Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 13:18

Άνδρας παρίστανε τον γιατρό στην Ηλιούπολη! Λειτουργούσε οδοντιατρείο χωρίς άδεια

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η δράση ενός 51χρονου, ο οποίος λειτουργούσε δίχως άδεια οδοντιατρείο, αποκάλυψε επεισόδιο με ασθενή, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν περίπου στις 19:00 το απόγευμα, όταν ο «γιατρός» και ο 59χρονος ασθενής διαπληκτίστηκαν εντός του οδοντιατρείου στην οδό Λασκάρεως και στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί.

Κατά την διάρκεια της διερεύνησης του περιστατικού, διαπιστώθηκε πως ο «γιατρός» λειτουργούσε το ιατρείο χωρίς άδεια!

Εις βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος, απάτη και σωματικές βλάβες.

Πηγή: Ιefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 11:25

Σχετικά Άρθρα

  • Ηλιούπολη: Συνελήφθη 23χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Ερευνάται η ύπαρξη κυκλώματος
    Ηλιούπολη: Συνελήφθη 23χρονος για πορνογραφία ανηλίκων - Ερευνάται η ύπαρξη κυκλώματος

    Την ύπαρξη ενός καλά οργανωμένο κυκλώματος με πλήθος αρχείων σκληρής πορνογραφίαςανηλίκων με κέρδος ερευνά η αστυνομία μετά τη σύλληψη ενός 23χρονου φοιτητή στην Ηλιούπολη.

    Ο φοιτητής για τον οποίο υπήρχε διεθνές σήμα για τα ηλεκτρονικά του ίχνη, απέκτησε πρόσβαση σε συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή όπου και διαμοίραζε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα ενώ ερευνάται για το αν υπήρχε κύκλωμα γύρω του καθώς το περιστατικό δεν είναι το μόνο.

    Πλήθος αρχείων κατασχέθηκαν

    Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, φορητό μέσο αποθήκευσης (USB), καθώς και -2- εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ.

    Μάλιστα, από την επιτόπια έρευνα που διενεργήθηκε στα κατασχεμένα ψηφιακά πειστήρια, βρέθηκαν σε αυτά πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

    Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας: Αθέμιτος ανταγωνισμός οι οδοντίατροι του ΕΣΥ και στον ιδιωτικό τομέα
    Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας: Αθέμιτος ανταγωνισμός οι οδοντίατροι του ΕΣΥ και στον ιδιωτικό τομέα

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Για αθέμιτο ανταγωνισμό κάνει λόγο ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας Αλέκος Γαλανόπουλος, αναφορικά με το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Υγείας που δίνει τη δυνατότητα σε οδοντιάτρους του ΕΣΥ να ασκήσουν το έργο τους και στον ιδιωτικό τομέα, υπό προϋποθέσεις.

    Πρόσφατα, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το ΦΕΚ που καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία άσκησης ιδιωτικού έργου των γιατρών και οδοντίατρων του ΕΣΥ και ουσιαστικά δίνει το δικαίωμα σε ειδικευμένους αλλά και ειδικευόμενους γιατρούς να εργάζονται και στον ιδιωτικό τομέα,

    Σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ, όσοι υπηρετούν σε Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας και Κέντρα Υγείας του Ε.Σ.Υ. (καθώς και στο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου), μπορούν σε χρόνο εκτός του τακτικού ωραρίου τους και των εφημεριών, να ασκούν ιδιωτικό έργο, υπό την προϋπόθεση ότι αναλαμβάνουν τις ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις για το συγκεκριμένο διάστημα απασχόλησης.

    Ο κ. Γαλανόπουλος εκφράζει την αντίθεσή του, σχολιάζοντας πως ο συγκεκριμένος νόμος δημιουργεί στρέβλωση στην ελεύθερη αγορά στο χώρο της υγείας και πως προάγει έναν αθέμιτο ανταγωνισμό προς τους ιδιώτες γιατρούς. «Αυτό το μέτρο είναι αθέμιτος ανταγωνισμός για όσους ιδιωτεύουν χρόνια. Κάποιος δηλαδή που είναι διορισμένος με εξασφαλισμένο μισθό και ασφαλιστικές εισφορές βγαίνει παράλληλα και στον ιδιωτικό τομέα, χωρίς όμως το άγχος του ιδιώτη που εξαρχής παλεύει να εδραιωθεί σε μια ήδη ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Γενικότερα το θέμα της υγείας τα τελευταία χρόνια είναι στρεβλό και δεν βρίσκουμε… γιατρειά» καταλήγει ο κ. Γαλανόπουλος.

  • Κασσελάκης από Ηλιούπολη: Στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη - Να τελειώνει το άλλοθι του 41%
    Κασσελάκης από Ηλιούπολη: Στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη - Να τελειώνει το άλλοθι του 41%

    «Στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη. Κάθε ημέρα μεγαλώνουμε», υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην πλατεία Φλέμινγκ, στην Ηλιούπολη, μέσα από το βαν που τον συνοδεύει στις περιοδείες του.

    Στο ίδιο μήκος κύματος, κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στις ευρωεκλογές πως υπάρχει δυνατή αντιπολίτευση ώστε να τελειώνει το άλλοθι του 41%.

    Ο κ. Κασσελάκης ξεκίνησε την ομιλία του με ένα σχόλιο για τη νέα γυναικοκτονία στο Μενίδι, υποστηρίζοντας πως η εγκληματικότητα πλέον στη χώρα μας έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα, ιδίως ως προς τους βιασμούς και τις διαρρήξεις: «Η ΝΔ δεν είναι η παράταξη της ασφάλειας. Απαιτείται μεγάλος εκσυγχρονισμός στην Ελληνική Αστυνομία. Έχουμε προτείνει τον αστυνομικό της γειτονιάς, καλύτερη μετεκπαίδευση των αστυνομικών, επιστημονική στελέχωση των τμημάτων και νομική κατοχύρωση της γυναικοκτονίας».

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για γενικότερη ανασφάλεια στην ελληνική κοινωνία- και οικονομική- την ώρα που οι εισηγμένες εταιρείες έχουν ρεκόρ κερδών, καλώντας την Ευρώπη να βάλει ένα τέλος στην οριζόντια λιτότητα και την κυβέρνηση να διαπραγματεύεται κι όχι να υπακούει τυφλά τον πλούσιο Βορρά: «Όταν σε μια οικονομία η Wall Street βγάζει υπερκέρδη και η Main Street υποφέρει κάτι πηγαίνει στραβά. Πρέπει να αλλάξουμε οικονομικό μοντέλο».

    Ο κ. Κασσελάκης κατηγόρησε, επίσης, τη ΝΔ πως έχει επιλέξει να χαϊδέψει ακροδεξιά αφτιά αντί να ακούσει την κοινωνία: «Τώρα ξέρουμε ότι συγκαλύφθηκε το έγκλημα των Τεμπών. Όπως και πέρυσι πήγε o Κυριάκος Μητσοτάκης στο φράχτη στον Έβρο για να ενισχύσει τα ακροδεξιά στοιχεία το ίδιο έκανε και φέτος. Μια καλύτερη ζωή μπορεί να υπάρξει, αλλά χρειάζεται πολιτική αλλαγή κι αυτή είναι στα χέρια σας».

    Σε αυτό το πλαίσιο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε πως το κόμμα του θέλει ανθρωποκεντρική πολιτική απέναντι στη συγκάλυψη και στην αλαζονεία, καθώς κι αξιοκρατία, δικαιοσύνη και ειρήνη, καυτηριάζοντας τα μισόλογα και της κυβέρνησης για το αιματοκύλισμα στην Παλαιστίνη, για το οποίο ζήτησε να μπει ένα τέλος.

    Ο κ. Κασσελάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις δαπάνες στην υγεία που έχουν ξεφύγει την ώρα που η εικόνα στα νοσοκομεία ντροπιάζει όλους τους Έλληνες: «Τόσα δισ. ευρώ έχουμε δώσει. Τι αξία έχει η ανθρώπινη ζωή στην πατρίδα μας σήμερα; Δεν αξίζουν στη χώρα μας τα Τέμπη και οι δολοφονίες γυναικών μπροστά σε αστυνομικά τμήματα. Θα πετύχουμε γιατί η αλήθεια είναι με το μέρος μας. Σεβόμαστε τον ελληνικό λαό. Θα είμαστε δίπλα στην κοινωνία και μετεκλογικά, Συνεχίζουμε να χτίζουμε ένα κίνημα και θα πείσουμε πως μπορούν όλοι ισότιμα να βοηθήσουν στην εθνική ανάταξη ώστε όλοι να ζουν το όνειρό τους με ασφάλεια στην Ελλάδα».

    Σε ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο, ο κ. Κασσελάκης διέκοψε την ομιλία του για να ζητήσει από μοτοσικλετιστή να βάλει κράνος, προειδοποιώντας τον πως δεν θα του σβήσει την κλήση.

    Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης περιόδευσε σε καταστήματα και καφετέριες της Ηλιούπολης, ενώ συνομίλησε και με πολίτες που βρίσκονταν στον εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ, λέγοντάς τους πως κι εκείνος για το λαό αγωνίζεται.

    Καταστηματάρχης, μάλιστα, του τραγούδησε με κιθάρα το «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» του Κώστα Χατζή.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI
  • Τα δύο στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις για το θρίλερ στην Ηλιούπολη - Στο «μικροσκόπιο» η καραμπίνα
    Τα δύο στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις για το θρίλερ στην Ηλιούπολη - Στο «μικροσκόπιο» η καραμπίνα

    Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για το θρίλερ στην Ηλιούπολη, όπου βρέθηκαν νεκροί μητέρα και γιος, με το βασικό σενάριο να παραμένει πως ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

    Τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα δώσουν τις απαντήσεις

    Την απάντηση θα δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. που θα ελέγξουν εάν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του 36χρονου και τα δαχτυλικά του αποτυπώματα στο όπλο που βρέθηκε στο διαμέρισμα.

    Όπως έγινε γνωστό, η καραμπίνα του εγκλήματος ανήκε στον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος πέθανε, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κάποιοι κάλυκες.

    Παράλληλα, εξετάζονται και τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στην υπόθεση και κυρίως αν υπάρχει κάποιο κίνητρο.

    Πώς βρέθηκε σε άλλο χώρο η καραμπίνα;

    Οι αστυνομικοί στην αρχή έβλεπαν την εμπλοκή τρίτου προσώπου γιατί η καραμπίνα είχε βρεθεί αρκετά μακριά από τις δύο σορούς και ήταν κάτι που προβλημάτιζε τις Αρχές.

    Επίσης, μέσα στο διαμέρισμα, παρόλο που ήταν αρκετά αναστατωμένο δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και δεν είχαν αφαιρεθεί και πολύτιμα αντικείμενα, επομένως το σενάριο να μπήκε κάποιος στο σπίτι και να έκανε το έγκλημα, απομακρύνθηκε.

    Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο άνδρας πυροβόλησε την μητέρα του και μετά από αρκετές ώρες, αυτοπυροβολήθηκε και κατάφερε να κάνει κάποια βήματα και να πέσει νεκρός στο κρεβάτι όπου και βρέθηκε.

    Ένα πρόσωπο - «κλειδί» και μια μαρτυρία

    Ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα είναι η γιαγιά της οικογένειας η οποία ζει στο ισόγειο της τριώροφης πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη. Ωστόσο, πάσχει από άνοια και οι αστυνομικοί αδυνατούν να της πάρουν κατάθεση ώστε να συλλέξουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να ανακαλύψουν το κίνητρο του φονικού.

    Παράλληλα, υπάρχει και η μαρτυρία ενός γείτονα ο οποίος ισχυρίζεται ότι λίγες ώρες πριν το φονικό είδε έναν άντρα ντυμένο στα μαύρα να κάνει βόλτες στην ταράτσα. Η μαρτυρία εξετάζεται από τους αστυνομικούς, οι οποίοι θεωρούν πως ήταν ο γιος.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Ηλιούπολη: Μάνα και γιος δεν έδωσαν σημάδια ζωής για μία εβδομάδα - «Μιλούν» σορός και καραμπίνα
    Ηλιούπολη: Μάνα και γιος δεν έδωσαν σημάδια ζωής για μία εβδομάδα - «Μιλούν» σορός και καραμπίνα

    Στο απόλυτο θρίλερ έχει μετατραπεί οι υπόθεση των δύο ατόμων που βρέθηκαν νεκροί με τραύμα από πυροβόλο όπλο μέσα στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη. Τα θύματα είναι μητέρα και γιος, ενώ οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο.

    Το σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι αστυνομικοί εξέτασαν αρχικά το ενδεχόμενο κάποιο τρίτο πρόσωπο να κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι και να σκότωσε μητέρα και γιο. Πάντως, το συγκεκριμένο σενάριο φαίνεται να αποδυναμώνεται, καθώς δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης μέσα από το σπίτι.

    Έτσι το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ είναι ο 36χρονος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα που βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

    Τι λένε γείτονες

    Την αστυνομία ειδοποίησε η γιαγιά του θύματος η οποία διαμένει και εκείνη στην ίδια πολυκατοικία λόγω της δυσοσμίας που επικρατούσε τον τελευταία καιρό και του γεγονότος ότι δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους από την περασμένη Πέμπτη.

    Την ίδια ώρα γείτονες ανέφεραν ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που άκουγαν φωνές από το σπίτι, καθώς μητέρα και γιος τσακώνονταν συχνά.

    Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή και το κρίσιμο πόρισμα

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο και εξέτασε τις δύο σορούς προφορικά είπε στους αστυνομικούς ότι ο θάνατος της μητέρας έχει προέλθει νωρίτερα από αυτόν του γιου. « Όμως, δεν μας είπε εάν πρόκειται για διάφορα ημερών. Πιθανότατα μιλάμε για διαφορά ωρών. Η κατάσταση της σορού της μητέρας λόγω και του τραύματος που έφερε στο κεφάλι αιτιολογεί την προχωρημένη ακαμψία σε σχέση με την κατάσταση της σορού του γιου. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να δούμε ότι “κουμπώνουν” μεταξύ τους», σχολιάζουν στο ethnos.gr αστυνομικές πηγές.

    «Μιλούν» σορός και καραμπίνα

    Απαντήσεις για να καταλήξουν οι Αρχές σε αυτό το σενάριο θα δώσουν το ιατροδικαστικό πόρισμα, η εξέταση της σορού του 36χρονου και συγκεκριμένα εάν υπάρχουν στα χέρια του ίχνη πυρίτιδας, αλλά και αν στην καραμπίνα που βρέθηκε σε διαφορετικό χώρο από αυτόν που εντοπίστηκαν οι δύο σοροί βρίσκονται δακτυλικά του αποτυπώματα.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως εντός της οικίας βρέθηκαν όλα τα αντικείμενα αξίας και τα χρήματα της οικογένειας, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με το ότι η αναστάτωση που επικρατούσε ήταν ήπια οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως η εικόνα δεν συνάδει με αυτή μιας ληστείας ή διάρρηξης.

    «Είναι νωρίς για να αποκλείσουμε κάποιο άλλο σενάριο, όπως ότι υπάρχει άλλος δράστης. Πρέπει να γίνει σύγκριση των στοιχείων που αντλήσαμε από τον χώρο με τα στοιχεία που θα πάρουμε από τις αναλύσεις που αναμένουμε. Για την ώρα αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο, δηλαδή ότι ο γιος σκότωσε τη μάνα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

    Ψάχνουν τα κίνητρα

    Και καταλήγουν: «Δεν έχουμε βρει ποιο θα μπορούσε να ήταν το κίνητρο. Γιατί ο γιος να σκοτώσει τη μητέρα του; Δεν έχουμε εντοπίσει κάποιο ιστορικό ψυχικής ασθένειας ή κάτι άλλο. Συνεπώς ψάχνουμε να βρούμε και ποιο ήταν το κίνητρο για να έχουμε μία τέτοια κατάληξη».

    112 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και 64 συλλήψεις μέσα σε 24 ώρες

    Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN, οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από γυναίκες έφτασαν τις 112 το τελευταίο 24ωρο, ενώ έγιναν και 64 συλλήψεις από την Αστυνομία. Επιπλέον πέντε γυναίκες ζήτησαν από τις Αρχές να μεταφερθούν σε ασφαλές χώρο.

    Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι αστυνομικοί σημειώθηκε στα Ιωάννινα. Το 112 δέχθηκε μία κλήση από μία γυναίκα που μιλούσε χαμηλόφωνα σε σπαστά αγγλικά και προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

    Οι τοπικές Αρχές ξεκίνησαν αμέσως να αναζητούν το στίγμα του τηλεφώνου της. Στη συνέχεια την εντόπισαν σε υπαίθριο πάρκινγκ μέσα σε μία νταλίκα. Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ συνέλαβαν τον άνδρα που την κακοποιούσε.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Ανατροπή στην Ηλιούπολη: Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο γιος σκότωσε τη μητέρά του
    Ανατροπή στην Ηλιούπολη: Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο γιος σκότωσε τη μητέρά του

    Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ηλιούπολης, καθώς οι Αρχές πραγματοποιούν εξονυχιστικές έρευνες σχετικά με τον θάνατο της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της στο σπίτι τους, όπου βρέθηκαν νεκροί με τραύματα στο κεφάλι από όπλο.

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η μητέρα ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα. Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και την γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία. Βρέθηκαν άλλωστε ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε.

    Τα εν λόγω στοιχεία όμως οδηγούν τις Αρχές στο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Σαφώς, όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμα ανοιχτά. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.

    Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής

    Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ απαντήσεις αναμένεται να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε στο σπίτι αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση.

    «Ένας άγνωστος έκοβε βόλτες στη ταράτσα»

    Νέα διάσταση στο θρίλερ της Ηλιούπολης δίνει πιθανότατα μαρτυρία γείτονα της άτυχης 61χρονης και του 36χρονου γιου της. Όπως ανέφερε, την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη (4/4) παρατήρησε ύποπτες κινήσεις από έναν άγνωστο άνδρα πάνω στην ταράτσα της πολυκατοικίας ενώ ο γαμπρός του άκουσε λίγο αργότερα και πυροβολισμό.

    «Είδαμε ένα κύριο με μαύρα ρούχα, την περασμένη Πέμπτη, πάνω στην ταράτσα και έκανε βόλτα. Δεν μπορούσα να δω τα χαρακτηριστικά του» ανέφερε αρχικά ο μάρτυρας και γείτονας της 61χρονης και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο γαμπρός μου άκουσε πυροβολισμό. Αλλά νόμιζε ότι ήταν κροτίδα. Ήταν βράδυ όταν έγινε αυτό».

    Άλλος γείτονας ανέφερε για την υπόθεση: «Την ξέραμε την οικογένεια, γιατί εδώ μέναμε. 36 χρόνια δεν έχουν δώσει δικαίωμα. Πιστεύω ότι έγινε κάποια διάρρηξη, κάποια εγκληματική ενέργεια. Έχω να τους δω καιρό. Το άκουσα από τις ειδήσεις. Μάνα και γιος ήταν μια χαρά. Το παιδί ήταν χαμηλών τόνων. Δεν άκουσα πυροβολισμούς. Περνάω κάθε μέρα από εδώ», είπε άνδρας που μένει στη γειτονιά μιλώντας σε δημοσιογράφους.

    «Γνώριζα τη μητέρα ήταν κοντά στα 60. Ο γιος της λίγο μετά τα 30. Ήταν ήσυχοι, Δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ τη γειτονιά. Ο σύζυγος της οικογένειας είχε πεθάνει» ανέφερε άνδρας που μένει στη γειτονιά μιλώντας σε δημοσιογράφους.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI
  • Ηλιούπολη: Μυστήριο με τον θάνατο μητέρας και γιου από πυροβολισμούς - Τα στοιχεία που δείχνουν εγκληματική ενέργεια
    Ηλιούπολη: Μυστήριο με τον θάνατο μητέρας και γιου από πυροβολισμούς - Τα στοιχεία που δείχνουν εγκληματική ενέργεια

    Τι λένε γείτονες στο protothema.gr - Η 64χρονη και ο 36χρονος βρέθηκαν νεκροί με τραύματα στο κεφάλι - Στο διαμέρισμα βρέθηκε καραμπίνα, η οποία, όμως, ήταν μακριά από τις δύο σορούς

    Στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας στρέφονται οι Αστυνομικοί που ερευνούν το μυστήριο με την 63χρονη μητέρα και τον 36χρονο γιο της οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμά τους, στην Ηλιούπολη.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι των θυμάτων είχε εικόνα αναστάτωσης ενώ η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ξεκλείδωτη χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης.
    Ωστόσο, κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.
    Παράλληλα, μια άλλη κάτοικος μιλά για ένα μυστηριώδη άνδρα με μαύρα ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κινείτο περίεργα στον ακάλυπτο χώρο της τριπλοκατοικίας.

    Το άψυχο κορμί της μητέρας βρέθηκε σε μια καρέκλα ενώ ο γιος της βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι, με τις δύο σορούς να φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι.
    Την ίδια ώρα στο διαμέρισμα βρέθηκε μια καραμπίνα, η οποία, όμως, εντοπίστηκε μακριά από τις σορούς της 63χρονης και του 36χρονου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν γείτονες παραπονέθηκαν για τη μυρωδιά. Στο διαμέρισμα κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε την πόρτα με τους αστυνομικούς να αντιμετωπίζουν το αποτρόπαιο θέαμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μητέρα και γιος είχαν να εμφανιστούν στη γειτονιά από την περασμένη Πέμπτη.

    Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το διαμέρισμα ήταν αναστατωμένο με τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση να εστιάζουν την προσοχή τους σε μία πίσω πόρτα του σπιτιού καθώς και στα παράθυρα καθώς αυτό που προσπαθούν να διακριβώσουν είναι αν υπήρξε παραβίαση και αν κάποιος τρίτος μπήκε στο σπίτι, διέπραξε το έγκλημα και αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γείτονες.
    Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πίσω πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη αλλά η πρώτη εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.

    Οι αστυνομικοί περιμένουν, παράλληλα, και το πόρισμα του ιατροδικαστή για ό,τι εκτιμά πως συνέβη μέσα στο διαμέρισμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος, ο πατέρας του 36χρονου και σύζυγος της 64χρονης δεν είναι εν ζωή.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ηλιούπολη: Άγριο έγκλημα - Μητέρα και γιος νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα
    Ηλιούπολη: Άγριο έγκλημα - Μητέρα και γιος νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα

    Αντιμέτωπα με ένα άγριο έγκλημα βρίσκονται τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην Ηλιούπολη καθώς το βράδυ της Τετάρτης (10/4) εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου νεκροί μία γυναίκα 60 ετών καθώς και ο γιος της, περίπου 35 ετών.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο άνθρωποι έφεραν τραύμα από καραμπίνα στο κεφάλι, ενώ στον χώρο, μακριά από τις σορούς, εντοπίστηκε μία καραμπίνα με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος. Όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, οι δύο σοροί έγιναν αντιληπτές από τη μυρωδιά με αποτέλεσμα να κληθεί κλειδαράς και οι αστυνομικοί να βρεθούν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

    Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μάνα και γιος πυροβολήθηκαν θανάσιμα είναι σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να έχουν εστιάσει σε μία πίσω πόρτα του σπιτιού καθώς και στα παράθυρα εξετάζοντας αν υπάρχει παραβίαση και αν κάποιος τρίτος μπήκε στο σπίτι, διέπραξε το έγκλημα και αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γείτονες.

    Πηγή: protothema.gr - Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο