

    Χωρίς αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας στην Καστάνιτσα Αρκαδίας, μετά από ατύχημα με το τρακτέρ του, το οποίο εξετράπη.

    Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με 6 άνδρες και 3 οχήματα προκειμένου ο χειριστής του γεωργικού ελκυστήρα να μεταφερθεί σε σημείο από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Χαλκιδική: Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ – «Θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται»
     Χαλκιδική: Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ – «Θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται»

    Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη παλεύει από την πρώτη ημέρα για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του γιου του.

    Αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση του θανάτου του γιου του μέχρι τέλους είναι ο Γιώργος Καϊμπαλής, πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ του Δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

    Στο πόρισμα του διορισμένου πραγματογνώμονα προκύπτουν ευθύνες του Δήμου. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως εάν το φονικό παιχνίδι —στο οποίο ανέβηκε ο 19χρονος— είχε ελεγχθεί βάσει όσων προβλέπονται στην υπουργική απόφαση, τότε θα ήταν αδύνατον να εγκριθεί.

    Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και ο πραγματογνώμονας της ιδιωτικής πιστοποιημένης εταιρείας, επισημαίνοντας ότι η νομοθεσία απαιτεί σε τέτοια παιχνίδια να γίνεται περιοδικός έλεγχος κάθε οκτώ μήνες, κάτι που δεν προκύπτει από τα προσκομισθέντα έγγραφα πως πραγματοποιήθηκε.

    Τις επόμενες ημέρες οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της τραγωδίας στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα της Κασσάνδρας.

    «Λόγω της κατάστασης των μηχανημάτων σκοτώθηκε το παιδί»

    «Θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται, είτε από παράλειψη καθήκοντος, είτε επειδή είχαν σάπια μηχανήματα, είτε επειδή έδιναν ψεύτικες βεβαιώσεις. Ξεκαθαρίζει απόλυτα ο διορισμένος από την εισαγγελία επιθεωρητής – εμπειρογνώμονας ότι δια της παραλείψεως και λόγω της κατάστασης των μηχανημάτων σκοτώθηκε το παιδί. Ο Δήμος ήταν υποχρεωμένος να σφραγίσει το συγκεκριμένο παλιομάγαζο. Ο ίδιος ο Δήμος έδωσε άδεια το 2023 στο συγκεκριμένο λούνα παρκ. Έδωσε άδεια ο Δήμος, όπου πάνω στα έγγραφα γράφει ότι ο αρχικός τεχνικός έλεγχος θα προσκομιστεί, τα διάφορα πιστοποιητικά θα προσκομιστούν. Δούλεψε όλο το 2023 φέρνοντας σε κίνδυνο χιλιάδες παιδιά», είπε αρχικά μιλώντας στο Mega, ο πατέρας του Γιάννη, Γιώργος Καϊμπαλής.

    «Έθαψα δύο μέτρα παλικάρι»

    «Η αθλιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχει φροντίσει μα στείλει ούτε έναν λειτουργό για να μπορέσει να πει πέντε πράγματα ανθρώπινα σε αυτήν την οικογένεια. Είναι ανύπαρκτοι όλοι. Εμένα αυτό μου δημιουργεί μεγαλύτερο μίσος. Αυτή την πολιτική να την εφαρμόσουν στα σπίτια τους, να δουν τι σημαίνει χάνω παιδί. Ποιος θα ‘φτιάξει’ αυτά τα παιδιά; Ποιος θα μπορέσει να πάρει από τη μνήμη αυτό που είδαν με την μητέρα τους; Ποιος; Αυτοί οι αλήτες; Και όσο δε γι΄αυτούς τους τύπους με τις γραβάτες, που είναι αιρετοί και σε 2-3 χρόνια θα είναι στα σπίτια τους, το δικό μου το παιδί δεν θα είναι στο σπίτι του. Έθαψα δύο μέτρα παλικάρι. Θα γίνει ο θάνατος του Γιάννη η αλλαγή σε πολλά πράγματα σε αυτόν τον τόπο».

    Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ήρθε σε επικοινωνία με τη δήμαρχο, είπε:

    «Η συγκεκριμένη προσπαθεί να βρει πολιτικά στηρίγματα, εμένα δεν με αφορά. Έχει όμως δύο παιδιά. Εγώ είχα τρία, έχω δύο και ένα στην καρδιά μας. Θα μπορούσαμε να συγχωρέσουμε τον οποιοδήποτε, αλλά όταν προσπαθούν πάνω στο θάνατο του παιδιού μου να κάνουν πολιτική, εκεί δεν αντιλαμβάνονται τι μπορεί να συμβεί».

    Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Καϊμπαλή:

    https://www.megatv.com?p=1672612

    Πηγή: in.gr

  • Νέα τραγωδία στη Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 58χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
    Νέα τραγωδία στη Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 58χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο χειριστής του τρακτέρ που καταπλακώθηκε από το βαρύ γεωργικό μηχάνημα την περιοχή Πετσάλια Βάλτου του δήμου Αμφιλοχίας.

    Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν οχήματα και πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Άρτας.

    Μετά τον απεγκλωβισμό ο 58χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Πηγή: epiruspost.gr - Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο