Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 13:19

Μοσχάτο: Τρόμος για δύο 15χρονες σε παιδική χαρά - Άγνωστος τις απείλησε με μαχαίρι και τις θώπευσε

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Οι κοπέλες άρχισαν να φωνάζουν και ο άγνωστς τράπηκε σε φυγή - Έρευνες για τον εντοπισμό του από την Αστυνομία

Τον τρόμο έζησαν το βράδυ της Τρίτης δύο 15χρονες κοπέλες στο Μοσχάτο, όταν γύρω στις 9 σε παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου, τις προσέγγισε ένας άγνωστος άνδρας και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, θώπευσε τη μία από αυτές.

Όταν οι κοπέλες φώναξαν για βοήθεια, ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.

Οι κοπέλες κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του, αξιοποιώντας τις περιγραφές τους και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 12:20

Σχετικά Άρθρα

  • Αχαΐα: 14χρονος τράβηξε μαχαίρι μέσα στο σχολείο σε συμμαθητή του
    Αχαΐα: 14χρονος τράβηξε μαχαίρι μέσα στο σχολείο σε συμμαθητή του

    Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος μαθητή Γυμνασίου για οπλοχρησία μέσα σε σχολείο - Ο κατηγορούμενος απείλησε την ώρα λειτουργίας του σχολείου 14χρονο μαθητή

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος ενός 14χρονου μαθητή Γυμνασίου.

    Ειδικότερα, χθες το πρωί, μέσα σε σχολικό συγκρότημα, ο κατηγορούμενος μαθητής, προέταξε ένα μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του και απείλησε έναν 14χρονο μαθητή Γυμνασίου.

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ανήλικου κατηγορούμενου.

  • Κυψέλη: Μαχαίρωσαν 17χρονο και προσπάθησαν να τον κλέψουν
    Κυψέλη: Μαχαίρωσαν 17χρονο και προσπάθησαν να τον κλέψουν

    Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 17χρονος στην Κυψέλη, όταν άγνωστος άντρας τον προσέγγισε τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και αποπειράθηκε να το αφαιρέσει χρήματα.

    Μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας

    Το περιστατικό συνέβη στις 12 το πρωί στην οδό Κεφαλληνίας.

    Ο 17χρονος που είναι από το Αφγανιστάν μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Πάτρα: Βγήκε μαχαίρι σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων - Συνελήφθη 15χρονος για απόπειρα ανθρωπoκτονίας
    Πάτρα: Βγήκε μαχαίρι σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων - Συνελήφθη 15χρονος για απόπειρα ανθρωπoκτονίας

    Σοβαρό επεισόδιο σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων, σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το βράδυ της Τετάρτης, στην Πάτρα.

    15χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, αρχικά απείλησε με μαχαίρι εντός της δομής 17χρονο υπήκοο Σομαλίας και ακολούθως του επιτέθηκε τραυματίζοντας τον -ευτυχώς ελαφρά- με μαχαίρι.

    Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

    Ο 15χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πατρών, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι κατά ανηλίκων - Νεαροί τους χτύπησαν και τους πήραν τα κινητά
    Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι κατά ανηλίκων - Νεαροί τους χτύπησαν και τους πήραν τα κινητά

    Ακόμη μια επίθεση κατά ανηλίκων σημειώθηκε αυτήν την φορά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με τους νεαρούς δράστες να χτυπούν και να απειλούν με μαχαίρι τα θύματα τους για να τους αρπάξουν τα κινητά τους.

    Το σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με δράστες έναν 22χρονο από την Λιβύη και έναν 23χρονο από την Συρία.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η σύλληψη των δύο ατόμων για την επίθεση και την ληστεία έγινε στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με την Voria.gr οι δύο νεαροί άνδρες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο από ένα ανήλικο αγόρι, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να αφαιρέσουν και το τηλέφωνο του συνομήλικου φίλου του, με τη χρήση βίας.

    Οι δράστες, 22 και 23 χρονών από τη Λιβύη και τη Συρία, συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί επέστρεψαν το κινητό τηλέφωνο στον νόμιμο κάτοχό του.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Ζάκυνθος: 14χρονος επιχείρησε να κλέψει συμμαθητές του, απειλώντας τους με μαχαίρι
    Ζάκυνθος: 14χρονος επιχείρησε να κλέψει συμμαθητές του, απειλώντας τους με μαχαίρι

    Ο 14χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα στη Ζάκυνθο για bullying σε συμμαθητή του.

    Σύμφωνα με νέες καταγγελίες που έγιναν στην Ασφάλεια Ζακύνθου, 14χρονος από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτώβρη μέσα στο σχολείο προσπαθούσε να ληστέψει μα μαχαίρι συμμαθητές του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του έχει σχηματιστεί νέα δικογραφία, αλλά και δικογραφία σε βάρος των γονιών του για παραμέληση εποπτείας.

    Ο 14χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα στη Ζάκυνθο για bullying σε συμμαθητή του.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Θρίλερ στην Καβάλα: Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι δύο ηλικιωμένοι - Τα δύο σενάριο που εξετάζονται
    Θρίλερ στην Καβάλα: Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι δύο ηλικιωμένοι - Τα δύο σενάριο που εξετάζονται

    Με τραύματα από μαχαίρι διακομίστηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ένας ηλικιωμένο ζευγάρι που κατοικεί στη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου.

    Η πρώτη εκτίμηση δείχνει πως η κλινική κατάσταση των δυο ηλικιωμένων είναι σοβαρή, καθώς ο ένας φέρνει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος κοντά στον λαιμό.

    Καβάλα: Διερευνώνται τα αίτια του τραυματισμού

    Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκε το ζευγάρι των ηλικιωμένων, αν πρόκειται δηλαδή για εγκληματική πράξη ή ενδοοικογενειακή βία.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Ιefimerida.gr

  • Φλόκα: Ακόμα μια παιδική χαρά άνοιξε για τους μικρούς μας φίλους
    Φλόκα: Ακόμα μια παιδική χαρά άνοιξε για τους μικρούς μας φίλους

    Έτοιμη για τους μικρούς μας φίλους είναι η παιδική χαρά στην Τ.Κ. Φλόκα. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην κατασκευή νέων παιδικών χαρών σε πολλές περιοχές του Δήμου, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και με ασφάλεια τον ελεύθερο χρόνο τους.

    Σήμερα, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, επισκέφτηκε την δεύτερη καινούρια παιδική χαρά της νέας Δημοτικής Αρχής, η οποία πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας σύμφωνα µε την κείμενη νομοθεσία και στην οποία τοποθετήθηκαν τσουλήθρα, κούνιες, τραμπάλες, ελαστικό δάπεδο, παγκάκια, ασφαλής περίφραξη, κ.α.

    Σημειώνεται ότι οι παρεμβάσεις αυτές, εκτός από την ικανοποίηση και τη χαρά που θα προσφέρουν στα παιδιά, θα συμβάλλουν στην αναζωογόνηση και την αναβάθμιση της περιοχής, ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης και συνάθροισης, όχι μόνο για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για κάθε επισκέπτη.

    floka paidiki xara 2

    floka paidiki xara 3

    floka paidiki xara 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Σαγκάη: Επίθεση με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ – Τρεις οι νεκροί, σοκαριστικό βίντεο
    Σαγκάη: Επίθεση με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ – Τρεις οι νεκροί, σοκαριστικό βίντεο

    Άνδρας σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δεκαπέντε το βράδυ της Δευτέρας σε επίθεση με μαχαίρι μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Σανγκάη.

    Ποιο ήταν το κίνητρο της επίθεσης

    Ο δράστης, 37 ετών, συνελήφθη μέσα στο κατάστημα λίγη ώρα αφού διέπραξε το φονικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της κινεζικής μεγαλούπολης, που διευκρίνισε πως το κίνητρο ήταν «προσωπική οικονομική διαφορά». Σε νοσοκομείο διακομίστηκαν δεκαοκτώ τραυματίες. Οι τρεις υπέκυψαν. Δεν απειλείται η ζωή των υπολοίπων δεκαπέντε.

    Οι επιθέσεις με τη χρήση πυροβόλων όπλων είναι εξαιρετικά σπάνιες στην Κίνα, καθώς η οπλοκατοχή απαγορεύεται αυστηρά στον ασιατικό γίγαντα.Όμως, τα τελευταία χρόνια, καταγράφεται κύμα επιθέσεων με μαχαίρια.Τον Σεπτέμβριο, μαθητής από την Ιαπωνία υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη σε επίθεση με μαχαίρι στη Σεντζέν. Η τραγωδία προκάλεσε αγανάκτηση στο Τόκιο. Τον Μάιο, άνδρας μαχαίρωσε εννιά ανθρώπους —οι οκτώ υπέκυψαν— στην πόλη Σιαογκάν, στην κεντρική επαρχία Χουμπέι.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο