Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 13:19

Ναύπλιο: Ο δήμαρχος της πόλης άφηνε... περιττώματα στην εξώπορτα του αντιπάλου του - «Ήταν λάθος» είπε αφού καταγράφηκε από κάμερα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Εκτός ορίων η μάχη για τη δημαρχία στο Ναύπλιο - Ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος άφηνε σκουπίδια έξω από το σπίτι του αντιπάλου του - Πώς απολογήθηκε - Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Δημήτρης Ορφανός

Εκτός ορίων έχει βγει η μάχη για την διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων με τον νυν άρχοντα της πόλης Δημήτρη Κωστούρο να πηγαίνει σχεδόν κάθε βράδυ έξω από το σπίτι του υποψηφίου αντιπάλου του, Δημήτρη Ορφανού και να πετά σακούλες με σκουπίδια.

Η παραδοχή της πρωτοφανούς πράξης έγινε από τον ίδιο τον κ. Κωστούρο ο οποίος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα υποστήριξε πως επηρεάστηκε αρνητικά από την «τοξική» αντιπαράθεση.
«Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συμφωνά με πληροφορίες ο κ. Κωστούρος έχει «πιαστεί» από κάμερες ασφάλειας να αφήνει σακούλες με σκουπίδια και περιττώματα στην εξώπορτα του πολιτικού του αντιπάλου τουλάχιστον 30 φορές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου την Παρασκευή και κατέθεσε το σχετικό βίντεο που δείχνει καρέ - καρέ τις πράξεις του δημάρχου. Ζήτησε μάλιστα να ενεργοποιηθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Δημήτρη Κωστούρου. Σημειώνεται πως οι σακούλες περιείχαν γκαζάκια με εύφλεκτο υλικό, σκουπίδια καθημερινής χρήσης, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, ακαθαρσίες και περιττώματα ζώων.

Στην απολογητική του ανάρτηση ο Δημήτρης Κωστούρος, λέει: «Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου. Δεν απάντησα , δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη , όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις. Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη , εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά , με τα λάθη και τις παραλείψεις μου , τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

dkostourosanartisi

Η αίτηση του Δημήτρη Ορφανού για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του απερχόμενου δημάρχου αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ αναμένεται και η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς.

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 13:07

Σχετικά Άρθρα

  • Τραγωδία με τον 14χρονο στο Ναύπλιο - Σοκάρει ο πατέρας του, «μόνος του έπεσε» λέει
    Τραγωδία με τον 14χρονο στο Ναύπλιο - Σοκάρει ο πατέρας του, «μόνος του έπεσε» λέει

    Συγκλονισμένη εξακολουθεί να παραμένει η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου από την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε χθες το πρωί (21/10) στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας 14χρονος έπεσε από τις κερκίδες του γηπέδου, από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Την ώρα λοιπόν που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 14χρονος, ο πατέρας του παιδιού έδωσε μια νέα τροπή στην ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε.

    Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 14χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο

    Αναλυτικότερα, σε χθεσινές του δηλώσεις που μετέδωσε η εκπομπή Live News του Mega έκανε λόγο για αυτοκτονία του 14χρονου. Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ατύχημα, καθώς του 14χρονου του άρεσε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται.

    «Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, το έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 14χρονου, δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση.

    Λαμβάνει καταθέσεις η ΕΛ.ΑΣ.

    Την ίδια ώρα καθοριστικής σημασίας για τις συνθήκες θανάτου του 14χρονου θα είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην σορό του 14χρονου, ενώ οι Αρχές ήδη λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τραγωδία στο Ναύπλιο: 13χρονος έπεσε από τις εξέδρες γηπέδου και σκοτώθηκε
    Τραγωδία στο Ναύπλιο: 13χρονος έπεσε από τις εξέδρες γηπέδου και σκοτώθηκε

    Οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου.

    Ένα τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22/10) στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου, όπου ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τις κερκίδες του γηπέδου.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αδικοχαμένο παιδί έπεσε από υψος περίπου 20 μέτρων και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

    Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

    Το άτυχο αγόρι με καταγωγή από την Αλβανία φαίνεται να είχε πάει στο σημείο με φίλους του, μετά το σχολείο.

    Η αστυνομία διενεργεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ανήλικος βρέθηκε στο κενό.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ο Α. Κατσιφάρας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας
    Ο Α. Κατσιφάρας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας

    Αντίο ΦΙΛΕ Δήμαρχε!

    Αντίο ΔΗΜΗΤΡΗ Καλογερόπουλε.

    Ήσουν για μένα ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ελεύθερος - πηγαίος – γλεντζές - αυθεντικός, ένας γνήσιος Δημοκράτης.

    Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση, σε γνώρισα πολύ καλά και εκτίμησα τον χαρακτήρα σου , την μαχητικότητα και το καθαρό μυαλό σου.

    Λάμπρυνες φίλε μου με την αξιοπρέπεια σου την Αχαΐα και την Δημοκρατική Παράταξη.

    Μοιραστήκαμε τις αγωνίες σου, τα οράματα και τους στόχους σου για την Αιγιάλεια, τον τόπο που τόσο αγάπησες , τίμησες και τιμήθηκες.

    Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο. Φεύγει γρήγορα ένα αυθεντικός αυτοδιοικητικός, που δούλευε με πάθος.

    Θερμά συλλυπητήρια στην ωραία οικογένειά σου την ξεχωριστή και διακριτική σύζυγό σου Σοφία και στα παιδιά του.

    Καλό ταξίδι Δημήτρη, δεν θα σε ξεχάσουμε.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Σκιαδαρέσης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Σκιαδαρέσης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και όλα τα μέλη της εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος «υπηρέτησε» επί πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια.

    Ο πρόωρος χαμός του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος εξελέγη Δήμαρχος Αιγιαλείας για δεύτερη συνεχή θητεία δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία. Ξεχώριζε για την αγάπη και τον οραματισμό του για την Αιγιάλεια και την αγωνιστικότητα του, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων και στη δρομολόγηση σημαντικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

    Δυστυχώς, πρώτα για τον ίδιο και μετά για την Αιγιάλεια, αλλά και την Αχαΐα, έφυγε νωρίς αφήνοντας ανεκπλήρωτα τα σχέδια και τα όνειρά του για ένα καλύτερο μέλλον, όπως ο ίδιος το είχε φανταστεί. Είμαστε όμως σίγουροι, ότι υπάρχουν άξιοι συνεχιστές του έργου του.

    Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

    Αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω του αγγέλματος του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω του αγγέλματος του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στις 18:00, αποκλειστικά με τηλεδιάσκεψη, με θέμα: Απότιση φόρου τιμής στον εκλιπόντα Δήμαρχο Αιγιαλείας ΔημήτρηΚαλογερόπουλο.

    Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας live streaming.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συλλυπητήρια Κώστα Καρπέτα για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Συλλυπητήρια Κώστα Καρπέτα για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, έκανε την εξής δήλωση:

    «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση την τοπική κοινωνία και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην Αιγιάλεια. Η αφοσίωση και το πάθος του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Η απώλειά του δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό και το έργο του θα συνεχίσει να μας εμπνέει.»

    (Δελτίο Τύπου)

  • Θλίψη στην Αιγιάλεια: «Έφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος
    Θλίψη στην Αιγιάλεια: «Έφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος

    Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Δημάρχου Αιγίου Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

    Εδώ και αρκετές ημέρες, η οικογένεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου ζούσε τραγικές στιγμές.

    Τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπέστη επεισόδιο σχετικό με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο περίπου στις 2.30. Οι γιατροί είχαν κρίνει την κατάσταση της υγείας του μη αναστρέψιμη.

    Κάποιοι είχαν εναποθέσει μηδαμινές ελπίδες σ’ ένα μεγάλο θαύμα, απ’ αυτά, όμως, που είτε συμβαίνουν πολύ σπάνια σε παρεμφερείς περιπτώσεις, είτε ποτέ…

    Ο όγκος στον εγκέφαλο του κ. Καλογερόπουλου αιμορράγησε εντελώς ξαφνικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα από το Αίγιο, στο σπίτι του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, λίγο πριν τις 3, ξημερώματα Κυριακής.

    Μπήκε αμέσως στην Εντατική, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα… Απλώς του χορήγησαν «βαριά» φαρμακευτική αγωγή, κρατώντας τον σε βαθιά καταστολή, μήπως και υποχωρούσε κάπως το οίδημα που προκάλεσε την «έκρηξη».

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

    Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αιγιάλειας αναφέρει χαρακτηριστικά: “Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα την 11η Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

    Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας.

    Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Τον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο ακριβώς πανηγύρισε την πρώτη φορά που εκλέχθηκε Δήμαρχος στην Αιγιάλεια, για δεύτερη συνεχή θητεία.

    Αποχαιρετούμε τον δικό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο”.

    Ποιος ήταν ο Δημήτρης Καλογερόπουλος

    Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος του Κωνσταντίνου ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών). Διετέλεσε: Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικής Επιθεώρησης Δυτικής Ελλάδος Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Τοπικής Ένωσης Δήμων, Νομού Αχαΐας Μέλος της Επιτροπής θεσμών και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Δήμαρχος Συμπολιτείας. Ο μοναδικός Καποδιστριακός Δήμαρχος στο Δήμο Συμπολιτείας (1998-2010).

    Την τρίτη τετραετία εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή, πετυχαίνοντας ποσοστό 72% σε επιβράβευση του έργου του Δήμαρχος Αιγιαλείας. Ο μοναδικός Δήμαρχος Αιγιαλείας που εξελέγη για δύο συνεχόμενες θητείες (2019 & 2023) Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΣΠΑ ΚΕΔΕ Ελλάδος Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής Ε.Δ.Ε.Υ.Α.Α Ελλάδος Πρόεδρος Δημοτικών Επιτροπών και Διαγωνισμών του Δήμου Αιγιαλείας Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας Γενικός Γραμματέας του Δικτύου Πόλεων “ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ” Μέλος της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/06 Μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος Μέλος του Δ.Σ “ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.” Μέλος της Επιτροπής “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ” Ήταν παντρεμένος με τη Σοφία Αντωνάτου και πατέρας δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και της Ζωής.

    Νίκος Ανδρουλάκης: Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης

    Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης τονίζει ότι αποχαιρετά έναν φίλο και συνοδοιπόρο όπου υπηρέτησε με αφοσίωση τους συντοπίτες του ως δήμαρχος Αιγιαλείας.

    «Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας.

    Αποχαιρετώ έναν έντιμο άνθρωπο, ένα συνεπή αγωνιστή της Δημοκρατικής Παράταξης, ένα φίλο και συνοδοιπόρο.

    Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης τιμώντας με το ήθος και τον δυναμισμό του το ΠΑΣΟΚ. Άνοιξε πρωτοπόρους δρόμους στο αυτοδιοικητικό κίνημα και υπηρέτησε με αφοσίωση τους συντοπίτες του ως δήμαρχος Αιγιαλείας.

    Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

    Πηγή: Pelop.gr
  • Δραματικές στιγμές για τη ζωή του Δημάρχου Αιγιάλειας - Εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ
    Δραματικές στιγμές για τη ζωή του Δημάρχου Αιγιάλειας - Εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ

    Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο.

    Δραματικές είναι οι στιγμές σχετικά με την κατάσταση της υγείας του δημάρχου Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλου.

    Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπέστη επεισόδιο σχετικό με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο περίπου στις 2.30.

    Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη.

    Θυμίζουμε πως το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί να λείψει από τα καθήκοντά του το επόμενο διάστημα, ώστε να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, για μεθαύριο Τρίτη, ήταν προγραμματισμένη η αναχώρησή του από την Ελλάδα για το Αννόβερο της Γερμανίας όπου θα χειρουργούνταν σε εξειδικευμένη κλινική.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Καλογερόπουλου.
    Πηγή: pelop.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο