Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 09:33

Τραγωδία στην άσφαλτο: 23χρονος δικυκλιστής νεκρός στην Κρήτη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο βρήκε ένας 23χρονος στην Κρήτη που επέβαινε σε δίκυκλο.

Ο 23χρονος άγνωστο πώς, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός ΙΧ ενώ μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν έχουν διευκρινιστεί, όπως αναφέρει το cretalive.gr οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος νέος σφηνώθηκε κάτω από διερχόμενο όχημα

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, μεταξύ Καμινίων και Δειλινών ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αναβάτης του δικύκλου δε φορούσε κράνος.

Πηγή: Cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 09:33

Σχετικά Άρθρα

  • Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγού σε δύσβατο σημείο στη Χερσόνησο
    Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγού σε δύσβατο σημείο στη Χερσόνησο

    Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (26/10) επιχείρηση διάσωσης ενός κυνηγού στα ορεινά της Χερσονήσου, μεταξύ Μαθιάς και Αμαριανού.

    Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση ύστερα από πτώση σε δύσβατο σημείο, ενώ βρισκόταν στην περιοχή με άλλα δύο άτομα.

    Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η κατάσταση κινητοποίησε την ΕΜΑΚ, που έσπευσε στο σημείο με πέντε διασώστες, ενώ άλλοι τέσσερις διασώστες κατευθύνονται εκεί από τη Χερσόνησο.

    Η επιχείρηση θεωρείται απαιτητική και χρονοβόρα λόγω της δυσκολίας του εδάφους, όμως το θετικό είναι ότι ο τραυματίας έχει τις αισθήσεις του και βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
    Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ανατροπή σε ότι αφορά τον οδηγό της μηχανής που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, πριν από πέντε ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το Cretalive, το δίκυκλο που παρέσυρε και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία το βράδυ της 21ας Οκτωβρίου ήταν ένας 17χρονος και όχι 50χρονος οδηγός, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

    Όπως προέκυψε μέσα από την προανάκριση της Τροχαίας, την αξιοποίηση μαρτυριών και το υλικό από κάμερες, το μηχανάκι δεν οδηγούσε ο 50χρονος αλλά o 17χρονος γιος του!

    Πιθανολογείται ότι ο πατέρας προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του, πήρε πάνω του την ευθύνη και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργεία και η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά. Εκτιμάται δε, ότι, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο κι επέστρεψε στη ΜΕΘ, όπου η διαδικασία της αφύπνισης έγινε με επιτυχία.

    Ένα ακόμη χειρουργείο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στο μηρό, όταν κι εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

    Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του - τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι

    Πηγή: cnn.gr

  • Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων
    Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, έξω από ζαχαραπλαστείο.

    Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ΙΧΕ και ένα τζιπ, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

    Νεκρός ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου

    Στο ένα όχημα επέβαιναν 2 νεαρά άτομα που διακομίσθηκαν στο ΠΓΝΙ με ελαφρά τραύματα ενώ στο άλλο μόνο ο οδηγός, ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα. Πολίτης που ήταν στο σημείο έκανε ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα, αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.

    Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Πάτρα: 57χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη
    Πάτρα: 57χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη

    Ένας άνδρας 57 ετών βρέθηκε απαγχονισμένος στην περιοχή της Οβρυάς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, τον 57χρονο εντόπισε νεκρό η αδερφή του, το μεσημέρι, ενώ όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

    Ο άνδρας είχε κρεμαστεί με σκοινί μέσα σε αποθήκη, σε αγρόκτημα όπου βρισκόταν το σπίτι στο οποίο διέμενε ο ηλικιωμένος πατέρας του, στο οποίο πήγαινε για να τον φροντίζει.

    Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σήμερα αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Βόλος: Ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και τον ξαναέριξε στη θάλασσα - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών
    Βόλος: Ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και τον ξαναέριξε στη θάλασσα - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών

    Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο, όπου ένας ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και στη συνέχεια τον ξαναέριξε στη θάλασσα.

    Ποινή φυλάκισης με αναστολή

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thenewspaper.gr ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο αποδέχθηκε την κατηγορία της μη ανακοίνωσης ανεύρεσης πτώματος.

    Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή, με το Λιμεναρχείο Βόλου να ανακοινώνει ότι ο κατηγορούμενος ανέσυρε στα δίχτυα του τον άτυχο 74χρονο ψαροντουφεκά, ωστόσο τον ξαναέριξε στη θάλασσα, χωρίς να ενημερώσει τις Αρχές».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

    «Αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την 12.09.2021, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 52χρονος ημεδαπός, στην παραλία “ΜΕΛΑΝΗ” Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).

    Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με Α/Κ σκάφος στην θαλάσσια περιοχή "ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ" Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου».

    Τι συνέβη

    Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου 2021, με τον 74χρονο συνταξιούχο τραπεζικό να πηγαίνει για ψαροντούφεκο. Το επόμενο πρωί εντοπίστηκε νεκρός, αφού προηγουμένως τον αναζήτησαν οι συγγενείς του.

    Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών και ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε βράχο, βυθισμένος σε απόσταση πέντε μέτρων από την ακτή και σε μικρό βάθος.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός
    Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός

    Δύο νεαρά άτομα, το ένα νεκρό, εντόπισε Τούρκος οδηγός φορτηγού στο Νεοχώρι Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία.

    Συναγερμός σήμανε στην Παραμυθιά, όταν ένας Τούρκος οδηγός εντόπισε στο φορτηγό του, δύο νεαρούς, τον έναν εξ αυτών νεκρό.

    Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο οδηγός ενώ είχε σταθμεύσει το απόγευμα σήμερα (24/10), σε πρατήριο στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, εντόπισε τη σφραγίδα του φορτίου του να έχει παραβιαστεί.

    Ελέγχοντας το εσωτερικό του φορτίου, ανακάλυψε δύο νεαρά άτομα να κείτονται μέσα, ενώ επιβεβαιώθηκε αργότερα πως ο ένας ήταν ήδη νεκρός.

    Αφού ειδοποίησε την αστυνομία και έσπευσε το ΕΚΑΒ, ο ένας εκ των δύο που βρέθηκε σώος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών για ιατρική περίθαλψη. Την ίδια στιγμή, το Α.Τ. Παραμυθιάς διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής από την Κρήτη: «Είναι συκοφαντίες»
    Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής από την Κρήτη: «Είναι συκοφαντίες»

    Σε ερώτηση για τον λόγο που τον κατήγγειλαν ο 64χρονος συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής απάντησε: «ζηλοφθονία που υπάρχει δεκαετίες»

    Αρνείται τα πάντα ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το Ηράκλειο Κρήτης, που κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμό παιδιών από το 1986 μέχρι το 2010.
    Ο άνδρας κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια σε έξι ανήλικα παιδιά, εξ αγχιστείας συγγενείς του, σε χρονικό διάστημα 24 ετών.
    «Είναι συκοφαντίες. Όλοι ψάχνουν να βρουν το κίνητρο και δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Γιατί έγινε αυτό μετά από 34 χρόνια; Τα αρνούμαι όλα κατηγορηματικά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι προϊόν παρεξήγησης και πλάνης. Σε άλλη περίπτωση είναι συκοφαντικά, αήθη και αισχρά ψέματα» είπε ο 64χρονος στο STAR.

    «Έχω οικογένεια με δύο παιδιά και ένα εγγόνι το οποίο έμπλεξαν στη δικογραφία λέγοντας πως το θώπευα. Το πόρισμα του ψυχιάτρου ήταν “καθαρό”», ανέφερε και σε ερώτηση για τον λόγο που τον κατήγγειλαν απάντησε: «ζηλοφθονία που υπάρχει δεκαετίες».

    Μαρτυρίες καταγγελλόντων

    «Αν και λίγο αργά, επιτέλους ήρθε στο φως ότι ο άνθρωπος αυτός κάνει κακό. Ελπίζω να μιλήσουν και άλλοι για να μην υπάρχει ατιμωρησία» είπε γυναίκα που κατήγγειλε πως την παρενόχλησε ο 64χρονος.

    «Θέλουμε να τιμωρηθεί. Το έμαθα αργά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Να μιλήσει ο κόσμος, εμείς κάναμε λάθος», ανέφερε μητέρα που το παιδί της κακοποιήθηκε από τον 64χρονο.

    Η δημοσιοποίηση των στοιχείων

    Υπενθυμίζεται πως με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 64χρονου.

    Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Καστρινάκη του Θεόφιλου και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1960 στο Ηράκλειο και σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη. Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε έναν 19χρονο (σήμερα) ανιψιό του σε βάρος του οποίου ασέλγησε όταν ήταν μόλις 5 χρόνων.

    Ωστόσο, θύματα του γυμναστή υπήρξαν από το 1986 έως το 2010 η 29χρονη αδελφή του 19χρονου, τρεις αδελφές που σήμερα είναι 35, 38 και 43 χρόνων και άλλη μια γυναίκα 48 χρόνων σήμερα. Όμως, οι υποθέσεις αυτές έχουν παραγραφεί και σε ισχύ είναι μόνο ο βιασμός του 19χρονου.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο
    Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο

    24χρονος οδηγός αγροτικού πιάστηκε στα χέρια με 27χρονο δικυκλιστή - Ο πρώτος έσπρωξε τον δεύτερο που κατέληξε στο οδόστρωμα - Την... γλίτωσε με τραυμαυτισμό στο πόδι

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από καυγά εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.
    Oλα συνέβησαν στην πλατεία Κορνάρου όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο. Αμέσως μετά την σύγκρουση, οι δύο οδηγοί κατέβησαν από τα οχήματά τους και ξεκίνησαν τον καυγά.
    Πάνω στον καυγά ο 24χρονος οδηγός του αγροτικού έσπρωξε τον 27χρονο δικυκλιστή με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο οδόστρωμα. Δυστυχώς, εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο που δεν τον είδε και τον πάτησε στο πόδι.
    Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 27χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος στο πόδι.

    Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 24χρονο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης.

    Πηγή: Cretapost - Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο