Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 10:45

Αναβλήθηκε επέμβαση σε ασθενή στο «Μεταξά» μετά τη χορήγηση αναισθησίας λόγω βλάβης στον εξαερισμό - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε και διενεργείται στο ογκολογικό νοσοκομείο «Μεταξά», μετά την αναβολή σοβαρής χειρουργικής επέμβασης σε ασθενή, στην οποία είχε χορηγηθεί γενική αναισθησία και παρέμεινε επί μία ώρα στο χειρουργικό τραπέζι.

Τη διενέργεια της ΕΔΕ διέταξε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Σ. Ευσταθόπουλος, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της σοβαρής βλάβης στο σύστημα εξαερισμού της χειρουργικής αίθουσας (καθώς και της μη έγκαιρης αντιμετώπισής της), που είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία της 52χρονης ασθενούς, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 10:29

Σχετικά Άρθρα

  • Μελέτη: Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν έπειτα από επιπλοκές σε καρδιοχειρουργική επέμβαση
    Μελέτη: Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν έπειτα από επιπλοκές σε καρδιοχειρουργική επέμβαση

    Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους άνδρες να πεθάνουν από μετεγχειρητικές επιπλοκές έπειτα από καρδιαγγειακή χειρουργική επέμβαση, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα μετεγχειρητικά.

    Αυτό διαπιστώνει μελέτη του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «JAMA Surgery».

    Οι ερευνητές μελέτησαν περισσότερες από 850.000 περιπτώσεις ανθρώπων στις ΗΠΑ που υποβλήθηκαν την περίοδο 2015-2020 σε καρδιοχειρουργική επέμβαση υψηλού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού bypass, της αποκατάστασης ανευρύσματος αορτής και της αποκατάστασης μιτροειδούς και αορτικής βαλβίδας. Οι άνδρες και οι γυναίκες είχαν παρόμοιο ποσοστό επιπλοκών έπειτα από την επέμβαση, περίπου 15%.

    Γιατί οι γυναίκες κινδυνεύουν περισσότερο

    Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες πέθαναν από αυτές τις επιπλοκές σε σημαντικά υψηλότερο ποσοστό: Στο 10,7% των περιπτώσεων, έναντι 8,6% για τους άνδρες ασθενείς. Η εξήγηση επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες σε ηλικία όταν χειρουργούνται και έχουν περισσότερες συννοσηρότητες από ό,τι οι άνδρες. Οι γυναίκες έχουν, επίσης, μικρότερη ανατομία και μικρότερο μέγεθος αγγείων, γεγονός που μπορεί να καταστήσει τη χειρουργική επέμβαση τεχνικά πιο δύσκολη. Εξάλλου, για χρόνια οι γυναίκες υποεκπροσωπούνταν στην ιατρική έρευνα.

    Οι πιο συχνές επιπλοκές και σε άνδρες και σε γυναίκες ήταν η νεφρική ανεπάρκεια, η πνευμονία και η αναπνευστική ανεπάρκεια. Η ποιότητα του νοσοκομείου, όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, δεν επηρέασε την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων, όσον αφορά στην αποτυχία διάσωσης.

    Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες ασθενείς είχαν χαμηλότερο ποσοστό δεύτερης επέμβασης, λίγες ημέρες μετά την πρώτη, και αυτό, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί να είναι ένα μήνυμα ότι οι επιπλοκές τους δεν αντιμετωπίστηκαν κατάλληλα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Άνδρας εγκεφαλικά νεκρός ξύπνησε κατά την διάρκεια επέμβασης αφαίρεσης οργάνων
    Άνδρας εγκεφαλικά νεκρός ξύπνησε κατά την διάρκεια επέμβασης αφαίρεσης οργάνων

    Ένας άνδρας που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή και είχε κηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρός ξύπνησε την ώρα που οι χειρουργοί πραγματοποιούσαν επέμβαση συγκομιδής των οργάνων του για δωρεά, στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian, που επικαλείται τον ειδησεογραφικό σταθμό του Κεντάκι WKYT , η υπόθεση του Άντονι Τόμας «TJ» Χούβερ II βρίσκεται υπό έρευνα από αξιωματούχους της πολιτείας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Αξιωματούχοι του συστήματος δωρεάς οργάνων των ΗΠΑ επιμένουν ότι υπάρχουν διασφαλίσεις για την αποτροπή τέτοιων επεισοδίων, αν και η οικογένειά του είπε στα μέσα ενημέρωσης η εμπειρία τους υπογραμμίζει την ανάγκη για τουλάχιστον κάποια μεταρρύθμιση.

    Η αδερφή του Χούβερ, η Ντόνα Ρόρερ, διηγήθηκε πώς ο Χούβερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Ρίτσμοντ του Κεντάκι, τον Οκτώβριο του 2021 με ανακοπή λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Οι γιατροί είπαν σύντομα στη Ρόρερ και στους συγγενείς της ότι ο Χούβερ δεν είχε αντανακλαστικά ή εγκεφαλική δραστηριότητα και τελικά αποφάσισαν να τον βγάλουν από τα συστήματα υποστήριξης ζωής, όπως σημείωσε η WKYT.

    Το προσωπικό του νοσοκομείου φέρεται να είπε στη Ρόρερ και την οικογένειά της ότι ο Χούβερ είχε δώσει την άδεια να δωρηθούν τα όργανά του σε περίπτωση θανάτου του. Για να τιμήσει τις επιθυμίες του, το νοσοκομείο εξέτασε ποια από τα όργανά του θα ήταν βιώσιμα για δωρεά και μάλιστα η διεύθυνσή του έκανε και μία τελετή προς τιμήν του.

    Η Rhorer είπε ότι παρατήρησε τα μάτια του Hoover να ανοίγουν και φαινομενικά να παρακολουθεί τις κινήσεις του αγαπημένου του προσώπου, σύμφωνα με το WKYT. «Μας είπαν ότι ήταν απλώς αντανακλαστικά – απλώς κάτι φυσιολογικό», είπε στο πρακτορείο. «Ποιοι είμαστε εμείς για να αμφισβητήσουμε το ιατρικό σύστημα;», δήλωσε.

    Περίπου μια ώρα αφότου ο Χούβερ μπήκε στο χειρουργείο, για την ανάκτηση των οργάνων του, ένας γιατρός βγήκε και εξήγησε ότι ο Χούβερ «δεν ήταν έτοιμος».

    «Ξύπνησε», δήλωσε η Ρόρερ προσθέτοντας ότι οι γιατροί της συνέστησαν να πάρει τον αδελφό της στο σπίτι και να τον κάνει να νιώσει άνετα, αν και πιθανότατα δεν θα ζούσε πολύ περισσότερο.

    Όπως είπε στο WKYT, φροντίζει τον Χούβερ τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ εκείνος αντιμετωπίζει προβλήματα με το περπάτημα, τη μνήμη και την ομιλία.

    Το WKYT ανέφερε ότι η Ρόρερ έμαθε όλες τις λεπτομέρειες της χειρουργικής επέμβασης του αδελφού της μόλις τον Ιανουάριο.

    Τότε ήταν που ένας πρώην υπάλληλος της οργάνωσης δωρεάς οργάνων του Κεντάκι Kentucky Organ Donor Affiliates (Koda) επικοινώνησε μαζί της πριν στείλει μια επιστολή σε μια επιτροπή του Κογκρέσου που τον Σεπτέμβριο διεξήγαγε μια ακρόαση για τον έλεγχο οργανισμών προμήθειας οργάνων, ανέφερε το NPR.

    Η συντάκτης της επιστολής είπε ότι είδε τον Χούβερ να αρχίζει να «τρέμει» στο χειρουργικό τραπέζι και να αρχίζει να «κλαίει ορατά», σύμφωνα με το NPR.

    Αν και το νοσοκομείο «Baptist Health», αλλά και η Koda, εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες επιχειρούν να υποβαθμίσουν το γεγονός και να διαβεβαιώσουν ότι όλα έγιναν και γίνονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλά, το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της πολιτείας καθώς και μια ομοσπονδιακή υπηρεσία που βοηθά στην επίβλεψη της προμήθειας οργάνων ερευνούν την υπόθεση του Χούβερ.

    Πηγή: cnn.gr

  • Μονακό: Ο Μάικ Τζέιμς υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μέση και θα χάσει την προετοιμασία και τα πρώτα ματς πρωταθλήματος
    Μονακό: Ο Μάικ Τζέιμς υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μέση και θα χάσει την προετοιμασία και τα πρώτα ματς πρωταθλήματος

    Χωρίς τον Μάικ Τζέιμς θα γίνει η προετοιμασία της Μονακό, αφού - όπως έγινε γνωστό - ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην μέση και τέθηκε εκτός μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

    Ο Μάικ Τζέιμς θα ξεκινήσει την σεζόν 2024/25 στα... πιτς. Όπως αποκάλυψε η γαλλική ιστοσελίδα bebasket.fr, ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε κατά την διάρκεια της offseason σε μικροεπέμβαση στην μέση, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός από την προετοιμασία της Μονακό, αλλά και τους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος στις αρχές Σεπτεμβρίου.

    Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπάρχει η ελπίδα ότι ο Τζέιμς θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της πρεμιέρας της EuroLeague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στις 3 Οκτωβρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο Τζέιμς υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την Μονακό, με συνολικές αποδοχές περίπου 8 εκατ. ευρώ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Πάτρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 57χρονης - Τι εγχείρηση είχε κάνει
    Πάτρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 57χρονης - Τι εγχείρηση είχε κάνει

    Απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα για τα αίτια θανάτου της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα θα δώσει το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου που διόρισε η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

    Το πόρισμα δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία που επισκέφτηκε εκείνο το βράδυ η γυναίκα πριν καταλήξει.

    Υπενθυμίζεται πως ο θάνατος της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα ήρθε λίγες μόλις ώρες μετά την αισθητική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και το πόρισμα αναμένεται να φωτίσει σημαντικές πτυχές και γεγονότα που ίσως συνέβαλαν στο μοιραίο γεγονός.

    «Η μαμά μου ζαλιζόταν»

    Ο γιατρός που χειρούργησε την 57χρονη μετά την ολοκλήρωση της λιποαναρρόφησης ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά. Η γυναίκα επέστρεψε σπίτι και εκεί άρχισε να πονά στα πόδια και το κεφάλι και να έχει ναυτίες. Κοιμήθηκε δύο ώρες, ξύπνησε μέσα στη νύχτα και ζήτησε από την κόρη της να την πάει στο νοσοκομείο που εφημερεύει. «Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως η μαμά μου ζαλιζόταν». Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» οι εξετάσεις αίματος που έκανε η 57χρονη έδειξαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια. Τελικά ήταν το πρώτο καμπανάκι πως ο οργανισμός της 57χρονης πάλευε με έναν αόρατο εχθρό.

    Τι ανέφερε ο γιατρός που την χειρούργησε

    Η γυναίκα σφάδαζε στους πόνους και είναι ενδεικτικό πως λιποθύμησε στο ασανσέρ μέσα στα χέρια της κόρης της. Πληροφορίες θέλουν να τηλεφώνησαν μέσα στη νύχτα στον γιατρό που την χειρούργησε ο οποίος φέρεται να της είπε

    «Φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει». «Στη συνέχεια την ξαναπάω σε νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο», πρόσθεσε η κόρη της μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη». Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στην ιδιωτική κλινική την εξέτασε ο ίδιος γιατρός που την χειρούργησε το πρωί της ίδιας μέρας, ο άνθρωπος δηλαδή που της έκανε την λιποαναρρόφηση. Λίγο πριν λάβει εξιτήριο μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός την καθησύχασε πως δεν έχει τίποτα και απλά νιώθει λίγο παραπάνω πόνο από το φυσιολογικό.

    Η αντίστροφη μέτρηση

    Η γυναίκα έφυγε και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Όταν έφτασε στο τρίτο κατά σειρά νοσοκομείο, ήταν πλέον αργά. Οι γιατροί έπεσαν πάνω της για να τη σώσουν, τη διασωλήνωσαν ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Πλέον, πρέπει να ελεγχθεί τόσο η διαδρομή νοσηλείας της άτυχης γυναίκας, τα έγγραφα από τα τρία νοσοκομεία που πήγε αλλά και οι διαβεβαιώσεις του γιατρού – αν και εφόσον έγιναν- πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η 57χρονη στέφθηκε με επιτυχία.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο ασθενούς στο Αγρίνιο – Έρευνα για ιατρικό λάθος
    Ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο ασθενούς στο Αγρίνιο – Έρευνα για ιατρικό λάθος

    Ο 51χρονος στο Αγρίνιο κατέληξε μετά από χειρουργική επέμβαση, χωρίς να έχουν ακόμη διευκρινιστεί τα αίτια.

    Νέες διαστάσεις λαμβάνει ο ξαφνικός θάνατος ασθενούς στο Αγρίνιο με τις αρχές να εξετάζουν πλέον και το ενδεχόμενο ιατρικού λάθους.

    Ο 51χρονος κατέληξε λίγες ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σύμφωνα με το agriniosite.gr η Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας, προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφίας. Παραγγέλθηκε μάλιστα νεκροψία – νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

    Υπενθυμίζεται πως ο 51χρονος είχε νοσηλευτεί στην παθολογική κλινική του νoσοκομείου με πνευμονία. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, βελτιώθηκε και πήρε εξιτήριο πέντε ημέρες πριν.

    Ωστόσο τη Δευτέρα ένιωσε ξανά έντονη αδιαθεσία και παραπονέθηκε στους οικείους του για έντονους πόνους στην κοιλιά. Μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο κατέληξε. Ο 51χρονος φέρεται να υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια, η οποία δεν είναι ακόμα γνωστό πώς και γιατί προήλθε.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Αποκλειστική νοσοκόμα «ξάφριζε» ασθενείς στο «Μεταξά» - Επιτέθηκε σε νοσοκόμα και θυρωρό
    Αποκλειστική νοσοκόμα «ξάφριζε» ασθενείς στο «Μεταξά» - Επιτέθηκε σε νοσοκόμα και θυρωρό

    Συνελήφθη, το πρωί της περασμένης Κυριακής στο νοσοκομείο «Μεταξά» του Πειραιά, 43χρονη που παριστάνοντας την αποκλειστική νοσοκόμα«ξάφριζε» ασθενείς και τους συγγενείς τους.

    Τραυμάτισε σοβαρά νοσοκόμα

    Όταν το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου και οι συνοδοί κατάλαβαν τι έκανε, επιχείρησαν να την ακινητοποιήσουν, με την 43χρονη να ασκεί σωματική βία σε βάρος νοσηλεύτριας και θυρωρού με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της πρώτης στην προσπάθεια της να διαφύγει.

    Άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την 43χρονη και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου. Κατά την άφιξη τους στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, η 43χρονη επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

    Στην κατοχή της βρέθηκαν κινητά, μία τραπεζική κάρτα και 30 φαρμακευτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη συνταγή. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Σιλβέστερ Σταλόνε: Υποβλήθηκε σε επτά επεμβάσεις μετά από χτύπημα του Στιβ Όστιν στη ταινία Expendables
    Σιλβέστερ Σταλόνε: Υποβλήθηκε σε επτά επεμβάσεις μετά από χτύπημα του Στιβ Όστιν στη ταινία Expendables

    Σε επτά επεμβάσεις υποβλήθηκε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, μετά το κάταγμα στον αυχένα στα γυρίσματα της ταινίας "Expendables".

    Για τον τραυματισμό του μίλησε στο ριάλιτι «The Family Stallone».

    Ο Σταλόνε είπε ότι το κάταγμα στον αυχένα του ήταν τόσο σοβαρό, που υποβλήθηκε σε συνολικά επτά συνεχόμενες επεμβάσεις, και συνέβη σε σκηνή μάχης με τον παλαιστή και ηθοποιό Στιβ Όστιν.

    «Έκανα ηλίθια πράγματα, σκηνοθετούσα το "Expendables" και σαν ηλίθιος έκανα δέκα takes, έκανα take οτιδήποτε και θυμάμαι ένα χτύπημα. Μπορούσα να το αισθανθώ σε όλο μου το σώμα», είπε χαρακτηριστικά.

    «Ο Στιβ το ήξερε. Δεν συνήλθα ποτέ από τους "Αναλώσιμους". Μετά την ταινία αυτή, δεν ήμουν ποτέ σωματικά ο ίδιος. Έχω προειδοποιήσει τον κόσμο, μην κάνετε ποτέ μόνοι σας ακροβατικά», τόνισε ο Sly.

    Για το ατύχημα του Σταλόνε μίλησε και η σύζυγός λέγοντας: «Προσπαθεί να καλύψει τον πόνο, προσποιούμενος ότι δεν συνέβη. Δεν θέλει να ξέρει ο κόσμος ότι έχει κάνει τόσες πολλές εγχειρίσεις στην πλάτη του».

    Τέλος είπε: «Είναι πολύ τρομακτικό για την οικογένειά μας κάθε φορά που ο Σιλβέστερ έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Κανείς δεν ξέρει».

    Πηγή: Ιefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ETIENNE LAURENT

  • Τραγωδία στο νοσοκομείο «Μεταξά»: Νεκρός 67χρονος - Πήδηξε στο κενό από τον 4ο όροφο
     Τραγωδία στο νοσοκομείο «Μεταξά»: Νεκρός 67χρονος - Πήδηξε στο κενό από τον 4ο όροφο

    Ασθενής στο νοσοκομείο «Μεταξά» έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας στο κενό.

    Νεκρός εντοπίστηκε στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Μεταξά» στον Πειραιά άντρας, ο οποίος έπεσε από τον 4ο όροφο του κτιρίου όπου νοσηλευόταν.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για έναν 67χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και παρακολουθείτο από ψυχίατρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πήδηξε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου και βρήκε τραγικό θάνατο.

    Αυτή την ώρα αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του 67χρονου, με την πιθανότερη εκδοχή να είναι η αυτοκτονία.

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο