Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 12:37

Κως: 16χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση, συνελήφθη ο 47χρονος

Γράφτηκε από την
Ad Slot

16χρονη από την Κω κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της από όταν ήταν 14 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η ανήλικη υποστηρίζει ότι κακοποιείτο σεξουαλικά από την ηλικία των 14 ετών και ο 47χρονος ανδρας συνελήφθη μετά τις κατηγορίες.

«Υπέφερα για δύο χρόνια» είπε η ανήλικη από την Κω
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει και το kosnews24.gr η ανήλικη, παρουσία ψυχολόγου, μίλησε στους αστυνομικούς και περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε για δύο ολόκληρα χρόνια. Όπως είπε, ο πατριός της, την βίαζε από τα 14 και η ίδια φοβόταν να μιλήσει. «Υπέφερα για δύο χρόνια» είπε μεταξύ άλλων η ανήλικη. Ο άντρας που κατηγορεί συνελήφθη, με την υπόθεση να περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Κω φιλοξενείται προσωρινά κατόπιν προφορικής εντολής της αρμόδιας Εισαγγελέως, μια 16χρονη που όπως κατήγγειλε, κακοποιείτο σεξουαλικά από τον 47χρονο πατριό της. Η 16χρονη κατήγγειλε την κακοποίηση της στις Αστυνομικές Αρχές το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου και ξεκίνησαν έρευνες από τους αστυνομικούς του νησιού.

Πηγή: Ιefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 10:59

Σχετικά Άρθρα

  • Φωτιά στην Κω: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους - «Μείνετε σε ετοιμότητα»
    Φωτιά στην Κω: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους - «Μείνετε σε ετοιμότητα»

    Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) στην Κω και συγκεκριμένη σε δασική έκταση στην περιοχή Κέφαλο.

    Μάλιστα πριν από λίγο ήχησε και το 112 το οποίο καλούσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Θεσσαλονίκη: 19 χρόνια κάθειρξη σε 24χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά και ξυλοκοπούσε τη σύντροφό του
    Θεσσαλονίκη: 19 χρόνια κάθειρξη σε 24χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά και ξυλοκοπούσε τη σύντροφό του

    Επί 10 μήνες ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, πέφτοντας σχεδόν καθημερινά θύμα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης.

    Kατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ξυλοδαρμοί και η σεξουαλική κακοποίηση συνεχίστηκαν ακόμη κι όταν κυοφορούσε το παιδί τους, ενώ από την κακοποιητική συμπεριφορά του δεν ξέφυγε ούτε το νεογέννητο.

    Υπό τον φόβο απειλών ότι θα κάνει κακό τόσο στην ίδια όσο και στο παιδί τους, η 22χρονη παθούσα τον «κάλυπτε», μέχρι που βρήκε τελικά τη δύναμη να απευθυνθεί σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες, καταγγέλλοντας τον 24χρονο σύντροφό της στην Αστυνομία.

    Ο 24χρονος, με καταγωγή από την Ολλανδία, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο τον καταδίκασε σε 19 χρόνια κάθειρξης. Ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, καθώς μετά από προηγούμενη καταδίκη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για άλλο ενδοοικογενειακό επεισόδιο εις βάρος της ίδιας γυναίκας, φαίνεται να εγκατέλειψε τη χώρα.

    Το χρονικό του εφιάλτη της νεαρής κοπέλας

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις φαίνεται να συνέβησαν από τις αρχές του 2021 έως και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

    Όπως κατέθεσε συγγενικό πρόσωπο της 22χρονης, η ίδια είχε δει αρκετές φορές την παθούσα με μώλωπες στο κεφάλι και το σώμα, αλλά η νεαρή γυναίκα αρνούνταν στην αρχή ότι τη χτυπούσε ο κατηγορούμενος, επικαλούμενη διάφορες δικαιολογίες, όπως -για παράδειγμα- ότι χτύπησε σε έπιπλο.

    Τον Αύγουστο του 2021 της αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε και εξομολογήθηκε ότι ο 24χρονος τη χτυπούσε όταν εκείνη δεν ήθελε να έχουν ερωτική επαφή, την τραβούσε από τα μαλλιά και της ασκούσε σωματική βία.

    «Μόλις έναν μήνα από τη στιγμή που γέννησε, τη βίασε και την ξυλοκόπησε ξανά» ανέφερε η μάρτυρας, μεταφέροντας όσα της εκμυστηρεύθηκε η 22χρονη.

    Την καταδίκη του ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας, κάνοντας λόγο στην αγόρευσή της για έναν «αδίστακτο και χειριστικό» άντρα, που υποτιμούσε τη σύντροφό του και προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις πράξεις του με βία και εκφοβισμό.

    Ομόφωνα, τακτικοί δικαστές και ένορκοι τον έκριναν ένοχο για βιασμό κατ' εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα, σωματικές βλάβες σε βάρος εγκύου, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, σωματική βλάβη ανηλίκου, ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση και εξύβριση.

    Το δικαστήριο αποφάσισε η ποινή να είναι άμεσα εκτελεστή, που σημαίνει πως εφόσον ο καταδικασθείς συλληφθεί θα οδηγηθεί απευθείας στις φυλακές.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο
    Αγρίνιο: Υπό διερεύνηση καταγγελία για ανησυχητικό περιστατικό σε σχολείο

    Υπό διερεύνηση έχει τεθεί σήμερα από την αστυνομία του Αγρινίου μια καταγγελία.

    Η καταγγελία αφορά σε περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου.

    Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, μαθητής απειλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από άλλο μαθητή.

    Φέρεται επίσης να συνέβη το περιστατικό μπροστά σε άλλα παιδιά που αναστατώθηκαν.

    Αν και για το ζήτημα υπήρξαν κάποιες φήμες χθες, σήμερα εντούτοις γονέας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

    Προφανώς γίνεται η προβλεπόμενη διαχείριση του συμβάντος από τις εμπλεκόμενες αρχές.

    Πηγή: AgrinioNews.gr

  • Ηράκλειο: Πατριός ξυλοκόπησε άγρια στα δικαστήρια 39χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του
    Ηράκλειο: Πατριός ξυλοκόπησε άγρια στα δικαστήρια 39χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του

    Αφορμή αποτέλεσε το αίτημα του κατηγορούμενου για αναβολή της δίκης

    Την οργισμένη αντίδραση του πατριού μιας κοπέλας που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από 39χρονο προκάλεσε το αίτημα αναβολής της δίκης που ζήτησε ο κατηγορούμενος με αποτέλεσμα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου να πέσουν γροθιές και κλωτσιές.
    Η υπόθεση αφορά τη σύλληψη ενός Αιγυπτίου ο οποίος το 2020 είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία 14χρονης ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά με ασελγείς χειρονομίες και θωπείες.
    Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 39χρονος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ωστόσο επειδή η μητέρα της κοπέλας, από τη Ρουμανία, απουσίαζε και παρών ήταν μόνο ο 40χρονος Αιγύπτιος πατριός της κοπέλας, η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, η οποία δόθηκε για τον Απρίλιο του 2025.

    Ακούγοντας την απόφαση για αναβολή, τόσο η κοπέλα όσο και ο πατριός εκνευρίστηκαν και έτσι την ώρα που ο κατηγορούμενος εξερχόταν της αίθουσας, η 18χρονη σήμερα κοπέλα τον χτύπησε με μπουνιά. Στη συνέχεια ο πατριός της άρχισε να κλωτσάει και να γρονθοκοπεί τον κατηγορούμενο, βγάζοντάς τον από την δικαστική αίθουσα και χτυπώντας τον σε όλο τον διάδρομο μέχρι τις τουαλέτες.

    Αστυνομικοί και αστυνομικοί της Δικαστικής Αστυνομίας έσπευσαν για να τους χωρίσουν τους δύο άνδρες.

    Ο πατριός της κοπέλας συνελήφθη για το επεισόδιο και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Τραγωδία με 4 νεκρούς μετανάστες στην Κω: Έπεσαν από τη βάρκα από λάθος του χειριστή
    Τραγωδία με 4 νεκρούς μετανάστες στην Κω: Έπεσαν από τη βάρκα από λάθος του χειριστή

    Οι μετανάστες έπεσαν από τη λέμβο που έπεβαιναν. Δύο ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς.

    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης ανοιχτά της Κω, καθώς μετανάστες που επέβαιναν σε λέμβο βρέθηκαν στη θάλασσα.

    Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα αγόρια, ανασύρθηκαν νεκρά από τη θαλάσσια περιοχή Φωκά της Κω. Οι νεκροί εντοπίστηκαν μετά από πτώση μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο στη θάλασσα.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η πτώση τους προκλήθηκε πιθανότατα από λάθος του χειριστή του σκάφους.

    Έως αυτή τη στιγμή από τη θαλάσσια περιοχή έχουν διασωθεί 27 αλλοδαποί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

    Οι διασωθέντες έχουν δηλώσει ότι στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 31 άτομα.

    Στο μεταξύ 96 μετανάστες έχουν διασωθεί έως τώρα από φορτηγό πλοίο στη θαλάσσια περιοχή 21 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου, μετά από τη βύθιση σκάφους που τους μετέφερε.

    Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, στο σημείο διεξάγονται έρευνες από δύο πλωτά του λιμενικού, 6 παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πάτρα: Αστυνομικοί πρόλαβαν 16χρονη κοπέλα πριν αυτοκτονήσει - Το τηλεφώνημα γυναίκας που σήμανε συναγερμό
    Πάτρα: Αστυνομικοί πρόλαβαν 16χρονη κοπέλα πριν αυτοκτονήσει - Το τηλεφώνημα γυναίκας που σήμανε συναγερμό

    Ένα σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε -ευτυχώς με αίσια κατάληξη- πριν από λίγο, στην οδό Κανακάρη Ρούφου, στην Πάτρα.

    Γυναίκα τηλεφώνησε στο 112 αναφέροντας ότι μια νεαρή κοπέλα, βρισκόταν σε ένα τοιχίο (πλησίον του ΕΚΑΒ) έχει εκδηλώσει την πρόθεση να βάλει τέρμα στη ζωή της.

    Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών, σήμανε συναγερμός και ομάδα αστυνομικών έφτασε στο σημείο. Εκεί εντόπισαν την 16χρονη και με λεπτούς και ψύχραιμους χειρισμούς κατάφεραν να την αποτρέψουν.

    Εν συνεχεία στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την ανήλικη.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Σκύρος: Πατέρας ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του
    Σκύρος: Πατέρας ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του

    Η μεγαλύτερη κόρη του κατέθεσε πως ο πατέρας της την κακοποίησε όταν ήταν 9 ετών

    Μια υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινωνία της Σκύρου έχει έρθει στο φως τις τελευταίες ημέρες, η οποία αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον πατέρα.
    Όπως μετέδωσε το Action24, ο πατέρας ομολόγησε τις πράξεις του στην αστυνομία στις 22 Σεπτεμβρίου.
    Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως κάποιες στιγμές τον πιάνει πανικός και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και πιστεύει ότι χρήζει ιατρικής βοήθειας.
    Στη συνέχεια, οι αστυνομικές αρχές πήραν κατάθεση από την δεύτερη, μεγαλύτερη κόρη του, η οποία βρήκε το θάρρος να μιλήσει μετά την ομολογία του πατέρα της.

    Όπως είπε η ανήλικη, όταν βρισκόταν σε ηλικία 9 ετών και ενώ ήταν στο σπίτι τους, ο πατέρας της, την είχε πάρει από τον καναπέ που κοιμόταν τη μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα της, έβγαλε την πιτζάμα και το εσώρουχό της και ασέλγησε πάνω της.

    Όπως ανέφερε η ανήλικη η πράξη αυτή έγινε ακόμη τρεις φορές την ίδια περίοδο.

    Η έρευνα συνεχίζεται από τις Αρχές και έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες εναντίον του πατέρα.

    Από την πλευρά της, η μητέρα των ανήλικων επιβεβαίωσε τα όσα είπαν οι κόρες της και δήλωσε πως επιθυμεί ο σύζυγός της να γίνει ψυχικά καλά. Παράλληλα ενημέρωσε τις Αρχές, ότι μαζί με τις ανήλικες θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι, χωρίς τον κατηγορούμενο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κυψέλη: «Μας κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήμασταν 4 και 6 ετών» - Τι ισχυρίστηκαν τα αδέρφια που σκότωσαν τον ξάδερφό τους
    Κυψέλη: «Μας κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήμασταν 4 και 6 ετών» - Τι ισχυρίστηκαν τα αδέρφια που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

    Ο 28χρονος παραδέχθηκε στον πατέρα των δύο νεαρών την πλειονότητα των πράξεων για την οποία τον κατηγορούν - Δείτε βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας

    Την κακοποίηση που βίωσαν στα χέρια του ξαδέρφου τους όταν ήταν μικρά παιδιά περιέγραψαν στις Αρχές τα δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που παραδόθηκαν χθες Δευτέρα (7/10) για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη.
    Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο νεαροί ανέφεραν συγκεκριμένα πως ο λόγος που επιτέθηκαν στον ξάδερφό τους και τον σκότωσαν είναι επειδή ο 28χρονος τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν βρίσκονταν στην τρυφερή ηλικία των 4 και 6 ετών. Εως τώρα, δεν έχει προκύψει αν αυτή η κακοποίηση έγινε κατ΄ επανάληψη.
    Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή του αιματηρού καβγά ανάμεσα στον 28χρονο, τον 17χρονο και τον 19χρονο:
    Μάλιστα, εξεταζόμενος, ο πατέρας των δύο αδερφών ανέφερε πως όταν ενημερώθηκε για τον Γολγοθά που ανέβαιναν τα παιδιά του, επικοινώνησε με τον ξάδερφό τους για να τον ρωτήσει αν αληθεύουν αυτά και εκείνος τα αποδέχτηκε με τη φράση: «…εκείνος τα παραδέχτηκε και είπε ότι ήταν λάθη που κάναμε παιδιά…» ενώ επιβεβαίωσε την πλειοψηφία τον πράξεων του.

    Υπενθυμίζεται πως η ιστορία αποκαλύφθηκε περίπου στις 22.50 το βράδυ της Δευτέρας όταν στελέχη της Τροχαίας που κινούνταν προς την Πατησίων είδαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο τραυματίας, 28 ετών από την Αλβανία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
    Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο μετά από μία ώρα εμφανίστηκαν τα δύο αδέρφια στο ΑΤ Κυψέλης, 17 και 19 ετών, και παραδόθηκαν με τον 17χρονο να λέει πως αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος.

    Δίωξη για κακούργημα στα δύο αδέλφια

    Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία στα δυο αδέλφια που ομολόγησαν τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 28χρονου εξαδέλφου τους στην Κυψέλη, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Ακόμη, σε βάρος των δυο νεαρών, ηλικίας 17 και 19 ετών, ασκήθηκε ποινική δίωξη και για το αδίκημα της παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

    Μετά την άσκηση της δίωξης οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων προκειμένου να απολογηθούν. Την ίδια στιγμή οι γονείς των δυο νεαρών κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο αυτόφωρο δικαστήριο.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο