Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 20:36

Εύβοια: Ποινή φυλάκισης 12 ετών σε δάσκαλο που αποπλάνησε ανήλικη στην Ερέτρια

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Tο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ευβοίαςέκρινε ένοχο τον δάσκαλο, ο οποίος ήταν σε δημοτικό της Ερέτριας και πριν 3,5 χρόνια είχε συλληφθεί μετά από ανώνυμη καταγγελία στην Ερέτρια.

Ο δάσκαλος στην Ερέτρια είχε κατηγορηθεί για κατ’ εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που είχε συμπληρώσει τα 12 όχι όμως και τα 14 έτη, όπως επίσης για πορνογραφία ανηλίκου με τη μορφή της προμήθειας και της κατοχής φωτογραφικού υλικού.

Μετά από μια δίκη που κράτησε αρκετό καιρό το δικαστήριο αποφάσσε ότι ο δάσκαλος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών όπως αναφέρει το eviathema.gr.

Μετά την καταδικαστική απόφαση ο συνήγορος της οικογένειας της ανήλικης, που σήμερα έχει πια ενηλικιωθεί, Γιάννης Καλαβρής δήλωσε ότι η απόφαση αυτή αποτελεί μια νομική δικαίωση για την οικογένεια και ιδίως για την εντολέα του.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 19:57

Σχετικά Άρθρα

  • Φρικτή καταγγελία στην Εύβοια: Θύμα κακοποίησης έπεσε παιδί σε νηπιαγωγείο
    Φρικτή καταγγελία στην Εύβοια: Θύμα κακοποίησης έπεσε παιδί σε νηπιαγωγείο

    Την κακοποίηση του παιδιού της σε νηπιαγωγείο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στην Εύβοια κατήγγειλε μητέρα.

    Τι καταγγέλλει η μητέρα

    Σύμφωνα με το evima.gr, η μητέρα κατήγγειλε ότι το 4χρονο παιδί της έχει πέσει αρκετές φορές θύμα κακοποίησης από δυο συγκεκριμένα παιδιά του νηπιαγωγείου παραθέτοντας μάλιστα και φωτογραφία με τραυματισμό στο πρόσωπο του παιδιού την οποία ανάρτησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    «Πρόκειται για δύο μαθητές του νηπιαγωγείου που είναι αδέρφια οι οποίοι δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στα υπόλοιπα παιδιά. Όταν το παιδί μου δέχτηκε τις επιθέσεις, η δασκάλα τυγχάνει να είναι τουαλέτα ή γραφείο. Δεν θα το ανεχθώ άλλο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα στο evima.gr

    Ενώ κλείνοντας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της ξεκαθάρισε πως μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα δεν θα πάει ξανά το παιδί της στο σχολείο.

    Πριν από δέκα μέρες 4χρονο αγοράκι είχε δεχτεί ξανά επίθεση στα χέρια από τους συγκεκριμένους μαθητές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
  • Απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε 65χρονος στην Έυβοια - Το σημείωμα άφησε
    Απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε 65χρονος στην Έυβοια - Το σημείωμα άφησε

    Απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ένας 65χρονος στην Εύβοια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline, τον 65χρονο που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας από ανίατη ασθένεια, βρήκε απαγχονισμένο στο μπαλκόνι, στην πίσω πλευρά του σπιτιού του, όπου δεν υπάρχουν άλλα σπίτια, η σύζυγός του επιστρέφοντας από την εκκλησία.

    Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της άφησε και σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει το παιδί του από σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ τα άλλα δυο του παιδιά είναι συντετριμμένα.

    Η σορός του έχει σταλεί για νεκροψία – νεκροτομή.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σοκ στην Εύβοια: 38χρονος σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές
    Σοκ στην Εύβοια: 38χρονος σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές

    Νεκρός 65χρονος στην Εύβοια, μετά από θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι, για την οποία συνελήφθη ο ανιψιός του θύματος.

    Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, όταν ο 38χρονος μπήκε στο σπίτι του θείου του και, για μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστο λόγο, τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

    Πήγε αιμόφυρτος στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια

    Το θύμα παρά τις πολλαπλές μαχαιριές κατάφερε να πάει σε κεντρικό σημείο του χωριού και να ζητήσει βοήθεια και άμεσα περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, όπως μεταδίδει το eviathema.gr.Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

    Συνελήφθη ο 38χρονος

    Συνελήφθη λίγο μετά τις 12:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης ο δράστης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

    Μετά από έρευνα των έμπειρων αστυνομικών του ΑΤ Μαντουδίου και τη συνδρομή Αστυνομικών του ΑΤ Λίμνης και του τμήματος ασφαλείας Χαλκίδας, ο άνδρας εντοπίστηκε σε σημείο μέσα στο χωριό Σπαθάρι.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε γκρεμό
    Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε γκρεμό

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στην Εύβοια, με αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του και να καταλήγει στον γκρεμό.

    Το ατύχημα συνέβη στο δρόμο από Ψαχνά προς Προκόπι στη θέση Βυσσί και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο ΙΧ έχουν τραυματιστεί.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Εργατικό δυστύχημα στην Εύβοια: Νεκρός δασεργάτης που τον καταπλάκωσε δέντρο
    Εργατικό δυστύχημα στην Εύβοια: Νεκρός δασεργάτης που τον καταπλάκωσε δέντρο

    Σοβαρό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Τελέθριο της Βόρειας Εύβοιαςλίγο μετά τις 10:00.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr πρόκειται για έναν άντρα οποίος εκτελούσε υλοτομικές εργασίες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως έφυγε το συρματόπλεγμα από κορμό δέντρουκαι τον καταπλάκωσε.

    Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για την καταγραφή του τροχαίου δυστυχήματος αλλά και δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Κτηνωδία στην Εύβοια: Άλογο βρέθηκε νεκρό με σφαίρες στο σώμα του
    Κτηνωδία στην Εύβοια: Άλογο βρέθηκε νεκρό με σφαίρες στο σώμα του

    Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε χθες (13/9) το βραδύ στην Εύβοια, καθώς ένα άλογο εντοπίστηκε νεκρό από τον ιδιοκτήτη του.

    Το περιστατικό έγινε στην Κάρυστο και συγκεκριμένα στην περιοχή Βαρελαίου και το άλογο βρέθηκε νεκρό με σφαίρες στο σώμα του από τον Χρήστο Λιώνη, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το άλογο είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο πρόσωπο. Φέρεται πως δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα και κάποιος κυνηγός -στην προσπάθεια να το σώσει- σκότωσε το άλογο.

    Στο σημείο μαζί με την αστυνομία βρέθηκε και ένας κτηνίατρος, ο οποίος διαπίστωσε πως υπήρχαν στο χώρο πατημασιές από αγριογούρουνα.

    Οι σφαίρες που είχε το άλογο στο σώμα του ήταν σφαίρες που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για αγριογούρουνα.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Εύβοια: Κεραυνοί «κοκκίνισαν» τον ουρανό - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο
    Εύβοια: Κεραυνοί «κοκκίνισαν» τον ουρανό - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

    Η κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ επηρέασε και περιοχές της Εύβοιας

    Έντονη κεραυνική δραστηριότητα σημειώθηκε σε πολλές περιοχές της χώρας το βράδυ της Τρίτης, καθώς σάρωνε τις περιοχές η κακοκαιρία Αtena, ανάμεσά τους και την Αττική.
    Έντονες βροχοπτώσεις και κατά τόπους χαλάζι ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της.
    Μάλιστα το 112 ήχησε πολλές φορές την Τρίτη σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Μεγαλόπολη ζητώντας από τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.
    «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ως και το μεσημέρι στις 10/9. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών» αναφέρει το μήνυμα.

    Παρόμοια κατάσταση βίωσε και η Εύβοια με τις αστραπές να μην σταματούν να ραπίζουν τον νυχτερινό ουρανό. Ενδεικτικό της κατάστασης ο παρακάτω χάρτης που παρουσιάζει την ηλεκτρική δραστηριότητα που είχε συσσωρευτεί νότια του νησιού.

    Δείτε το βίντεο
    @lamiareport.gr Ένα μοναδικό φαινόμενο με πάνω από 10.000 κεραυνούς μέσα σε λίγη ώρα δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό πυρήνα δίνοντας τρομερή ηλεκτρική δραστηριότητα αυτή τη στιγμή ανοιχτά της νότιας Εύβοιας!!! #lr #lamia #Lamiareport #thunder #evoia #centralgreece ##tiktokgreece #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - LamiaReport.gr
    Πηγή: Protothema.gr
  • Εύβοια: Θρήνος για τα δύο 20χρονα παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Πώς έγινε το δυστύχημα
    Εύβοια: Θρήνος για τα δύο 20χρονα παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Πώς έγινε το δυστύχημα

    Στο πένθος βυθίστηκε η ευρύτερη περιοχή της Ερέτριας και η Εύβοια μετά την είδηση του θανάτου δύο νεαρών παιδιών σε τροχαίο δυστύχημα.

    Τα δυο 20χρονα παιδιά έχασαν τις ζωές τους το απόγευμα της Παρασκευής (30/8), μετά από την μετωπική σύγκρουση του οχήματός τους με φορτηγό, με αποτέλεσμα το ΙΧ να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

    Εκτός από τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν από την σύγκρουση.

    Στο πένθος η οικογένεια του 20χρονου εδώ και ένα μήνα

    Η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο 20χρονος είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου, όπως αναφέρει το eviathema.gr.

    Πριν από έναν μήνα ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας είχε ανακοινώσει την ένταξη του 20χρονου Γιάννη στην ομάδα, ευχόμενος καλή σεζόν σε ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch