Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 22:47

Δεν είχε εισιτήριο και πήδηξε από το παράθυρο – Απίστευτο επεισόδιο σε αστικό λεωφορείο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μια νεαρή γυναίκα προφανώς χωρίς εισιτήριο σε αστικό λεωφορείο προκειμένου να αποφύγει τον ελεγκτή άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε έξω από το λεωφορείο.

Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το πρωί σε αστικό λεωφορείο στην Αττική.

Μια νεαρή γυναίκα δεν είχε χτυπήσει εισιτήριο και για να αποφύγει τον έλεγχο από τον ελεγκτή και να μην της επιβάλει το σχετικό πρόστιμο πήδηξε από το παράθυρο.

Δεν άνοιγε η πόρτα

Δύσκολο θα μπορούσε να το πιστέψει κανείς ωστόσο ένας από τους επιβάτες κατέγραψε το σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο οδηγός είχε σταματήσει το λεωφορείο και ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε

Όπως φαίνεται και από τα σχετικά βίντεο που εξασφάλισε το in στην αρχή η κοπέλα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Άνοιξε το παράθυρο

Προκειμένου να λοιπόν να ξεφύγει, άνοιξε το παράθυρο του λεωφορείου και κατάφερε να πηδήξει ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Ευτυχής ο οδηγός είχε ακινητοποιήσει το λεωφορείο όταν σημειώθηκε το επεισόδιο.

Αποσβολωμένος ο ελεγκτής παρακολουθούσε τις κινήσεις της νεαρής γυναίκας ενώ ένας από τους λίγους επιβάτες ακούγεται να λέει «κοιτάτε τι κάνει παιδιά, πρωί πρωί… θα σκοτωθεί».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 20:49

Σχετικά Άρθρα

  • Ισραήλ: Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά στο Τελ Αβίβ - Αναφορές για δεκάδες τραυματίες
    Ισραήλ: Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά στο Τελ Αβίβ - Αναφορές για δεκάδες τραυματίες

    Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν (27/10) όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου σε μεγάλη διασταύρωση στο Ισραήλ, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

    Σύμφωνα με την Jerusalem Post, η αστυνομία δήλωσε ότι στην περιοχή αναπτύσσονται μεγάλες δυνάμεις.

    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: cnn.gr
  • Καλάβρυτα: Δρόμος-καρμανιόλα το σημείο του ατυχήματος - «Ήταν αναμενόμενο, έχουμε προειδοποιήσει»
    Καλάβρυτα: Δρόμος-καρμανιόλα το σημείο του ατυχήματος - «Ήταν αναμενόμενο, έχουμε προειδοποιήσει»

    Ο πρόεδρος της Βλασίας, Παναγιώτης Λιβάνης, μιλώντας στο Newsbomb.gr για την κατάσταση των δρόμων στα Καλάβρυτα και συγκεκριμένα στο σημείο του ατυχήματος, τόνισε ότι το σημείο είναι επικίνδυνο και ότι έχουν καταγραφεί πολλά ατυχήματα στο παρελθόν

    Το πρωί της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου, 15 άτομα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον τρόμο στα Καλάβρυτα, όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας μαζί με πέντε μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε βάθος 7 μέτρων. Το περιστατικό συνέβη στη διαδρομή Πάτρα-Καλάβρυτα, λίγο μετά τη Βλασία, κοντά στο χωριό Μάνεσι.

    Ο οδηγός του λεωφορείου, σε κατάσταση σοκ, εξήγησε στο Newsbomb.gr ότι ενώ οδηγούσε, ένα αυτοκίνητο που ερχόταν κατά πάνω του τον ανάγκασε να κάνει έναν ελιγμό προς τα δεξιά. «Ερχόταν ένα αυτοκίνητο και έκανα λίγο δεξιά για να το αποφύγω. Εκείνη τη στιγμή, άκουγα ουρλιαχτά από τα παιδιά μέσα. Ευτυχώς, δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

    Ο δρόμος όπου συνέβη το ατύχημα δεν είναι άγνωστος για την περιοχή. Ο Πρόεδρος της Βλασίας, Παναγιώτης Λιβάνης, μιλώντας στο Newsbomb.gr για την κατάσταση των δρόμων στην περιοχή, τόνισε ότι το σημείο είναι επικίνδυνο και ότι έχουν καταγραφεί πολλά ατυχήματα στο παρελθόν. «O συγκεκριμένος δρόμος είναι καρμανιόλα», είπε, αναφερόμενος στο σημείο του δυστυχήματος. Θυμήθηκε ότι παλαιότερα, μια νταλίκα είχε πέσει σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο, ενώ και ο ίδιος, όταν ήταν μαθητής, είχε γίνει μάρτυρας άλλου τροχαίου με λεωφορείο στην ίδια περιοχή. «Όταν έγινε αυτό το τροχαίο, το λεωφορείο είχε τρακάρει και τρία παιδιά είχαν τραυματιστεί», ανέφερε, εξηγώντας ότι το συγκεκριμένο σημείο παραμένει επικίνδυνο εδώ και δεκαετίες.

    Παρά τις επανειλημμένες αναφορές και τις επισκέψεις των αρμόδιων Αρχών στην περιοχή, τίποτα δεν έχει γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση του δρόμου. «Έρχονται συνεχώς βουλευτές, το βλέπουν, υπόσχονται, και στο τέλος δεν γίνεται τίποτα», είπε απογοητευμένος ο Παναγιώτης Λιβάνης. Ο ίδιος επισημαίνει ότι οι τοπικές Αρχές έχουν υποβάλλει αιτήματα για τη βελτίωση της σήμανσης και των γραμμών στους δρόμους, καθώς και για τη διόρθωση των γουβών, αλλά οι υποσχέσεις δεν έχουν μετατραπεί σε δράση. «Κάθε μέρα η κατάσταση χειροτερεύει και κάθε μήνα μένουμε στο ίδιο σημείο», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ληφθούν μέτρα άμεσα.

    Ο οδηγός του λεωφορείου που ενεπλάκη στο ατύχημα ανέφερε στο Newsbomb.gr επίσης ότι η κατάσταση των δρόμων είναι δύσκολη. «Ο δρόμος είναι στενός, μόνο 6 μέτρα πλάτος, και το λεωφορείο δεν χωράει καλά», σημείωσε, προσθέτοντας ότι το ατύχημα προκλήθηκε όταν το άλλο όχημα ήρθε κατά πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα. Παρά το σοκ του, ο οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία του και κάλεσε αμέσως τις αρχές, οι οποίες έφτασαν γρήγορα στο σημείο. «Πήρα αμέσως την αστυνομία, την πυροσβεστική και το ασθενοφόρο. Ήρθαν γρήγορα, σε 10-15 λεπτά», είπε.

    Η ψυχολογική πίεση, ωστόσο, παραμένει έντονη. «Δεν μπορώ να κάνω σύντομα αυτή τη διαδρομή. Δεν είμαι σε ψυχολογική κατάσταση να οδηγήσω», δήλωσε ο οδηγός, φανερώνοντας την επιβάρυνση που του άφησε το περιστατικό. Ο Λιβάνης συμφώνησε ότι το ατύχημα αποτελεί μια ευκαιρία για να προωθηθούν άμεσα λύσεις. «Τώρα που έγινε το ατύχημα, είναι ευκαιρία να το τρέξουμε κι εμείς από την Περιφέρεια, γιατί αυτός ο δρόμος είναι περιφερειακός, όχι δημοτικός», τόνισε, εξηγώντας ότι οι αρμοδιότητες είναι μπερδεμένες και συχνά αυτό οδηγεί σε αδράνεια.

    Πηγή: Newsbomb.gr

  • Καλάβρυτα: "Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές" - Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου που ανατράπηκε στο Μάνεσι 
    Καλάβρυτα:

    Σε δηλώσεις του στο tempo24.news ο οδηγός του λεωφορείου που εξετράπη και ανατράπηκε πέφτοντας από ύψος έξι μέτρων περίπου στο δρόμο Πατρών Καλαβρύτων λίγο μετά τη Βλασία, λέει πως έγινε το τροχαίο.

    Υποστηρίζει πως η εκτροπή από την πορεία του οχήματος έγινε όταν ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα που είδε να έρχεται και για να μη γίνει μετωπική σύγκρουση έκανε ελιγμό ο οποίος οδήγησε στην εκτροπή και την ανατροπή του λεωφορείου.

    Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο ίδιος έσπασε με το πόδι του το παρμπρίζ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι πέντε μαθητές και οι δύο εκπαιδευτικοί.

    Όπως έγραψε από το πρωί το tempo24.news aπό θαύμα γλύτωσαν μαθητές και επιβάτες όταν το λεωφορείο που τους μετάφερε έπεσε σε χαράδρα, στην περιοχή των Καλαβρύτων.

    Tο υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βλασία Καλάβρυτα , κοντά στο χωριό Μάνεσι εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο λόγο και έπεσε σε χαράδρα, μικρού βάθους.

    Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν 5 μαθητές , δύο εκπαιδευτικοί και ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα.

    Από τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματίας, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

    Οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήδη επικοινώνησαν με τους οικείους τους λέγοντάς τους πως "είναι καλα", βέβαια οι περισσότεροι είχαν υποστεί σοκ από το ατύχημα.

    Παράλληλα άλλο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ μετάφερε μαθητές και επιβάτες στα Καλάβρυτα και μεταβαίνουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

    Kalavrita Leoforeio 2

    Kalavrita Leoforeio 3

    Kalavrita Leoforeio 4

    Πηγή: Tempo24.news
  • Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο
    Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο με μια 14χρονη να πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 26χρονος μπήκε σε αστικό λεωφορείο στο οποίο βρίσκονταν μέσα μαθητές. Τότε άρχισε να παρενοχλεί μια 14χρονη, ενώ στην συνέχεια έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τα ρούχα του

    Συνελήφθη ο 26χρονος στο Αγρίνιο

    Όταν τελικά το λεωφορείο έφτασε κοντά στο σχολείο και οι μαθητές κατέβηκαν, ο 26χρονος δράστης τους ακολούθησε, και τελικά χρειάστηκε να επέμβει η διευθύντρια καλώντας την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης. Τέλος, ο 26χρονος θα εξεταστεί και από ψυχίατρο, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Καλάβρυτα: Παραλίγο τραγωδία με ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές
    Καλάβρυτα: Παραλίγο τραγωδία με ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές

    Παραλίγο τραγωδία στο πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ με επιβάτες 5 μαθητές και 2 δασκάλες του σχολείου Καλαβρύτων που εκτελούσε το σχολικό δρομολόγιο Πάτρα - Καλάβρυτα.

    Το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του στο ύψος της Ροδέας και ανετράπη. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του kalavrytanews.com.

    Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας Καλαβρύτων και της Πυροσβεστικής. Για προληπτικούς και μόνο λόγους όλοι οι επιβάτες μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

    Οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήδη επικοινώνησαν για να τους ενημερώσουν οτι είναι καλά, ωστόσο είναι όλοι σοκαρισμένοι από το ατύχημα.

    'Αλλο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ μετάφερε μαθητές και επιβάτες στα Καλάβρυτα.

    Δεν υπάρχει ανησυχία για την υγεία των επιβατών

  • Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!
    Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!

    Απίστευτο περιστατικό σε αστικό λεωφορείο που μετάφερε μαθητές, με 26χρονο που κατέβασε το παντελόνι του!

    Ολα συνέβησαν χθες το πρωί στις 7.30 το πρωί όταν μαθητές μπήκαν στο αστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Γυμνάσιου Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας και μαζί τους επιβιβάστηκε ένας 26χρονος.

    Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί 14χρονη μαθήτρια, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι τους μένοντας γυμνός. Σοκαρισμένοι η 14χρονη και οι συμμαθητές της κατέβηκαν και μπήκαν γρήγορα στο προαύλιο του σχολείου, όπου τους ακολούθησε και ο νεαρός επιδειξίας, συνεχίζοντας να τους παρενοχλεί.

    Η διευθύντρια του γυμνασίου ενημερώθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε αμέσως και τον συνέλαβε.

    Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός του λεωφορείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Δρομολόγιο εφιάλτης στη Σαντορίνη: Λεωφορείο κόλλησε σε στροφή πάνω από γκρεμό - Κατέβασε τους τουρίστες για να σωθούν
    Δρομολόγιο εφιάλτης στη Σαντορίνη: Λεωφορείο κόλλησε σε στροφή πάνω από γκρεμό - Κατέβασε τους τουρίστες για να σωθούν

    Τον τρόμο έζησαν τουρίστες στην Σαντορίνη που επέβαιναν σε πούλμαν, όταν αυτό κόλλησε σε μια στροφή πάνω από γκρεμό.

    Το πούλμαν ανέβαινε από το λιμάνι του νησιού με προορισμό τα Φηρά και μετέφερε τουρίστες που μόλις είχαν αποβιβαστεί από πλοίο.

    Την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο, σε μια μία από τις στροφές «κόλλησε» καθ’ ότι ο δρόμος αυτός μέχρι την Χώρα του νησιού είναι στενός, απότομος και ανηφορικός.

    Ο οδηγός κατέβασε τους επιβάτες προκειμένου να μην κινδυνεύσουν, αφού η συγκεκριμένη διαδρομή είναι ανηφορική με γκρεμούς. Οδηγοί των οχημάτων που ακολουθούσαν το πούλμαν αλλά και επιβάτες από άλλα λεωφορεία κατέβηκαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν να «ξεκολλήσει» το λεωφορείο, πράγμα το οποίο κατέστη αδύνατο.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Φωτιά σε σχολικό λεωφορείο στην Ταϊλάνδη - Νεκρά 25 άτομα, ανάμεσά τους παιδιά ηλικίας 9-10 ετών
    Φωτιά σε σχολικό λεωφορείο στην Ταϊλάνδη - Νεκρά 25 άτομα, ανάμεσά τους παιδιά ηλικίας 9-10 ετών

    Στο λεωφορείο επέβαιναν 38 παιδιά και έξι καθηγητές - 19 (16 μαθητές, τρεις καθηγητές) διασώθηκαν

    Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές έπιασε σήμερα φωτιά σε περίχωρα της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους ότι περίπου 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
    Η αστυνομία δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει άμεσα τον αριθμό των νεκρών αλλά ο υπουργός Εσωτερικών Ανουτίν Τσαρνβιρακούλ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι περίπου 25 άνθρωποι εκτιμάται ότι έχουν χάσει τη ζωή τους, ανάμεσά τους παιδιά ηλικίας 9-10 ετών.
    Ο υπουργός Μεταφορών Σουρίγια Τζουνγκρουνγκρουανγκίτ, που μετέβη στο σημείο της τραγωδίας, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι 19 επιβάτες από τους 44 (38 παιδιά και έξι καθηγητές) διασώθηκαν. Δεκαέξι μαθητές και τρεις δάσκαλοι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για να τους παρασχεθεί βοήθεια, δήλωσε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι τα αιτία της πυρκαγιάς είναι υπό διερεύνηση.

    Σε εικόνες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μεταδόθηκαν από τοπικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται πυκνός καπνός να βγαίνει από το λεωφορείο, τμήματα του οποίου φλέγονταν. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε στη συνέχεια.
    Η πρωθυπουργός Παετονγκτάρν Σιανουάτρα δήλωσε ότι οι μαθητές βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή και προέρχονταν από την επαρχία Ουτάνι Τανί σε απόσταση 200 χμλ βορείως της πρωτεύουσας.

    «Ως μητέρα, θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτερα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των τραυματιών και των νεκρών», δήλωσε σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο