Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 20:57

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του διαρρήκτη σε ξενοδοχείο στη Μύκονο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Εικόνες από τον δράστη στη Μύκονο που είχε κλέψει χρήματα και αντικείμενα πολύ μεγάλης αξίας από ξενοδοχειακό κατάλυμα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο δράστης που συνελήφθη, κατά τον εντοπισμό του φορούσε κλεμμένο πολυτελές ρολόι, ενώ βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρήματα συνολικής αξίας 360.500 ευρώ.

Πρόκειται για έναν 38χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.

Δείτε εικόνες από τον δράστη που προσποιήθηκε τον πελάτη και είπε ότι είχε χάσει την κάρτα του για να μπει στο δωμάτιο και να κλέψει:

Ειδικότερα προχθές το μεσημέρι, ο δράστης προσποιούμενος τον πελάτη ξενοδοχειακής επιχείρησης μπήκε σε δωμάτιο, του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε τιμαλφή (ρολόγια, κοσμήματα, αξεσουάρ) εκτιμώμενης αξίας 10.000 ευρώ.

Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη χθες πρώτες πρωινές ώρες, ο οποίος κυκλοφορούσε φορώντας ένα από τα κλεμμένα πολυτελή ρολόγια.

Ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμα που διέμενε, όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 7.980 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 19:13

Σχετικά Άρθρα

  • Φλώρινα: Άνοιξαν τα καλοριφέρ και δεν μπορούσαν να ανασάνουν – Πώς έγινε η μαζική δηλητηρίαση στο ξενοδοχείο
    Φλώρινα: Άνοιξαν τα καλοριφέρ και δεν μπορούσαν να ανασάνουν – Πώς έγινε η μαζική δηλητηρίαση στο ξενοδοχείο

    Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 48χρονος στο νοσοκομείο Κοζάνης που δηλητηριάστηκε απο μονοξείδιο του άνθρακα στο ξενοδοχείο που διέμενε στο Λιμνοχώρι Φλώρινας, την ώρα που τα ερωτήματα για τη μαζική δηλητηρίαση πληθαίνουν. Σημειώνεται πως άλλα 13 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα.

    Σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας όπου διασωληνώθηκε, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Κοζάνης, όπου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ. Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ η κατάσταση του 48χρονου είναι κρίσιμη και για τα επόμενα 24ωρα για τον άτυχο άνδρα που δίνει μάχη για την ζωή του. Ο 48χρονος είχε πάει με την σύζυγό του για τριήμερο στην περιοχή της Φλώρινας και διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τους υπόλοιπους επισκέπτες.

    Εννέα άτομα αναμένεται να λάβουν εξιτήριο απο το Νοσοκομείο της Φλώρινας, ενώ υπο παρακολούθηση θα παραμείνουν και σήμερα 4 άτομα που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Παράλληλα, αρκετά άτομα που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας έλαβαν εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

    Λειτουργούσε χωρίς άδεια

    Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το kozanimedia, το ξενοδοχείο λειτουργούσε χωρίς άδεια! Λίγες ημέρες πριν το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΤ βεβαίωσε πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

    Τη σχετική απόφαση υπέγραψε η ίδια η προϊσταμένη,με κοινοποίηση σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Ενήμερη για το θέμα είναι και η Π.Ε. Φλώρινας, όπως τόνισε στο Kozanimedia ο αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Τάσκας, σημειώνοντας πως κλιμάκιο του υγειονομικού επισκέφθηκε την ξενοδοχειακή μονάδα και ήταν κλειστή, χωρίς δυνατότητα ελέγχου.

    Ο ιδιοκτήτης έχει συλληφθεί και κατηγορείται για επικίνδυνη βλάβη και για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και κρατείται στο Α.Τ. Αμυνταίου. Τα εγκαίνια της μονάδας είχαν γίνει τις 12 Σεπτεμβρίου. Ο χώρος είχε ανακατασκευαστεί πλήρως από τον νέο ιδιοκτήτη, ηλικίας 53 ετών. Τώρα πρέπει να εξακριβωθεί η αιτία της διαρροής μονοξειδίου του άνθρακα στα δωμάτια του ξενοδοχείου, με πιθανότερο σενάριο αυτό της βλάβης στο σύστημα θέρμανσης.

    Πώς έγινε το περιστατικό

    Το περιστατικό συνέβη αργά τη νύχτα, όταν οι επισκέπτες ένιωσαν δυσφορία, ναυτία και ζάλη. Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι αρχικά θεώρησαν πως πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση, αλλά άνοιξαν τα παράθυρα και αισθάνθηκαν καλύτερα. Το συμβάν ήταν πιο σοβαρό για τους ενοίκους άλλων δωματίων, όπου χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, καθώς έσπασαν μια πόρτα για να απεγκλωβίσουν τους επισκέπτες.

    Το ξενοδοχείο, το οποίο άνοιξε πρόσφατα, έχει πλέον σφραγιστεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αιτία της διαρροής εντοπίζεται σε δυσλειτουργία του λέβητα θέρμανσης με φυσικό αέριο, που προκάλεσε τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα.

    Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, μόλις οι ένοικοι άναψαν τα καλοριφέρ λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών οι επισκέπτες ένιωσαν ξαφνικά αδιαθεσία απο μια μυρωδιά που δεν τους επέτρεπε να ανασάνουν. Σύμφωνα με το ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος οι ηλικίες όλων των ατόμων που νοσηλεύονται από το περιστατικό στο Λιμνοχώρι είναι άνω των 25 ετών. Από αυτούς 9 διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Φλώρινας, οι τέσσερις στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ενώ ένα άτομο διακομίσθηκε διασωληνωμένο στην Κοζάνη.

    Γιατί είναι επικίνδυνο το μονοξείδιο του άνθρακα

    Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε πως οι άνθρωποι που εκτίθενται στο μονοξείδιο του άνθρακα, που είναι δύσκολα ανιχνεύσιμο, παρουσιάζουν διάφορα συμπτώματα. Στις απλές καταστάσεις σε μία ήπια δηλητηρίαση μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο, ζάλη, ναυτία, ίλιγγο, σύγχυση, κόπωση και ταχύπνοια όμως εάν οι ποσότητες είναι μεγάλες τότε υπάρχουν επιπλοκές στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα και την καρδιά. Ειδικά στις έγκυες γυναίκες μπορεί να κάνει βλάβη ακόμα και στο έμβρυο.

    Η άμεση μεταφορά των ατόμων στο νοσοκομείο ήταν σωστή και κρίσιμη, όπου έπρεπε να γίνει γρήγορη χορήγηση οξυγόνου 100 % το οποίο θα λειτουργήσει ως αντίδοτο στην όλη κατάσταση.

    Δεδομένο οτι το αέριο είναι τοξικό δεν είναι εύκολα τα πράγματα και γι’ αυτό και η μεταφορά στο νοσοκομείο ήταν σωστή γιατί έγινε δυνατή η χορήγηση γρήγορα οξυγόνου και δεν υπήρξαν δυσκολότερες καταστάσεις με επιπλοκές στο κεντρικό νευρικό και στην καρδιά.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Φλώρινα: Στο νοσοκομείο 16 άτομα - Δηλητηριάστηκαν από αναθυμιάσεις σε ξενοδοχείο
    Φλώρινα: Στο νοσοκομείο 16 άτομα - Δηλητηριάστηκαν από αναθυμιάσεις σε ξενοδοχείο

    Συναγερμός σήμανε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής για μαζική δηλητηρίαση 16 ατόμων σε ξενοδοχείο στην Φλώρινα.

    Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η δηλητηρίαση οφείλεται σε ατελή καύση στη θέρμανση και στη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα. Πολλοί από αυτούς που το εισέπνευσαν, λιποθύμησαν.

    Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Φλώρινας

    Αμέσως στο ξενοδοχείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι πελάτες του ξενοδοχείου με τα πιο σοβαρά προβλήματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Φλώρινας, αλλά και σε άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας.

    Ένα εκ των 16 ατόμων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Κοζάνης.

    Πηγή: cnn.gr

  • Αμαλιάδα: Πακιστανός στη φυλακή για διάρρηξη - Είχε γίνει φόβητρο στα καταστήματα
    Αμαλιάδα: Πακιστανός στη φυλακή για διάρρηξη - Είχε γίνει φόβητρο στα καταστήματα

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Ο φόβος και ο τρόμος στην αγορά της Αμαλιάδας και τη γύρω περιοχή, είχε γίνει ένας 33χρονος υπήκοος Πακιστάν. Μετά από διάρρηξη σε καφετέρια της πόλης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, του Α.Τ και του Τμήματος Τροχαίας της Αμαλιάδας και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Εκεί καταδικάστηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ θα κινηθούν σε βάρος του και οι διαδικασίες απέλασης.

    Ο 33χρονος Πακιστανός είναι γνωστός στην πόλη της Αμαλιάδας καθώς σχεδόν καθημερινά, γινόταν φορτικός σε πολίτες, από τους οποίους ζητούσε χρήματα ή δημιουργούσε επεισόδια με το προσωπικό καταστημάτων για διάφορα θέματα, ενώ πολλές φορές πήγαινε σε καταστήματα εστίασης να πάρει φαγητό χωρίς να πληρώσει.

    Αφορμή για την σύλληψη που οδήγησε και στην φυλάκισή του ήταν η διάρρηξη καφετέριας στις 6 Οκτωβρίου στην Αμαλιάδα. Μπήκε ξημερώματα για να κλέψει το ποσό των 50 ευρώ από το ταμείο.

    Στο Καρδιακαύτι στις 29 Σεπτεμβρίου, μπήκε σε τροχόσπιτο που διαμένουν ομοεθνείς του και αφαίρεσε διάφορα έγγραφα και αντικείμενα καθώς και το ποσό των 600 ευρώ.

    Σε άλλη περίπτωση σε καφενείο στον Πύργο, στις 4 Οκτωβρίου, είχε θωπεύσει υπάλληλο για να της κλέψει το κινητό τηλέφωνο.

    Ο δράστης μετά τη σύλληψή του και με την σχετική σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση. Θα εκτίσει τον ένα μήνα στις φυλακές Ναυπλίου και για τους υπόλοιπους 11 θα έχει τριετή αναστολή. Να σημειωθεί πως ο δράστης δεν διαθέτει έγγραφα νόμιμης εισόδου στη χώρα και αναμένεται να εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

  • Ηράκλειο: Τραγωδία με 27χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιό της
    Ηράκλειο: Τραγωδία με 27χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιό της

    Επί τόπου βρέθηκε γιατρός του ΕΚΑΒ ο οποίος δυστυχώς διαπίστωσε τον θάνατό της.

    Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξαν οι διακοπές για μια νεαρή γυναίκα στην Κρήτη. Πρόκειται για μια 27χρονη από τη Γερμανία η οποία λίγο μετά τις 7 το πρωί του Σαββάτου (14/9) βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Χερσόνησο. Επί τόπου βρέθηκε γιατρός του ΕΚΑΒ ο οποίος δυστυχώς διαπίστωσε τον θάνατό της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

    Πηγή: protothema.gr

  • Διάλογοι «φωτιά» για τους εκβιαστές της Μυκόνου - Στη φυλακή ο «Τόνυ»
    Διάλογοι «φωτιά» για τους εκβιαστές της Μυκόνου - Στη φυλακή ο «Τόνυ»

    Το δρόμο για τη φυλακή έδειξε πριν από λίγο ο ανακριτής στον φερόμενο ως αρχηγό των Εκβιαστών της Μυκόνου.

    Μετά την απολογία τους στον δικαστικό λειτουργό ο ανακριτής έδωσε εντολή προφυλάκισης στον αλλοδαπό με το παρατσούκλι «Τόνυ», ενώ διέταξε περιοριστικούς όρους στους άλλους δυο κατηγορούμενους.

    Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι διάλογοι μεταξύ των θυμάτων των εκβιαστών και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι σε μια αποστροφή του λόγου του ένα από τα θύματα χαρακτηρίζει ως «βιασμό» τον εκβιαστικό τρόπο με τον οποίο αρπάζουν τα χρήματά τους από τα ταμεία των επιχειρήσεών τους.

    A: Kαι δεν ξέρω… δε νομίζω να το… στην αρχή είχαν πει δεκαπέντε, κανονικά πέντε για τη ταρίφα και έκλεισε στα οκτώ, νομίζω οκτώ του είχα πει του Θ…..η αλλά του ‘πα «Θ…..η δε θα ασχοληθώ» στην Αθήνα.

    Β: Εντάξει, αυτό που δεν έρχονται εδώ μέσα σε σένα να τους βλέπει ο κόσμος, είναι πολύ σημαντικό, εμένα σου λέω έρχονται κάθε…

    Α: Μαζί έρχονται όλοι;

    Β: Όχι δεν έρχονται μαζί, έρχεται ή ένας ή δύο εισπράκτορες και λέω μήπως τώρα που μας ειδ… (...)

    Α: Ρε φίλε είναι σα βιασμός όμως να…

    Β: Γ…..ε με, είναι ένα εξτρά ενοίκιο σε μένα, με κοροϊδεύεις;

    Α: Να μπαίνει ο άλλος τώρα να σου παίρνει τα λεφτά. (…..)

    Β: Ποιος το λέει αυτό το πράγμα; Όλο το P……e , το P…….e και τα λοιπά είναι άλλος εκεί, τα κουμαντάρει όλα, στο P……e είναι όλοι μέσα, ήρθε ο Μ….ς και μου λέει «φοβόμαστε».

    Πάντως η έρευνα των αξιωματικών του Εκβιαστών συνεχίζεται καθώς εκτιμούν ότι υπάρχουν και άλλα θύματα συμμορίας της Μυκόνου.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Αποκάλυψη: Νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ για τον συνεργό στην δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου
     Αποκάλυψη: Νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ για τον συνεργό στην δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

    Στο μικροσκόπιο κι η επιδρομή μπράβων σε εταιρεία σκαφών στην Βάρκιζα που κατευθύνθηκε από μέλος της «μαφίας της Μυκόνου»

    Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στις αρχές Ιουλίου στο Ψυχικό. Με την ΕΛΑΣ να εξετάζει -όπως αποκαλύπτει το in– τον ρόλο ενός 41χρονου Έλληνα που εργαζόταν στην προσωπική φρουρά επιχειρηματιών ως πιθανού συνεργού στην εν λόγω ανθρωποκτονία.

    Ο 41χρονος τα ίχνη του οποίου φαίνεται να έχουν χαθεί, είχε πολυετή γνωριμία με άτομα από το προσωπικό περιβάλλον τού ήδη συλληφθέντα 44χρονου ποινικού που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας. Ο τελευταίος, πάντως, αρνείται κάθε εμπλοκή με την εν λόγω εγκληματική επίθεση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος είχε γνωρίσει κι ο ίδιος επιχειρηματίες που έχουν δραστηριοποιηθεί στη Μύκονο κι ένας από αυτούς θεωρείται ως βασικός ύποπτος για την ηθική αυτουργία στην δολοφονία του τοπογράφου.

    Νέα στοιχεία «καρφώνουν» τη μαφία της Μυκόνου

    Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να διαθέτει πληροφορίες, μαρτυρίες αλλά και οπτικό υλικό από την επιδρομή μπράβων σε εταιρεία κατασκευής σκαφών στην ευρύτερη περιοχή της Βάρκιζας στις αρχές του 2024 που επιχειρείται να συσχετισθεί με την δράση μελών της «μαφίας της Μυκόνου».

    Όπως αναδεικνύεται από αυτό το οπτικό υλικό οργανωτής της εφόδου ήταν ιδιώτης από την Μύκονο που θεωρείται ένας εκ των υπόπτων για την εντολή δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου.

    Ως αφορμή της εν λόγω επίθεσης και των απειλών των μπράβων εμφανίζεται «καθυστέρηση» της εν λόγω εταιρείας στην κατασκευή σκάφους! Αξιοσημείωτο είναι ότι σε βίντεο καταγράφεται κι η…άμεση πληρωμή των μπράβων (σσ από τα νότια προάστια) έξω από το γραφεία της εν λόγω εταιρείας από έναν από τους οργανωτές της επίθεσης.

    Με τους αρμόδιους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής να συνθέτουν το παζλ της εγκληματικής επίθεσης στον τοπογράφο και των συμφερόντων που υποκρύπτονται.

    Κι όλα αυτά στην συνέχεια των νεότερων συνδυαστικών στοιχείων που προκύπτουν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Κι από τα οποία διαπιστώνεται ότι μέλη της μαφίας της Μυκόνου ήταν τελικώς εκείνα που είχαν συναντήσει ή παρασύρει την περίοδο 2018 -2020 σε ραντεβού ιδιώτες που λίγη ώρα αργότερα έπεσαν θύματα δολοφονικών επιθέσεων.

    Πηγή: in.gr

  • Διαρρήκτης συνελήφθη να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω ληστείας
    Διαρρήκτης συνελήφθη να διαβάζει ελληνική μυθολογία εν μέσω ληστείας

    Το περιέργο περιστατικό διάρρηξης στη γειτονική χώρα.

    Ένας επίδοξος διαρρήκτης στη Ρώμη συνελήφθη όταν κατά τη διάρκεια ληστείας σε ένα σπίτι ηλικιωμένου, σταμάτησε για να διαβάσει ένα βιβλίο για την ελληνική μυθολογία σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

    Τον τράβηξε ο Όμηρος

    Ο 38χρονος φέρεται να μπήκε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Πράτι της ιταλικής πρωτεύουσας μέσω ενός μπαλκονιού, αλλά αποσπάστηκε η προσοχή του αφού πήρε ένα βιβλίο για την Ιλιάδα του Ομήρου από το κομοδίνο. Ο 71χρονος ιδιοκτήτης, λέγεται ότι ξύπνησε και ήρθε αντιμέτωπος με τον φερόμενο ως κλέφτη, ο οποίος ήταν απορροφημένος στο βιβλίο.

    Η είδηση της αποτυχημένης διάρρηξης προσέλκυσε την προσοχή του συγγραφέα του βιβλίου, Τζοβάνι Νούτσι, ο οποίος δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ήθελε να στείλει στον άνδρα ένα αντίτυπο για να «ολοκληρώσει» την ανάγνωση.

    «Είναι φανταστικό. Θα ήθελα να βρω το άτομο που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και να του δώσω το βιβλίο, γιατί θα έχει συλληφθεί στα μισά της ανάγνωσής του. Θα ήθελα να μπορέσει να το τελειώσει. Είναι μια σουρεαλιστική ιστορία, γεμάτη ανθρωπιά», είπε στο Il Messaggero, (μέσω του ΒΒC) ο συγγραφέας του βιβλίου «The Gods at Six O’Clock», το οποίο αναλύει την Ιλιάδα από την πλευρά των θεών.

    Ανέφερε επίσης ότι ο αγαπημένος του θεός είναι ο Ερμής, ο προστάτης των κλεφτών όπως και της λογοτεχνίας. «Είναι ξεκάθαρο, όλα ταιριάζουν», αστειεύτηκε.

    Δραπέτευσε αλλα συνελήφθη

    Αφού αιφνιδιάστηκε, ο κλέφτης στη συνέχεια προσπάθησε να δραπετεύσει φεύγοντας από το ίδιο μπαλκόνι, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα. Στην αστυνομία φέρεται να είπε ότι ανέβηκε στο κτίριο για να επισκεφθεί ένα γνωστό του πρόσωπο ενώ είχε στην κατοχή του μια τσάντα που περιείχε ακριβά ρούχα τα οποία είχαν κλαπεί από άλλο σπίτι νωρίτερα εκείνο το βράδυ.

    Πηγή: in.gr

  • Μύκονος: Ελεύθεροι οι 3 άνδρες που συνελήφθησαν για βιασμό τουρίστριας - Βίντεο «δείχνουν» συναίνεση
    Μύκονος: Ελεύθεροι οι 3 άνδρες που συνελήφθησαν για βιασμό τουρίστριας - Βίντεο «δείχνουν» συναίνεση

    Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις άνδρες που κατηγορήθηκαν για βιασμό 23χρονης τουρίστριας στη Μύκονο, καθώς από την ανάλυση των βίντεο, προκύπτει, σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, ότι η σεξουαλική συνεύρεση που κατήγγειλε η 23χρονη, έγινε με την απόλυτη συναίνεσή της.

    Αναλυτικότερα, η 23χρονη κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της 30ής Ιουνίου έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στη Μύκονο από τρεις δράστες. Οι δράστες αναγνωριστήκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Μυκόνου. Εκεί ομολόγησαν ότι πράγματι συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 23χρονη τουρίστρια.

    Σε βάρος των τριών ανδρών από το Πακιστάν σχηματίστηκε δικογραφία και μετήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

    Όπως προέκυψε από τα βίντεο που τραβούσαν οι Πακιστανοί κατά την σεξουαλική συνεύρεσή τους με την τουρίστρια, προκύπτει ότι όλες οι σεξουαλικές πράξεις που καταγράφονται στα βίντεο έγιναν με την απόλυτη συναίνεση της 23χρονης, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία βιασμού, κλπ.

    Τέλος, σημειώνεται ότι η τουρίστρια κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου βιασμού, δεν τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο