Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 21:10

Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία» - Τι λέει η θετή κόρη του κομμωτή που την βιντεοσκοπούσε

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του κομμωτή από τα Βριλήσσια που είχε παγιδέψει με κάμερες τις τουαλέτες της επιχείρησης του αλλά και του σπιτιού του.

«Πέσαμε από τα σύννεφα, όταν το μάθαμε. Ουδέποτε φανταστήκαμε ότι θα γίνονταν τέτοιες πράξεις εναντίον μας. Έπαθα σοκ, δεν κατάλαβα τι άκουγα, δεν το χωρούσε το μυαλό μου. Εύχομαι πραγματικά να ήταν ένας εφιάλτης και να ξυπνούσα. Νιώθω αηδία, είμαι λυπημένη και θυμωμένη. Μοιραζόμασταν το υπνοδωμάτιο με την αδελφή μου», είπε, μιλώντας στον Alpha.

Από την πλευρά της η σύζυγος του κομμωτή επιβεβαίωσε ότι βρέθηκαν κάμερες στο δωμάτιο των παιδιών τους, λέγοντας πως «η αστυνομία βρήκε τις κάμερες στο σπίτι. Είχε βάλει κάμερες στο δωμάτιο που κοιμούνται οι κόρες μου».

«Έμαθα από το διαδίκτυο τι είχε κάνει ο άνδρας μου, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου επειδή δεν είχα καταλάβει τίποτα», πρόσθεσε.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Ο 49χρονος είχε τοποθετήσει μικροσκοπικές κάμερες στις τουαλέτες τις επιχείρησης του, στο θερμοσίφωνα του μπάνιου του σπιτιού του και στο δωμάτιο των δύο κορών του.

Εργαζόμενη στο κομμωτήριο εξήγησε ότι μια συνάδελφος τον είδε να παρακολουθεί από το κινητό του τις κάμερες και συνειδητοποιήσε ότι επρόκειτο για το μπάνιο της επιχείρησής. «Μια συνάδελφός μας, η πιο καινούργια που ο θεός την έστειλε, έτυχε και είδε στο κινητό του ανοιχτή την κάμερα εκείνη την ώρα. Το είδε σε live χρόνο. Και συνδύασε ότι ήταν το δικό μας μπάνιο, αναγνώρισε τις λεπτομέρειες, περίμενε να είναι απασχολημένος εκείνος για να πάει και να το διαπιστώσει ότι όντως είναι το μπάνιο μας και όντως υπάρχουν κάμερες, την είδε την κάμερα».

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Κινηθήκαμε με την αστυνομία απευθυνθήκαμε με το δικηγόρο μας, πήγαμε και στην ουσία τον έπιασαν επ’ αυτοφόρω να έχει εικόνα στο κινητό του. Δέχτηκαν την καταγγελία τριών και έσπευσαν άμεσα και βρήκαν αυτά που βρήκαν. Αυτό το υλικό έχει μαζευτεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Από τα αποτελέσματα θα δημιουργήσει και μια αναβάθμιση», τόνισε.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 18:51

Σχετικά Άρθρα

  • Λάρισα: Έκρηξη από γκαζάκι σε κομμωτήριο - Με εγκαύματα στο πρόσωπο μια γυναίκα
    Λάρισα: Έκρηξη από γκαζάκι σε κομμωτήριο - Με εγκαύματα στο πρόσωπο μια γυναίκα

    Η γυναίκα έφτιαχνε καφέ στο γκαζάκι όταν αυτό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξερράγη

    Έκρηξη από γκαζάκι σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Δευτέρας σε κομμωτήριο στη Λάρισα και ειδικότερα στη συνοικία της Φιλιππούπολης.
    Η γυναίκα εκείνη τη στιγμή, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, προσπαθούσε να ψήσει καφέ στο γκαζάκι ωστόσο αυτό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξερράγη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο πρόσωπο.
    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα μονάδα με γιατρό, που έσπευσε στο σημείο τη μετέφερε στο εφημερεύον χθες Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με εγκαύματα στο πρόσωπό της.

    Πηγή: onlarissa - Protothema.gr
  • Πότε επιτρέπεται η βιντεοεπιτήρηση στα σχολεία και για ποιους λόγους: Γιατί μπορεί να έχει επιπτώσεις στα μικρά παιδιά
    Πότε επιτρέπεται η βιντεοεπιτήρηση στα σχολεία και για ποιους λόγους: Γιατί μπορεί να έχει επιπτώσεις στα μικρά παιδιά

    Με ιδιαίτερη προσοχή και ξεκάθαρους όρους για παιδιά και εκπαιδευτικό προσωπικό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στα σχολεία οι κάμερες βιντεοεπιτήρησης ξεκαθαρίζει το υπουργείο Παιδείας. Με δεδομένο ότι οι κάμερες παρακολούθησης στα σχολεία έχουν αποτελέσει αντικείμενο πολλών αντιπαραθέσεων στα σχολεία και γι΄ αυτό το λόγο έχει πάρει θέση επι του θέματος και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εκδίδοντας και σχετική απόφαση.

    Πότε πρέπει να λειτουργούν οι κάμερες

    Το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα μετά από ερώτηση βουλευτή (Μαρία Αθανασίου) η οποία ζητούσε να συμπεριληφθούν στους βιντεοσκοπούμενους χώρους οι αύλειοι χώροι και η περίμετρος των σχολείων, για εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, , με στόχο την πρόληψη παραβατικών πράξεων. Απαντώντας η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή ξεκαθάρισε ότι «μόνο τις ώρες που τα σχολεία δεν λειτουργούν θα μπορούν να λειτουργούν κάμερες βιντεοεπιτήρησης».

    Μάλιστα η ίδια δήλωσε ότι οι ώρες λειτουργίας του συστήματος πρέπει να αναγράφονται με σαφήνεια ώστε να γνωρίζουν πλήρως όλοι οι μαθητές και οι φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο σχολείο/φροντιστήριο δεν παρακολουθούνται. Η υφυπουργός είπε επίσης σύμφωνα με Απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η ύπαρξη και μόνο καμερών σε σχολεία και άλλους χώρους όπου δραστηριοποιούνται ανήλικοι (όπως παιδικοί σταθμοί, οικοτροφεία, φροντιστήρια κλπ.) χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού δεν είναι εύκολο να αξιολογηθούν οι συνέπειες που μια τέτοια επεξεργασία μπορεί να έχει για την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ανηλίκων.

    Συγκεκριμένα, υπάρχει ο κίνδυνος να περιορισθεί η ανάπτυξη της έννοιας της ελευθερίας τους, εάν πιστέψουν από μικρή ηλικία ότι είναι φυσιολογικό να παρακολουθούνται μέσω καμερών.

    Η απάντηση της Ζέττας Μακρή στη Βουλή

    Στο άρθρο 18 της υπ’ αριθμ. Γ/ΕΞ/2274/31.3.2011 (Β’ 548) Απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Οδηγία 1/2011) με θέμα «Χρήση συστημάτων βιντεοεπιτήρησης για την προστασία προσώπων και αγαθών» ορίζονται τα ακόλουθα:

    1. Η ύπαρξη και μόνο καμερών σε σχολεία και άλλους χώρους όπου δραστηριοποιούνται ανήλικοι (όπως παιδικοί σταθμοί, οικοτροφεία, φροντιστήρια κλπ.) χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού δεν είναι εύκολο να αξιολογηθούν οι συνέπειες που μια τέτοια επεξεργασία μπορεί να έχει για την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ανηλίκων. Συγκεκριμένα, υπάρχει ο κίνδυνος να περιορισθεί η ανάπτυξη της έννοιας της ελευθερίας τους, εάν πιστέψουν από μικρή ηλικία ότι είναι φυσιολογικό να παρακολουθούνται μέσω καμερών (βλ. και Γνωμοδότηση 2/2009 της Ομάδας Εργασίας του Άρθρου 29, καθώς επίσης και την απόφαση 77/2009 της Αρχής).
    2. Το σύστημα βιντεοεπιτήρησης επιτρέπεται να λειτουργεί μόνο κατά τις ώρες που το σχολείο δεν λειτουργεί. Οι ώρες λειτουργίας του συστήματος πρέπει να αναγράφονται με σαφήνεια στις σχετικές ενημερωτικές πινακίδες, έτσι ώστε να γνωρίζουν πλήρως όλοι οι μαθητές και οι φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο σχολείο/φροντιστήριο δεν παρακολουθούνται.». Επίσης, στην παρ. 8 του άρθρου 204 του ν. 4610/2019 (Α’ 70) ορίζεται ότι :

    Η καταγραφή ήχου ή εικόνας με συστήματα βιντεοεπιτήρησης εγκατεστημένα σε χώρους των δημόσιων σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των μονάδων αυτών, απαγορεύεται. Η καταγραφή ήχου ή εικόνας μέσω τέτοιων συστημάτων, εγκατεστημένων στους χώρους των ως άνω δημόσιων σχολικών μονάδων από τους Δήμους, επιτρέπεται στο πλαίσιο άσκησης της αρμοδιότητάς τους για φύλαξη των σχολικών κτιρίων, σύμφωνα με την υποπερίπτωση 1 της περίπτωσης Στ΄ του Κεφαλαίου Ι΄ του άρθρου 75 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (ν. 3463/2006, Α΄ 114), μόνο κατά το χρόνο μη λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων που καταγράφονται ενημερώνει με τρόπο πρόσφορο, εμφανή και κατανοητό όποιον πρόκειται να εισέλθει στο χώρο όπου λειτουργεί σύστημα βιντεοεπιτήρησης, ότι στο χώρο λειτουργεί τέτοιο σύστημα και παρέχει, εφόσον του ζητηθεί, πληροφορίες για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος, την εμβέλεια και τους χώρους εγκατάστασης του χρησιμοποιούμενου συστήματος, καθώς και το χρονικό διάστημα τήρησης των δεδομένων.».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Airbnb: Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε - Τι απαγορεύει
    Airbnb: Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε - Τι απαγορεύει

    Μια νέα αλλαγή ανακοίνωσε η Airbnb μετά από παράπονα πελατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπει τις κάμερες ασφαλείας σε κοινόχρηστους χώρους, όπως διάδρομους ή σαλόνια, ακόμα και αν αυτές είναι ορατές στις φωτογραφίες του καταλύματος. Πολλοί ήταν οι χρήστες που είχαν παραπονεθεί για κρυφές κάμερες σε καταλύματα και παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής.

    Η Airbnb σημειώνει ότι θα επιτρέπονται οι κάμερες στα κουδούνια και οι συσκευές ανίχνευσης ήχου-θορύβου για την προστασία των καταλυμάτων.

    Η νέα πολιτική που θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Απριλίου περιλαμβάνει επίσης αυστηρότερους κανόνες για τις εξωτερικές κάμερες ασφαλείας.

    Πώς να εντοπίσει κάποιος τις κρυφές κάμερες

    Για να προστατευτείτε από τέτοιες παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής, οι ειδικοί προσφέρουν ορισμένες πρακτικές συμβουλές:

    1. Εξοχινιστική επιθεώρηση: Ξεκινήστε με μια σχολαστική εξέταση του ενοικιαζόμενου σπιτιού. Ψάξτε για μικροσκοπικές τρύπες που θα μπορούσε να βρίσκεται κάμερα, ειδικά σε κοινά αντικείμενα και μέρη όπου αναμένεται να υπάρχει ιδιωτικότητα, όπως τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια.

    2. Χρησιμοποιήστε φακό: Χρησιμοποιήστε τον φακό του κινητού σας. Σβήστε όλα τα φώτα στο δωμάτιο και σαρώστε αργά την περιοχή με τον φακό. Ο φακός της φωτογραφικής μηχανής θα αντανακλά το φως, καθιστώντας ευκολότερο τον εντοπισμό του.

    3. Έλεγχος στους καθρέφτες: Για τους καθρέφτες, εκτελέστε το απλό τεστ με τα νύχια. Εάν μπορείτε να «αγγίξετε» το δάχτυλό σας που αντανακλάται, αυτό μπορεί να υποδεικνύει έναν αμφίδρομο καθρέφτη.

    4. Έλεγχος για κάμερες: Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή σάρωσης δικτύου για να εντοπίσετε τυχόν συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Wifi του κεντρικού υπολογιστή. Αυτή η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό webcams που μπορεί να μεταδίδουν ή να καταγράφουν τις δραστηριότητές σας.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Airbnb: Πώς θα καταλάβετε εάν υπάρχουν κρυφές κάμερες στο δωμάτιό σας
    Airbnb: Πώς θα καταλάβετε εάν υπάρχουν κρυφές κάμερες στο δωμάτιό σας

    Πού τοποθετούν συνήθως τις κρυφές κάμερες οι επιτήδειοι.

    Τον τελευταίο καιρό έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες ενοίκων οι οποίοι έντρομοι ανακάλυψαν κρυφές κάμερες στο δωμάτιο ξενοδοχείου ή στο Airbnb όπου διέμεναν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, σημειώθηκαν και περιστατικά εκβιασμού των ενοίκων ή ακόμα και ανάρτηση του υλικού που κατέγραψαν οι κρυφές κάμερες στο διαδίκτυο.

    Δυστυχώς, το πρόβλημα φαίνεται να μεγαλώνει ολοένα, με μια ανάλυση που δημοσίευσε πρόσφατα η Daily Mail να αποκαλύπτει ότι 1 στα 132 διαμερίσματα Airbnb να έχουν κρυφές κάμερες. Οι αναφορές είναι παρόμοιες και για άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες.

    Πού πρέπει να κοιτάξετε πρώτα για κρυφές κάμερες

    Σύμφωνα με τον Brian Higgins, ειδικό ασφαλείας στην εταιρία Comparitech, συχνά οι κάμερες κρύβονται μέσα σε μικρού μεγέθους απλά, καθημερινά αντικείμενα όπως είναι οι γλάστρες, τα λούτρινα αρκουδάκια και οι ανιχνευτές καπνού.

    Αλλά ύποπτοι είναι και οι κρεμαστοί καθρέφτες, οι οποίοι θεωρούνται ως κλασική επιλογή.

    «Πολλές φορές, οι επιτήδειοι τοποθετούν την κρυφή κάμερα στο πίσω μέρος ενός καθρέφτη διπλής όψεως. Εάν ένας καθρέφτης είναι καρφωμένος πάνω στον τοίχο, κλείστε τα φώτα και ελέγξτε όλη την επιφάνεια, χρησιμοποιώντας τον φακό του κινητού σας τηλεφώνου. Εάν μπορείτε να δείτε κάτι πίσω από τον καθρέφτη, τότε πιθανότατα πρόκειται για καθρέφτη διπλής όψεως, ο οποίος διευκολύνει τη λειτουργία των κρυφών καμερών», εξηγεί ο Higgins.

    Ο ίδιος προσθέτει ότι ο φακός του τηλεφώνου στο σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να σας βοηθήσει επίσης να εντοπίσετε τυχόν αντανακλάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να μαρτυρήσουν την παρουσία τυχόν φακών που ανήκουν σε κρυφές κάμερες. Οι αντανακλάσεις αυτές, συνήθως εμφανίζονται ως «μπλε λάμψεις» στο σκοτάδι.

    Μια άλλη κλασική τοποθεσία είναι η τηλεόραση και ο υπολογιστής, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν ούτως ή άλλως ενσωματωμένες κάμερες, οι οποίες καθιστούν το έργο του… ματάκια πιο εύκολο. Όπως, λοιπόν, υποστηρίζει ο Higgins, καλό είναι να καλύπτετε τις κάμερες αυτές, καθώς μπορεί να καταγράφουν εν αγνοία σας, ακόμα και όταν νομίζετε ότι οι συσκευές είναι απενεργοποιημένες.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Φωτιά σε διαμερίσματα σε Νέα Σμύρνη και Βριλήσσια - Απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα
    Φωτιά σε διαμερίσματα σε Νέα Σμύρνη και Βριλήσσια - Απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα

    Φωτιά σε 2 διαμερίσματα στη Νέα Σμύρνη και στα Βριλήσσια ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.

    Απεγκλωβίστηκαν δύο ηλικιωμένοι

    Και από τις 2 περιπτώσεις οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από ένα ηλικιωμένο άτομο.

    Ευτυχώς, δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης και αναμένεται σε λίγο να έχουν ελεγχθεί.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Τραγωδία στα Βριλήσσια: «Το αμάξι κόπηκε στα δύο» λένε αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος
    Τραγωδία στα Βριλήσσια: «Το αμάξι κόπηκε στα δύο» λένε αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος

    «Ακούστηκε σαν έκρηξη. Το αμάξι κόπηκε στα δύο», λένε αυτόπτες μάρτυρες από το θανατηφόρο τροχαίο στα Βριλήσσια.

    Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Βριλήσσια, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο καρφώθηκε σε μια μάντρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα ο 18χρονος οδηγός του και η 17χρονη συνοδηγός.

    Ένας κάτοικος της περιοχής ο οποίος άκουσε τον θόρυβο από την πρόσκρουση περιγράφει τα δραματικά δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της «τρελής» πορείας του αμαξιού.

    «Έρχονταν τα παιδιά από Πεντέλης προς Κλεισθένους. Του έφυγε το αυτοκίνητο και πήγαν και χώθηκαν μέσα στη μάντρα. Πέθαναν ακαριαία και τα δύο παιδιά. Άκουσα κατευθείαν το “γκαπ” και άρχισαν τα σκυλιά να γαβγίζουν, ούρλιαξαν», είπε στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας που είδε νεκρά τα δύο παιδιά.

    «Κατέβηκα λίγο κάτω αλλά δεν ήθελα να πάω κοντά, ήταν κι άλλος κόσμος δίπλα στο αμάξι. Ανάμεσα στην κολώνα και στο σίδερο καρφώθηκε. Λογικά πήγαινε προς Γέρακα. Το μπροστινό αριστερό μέρος το έκοψε η Πυροσβεστική για να τους βγάλει.

    Έκοψαν την πόρτα, δεν μπορούσαν να τους βγάλουν. Τους είδα που τους κατέβασαν κάτω νεκρούς και τους δύο. Τους σκέπασαν με ένα λευκό σεντόνι και μετά επειδή πλημμύρισε το ένα με αίμα του έβαλαν την ζελατίνα», συνέχισε την περιγραφή του.

    «Το αυτοκίνητο ήταν διπλωμένο»

    Μια αμόρφη μάζα σιδερικών αντίκρισε και ένας δεύτερος κάτοικος ο οποίος βγήκε από το σπίτι του μόλις άκουσε έναν εκκωφαντικό ήχο.

    «Το πρωί, γύρω στις 5:00, ήμουν στο σπίτι που μένω απέναντι και άκουσα ένα κραδασμό μεγάλο και μετά από δύο λεπτά βγήκα έξω και δυστυχώς βρήκα το αυτοκίνητο να είναι διπλωμένο.

    Η πρώτη μας κίνηση ήταν να πάρουμε το 166 και την Αστυνομία όσο γρηγορότερα γινόταν. Το αυτοκίνητο σχεδόν είχε κοπεί στα δύο. Ουσιαστικά είχε γίνει ένα κομμάτι.

    Χτύπησε πρώτα στην κολώνα και μετά μπήκε όλο μέσα στη μάντρα. Με την πρώτη ματιά ήταν σοκαριστικό το θέαμα. Βγήκα έξω και είδα το αμάξι σε τι κατάσταση ήταν και πραγματικά ήταν πολύ σοβαρό τροχαίο.

    Η μεριά του οδηγού είχε σκάσει πάνω στην κολώνα. Μέσα μου το πίστευα ότι ήταν νεκροί. Ο θόρυβος ήταν κάτι σαν έκρηξη που χτύπησε πάνω σε ένα δυνατό σημείο», αναφέρει ο ίδιος.

    Πηγή: protothema.gr

  • Τραγωδία στα Βριλήσσια: Νεκροί 18χρονη και 17χρονος σε τροχαίο
    Τραγωδία στα Βριλήσσια: Νεκροί 18χρονη και 17χρονος σε τροχαίο

    Νεαρή γυναίκα με ανήλικο έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά από δύο τροχαία στις Λεωφόρους Αναπαύσεως και Σχιστού, τα ξημερώματα.

    Ειδικότερα, μια 18χρονη και ένας 17χρονος, είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Βριλήσσια, στην οδό Αναπαύσεως.

    Λίγο πριν τις 5:00 ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια 18χρονη κινούμενο επί της οδού Αναπαύσεως και στο οποίο επέβαινε ένας 17χρονος εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καρφωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σε μάντρα και να τραυματιστούν θανάσιμα και τα δύο παιδιά.

    Ένα δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα επί της Λεωφόρου Σχιστού στο Πέραμα όπου ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τραυματισμένα δύο άτομα.

    Για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

    Διεξάγονται έρευνες για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τα δύο τροχαία.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Βριλήσσια: Τσουνάμι καταγγελιών για τον «ματάκια» κομμωτή – Τα στικάκια και το υλικό από τις κάμερες
    Βριλήσσια: Τσουνάμι καταγγελιών για τον «ματάκια» κομμωτή – Τα στικάκια και το υλικό από τις κάμερες

    Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει πλέον είναι τι έκανε με το υλικό από τις κάμερες

    Νέες καταγγελίες έρχονται καθημερινά στο φως για τον «ματάκια» κομμωτή στα Βριλήσσια ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα της επιχείρησής του με σκοπό να βλέπει τις υπαλλήλους και τις πελάτισσές του, αλλά και στο σπίτι του επίσης στις τουαλέτες αλλά και στο δωμάτιο της θετής κόρης του.

    Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει πλέον είναι τι έκανε με το υλικό από τις κάμερες και αν το προωθούσε σε τρίτους.

    Οι ανησυχίες εντείνονται καθώς όπως αποκάλυψε η σύζυγος του κομμωτή είχε δει τον 49χρονο να ανταλλάσσει αρκετά συχνά χέρι με χέρι στικάκια με έναν άγνωστο άνδρα. Αυτό γινόταν και έξω από το κομμωτήριο αλλά και κάτω από το σπίτι του.

    «Μου έλεγε ότι αυτά επειδή παίζει μουσική έκανε κάποια στικάκια τα οποία τα έδινε σε έναν άνθρωπο και μου έλεγε ανταλλάσσουμε μουσική», είχε πει χαρακτηριστικά.

    Πλέον στο επίκεντρο μπαίνει το περιεχόμενο από αυτά τα στικάκια αλλά και ο άνδρας, ο οποίος τα έπαιρνε με τον δικηγόρο των θυμάτων και συγκεκριμένα των εργαζόμενων στο κομμωτήριο του 49χρονου, Αλέξανδρο Δάσκα να μιλάει στο MEGA και στο «Live News», αφήνοντας αιχμές για τη σύζυγο μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

    «Αυτό που καταγγέλλουν οι κοπέλες είναι η παράδοση των συσκευών καταγραφής, των στικ σε ένα πρόσωπο. Πρέπει να τον κατονομάσει η σύζυγός του, που είπε πως ήταν φίλος του άντρα της. Η ίδια που ζητάει συγγνώμη από τις κόρες της, να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τις υπαλλήλους του, οι οποίες κοπέλες έμειναν άνεργες τώρα την πρωτοχρονιά», είπε αριχκά ο κ. Δάσκας.

    «Διατυπώνω μομφή για τη σύζυγό. Είναι 10 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της; Είναι. Η σύζυγός του ξέρει ότι ασχολείται με τη μουσική; Ξέρει. Ξέρει ότι παραδίδει μουσική και ποια είναι η τύχη της μουσικής αυτής; Σε ποιον την παραδίδει; Τι περιέχει; Άκουσε κανένα κομμάτι από τη μουσική του συζύγου της; Τι ακούμε; Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή και εμπεριστατωμένη γνώμη εάν η σύζυγος και συνέταιρος του στην εταιρεία του κομμωτηρίου εμπλέκεται ή όχι», είπε ακόμα.

    Σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA η σύζυγος, δεν γνώριζε ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος, ο 49χρονος τον συναντούσε πάντα έξω από το σπίτι, είχε ένα λευκό αυτοκίνητο και κατέβαινε ο ίδιος και του έδινε τα στικάκια.

    Τσουνάμι καταγγελιών

    Η σύζυγος του 49χρονου μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο αποκαλύπτοντας πως έχει δει και την πεθερά του στην τουαλέτα.

    Η ίδια με τρόμο ανέφερε πως φιλοξενεί τη μητέρα της στο σπίτι της και ο σύζυγός της την προέτρεψε να κάνει μπάνιο.

    «Της έλεγε να κάνει μπάνιο κι έβλεπε και τη μαμά μου…. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό», είπε με λυγμούς.

    «Πονάω που τα παιδιά μου έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Ζητάω συγγνώμη στην κόρη μου. Είχα πει πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Προσέχτε τα παιδιά σας. Οι γυναίκες που μεγαλώνουμε μόνες μας δεν ξέρουμε με ποιους είμαστε» συνέχισε.

    «Μας έλεγε ότι γράφει στίχους»

    Υπάλληλος του κομμωτηρίου μιλώντας στον ΑΝΤ1 έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις για τον 49χρονο επιχειρηματία.

    «Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πολύ χειριστικός. Δεν είχαμε πάρει είδηση καμία. Απλά, τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα που καταλήγουν σε αυτό που έγινε. Τελειώνοντας το κούρεμα που έκανε, πάντα πήγαινε και καθόταν 10 λεπτά μέσα στην τουαλέτα. Και πολλές φορές και εγώ τον είχα ρωτήσει και άλλες κοπέλες »τι κάνεις τόση ώρα μέσα στην τουαλέτα» και μας έλεγε πως γράφει στίχους» ανέφερε αρχικά.

    «Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνος του, χωρίς ούτε έναν εργάτη. Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς στις τουαλέτες. Μπορεί να είναι και εκατοντάδες. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, τριάμισι χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά. Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα »πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία»» συμπλήρωσε η ίδια.

    Πηγή: in.gr - Photo by Adam Winger on Unsplash

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο