Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 14:22

Σαντορίνη: 45χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο με αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη της

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στον κεντρικό δρόμο προς Καρτεράδο το τροχαίο - Τραυματίστηκε σοβαρά και η κόρη της άτυχης 45χρονης

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα 45 ετών το βράδυ της Πέμπτης στη Σαντορίνη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη της συγκρούστηκε με άλλα δύο οχήματα στην περιοχή του Καρτεράδου.

Η κόρη της άτυχης 45χρονης τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση ενώ τραυματίες είναι και οι οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Σαντορίνης.

Μετά τη σύγκρουση έκλεισε για περίπου 2,5 ώρες ο κεντρικός δρόμος μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα που υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές αλλά και να καλυφθούν τα λιπαντικά που είχαν χυθεί σε μεγάλο μέρος του δρόμου.

Στις συνθήκες για το θανατηφόρο τροχαίο διερευνά το Α.Τ. Θήρας.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 13:03

Σχετικά Άρθρα

  • Ηράκλειο: Προκάλεσε τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και ξανά τράκαρε - Στη ΜΕΘ ένας 60χρονος
    Ηράκλειο: Προκάλεσε τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και ξανά τράκαρε - Στη ΜΕΘ ένας 60χρονος

    Ο 26χρονος δράστης προκάλεσε σοβαρό τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και στη συνέχεια τράκαρε ξανά - Ο 60χρονος τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

    Στη ΜΕΘ δίνει μάχη για τη ζωή του ο 60χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στους Αρμένους, στο ύψος της νέας διασταύρωσης. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Ρεθύμνης και εισήχθη στη ΜΕΘ.

    Ωστόσο η αστυνομία συνέλαβε 26χρονο άνδρα ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτό του 60χρονου.

    Όπως αναφέρει το Goodnet.gr, ο 26χρονος άνδρας, μετά το ατύχημα μπήκε σε αυτοκίνητο πολίτη που είχε σταματήσει στο σημείο να βοηθήσει και διέφυγε ακολουθώντας ξέφρενη πορεία με κατεύθυνση το Σπήλι.

    Στη διάρκεια της πορείας του συγκρούστηκε με δυο ακόμη οχήματα ενα διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα και ενα ακόμη στο ρεύμα του (χωρίς ευτυχώς να προκληθεί άλλος τραυματισμός), κάτι που ανέκοψε την τρομακτική πορεία του και εν τελεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο ύψος της διασταύρωσης της Παλέ.

    Ο 26χρονος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κλοπής, επικίνδυνης οδήγησης, σωματικής βλάβης από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Ι.Χ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό
    Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Ι.Χ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό

    Tραγικό θάνατο βρήκε 40χρονος οδηγός ΙΧ, στο τροχαίο που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο 529ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του χωριού Άσπρος Κιλκίς.

    Το ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μιχαλακοπούλου: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, χτύπησε σε τοίχο και σκοτώθηκε
    Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μιχαλακοπούλου: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, χτύπησε σε τοίχο και σκοτώθηκε

    Δυστύχημα με θύμα 31χρονο αναβάτη μηχανής σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Μιχαλακοπούλου.

    Προσέκρουσε σε τοίχο

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοίχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Απίστευτο: Ιταλός ξύπνησε μετά από τροχαίο και δεν θυμόταν τα τελευταία 39 χρόνια της ζωής του
    Απίστευτο: Ιταλός ξύπνησε μετά από τροχαίο και δεν θυμόταν τα τελευταία 39 χρόνια της ζωής του

    Ξύπνησε και έχοντας αμνησία αναρωτήθηκε ποιος ήταν εκείνος ο άνδρας που τον φώναζε με το όνομά του, και κυρίως πώς ήξερε το όνομά του. Ήταν ο γιος του.

    Η ιστορία του Luciano D'Adamo είναι τόσο απίστευτη που μοιάζει να έχει βγει από τη φλογερή φαντασία ενός μυθιστοριογράφου. Ο ίδιος δίνοντας συνέντευξη στο ilmessaggero, την αφηγείται.

    Το 2019, ο Luciano ξύπνησε σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου μετά από ένα ατύχημα που είχε - ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε - πεπεισμένος ότι βρισκόταν ακόμη στο 1980. Αναρωτιόταν ποιος ήταν εκείνος ο άνδρας που τον φώναζε με το όνομά του, και κυρίως πώς ήξερε το όνομά του. Ήταν ο γιος του.

    Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

  • ΗΠΑ:11χρονη έκανε τη νεκρή για να μην τη σκοτώσει ο αδελφός της όπως την υπόλοιπη οικογένειά της
    ΗΠΑ:11χρονη έκανε τη νεκρή για να μην τη σκοτώσει ο αδελφός της όπως την υπόλοιπη οικογένειά της

    Μία 11χρονη στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ, που είδε την οικογένειά της να πέφτει νεκρή από πυροβολισμούς, κατάφερε να ξεφύγει προσποιούμενη ότι έχει πεθάνει, όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεσή της.

    Η 11χρονη από το Φολ Σίτι όπως αναφέρει το CNNi θυμήθηκε ότι ξύπνησε από τον ήχο των πυροβολισμών. Όταν κοίταξε έξω από την πόρτα του υπνοδωματίου της, είδε τον πατέρα της, Μαρκ, με αίμα στο κεφάλι και τον 9χρονο αδελφό της με αίμα στο στόμα - και οι δύο κείτονταν στο πάτωμα του διαδρόμου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Όταν η 7χρονη αδελφή της βγήκε από το κοινό τους υπνοδωμάτιο, η 11χρονη είπε ότι άκουσε άλλον έναν πυροβολισμό, πριν δει τη μικρότερη αδελφή της να πέφτει στο πάτωμα, αναφέρουν τα έγγραφα.

    Η ίδια είπε στους ερευνητές ότι ο δράστης στη συνέχεια ήρθε στο υπνοδωμάτιό της και πυροβόλησε με το όπλο του μία ή δύο φορές, χτυπώντας το χέρι και τον λαιμό της.

    Παρά τον πόνο που ένιωσε η 11χρονη είπε στις αρχές ότι αναγνώρισε το όπλο. Ήταν το ασημένιο πιστόλι Glock του πατέρα της, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.
    Και αναγνώρισε και τον δράστη. Ήταν ο 15χρονος αδελφός της.

    Η 11χρονη θυμήθηκε ότι είδε τον αδελφό της να πλησιάζει τα πτώματα των άλλων μελών της οικογένειάς της για να δει αν ήταν ζωντανοί, και προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρή όταν στεκόταν δίπλα στο κρεβάτι της.

    Η μητέρα τους, Σάρα και ο 13χρονος αδελφός τους είχαν πυροβοληθεί και σκοτωθεί σε άλλο σημείο του σπιτιού, δήλωσαν οι αρχές.

    Δύο κλήσεις στο 100 για τον ίδιο πυροβολισμό

    Το κορίτσι είπε στους ερευνητές ότι διέφυγε από ένα παράθυρο στο δωμάτιό της, αφού ο αδελφός της έφυγε από το δωμάτιο και τον άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο . Έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα, όπου κάλεσαν το 100.

    Αλλά δεν ήταν η πρώτη κλήση που έλαβε το 911 για τους πυροβολισμούς εκείνο το πρωί.

    Επτά λεπτά νωρίτερα, ο 15χρονος είχε καλέσει ο ίδιος σε βοήθεια, ακούγοντας λαχανιασμένος και δηλώνοντας ότι κρυβόταν σε ένα μπάνιο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Είπε στο τηλεφωνητή του 911 ότι ο 13χρονος αδελφός του είχε σκοτώσει την οικογένειά τους και είχε αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Ο 13χρονος είχε συλληφθεί να κοιτάζει πορνογραφία το προηγούμενο βράδυ και επρόκειτο να μπλέξει σε μεγάλους μπελάδες, είπε ο 15χρονος στον τηλεφωνητή του 911 ως πιθανό κίνητρο για τους πυροβολισμούς.

    Ο 15χρονος συνελήφθη όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι. Την Πέμπτη, εμφανίστηκε ενώπιο δικαστηρίου ανηλίκων όπου του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες για φόνο και μία κατηγορία για απόπειρα φόνου με πυροβόλο όπλο.

    Σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας της Ουάσινγκτον, απαιτείται ακρόαση και έγκριση του δικαστή πριν η υπόθεση μεταφερθεί στο δικαστήριο ενηλίκων.

    Σε ακρόαση την Παρασκευή, οι εισαγγελείς ζήτησαν επίσημα να μεταφερθεί η υπόθεση του εφήβου στο δικαστήριο ενηλίκων, μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί μήνες πριν ληφθεί οριστική απόφαση.

    Εάν κριθεί ένοχος και η υπόθεσή του παραμείνει στο δικαστήριο ανηλίκων, θα μπορούσε να κρατηθεί μέχρι την ηλικία των 25 ετών. Εάν καταδικαστεί και του απαγγελθούν κατηγορίες σε δικαστήριο ενηλίκων, ο έφηβος θα μπορούσε να καταδικαστεί σε 25 χρόνια έως ισόβια με δυνηατότητα αποφυλάκισης μετά από 25 χρόνια.

    Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο 15χρονος «δολοφόνησε συστηματικά» τους γονείς του, τα δύο αδέλφια του και μία από τις αδελφές του, επιχείρησε να σκοτώσει την 11χρονη αδελφή του και «σκηνοθέτησε» τον τόπο του εγκλήματος πριν φτάσουν οι πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Η Σαντορίνη κορυφαία επιλογή στον τουρισμό πολυτελείας
    Η Σαντορίνη κορυφαία επιλογή στον τουρισμό πολυτελείας

    Η Σαντορίνη είναι ένα από τα νησιά, που διαθέτει παγκόσμια φήμη και ό,τι ακούγεται για αυτήν φέρει ισχυρό αντίκτυπο. Πολλά ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν για την τουριστική κίνηση, όμως το νησί μέχρι και τον Οκτώβριο συνεχίζει να δέχεται τουρίστες και να αποτελεί πόλο έλξης.

    Ωστόσο, οι εικόνες συνωστισμού, κατά την υψηλή τουριστική περίοδο, από τις μαζικές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων, προβλημάτισαν και γέννησαν ανησυχία για φαινόμενα υπερτουρισμού. Αυτό όμως, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι ένα πρόβλημα που θα λυθεί με τη ρύθμιση της κρουαζιέρας.

    «Η ρύθμιση της κρουαζιέρας πρέπει να υπάρχει»

    «Το νησί παραμένει ένας από τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς, χάρη στο γεωπεριβάλλον του και έλκει μεγάλη μερίδα “ποιοτικών” τουριστών. Εκείνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο.

    Σε ό,τι αφορά την κρουαζιέρα, το 2012 είχα χρησιμοποιήσει τη λέξη κορεσμός. Η ρύθμιση της κρουαζιέρας πρέπει να υπάρχει. Η προηγούμενη δημοτική αρχή το εγκατέλειψε, για αυτό από φέτος θα ρυθμιστεί εκ νέου», σημείωσε ο δήμαρχος Θήρας.

    «Χρειαζόμαστε σπίτια για τους γιατρούς

    Για τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Σαντορίνη δεν αντιμετώπισε πρόβλημα υπερτουρισμού αλλά «υπήρξε συνωστισμός και κακή οργάνωση, όπως συμβαίνει παντού, όπου πηγαίνουν μαζικά λεωφορεία. Αυτό μπορεί να συμβεί για παράδειγμα και στην Ακρόπολη. Δεν αφορά στο σύνολο της την τουριστική κίνηση», επεσήμανε ο κ.Παγώνης.

    Ένα από τα σημαντικά ζητήματα που επεσήμανε ο δήμαρχος Θήρας, είναι να σταματήσει η δόμηση και κυρίως να περιοριστεί η βραχυχρόνια μίσθωση. «Θέλουμε σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία να περιοριστεί η βραχυχρόνια μίσθωση και να αξιοποιηθεί το οικιστικό απόθεμα. Χρειαζόμαστε σπίτια για τους γιατρούς, τους δασκάλους κτλ.

    Είναι υποχρέωση του κράτους να το ρυθμίσει, είτε δίνοντας κίνητρα, είτε τους πόρους να αναλάβει δράση τη τοπική αυτοδιοίκηση», σημείωσε ο κ.Ζώρζος. Όπως είπε, «δεν μπορεί να υπάρχει σαφής εικόνα για τον αριθμό των κλινών, τα μέχρι τώρα στοιχεία κάνουν λόγο για 17.000 κλίνες ξενοδοχείων και άλλες 40.000 σε ενοικιαζόμενα και βραχυχρόνια μίσθωση αλλά αυτό, το λέω με επιφύλαξη».

    «Σε ό,τι αφορά την τουριστική κίνηση είχαμε αύξηση των επισκεπτών, όπως φαίνεται και από τον αριθμό των αφίξεων στο αεροδρόμιο αλλά και αύξηση των κλινών που έριξε τη ζήτηση και τις τιμές», τόνισε ο δήμαρχος.

    «Το νησί δεν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον»

    Από την πλευρά του ο κ.Παγώνης, εκτιμά ότι το νησί φέτος δεν είχε την ίδια κίνηση σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και ότι οι παράγοντες που επηρέασαν αρνητικά την τουριστική κίνηση ήταν το γενικότερο οικονομικό πρόβλημα, τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού (όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες) και ορισμένα ζητήματα υποδομών αλλά όπως, τόνισε «με σωστό προγραμματισμό το νησί δεν θα έχει πρόβλημα στο μέλλον».

    «Εκείνο που έχει επηρεάσει στο χρόνο, και όχι σε σχέση με πέρυσι, είναι σίγουρα η βραχυχρόνια μίσθωση. Το 2014 ήταν μηδέν και τώρα η δηλωμένη βραχυχρόνια μίσθωση είναι 14.000. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο την ξενοδοχία και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα αλλά επηρεάζει πραγματικά και την οικιστική χρήση στη Σαντορίνη και τη μεταμόρφωση των ίδιων μας των οικισμών», επεσήμανε ο κ.Παγώνης.

    «Αναμένουμε το νέο χωροταξικό»

    Σχετικά με τη δόμηση είπε ότι από το 2020 έχει σταματήσει η δυνατότητα κατασκευής ξενοδοχείου εκτός σχεδίου μέχρι την ολοκλήρωση του χωροταξικού. «Εμείς αναμένουμε το νέο χωροταξικό, γιατί έτσι θα έχουμε εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι τα επόμενα 20-30 χρόνια.

    Τονίζουμε όμως, ότι δεν μπορεί να απαγορεύεται να κατασκευαστεί μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα, της τάξεως των 20 και 30 δωματίων, και την ίδια στιγμή να δίνεται άδεια για ένα σπίτι 200-300 τμ το οποίο θα αλλάξει χρήση και θα γίνει βραχυχρόνια μίσθωση. Άλλωστε, η Σαντορίνη έχει πολλές μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, που είναι κυρίως οικογενειακές επιχειρήσεις», υπογράμμισε.

    Τι ανέφερε ο Αντώνης Παγώνης

    Αναφορικά με τον luxury τουρισμό, ο κ. Παγώνης, μιλώντας στο περιθώριο του 2ου Συνεδρίου Τουρισμού Πολυτελείας “The luxury side of Greece” τόνισε ότι η Σαντορίνη, μαζί με τη Μύκονο, αποτελούν τις ναυαρχίδες του τουρισμού Πολυτελείας.

    «Είναι ένα νησί μοναδικό και μπορεί κάποιος να ζήσει την πολυτέλεια σε όλες τις εκφάνσεις της, όχι μόνο στη διαμονή και τις υπηρεσίες αλλά και στον πολιτισμό, τον οινοτουρισμό, τη γαστρονομία».

    Πηγή: cnn.gr

  • Σοβαρό τροχαίο στο Σκουροχώρι με τρεις τραυματίες
    Σοβαρό τροχαίο στο Σκουροχώρι με τρεις τραυματίες

    Τρία άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη περίπου στις οχτώ το πρωί του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Λαστεικων - Σκουροχωρίου.

    Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας και επέβαιναν δύο παιδιά υπό συνθήκες που ερευνώνται από το τμήμα τροχαίας Πύργου εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι παραπλεύρως της οδού

    Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την διακομιδή τους στην νοσηλευτική μονάδα Πύργου

    troxaio skouroxori 2

    troxaio skouroxori 1

  • Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων
    Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, έξω από ζαχαραπλαστείο.

    Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ΙΧΕ και ένα τζιπ, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

    Νεκρός ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου

    Στο ένα όχημα επέβαιναν 2 νεαρά άτομα που διακομίσθηκαν στο ΠΓΝΙ με ελαφρά τραύματα ενώ στο άλλο μόνο ο οδηγός, ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα. Πολίτης που ήταν στο σημείο έκανε ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα, αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.

    Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο