Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 19:09

Αρπαγή 15χρονης στη Ραφήνα: Η κατάθεση σοκ της μητέρας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η μητέρα περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε η κόρη της στη Ραφήνα.

Νέα στοιχεία για την αρπαγή 15χρονης μαθήτριας την ώρα που γύριζε από το σχολείο στο σπίτι της στη Ραφήνα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την αστυνομική έρευνα.

Η μητέρα της 15χρονης κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου ότι η κόρη της στις 15.50 χθες Πέμπτη έπεσε θύμα αρπαγής . Πιο συγκεκριμένα, ενώ η ανήλικη κινείτο πεζή επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στη Ραφήνα, κοντά στο σπίτι της, ο δράστης την προσέγγισε με ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τη ρώτησε εάν θέλει να την πάει κάπου. Η κόρη της απάντησε αρνητικά και τότε ο άγνωστος άνδρας αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο και με τη χρήση βίας, την έβαλε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού και κατευθύνθηκε προς Ραφήνα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο άγνωστος άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ το κορίτσι φώναζε και προσπαθούσε να αποβιβαστεί από το όχημα.

Τελικά η ανήλικη κατάφερε να αποβιβαστεί στη Ραφήνα, επί της συμβολής των οδών Κανσού και Κ. Παράσχου, και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από το Τ.Α Ραφήνας – Πικερμίου συστάθηκε ειδική ομάδα για τη σύλληψή του και ύστερα από την εξέταση βίντεο από κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκε το αυτοκίνητο, το οποίο αναγνωρίστηκε από την ανήλικη, ως το όχημα στο οποίο την επιβίβασε ο δράστης.

Στη συνέχεια, αναζητήθηκε ο δράστης στο «facebook», βρέθηκε το προφίλ του και τότε οι αστυνομικοί έδειξαν τις φωτογραφίες του στο κορίτσι, το οποίο τον αναγνώρισε.

Χθες το βράδυ οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο στη Νέα Μάκρη, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αρπαγή ανηλίκων.

Πηγή: iEidiseis.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 18:38

Σχετικά Άρθρα

  • Unicef: Μία στις οκτώ γυναίκες παγκοσμίως έχει πέσει θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης πριν τα 18 της
    Unicef: Μία στις οκτώ γυναίκες παγκοσμίως έχει πέσει θύμα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης πριν τα 18 της

    Ο αριθμός αυτός φτάνει τα 650 εκατομμύρια, μία στις πέντε, αν υπολογιστούν και οι μορφές σεξουαλικής βίας που δεν περιλαμβάνουν επαφή

    Περισσότερα από 370 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες στον κόσμο, μία στις οκτώ, έχουν πέσει θύματα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης πριν από την ηλικία των 18 ετών, ανέφερε χθες, Τετάρτη, η Unicef σε έκθεσή της, κάνοντας λόγο για «ανησυχητικού επιπέδου» βία.
    Ο αριθμός αυτός φτάνει τα 650 εκατομμύρια, μία στις πέντε, αν υπολογιστούν και οι μορφές σεξουαλικής βίας που δεν περιλαμβάνουν επαφή, όπως η διαδικτυακή ή λεκτική κακοποίηση, πρόσθεσε η Unicef στην ανακοίνωση που συνόδευε τη δημοσίευση της έκθεσής της.
    Για τη διευθύντρια της υπηρεσίας Κάθριν Ράσελ «η σεξουαλική βία εις βάρος των παιδιών αποτελεί αβάσταχτη κηλίδα στη συλλογική μας συνείδηση».
    «Προκαλεί βαθιά και διαρκή τραύματα, συχνά από κάποιον τον οποίο το παιδί γνωρίζει και εμπιστεύεται, σε μέρη όπου θα έπρεπε να είναι ασφαλές», πρόσθεσε.

    Σύμφωνα με την έκθεση, αν και οι γυναίκες και τα κορίτσια πλήττονται περισσότερο από τη σεξουαλική βία, 240 με 310 εκατομμύρια αγόρια και άνδρες – περίπου ένας στους 11 παγκοσμίως-- έχουν επίσης πέσει θύματα βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης στην παιδική τους ηλικία.

    «Η κλίμακα αυτής της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι συγκλονιστική και είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς το μέγεθός της λόγω του στίγματος (που φέρουν τα θύματα), των προκλήσεων στην καταμέτρηση και των περιορισμένων πόρων για τη συγκέντρωση στοιχείων», τόνισε η Unicef.

    Η έκθεση δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της αυριανής «Παγκόσμιας Ημέρας των Κοριτσιών», αλλά και της παγκόσμιας υπουργικής διάσκεψης που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Κολομβία με θέμα των τερματισμό της βίας εναντίον των παιδιών.

    Η Unicef επεσήμανε ότι τα ευρήματά της υπογραμμίζουν την άμεση ανάγκη να ληφθεί σοβαρή δράση σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως η αυστηροποίηση της νομοθεσίας και η παροχή βοήθειας στα παιδιά ώστε να αναγνωρίζουν και να καταγγέλλουν τη σεξουαλική βία.

    Αν και η σεξουαλική βία δεν γνωρίζει γεωγραφικά, πολιτιστικά ή οικονομικά σύνορα, ο μεγαλύτερος αριθμός θυμάτων καταγράφεται στην υποσαχάρια Αφρική με 79 εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια – το 22% του πληθυσμού-- να επηρεάζεται. Στη ανατολική και νοτιοανατολική Ασία καταγράφηκαν 75 εκατομμύρια (8%), ενώ στην κεντρική και νότια Ασία 73 εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια (9%).

    Στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική η Unicef ανέφερε ότι εντοπίστηκαν 68 εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια ( 14%), στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική 45 εκατομμύρια (18%) και στη βόρεια Αφρική και τη δυτική Ασία 29 εκατομμύρια (15%).
    Η Ωκεανία με 6 εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια να έχουν υποστεί σεξουαλική βία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανάλογα με την πληθυσμό της, 34%.

    Οι συγκρούσεις καθώς και οι οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις ευνοούν τη βία κατά των κοριτσιών, σημείωσε η Ράσελ, κάνοντας λόγο για «φρικτή σεξουαλική βία σε ζώνες συγκρούσεων, όπου ο βιασμός και η σεξιστική βία χρησιμοποιούνται συχνά ως όπλο πολέμου».

    Η Unicef επεσήμανε ότι οι περισσότερες σεξουαλικές επιθέσεις σημειώνονται στην περίοδο της εφηβείας, κυρίως μεταξύ 14 και 17 ετών, με τα κορίτσια που τις υφίστανται να κινδυνεύουν περισσότερο από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, χρήση εθιστικών ουσιών και προβλήματα ψυχικής υγείας.

    «Οι επιπτώσεις οξύνονται ακόμη περισσότερο όταν τα παιδιά καθυστερούν να αποκαλύψουν τις εμπειρίες τους ή κρατούν εντελώς μυστική την κακοποίησή τους», σημείωσε η Unicef.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Οικογένεια παλαιοχριστιανών από Κορινθία: Σε Δομή μεταφέρθηκε το μωρό - Στον εισαγγελέα πατέρας, μητέρα και μεγάλη κόρη
    Οικογένεια παλαιοχριστιανών από Κορινθία: Σε Δομή μεταφέρθηκε το μωρό - Στον εισαγγελέα πατέρας, μητέρα και μεγάλη κόρη

    Στο Παίδων με εντολή του εισαγγελέα θα παραμείνουν τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας παλαιοχριστιανών από την Κορινθία.

    Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσε η σύλληψη της οικογένειας των παλαιοχριστιανών της Κορινθίας από την Ελληνική Αστυνομία την Παρασκευή (27/9).

    Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο μετά τις 18:30 την οικογένεια των παλαιοχριστιανών σε σπίτι στην Κερατέα Αττικής. Εκεί βρέθηκαν ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, δηλαδή ο πατέρας, η σύζυγός του, η μεγάλη κόρη του που έχει ένα παιδί, καθώς και τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας, καθώς και το βρέφος.

    Το νεογέννητο μεταφέρθηκε στο Παίδων, εξετάστηκε για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, ενώ τώρα βρίσκεται σε Δομή βρεφών.

    Τα τρία ανήλικα παιδιά θα παραμείνουν στο Παίδων με εντολή του εισαγγελέα, ενώ ο 45χρονος, η γυναίκα του και η μεγάλη του κόρη θα οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα για αρπαγή.

    Η κόρη είναι και αυτή κατηγορούμενη για αρπαγή, διότι της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού της τότε και έπρεπε να το παραδώσει.

    Υπενθυμίζεται πως προ ημερών o Μανώλης Καλαϊτζιδάκης έκανε «ντου» νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» αρπάζοντας το παιδί του.

    Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών, που έμενε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, πήρε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (24/9) το νεογέννητο και τη μητέρα του παιδιού, Σεβαστή, και έφυγαν με ταξί από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο Καλαϊτζιδάκης, «παρόλο που υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση. Η μητέρα όλες αυτές τις ημέρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμη»/ Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 45χρονος «άρχισε να τρέχει από τον τρίτο όροφο, έφτασε μέχρι το Αρεταίειο Νοσοκομείο και από εκεί εξαφανίστηκε».

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας που άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε
    Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας που άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε

    Η σύλληψη έγινε σε σπίτι στην Κερατέα - Πληροφορίες ότι έχει συλληφθεί και η γυναίκα του και μητέρα του μωρού

    Συνελήφθη την Παρασκευή, σε σπίτι στην Κερατέα, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Πληροφορίες θέλουν και τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού να έχει συλληφθεί.
    Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.
    Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια είχε εξαφανιστεί, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε.

    Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι στον όροφο των νεογνών, ωστόσο, ο πατέρας κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει τρέχοντας.

    Πριν από δύο μέρες, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είχε υποστηρίζει ότι νόμιμα έδρασε για την αρπαγή του νεογέννητου παιδιού του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Όπως είχε πει στον ΑΝΤ1 δεν του έχει επιβληθεί καμία νομική ενέργεια που να απαγορεύει όσα έκανε.

    «Όλα όσα γράφονται ότι καταζητούμαι μετά την αφαίρεση του παιδιού είναι ψέματα. Μόλις μίλησα με την αξιωματικό υπηρεσίας της Υπηρεσίας Ασφαλείας Πλατείας Συντάγματος και με διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στο νοσοκομείο, εξάλλου, ουδέποτε “εισέβαλα” όπως λένε. Κλήθηκα φανερά, για ζήτημα υγείας του παιδιού, από την διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής, και πήγα κανονικά σε ώρες επισκεπτηρίου και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει πράξη με την οποία, ούτε να μου αφαιρείται η γονική μέριμνα ή η επιμέλεια, ούτε να μου απαγορεύεται η προσέγγιση του παιδιού» ειχε πει ειδικότερα ο Καλαϊτζιδάκης.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Άφαντος ο παλαιοχριστιανός που άρπαξε το μωρό του από το «Αλεξάνδρα» και εξαφανίστηκε - Συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι
    Άφαντος ο παλαιοχριστιανός που άρπαξε το μωρό του από το «Αλεξάνδρα» και εξαφανίστηκε - Συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι

    Άφαντος παραμένει ο 45χρονος παλαιοχριστιανός ο οποίος «μπούκαρε» στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε.

    Το απόγευμα της Τρίτης (24/9) σήμανε «συναγερμός» στις Αρχές, καθώς ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός, Μανώλης, εισέβαλε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου είχε μεταφερθεί το νεογέννητο παιδί του και η γυναίκα του, τους πήρε και αποχώρησαν με ταξί.

    Πρόκειται για τον πατέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών που έμενε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.

    Συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι του νοσοκομείου

    Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση αρπαγής του βρέφους από τον παλαιοχριστιανό συνελήφθησαν τρεις σεκιούριτι του νοσοκομείου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

    Το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος έχει αναλάβει την έρευνα για το ζευγάρι των παλαιοχριστιανών και του βρέφους που μετά την παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, είχε μείνει στο Νοσοκομείο, καθώς είχε απαγορευτεί στην οικογένεια να το πάρει, αφού το περιβάλλον διαβίωσής τους κρίθηκε ακατάλληλο.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 45χρονος άρπαξε χθες το μεσημέρι το νεογέννητο και τη μητέρα του παιδιού, Σεβαστή, και έφυγαν με ταξί από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας «παρόλο που υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση. Η μητέρα όλες αυτές τις ημέρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμη. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης άρχισε να τρέχει από τον τρίτο όροφο, έφτασε μέχρι το Αρεταίειο Νοσοκομείο και από εκεί εξαφανίστηκε».

    Παλαιοχριστιανός: Δεν έχω καμία εισαγγελική εντολή και κανένα μωρό

    Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Live News» του Mega, στην οποία ανέφερε: «Δεν άφηναν τη γυναίκα μου να πάει στην τουαλέτα. Παρόλο που ήταν εγχειρισμένη, δεν την άφηναν επί πέντε ώρες να πάει στην τουαλέτα. Δεν έχω καμία εισαγγελική εντολή και κανένα μωρό».

    «Θα κάνω μήνυση στον κ. Γιαννάκο για όσα είπε. Η γυναίκα μου την ώρα που θήλαζε, πήγαν σεκιουριτάδες με κοινωνικούς λειτουργούς και της πήραν το παιδί, λέγοντάς της πως θα το μεταφέρουν στο "Μητέρα". Όμως, δεν δέχθηκε να το αφήσει», πρόσθεσε.

    «Όταν δεν έχω εντολή από κάποιον εισαγγελέα, πώς ακριβώς θα σας δώσω το παιδί μου; Δεν την άφηναν να πάει στην τουαλέτα. Αυτή βγήκε από τον θάλαμο με το παιδί, γιατί δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα. Την ακολούθησαν κάποιοι σεκιουριτάδες και υγειονομικοί από πίσω και δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα», συμπλήρωσε.

    Η Πρόνοια πήρε το βρέφος από την οικογένεια των παλαιοχριστιανών

    Το μωρό χαροπάλευε για αρκετές ημέρες, επειδή η μητέρα του αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι που μένει η οικογένεια χωρίς ιατρική βοήθεια, παρουσιάζοντας επιπλοκές.

    Οι Αρχές έκριναν ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιεί η οικογένεια, δεν μπορούν να εγγυηθούν ένα ασφαλές περιβάλλον για το παιδί, και έτσι αποφασίστηκε από την Πρόνοια να απομακρυνθεί το παιδί από την οικογένεια και να πάει σε δομή.

    Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

    Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του βρέφους, της μητέρας και του 45χρονου, ενώ έχει δοθεί σήμα σε Κορινθία και όλες τις άλλες περιοχές που ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης έχει δώσει σήμα για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

    Να σημειωθεί ότι το παιδί βρισκόταν σε φύλαξη από τις 23 Αυγούστου, ενώ τον 45χρονο πατέρα αναζητά το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος με την κατηγορία της αρπαγής.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας εισέβαλε στο Αλεξάνδρα, άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε
    Ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας εισέβαλε στο Αλεξάνδρα, άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε

    Με παρέμβαση κοινωνικού λειτουργού είχε απαγορευτεί στην οικογένεια να πάρει το νεογέννητο κοριτσάκι, καθώς το περιβάλλον διαβίωσής τους είχε κριθεί ακατάλληλο

    Το νεογέννητο κοριτσάκι του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα άρπαξε το μεσημέρι της Τρίτης ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης. Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.
    Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί σήμερα στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια έχει εξαφανιστεί, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε.
    Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι στον όροφο των νεογνών, ωστόσο, ο πατέρας, λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει τρέχοντας. Πλέον τον αναζητά η αστυνομία.
    «Δεν είμαι πρωταγωνιστής κανενός επεισοδίου» τόνισε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας στο Mega. Ερωτώμενος εάν πήρε το παιδί από το νοσοκομείο πάρα την εισαγγελική εντολή, τόνισε ότι δεν έχει πάρει στα χέρια του κάποια εισαγγελική εντολή κι ότι δεν πήρε κανένα μωρό.

    Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:
    Η γυναίκα μου κρατούσε το παιδί και δεν την άφηναν να πάει στην τουαλέτα πέντε ώρες. Βγήκε από τον θάλαμο των νεογνών με το παιδί, γιατί εκεί δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα και την ακολουθούσαν κάποιοι σεκιούριτι και εκεί δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Απ΄όσο καταλαβαίνω διέφυγε, ισχυρίστηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Συνελήφθη ηλικιωμένος οδηγός που αποπειράθηκε να αρπάξει ανήλικο αγόρι
    Συνελήφθη ηλικιωμένος οδηγός που αποπειράθηκε να αρπάξει ανήλικο αγόρι

    Τον προσέγγισε με το αυτοκίνητο στη Φωκίδα και προσπάθησε να τον βάλει μέσα - Ο 13χρονος κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια του αδελφού του

    Συνελήφθη ηλικιωμένος που αποπειράθηκε να αρπάξει ανήλικο παιδί σε οικισμό της Φωκίδας, ύστερα από καταγγελία που έγινε την Τρίτη 13 Αυγούστου.

    Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

    Το περιστατικό σημειώθηκε στα Πυρά και, σύμφωνα με τη μαρτυρία του 13χρονου παρ’ ολίγον θύματος, ένας ηλικιωμένος προσπάθησε να τον προσεγγίσει με το αμάξι του και να τον βάλει μέσα.

    Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το παιδί αντιστάθηκε και με τη βοήθεια του αδελφού του κατάφερε να απομακρυνθεί. Κατόπιν αυτού, ο 73χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς Παύλιανη.

    Αστυνομικοί από το Τμήμα Άμφισσας – Δελφών ξεκίνησαν τις αναζητήσεις και εντόπισαν το αυτοκίνητο του 73χρονου στην περιοχή της Παύλιανης όπου και τον συνέλαβαν.

    Πρόκειται για άνδρα γεννημένο σε άλλη Κοινότητα της Λαμίας που διαμένει όμως στην Αθήνα.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του από το αρμόδιο δικαστήριο.

    Πηγή: in.gr

  • Ξάνθη: Μια 15χρονη και ένας 57χρονος σκοτώθηκαν σε τροχαίο
    Ξάνθη: Μια 15χρονη και ένας 57χρονος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

    Τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στο δυστύχημα πουσημειώθηκε χθες το απόγευμα, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης - Αβάτου

    Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης - Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου), στην Ξάνθη.
    Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18.45, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 57χρονο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νεκροί είναι ο 53χρονος οδηγός και η μία εκ των δεκαπεντάχρονων επιβάτιδων και τραυματίες τα υπόλοιπα τρία άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.
    Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 15χρονο κορίτσι στη Λάρισα
    Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 15χρονο κορίτσι στη Λάρισα

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (21/7) στη Λάρισα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 15χρονης

    Συγκεκριμένα το κορίτσι παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και σωριάστηκε στο οδόστρωμα, καθώς τραυματίστηκε στα κάτω άκρα. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, όπως αναφέρει το onlarissa.gr όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 15χρονη και την μετέφερε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

    Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο