Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 09:53

Πρόκληση σωματικών βλαβών, κλοπές, οπλοφορία: Πάνω από 1350 συλλήψεις ανηλίκων τον Σεπτέμβριο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την παραβατικότητα ανηλίκων, καθώς η ΕΛΑΣ, μόνο τον Σεπτέμβριο προχώρησε σε 1.353 συλλήψεις για παραβατική συμπεριφορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός αυτός αναλογεί σε 43 συλλήψεις ημερησίως, προκαλώντας ιδιαίτερη ανησυχία για την έξαρση του φαινομένου.

Τα περιστατικά αυτά για τα οποία έχουν συλληφθεί εκατοντάδες ανήλικοι, αφορούν, μεταξύ άλλων, αδικήματα όπως κλοπές, αλλά και οπλοφορία, καθώς σε πολλές περιπτώσεις έχουν εντοπιστεί μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.Οι 86 από τις συλλήψεις αυτές σημειώθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Οι Αρχές κάνουν λόγο για καθημερινό φαινόμενο, το οποίο σημειώνεται τόσο μέσα στα σχολεία, όσο και σε κεντρικές πλατείες.

Νέο βίαιο επεισόδιο ανάμεσα σε ανήλικους σημειώθηκε σήμερα το πρωί, αυτήν την φορά έξω από Γυμνάσιο του Ασπροπύργου.

  • Επίθεση από 15 ανήλικους για κλοπή σε μαθητική εκδρομή στην Ελευσίνα.
  • Συμπλοκή ανηλίκων έξω από Γυμνάσιο στον Ασπρόπυρο. Έφεραν πάνω τους μαχαίρια.
  • Σύλληψη τριών ανηλίκων για απόπειρα ληστείας στην Κηφισιά.

Τα περιστατικά αυτά, αποτελούν, ελάχιστα παραδείγματα της αγριότητας που εντοπίζεται, ενώ όπως αναφέρουν ειδικοί στο CNN Greece, έχουν αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 09:55

Σχετικά Άρθρα

  • Βία ανηλίκων: Πάνω από 6.500 συλλήψεις το πρώτο 9μηνο του 2024
    Βία ανηλίκων: Πάνω από 6.500 συλλήψεις το πρώτο 9μηνο του 2024

    10.480 είναι οι ανήλικοι που έχουν απασχολήσει τις Αρχές από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

    Δεν έχουν τέλος τα βίαια περιστατικά με πρωταγωνιστές ανήλικους, τα οποία πολλές φορές συμβαίνουν εντός των σχολικών χώρων.

    Τα στοιχεία που αποτυπώνουν τη νεανική παραβατικότητα - σύμφωνα με το mega- είναι σοκαριστικά, καθώς, σύμφωνα με αυτά, το πρώτο 9μηνο του 2024 έγιναν πάνω από 6.500 συλλήψεις ανηλίκων για σωρεία αδικημάτων.

    10.480 είναι οι ανήλικοι που έχουν απασχολήσει τις Αρχές από την αρχή του έτους μέχρι και τώρα, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι όπου ο αριθμός αυτός ανήλθε σε 7.422.

    Ενδεικτικά, οι υποθέσεις αφορούν:

    – 721 υποθέσεις κλοπών

    – 726 υποθέσεις ναρκωτικών

    – 3.731 παραβάσεις του ΚΟΚ

    Πηγή: NewsBomb.gr

  • Πύλος: Συλλήψεις 3 διακινητών - Αναχωρούν σήμερα για Μαλακάσα οι 75 μετανάστες
    Πύλος: Συλλήψεις 3 διακινητών - Αναχωρούν σήμερα για Μαλακάσα οι 75 μετανάστες

    Τρία άτομα ως διακινητές προέκυψαν από την προανάκριση που έκανε το Λιμεναρχείο Πύλου στους 78 μετανάστες που βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στην προβλήτα του λιμανιού της Πύλου.

    Οι 75 μετανάστες είχαν ξεκινήσει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας από λιμάνι της Τουρκίας με προορισμό την Ιταλία, όταν το σκάφος τους εξέπεμψε σήμα κινδύνου 32 ν.μ. ΝΔ της νήσου Σχίζας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

    Οι τρεις διακινητές που μετέβαιναν στο σκάφος είχαν συμφωνήσει να λάβουν από τον καθένα ορισμένες χιλιάδες δολάρια για να τους μεταφέρουν.

    Πρόκειται για υπηκόους από το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ και την Αίγυπτο, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται 8 παιδιά και 10 γυναίκες.

    Εκτός από τους τρεις διακινητές που θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης, οι 75 μετανάστες που από χθες παραδόθηκαν από το Λιμεναρχείο Πύλου στην Αστυνομία, θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί από την Πύλο για την κλειστή δομή μεταναστών στη Μαλακάσα.

    Πηγή: Εleftheriaonline.gr

  • Πύργος: Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπές
    Πύργος: Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπές

    Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχές του Πύργου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαπές γυναίκες, (η μια 16χρονη).

    Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

  • Αμαλιάδα: 76χρονος συνελήφθη με πάνω από ένα κιλό χασίς στο σαλόνι του - Μια σύλληψη Ιρακινού για ναρκωτικά στο Βαρθολομιό
    Αμαλιάδα: 76χρονος συνελήφθη με πάνω από ένα κιλό χασίς στο σαλόνι του - Μια σύλληψη Ιρακινού για ναρκωτικά στο Βαρθολομιό

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Ένα νέο πλήγμα στη διακίνηση ναρκωτικών στην Ηλεία, πέτυχαν χθες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας. Συνέλαβαν έναν 76χρονο σε περιοχή της Αμαλιάδας, καθώς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, εντόπισαν στο σαλόνι του πάνω από ένα κιλό χασίς, σε έξι συσκευασίες.

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, στην έρευνα που έκαναν στην κατοικία του 76χρονου δράστη εντόπισαν έξι συσκευασίες με 300, 270, 190, 160, 115 και 90 γραμμάρια χασίς και συνολικά 1125 γραμμάρια χασίς. Στο εξωτερικό χώρο του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν στον κήπο ένα δενδρύλλιο, ενώ μέσα στο σπίτι πίσω από ντουλάπα εντόπισαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο ο ηλικιωμένος κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Κατά τον έλεγχο το όπλο βάσει των στοιχείων του φάνηκε πως είναι δηλωμένο ως κλεμμένο από την περιοχή της Γαστούνης.

    Και στο Βαρθολομιό

    Το μεσημέρι της Τρίτης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν υπήκοο Ιράκ, που είχε στην κατοχή του συνολικά 98 γραμμάρια χασίς σε τρεις συσκευασίες, σε περιοχή του Βαρθολομιού.

    Ο Ιρακινός βρίσκεται στην Ελλάδα έχοντας αιτηθεί άσυλο και αναμένεται μετά την εξέλιξη αυτή να κινηθούν σε βάρος του διαδικασίες διοικητικής απέλασης.

  • Ηλεία: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε τυπικούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.
    Ηλεία: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε τυπικούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.

    Δεν ήταν λίγα τα περιστατικά συλλήψεων ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Ηλεία την τελευταία εβδομάδα, στο πλαίσιο τυπικών ελέγχων σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

    Στην Ε.Ο. Πύργου - Αρχ. Ολυμπίας - Τριπόλεως, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας συνέλαβαν ημεδαπό διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη,
    συνολικού βάρους 45,9 γραμμαρίων.

    Σε δύο άλλες περιπτώσεις, στην Ε.Ο. Πύργου - Αρχ. Ολυμπίας - Τριπόλεως και στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, όπου κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 6,1 γραμμάρια κάνναβης.

    Σε περιοχή του Πύργου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους -15,8- γραμμαρίων.

    Στο δρόμο είχε μικροποσότητα, στο σπίτι είχε “πακέτο”

    Συνελήφθη, στην Ε. Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Δουνέικων, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν -0,4- γραμμάρια κάνναβης.

    Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του συλληφθέντα σε περιοχή του Πύργου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της ΟΠΚΕ της ιδίας Υπηρεσίας βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν -247,8- γραμμάρια κάνναβης.

    Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου και υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

  • Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Γαστούνης για τα περιστατικά παραβατικότητας - Στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας ο Δήμος Πηνειού
    Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Γαστούνης για τα περιστατικά παραβατικότητας - Στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας ο Δήμος Πηνειού

    Αλ. Καστρινός: «Προτεραιότητα η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων»

    Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου Γαστούνης μετά τα συνεχή περιστατικά παραβατικότητας που έχουν σημειωθεί εντός του σχολικού περιβάλλοντος. Το ζήτημα ζητήθηκε διεξοδικά κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που πραγματοποιήθηκε στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός- που συμμετείχε στη συνάντηση πλαισιωμένος από αντιδημάρχους του- επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και προτίθεται να πρωτοστατήσει σε ενέργειες αντιμετώπισης του φαινομένου.

    Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, στην οποία συμμετείχαν ακόμη μέλη του διδακτικού προσωπικού καθώς και εκπρόσωποι από το Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού, συζητήθηκαν διεξοδικά τα τελευταία κρούσματα παραβατικότητας. Πρόκειται για περιστατικά που έχουν θορυβήσει την εκπαιδευτική κοινότητα, με τα μέλη του Συλλόγου να εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους αφενός για την ασφάλεια των παιδιών αφετέρου για τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν – σε συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων- για την πάταξη του φαινομένου και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας μεταξύ των μαθητών και των μαθητριών εντός του σχολικού περιβάλλοντος.

    Την εκπεφρασμένη θέση της Δημοτικής Αρχής να στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και να συμβάλλει στην διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων, επανέλαβε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός. Ειδικότερα, αφού άκουσε προσεκτικά τις τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων-, πρότεινε την επίσκεψη εκπρόσωπων όλων των εμπλεκόμενων μερών – του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, του διδακτικού προσωπικού και του δήμου- στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας στον Πύργο προκειμένου να αναδείξουν την πραγματική διάσταση του προβλήματος και να δρομολογηθούν δραστικές λύσεις – αυστηροποίηση κανόνων, κανονισμών κ.α.- για την αντιμετώπιση του φαινομένου. «Αποτελεί προτεραιότητα η προάσπιση των συμφερόντων των μαθητών και των μαθητριών που φοιτούν στα σχολεία του δήμου μας καθώς και η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πηνειού και συνέχισε «προς αυτή την κατεύθυνση είναι σημαντικό να συνδράμουμε στο έργο των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των οικογενειών τους που στοχεύει στην προστασία της σχολικής κοινότητας».

    dimos pin math paravat 2

    Το ζήτημα της παραβατικότητα συζητήθηκε διεξοδικά κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης.

    «Αποτελεί προτεραιότητα η προάσπιση των συμφερόντων των μαθητών και των μαθητριών που φοιτούν στα σχολεία του δήμου μας καθώς και η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής» σημείωσε ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Για απόπειρα φόνου συνελήφθη 21χρονος στο Αγρίνιο - Συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή
    Για απόπειρα φόνου συνελήφθη 21χρονος στο Αγρίνιο - Συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή

    21χρονος άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Αγρίνιο.

    Συνελήφθη το περασμένο βράδυ καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

    Η συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Παναιτωλικού, στην περιοχή του Ιερού Ναού (νέου) Αγίου Χριστοφόρου όπου 20χρόνος φέρεται να μαχαιρώθηκε στην κοιλιά και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται αφου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

    Κατηγορητήριο αντιμετωπίζει και ο ίδιος ο παθών καθώς φέρεται να χτύπησε σε κεφάλι και μάτι τον 21χρονο με αιχμηρό αντικείμενο. Για απειλή και εξύβριση συνελήφθη και ο αδερφός του 20χρονου.

    Φέρεται αίτιο της συμπλοκής των νεαρών να ήταν προσωπικοί λόγοι ενώ είχε προηγηθεί επεισόδιο και το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

    Στο σπίτι του 21χρονου που κατηγορείται για απόπειρα φόνου εντοπίστηκε το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε και η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά και σε παράβαση του Νόμου περί όπλων.

    Πηγή: Αgrinionews.gr

  • Μητσοτάκης για την παραβατικότητα των νέων: Πιο αυστηρές ποινές σε γονείς για παραμέληση ανηλίκων
    Μητσοτάκης για την παραβατικότητα των νέων: Πιο αυστηρές ποινές σε γονείς για παραμέληση ανηλίκων

    Στην απόφαση της κυβέρνησης να μπει τέλος στην ευνοϊκή ποινική μεταχείριση όσων επιστρέφουν κλοπιμαία, μίλησε κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στα θέματα της νεανικής παραβατικότητας και στο πως θα αντιμετωπιστούν.

    Αυστηρότερες ποινές

    «Μπαίνει τέλος στην ευνοϊκή ποινική μεταχείριση όσων επιστρέφουν κλοπιμαία, θα είναι μόνο ελαφρυντικό», είπε ο πρωθυπουργός, ενώ αναφερόμενος στην παραβατικότητα των νέων σχολίασε: «πιστεύω ότι συνολικά στις παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα, έχουμε δείξει καλά αντανακλαστικά και οι στοχευμένες αλλαγές προς την αυστηρότερη ποινική μεταχείριση οπλοκατοχής των νέων και την προφυλάκιση όσων υποπίπτουν στην ίδια αξιόποινη πράξη».

    «Το bullying αποκτά ψηφιακή διάσταση»

    «Το κράτος δεν μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένεια, ως τον βασικό πυρήνα ανατροφής των παιδιών, όμως έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πιο αυστηρές τις ποινές για παραμέληση ανηλίκων. Θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον τα ζητήματα με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και πώς το bullying αποκτά ψηφιακή διάσταση. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια παγκόσμια κρίση και θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει ανάγκη κανονιστικής παρέμβασης ώστε το πρόβλημα αυτό να αντιμετωπιστεί στη ρίζα του. Μέχρι να γίνει αυτό έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τα παιδιά μας», επισήμανε.

    Safe Youth - Έρχεται νέα εφαρμογή για τα παιδιά

    «Η μεγάλη νέα πρωτοβουλία είναι η ιδέα μιας νέας εφαρμογής Safe Youth, ώστε ένα παιδί να μπορεί να ενημερώνει την αστυνομία, εκτός σχολείου, αν νιώθει ότι κινδυνεύει. Θα είμαστε σε λίγο διάστημα έτοιμοι να παρουσιάσουμε τη νέα πρωτοβουλία», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

    «Σχέδιο εκκένωσης των Ελλήνων που βρίσκονται στον Λίβανο»

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ, λέγοντας:

    «Να υπάρξει αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή. Η Ελλάδα συνομιλεί με όλες τις πλευρές και είναι παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή. Πάντα θα αγωνιζόμαστε για την ειρήνη στην περιοχή που είναι προϋπόθεση σταθερότητας. Καλούμε τα μέρη σε αποκλιμάκωση για να αποφύγουμε το χειρότερο σενάριο που θα είναι ευρείας κλίμακας πόλεμος. Έχουμε εκπονήσει σχέδιο εκκένωσης των Ελλήνων που βρίσκονται στον Λίβανο».

    Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα θέματα οικονομίας λέγοντας ότι:

    «Στο μεσοπρόθεσμο, καταγράφεται μια πολύ ενθαρρυντική πορεία για τα δημόσια οικονομικά που αποτύπωσα και εγώ στις επαφές με επενδυτές στη Νέα Υόρκη. Περιλαμβάνει μείωση χρέους που δημιουργεί δημοσιονομικό χώρο για δαπάνες υπέρ του πολίτη».

    «Η Ελλάδα δεν ανήκει σε εκείνες τις χώρες που βρίσκονται σε καθεστώς υπερβολικού ελλείμματος και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της χώρας και των πολιτών για να αφήσουμε πίσω μας τις εποχές των δημοσιονομικών εκτροπών», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Για Αττική Οδό και κόκκινα αγροτικά δάνεια

    Αναφερόμενος στα διόδια της Αττική Οδού ο πρωθυπουργός επισήμανε πως «μειώνονται στα 2,5 ευρώ. Θα απαλλάσσονται και οχήματα που ανήκουν σε άτομα με αναπηρία. Ο νέος παραχωρησιούχος αναλαμβάνει την πλήρη λειτουργία και συντήρηση ακόμα και σε έκτακτες συνθήκες. Επαναλαμβάνω, επίσης, ότι αποτέλεσμα της αναδιαπραγμάτευσης για την χρηματοδότηση στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου μειώνεται κατά 3 ευρώ το κόστος των διοδίων στο τμήμα Μαλιακός-Κλιδί στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Μια μείωση που θα ισχύσει έως το τέλος του 2025», σημείωσε χαρακτηριστικά για τα διόδια στην Αττική Οδό.

    Για τη ρύθμιση των κόκκινων αγροτικών δανείων, τόνισε ότι «αφορά πάνω από 20.000 παραγωγούς και 750 συνεταιρισμούς και πιστεύουμε ότι θα δώσει μια ανάσα από ένα πρόβλημα που δυστυχώς μας έρχεται από τις εποχές της κρίσης».

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο