Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 20:12

«Άσπρισε» η Πάρνηθα: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια και στην Αττική - Πότε φτιάχνει ο καιρός

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Με αρκετό κρύο και χιόνια συνεχίζεται η κακοκαιρία εξπρές που «χτυπάει» τη χώρα μας. Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στην Πάρνηθα ενώ στα λευκά ντύθηκαν οι ορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Μάλιστα σε ορισμένες περιοχές το κρύο ήταν ιδιαιτέρως τσουχτερό με την πιο χαμηλή θερμοκρασία να καταγράφεται στο Σέλι με -4,8 βαθμούς Κελσίου.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου.

Η επιδείνωση του καιρού συνεχίζεται και σήμερα, με τους κατοίκους αρκετών περιοχών της Ελλάδας να ξυπνούν το πρωί με θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Το meteo παρουσίασε σε πίνακα τις 8 χαμηλότερες τιμές που έφτασε ο υδράργυρος με το ξημέρωμα της Κυριακής.

Στο Σέλι καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία (-4,8 βαθμοί Κελσίου) ενώ την πρώτη 8άδα συμπληρώνουν το Νευροκόπι και άλλες 2 περιοχές του, δύο περιοχές από τα Ιωάννινα, μία από την Κοζάνη και μία περιοχή από τη Δράμα.

Αναλυτικά οι ελάχιστες θερμοκρασίες της σημερινής ημέρας, σύμφωνα με το meteo:

meteo
meteo

Πότε φτιάχνει ο καιρός

Βελτιωμένος θα είναι αύριο Δευτέρα ο καιρός, με πιθανότητα λίγων βροχών μέχρι το πρωί στην Κρήτη. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με το meteo, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σχεδόν στο σύνολο της χώρας. Αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στην Κρήτη όπου μέχρι το πρωί είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές. Παγετός θα επικρατήσει τη νύχτα και νωρίς στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 10-11, στην Ήπειρο από -1 έως 13-14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 14-16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 7 έως 15-16 έως βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ θα επικρατήσουν πνέουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες

Πηγή: ethnos.gr - Φωτογραφία: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ / EUROKINISSI

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 17:58

Σχετικά Άρθρα

  • «Τσουχτερό» κρύο με ισχυρούς ανέμους το Σαββατοκύριακο – Πού θα πέσουν «πασπάλες χιονιού»
    «Τσουχτερό» κρύο με ισχυρούς ανέμους το Σαββατοκύριακο – Πού θα πέσουν «πασπάλες χιονιού»

    Ο υδράργυρος φαίνεται ότι υποχωρεί περαιτέρω το Σαββατοκύριακο, ενώ, περιμένουμε και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά.

    Αναψαν ήδη τα τζάκια στα βόρεια, εξαιτίας της ραγδαίας πτώσης της θερμοκρασίας σε όλη την επικράτεια. Πάντως, ο υδράργυρος φαίνεται ότι υποχωρεί περαιτέρω το Σαββατοκύριακο, ενώ, αναμένεται να «πέσουν» και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά.

    Οι βροχές, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, θα περιορισθούν κυρίως στη δυτική – βορειοδυτική χώρα, ενώ, τη νέα εβδομάδα οδεύοντας προς το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο καιρός θα «μαλακώσει», με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται κοντά στα κανονικά –για την εποχή– επίπεδα.

    Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Σάββατο 19 Οκτωβρίου

    Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 20 Οκτωβρίου

    Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και το πρωί στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6, στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 18 με 20 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

    Πρόγνωση για τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

    Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στα δυτικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στο Ιόνιο. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικόί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

    Πρόγνωση για την Τρίτη 22 Οκτωβρίου

    Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στα δυτικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

    Πρόγνωση για Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

    Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και μόνο στις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

    Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

    Πηγή: NewsBomb.gr
  • Φωτιά στην Πάρνηθα: Από έκρηξη σε πυλώνα ηλεκτρικού ξεκίνησε το πύρινο μέτωπο - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
    Φωτιά στην Πάρνηθα: Από έκρηξη σε πυλώνα ηλεκτρικού ξεκίνησε το πύρινο μέτωπο - Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

    Μάχη με τις φλόγες δίνουν πάνω από 100 πυροσβέστες και 30 οχήματα από Θεσσαλία, Ήπειρο και Κεντρική Μακεδονία - Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

    Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) στην Πάρνηθα. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από έκρηξη σε πυλώνα του ΑΔΜΗΕ, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν πλησίον του σημείου.

    Μάλιστα, ποδηλάτης ο οποίος ήταν στο βουνό όταν ξέσπασε στη φωτιά έγραψε σε ανάρτησή του: «Ήμασταν στο Κατσιμίδι όταν ξεκίνησε η φωτιά, δυστυχώς μετά από έκρηξη που ακούσαμε όλοι».

    Δείτε την ανάρτηση του ποδηλάτη:

    app-xartis

    Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

    Ισχυρές επίγειες δυνάμεις, δίνουν τεράστια μάχη με τις φλόγες και θα ενισχυθούν περαιτέρω με 100 πυροσβέστες και 30 οχήματα από Θεσσαλία, Ήπειρο και Κεντρική Μακεδονία.

    Από αέρος επιχειρούν 12 εναέρια μέσα, 4 αεροσκάφη και 8 ελικόπτερα. Στην περιοχή της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, η ταχύτητα των ανέμων φτάνει τα 50 χιλιόμετρα, με ριπές που ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Αυτές οι συνθήκες αλλά και το γεγονός ότι στην περιοχή υπάρχουν πυλώνες υψηλής τάσης δυσχεραίνουν το επιχειρησιακό έργο των εναερίων μέσων. Γι’ αυτό το λόγο επιχειρούν κυρίως ελικόπτερα.

    Όλες οι δυνάμεις συντονίζονται από το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΟΣ. Στις 3.47 το μεσημέρι, εκδόθηκε μήνυμα από το 112 για την ενημέρωση των κατοίκων στις πλησιέστερες περιοχές της πυρκαγιάς, προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

    Συνδρομή στο έργο της κατάσβεσης παρέχουν ισχυρές δυνάμεις, από εθελοντές πυροσβέστες, πλήθος εθελοντικών πυροσβεστικών οχημάτων καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Αττικής αλλά και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

    Συνολικά, 40 πυρκαγιές σε αργοτοδασικές εκτάσεις έχουν εκδηλωθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου 2024.

    Η φωτιά είναι ορατή από μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου της Αττικής.

    Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

    Η φωτιά καίει στο Κατσιμίδι της Πάρνηθας, μέσα στο δάσος και από την Τροχαία διενεργούνται εκτροπές κυκλοφορίας στα εξής σημεία: 1) στον κόμβο Μαλακάσας στο ύψος Σφενδαλη, 2) επαρχιακή οδό Μαλακάσας και Ανεξαρτησίας, 3) επαρχιακή οδός Μαλακάσας και Μερκουρίου, 4) Ιπποκράτους και Λ. Τυρταιου, 5) Τατοΐου και Χλόης.

    Πηγή: Protothema

  • Πάρνηθα: Σενάριο για ναρκωτικά πίσω από την επίθεση σε εθελοντές – Τι ερευνά η αστυνομία
    Πάρνηθα: Σενάριο για ναρκωτικά πίσω από την επίθεση σε εθελοντές – Τι ερευνά η αστυνομία

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση ξυλοδαρμού των εθελοντών στην Πάρνηθα, την ώρα που οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των επτά ατόμων, που μαχαίρωσαν και ξυλοκόπησαν άγρια τα δύο άτομα.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, πρόκειται για νεαρούς, ηλικίας 20 έως 23 ετών. Οι δράστες παραμένουν άφαντοι, ενώ αναζητούνται και τα δύο οχήματα -ένα λευκό και ένα κόκκινο- στα οποία επέβαιναν.

    Τα θύματα, που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού, είναι καλά στην υγεία τους και προσπαθούν να συνέλθουν ψυχολογικά από το σοκ της επίθεσης.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κάνει εκτεταμένη έρευνα για να εντοπίσει τυχόν χασισοφυτεία που μπορεί να υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή.

    Παλαιότερα στην συγκεκριμένη περιοχή είχαν βρεθεί χασισοφυτείες ωστόσο, όπως είπε οι αστυνομικός συντάκτης, η συγκεκριμένη περιοχή είχε καεί στις φωτιές το καλοκαίρι του 2023.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ο ΚΟΣΜΟΣ καταδικάζει την επίθεση βίας στους εθελοντές στην Πάρνηθα
    Ο ΚΟΣΜΟΣ καταδικάζει την επίθεση βίας στους εθελοντές στην Πάρνηθα

    Η επίθεση στους νέους της περιβαλλοντικής οργάνωσης SAVE YOUR HOOD στην Πάρνηθα, μόνο ντροπή προκαλεί, αναφέρει ο Πέτρος Κόκκαλης, Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ και ευρωβουλευτής των Πρασίνων.

    Ο εθελοντισμός είναι κάτι που στηρίζει όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, είτε μιλάμε για συμπολίτες μας, είτε για το περιβάλλον. Η αυξανόμενη, αδιανόητη βία κατά των ακτιβιστών δημιουργεί μεγάλη ανησυχία και δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα. Έχουμε ζήσει στο παρελθόν επιθέσεις από λαθροκυνηγούς σε ομάδες εθελοντών, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε ακόμα και δολοφονίες.

    Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται είναι απολύτως καταδικαστέα ειδικά όταν απευθύνεται σε εθελοντές που δρουν ανιδιοτελώς για την προστασία του περιβάλλοντος.

    Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους νέους που έπεσαν θύματα επίθεσης και καλούμε την πολιτεία να πράξει άμεσα τα δέοντα ώστε να προστατεύονται επαρκώς και τα δάση μας, αλλά και όσοι προσπαθούν να τα φροντίσουν.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Πάρνηθα: «Δεν ήρθαν σε αντιπαράθεση, δεν το περίμεναν» - Τι περιγράφει εθελόντρια για τον άγριο ξυλοδαρμό
    Πάρνηθα: «Δεν ήρθαν σε αντιπαράθεση, δεν το περίμεναν» - Τι περιγράφει εθελόντρια για τον άγριο ξυλοδαρμό

    Για την άγρια επίθεση που δέχτηκαν εθελοντές σε μια δράση καθαρισμού στην Πάρνηθα μίλησε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» η εθελόντρια Μαρίσα Κατάκη, η οποία βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε το περιστατικό.

    Τι συνέβη στην Πάρνηθα

    Αρχικά, η εθελόντρια περιγράφει τα όσα έγιναν:

    «Αποφασίσαμε, για να ξεκινήσουμε την δράση μας πολύ νωρίς το επόμενο πρωί να διανυκτερεύσουν σε ένα σημείο της Κρύας Πηγής, στην Πάρνηθα. Οι δύο εθελοντές επέλεξαν να μείνουν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο και εμείς λίγα μέτρα παραδίπλα. Ξαφνικά το βράδυ, ήρθαν δύο αμάξια με 7-8 άτομα, νεαρούς, ηλικίας 20-25 ετών. Πλησίασαν με φακούς τους εθελοντές που ήταν στο κτίριο, τους έκαναν διάφορες ερωτήσεις όπως από το πού είναι. Τους ανακοίνωσαν πως αυτοί είναι από το Μενίδι. Οι εθελοντές μας ανέφεραν πως είναι εκεί για κάποια δράση καθαρισμού, είδαν τα άτομα που τους προσέγγισαν και τα σκουπίδια παραδίπλα. Μετά από 10 λεπτά γύρισαν πίσω, βγαίνοντας γρήγορα από το αμάξι και χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν τα δύο παιδιά, άρχισαν να τους χτυπούν και τον έναν εθελοντή τον μαχαίρωσαν. Ο ένας κατάφερε να ξεφύγει ενστικτωδώς και ειδοποίησε εμάς που ήμασταν λίγα μέτρα πιο δίπλα. Εγώ απομακρύνθηκα από το δάσος να καλέσω την αστυνομία και άλλος εθελοντής πήγε να βοηθήσει».

    «Ψάχνουμε εξήγηση»

    Όπως σημειώνει η κυρία Κατάκη, οι εθελοντές βοήθησαν τους τραυματίες και κατέβηκαν από το βουνό γιατί ο ένας έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο επειγόντως λόγω των τραυμάτων τους, ενώ στο δρόμο βρήκαν και την αστυνομία.

    Για το εάν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί συνέβη μια τέτοια επίθεση η εθελόντρια αναφέρει πως «και μας μάς έκανε εντύπωση. Και οι εθελοντές δεν περίμεναν πως κάποιος θα γυρίσει πίσω, δεν είχαν κάποια επιθετική συμπεριφορά, ούτε ήρθαν σε αντιπαράθεση. Και εμείς ψάχνουμε εξήγηση».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Εξοργιστικό περιστατικό: Χτύπησαν βάναυσα εθελοντές στη Δυτική Πάρνηθα - Στο νοσοκομείο οι άνθρωποι
    Εξοργιστικό περιστατικό: Χτύπησαν βάναυσα εθελοντές στη Δυτική Πάρνηθα - Στο νοσοκομείο οι άνθρωποι

    Επίθεση από ομάδα νεαρών δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ομάδα εθελοντών, που μάζευε σκουπίδια στη Δυτική Πάρνηθα, όπως ενημερώνει ένα απ΄τα μέλη της.

    Οι εθελοντές επειδή θα συνέχιζαν τη δράση τους και την επόμενη μέρα αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

    Περίπου στη 01:30 δυο αμάξια με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι πλησίασαν με φακούς τους εθελοντές και άρχισαν να του ρωτάνε με ύφος «από που είστε; Εμείς είμαστε από το Μενίδι».

    467 126536a1 6252 4984 bd11 7cec57015cf5

    Τελικά, τους απάντησαν ότι είναι εθελοντές που πραγματοποιούν καθαρισμό, με τους νεαρούς να αποχωρούν από το σημείο. Όμως μετά από 10 λεπτά οι νεαροί επέστρεψαν, φωνάζοντας «κάναμε comeback» και άρχισαν να χτυπούν τους εθελοντές και να τους μαχαιρώνουν.

    «Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε γιατί ήμασταν στο πάτωμα ξαπλωμένοι και έτσι ξεκίνησαν να μας χτυπάνε και να μαχαιρώνουν δίχως έλεος» λέει θύμα της επίθεσης και συμπληρώνει πως πριν καλά-καλά προλάβουν να αντιδράσουν, είχαν φύγει.

    Έναν από τους εθελοντές, που έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, δέχθηκε 3 μάχαιρες στην πλάτη και μια στον ώμο, ενώ από τα χτυπήματα, του έσπασαν και τη μύτη.

    «Έχουμε συναντήσει από κοντά όλα τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου (αρκούδες, λύκους κτλ) ωστόσο εν τέλει μόνο ο άνθρωπος μας έβλαψε», κλείνουν την ανάρτηση τους.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Καρδίτσα και Πήλιο, πού χιόνισε - Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας
    Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Καρδίτσα και Πήλιο, πού χιόνισε - Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

    Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός για τυχόν κατολισθήσεις - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα - Οι 6 περιοχές όπου τα φαινόμενα θα είναι έντονα

    Η κακοκαιρία εξπρές ήδη χτυπάει τη χώρα, με ισχυρές βροχοπτώσεις να σημειώνονται στη Θεσσαλία, ενώ καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις χτύπησαν και τη Μαγνησία. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η κακοκαιρία δεν φαίνεται να προκάλεσε σοβαρά προβλήματα. Η πυροσβεστική δεν δέχθηκε καμία κλήση για άντληση υδάτων.
    Στην περιοχή της Μαγνησίας το φαινόμενο χτύπησε με σφοδρότητα μέσα την νύχτα το Νότιο Πήλιο πλημμυρίζοντας δρόμους και σοκάκια σε Ζαγορά, Μηλιές αλλά χωρίς να δημιουργείται κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Στη πόλη του Βόλου υπήρχαν κατά τη διάρκεια της νύχτας προβλήματα ηλεκτροδότησης που όμως σύντομα αποκαταστάθηκαν.
    Ζευγάρι Ιασραηλινών στον Λιμιώνα του δήμου Ζαγοράς, το οποίο διέμενε σε διαμέρισμα Airbnb, ζήτησαν συνδρομή καθώς τρόμαξαν από παρακείμενο χείμαρρο που φούσκωσε. Επί τόπου έφθασε αμέσως κλιμάκιο της πυροσβεστικής που τους μετέφερε με ασφάλεια στην Τσαγκαράδα.
    Με το πρώτο φως της ημέρας ο κρατικός μηχανισμός που ήταν επί ποδός την νύχτα ερευνεί αν υπάρχουν κατολισθήσεις στο ορεινό δίκτυο και κυρίως στο Πήλιο που δέχθηκε πολλά χιλιοστά βροχής.
    Ισχυρή καταιγίδα έπληξε όμως και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκιάθο και Σκόπελο.

    Ο καιρός σήμερα

    Τα φαινόμενα σήμερα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Θεσσαλία (κυρίως ανατολικά), Σποράδες, νότια Πιερία, βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

    Η ΕΜΥ αναβάθμισε το εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το βαρομετρικό χαμηλό που συνοδεύεται από μέτωπα και ήδη προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει περάσει στο βόρειο Αιγαίο, όπου προβλέπεται πρόσκαιρα να βαθύνει και να συνεχίσει να επηρεάζει κυρίως τα ανατολικά τμήματα της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι σήμερα (20-04-24), οπότε και θα κινηθεί ανατολικότερα πληρούμενο. Τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.

    Πιο αναλυτικά:

    Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Σάββατο (20-04-24):
    Μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία (κυρίως στον ν. Μαγνησίας και τα ανατολικά τμήματα του ν. Λάρισας), τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τα βόρεια τμήματα), σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας (κυρίως ν. Πιερίας, ν. Χαλκιδικής), τη Θράκη (κυρίως τα νότια και ανατολικά τμήματα), τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

    Β. Τα φαινόμενα έως τις προμεσημβρινές ώρες σήμερα Σάββατο (20-04-24) θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και παρουσιάζουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις παρακάτω περιοχές:

    Θεσσαλία (κυρίως ανατολικά)
    Σποράδες
    Νότια Πιερία
    Βόρεια Εύβοια
    Νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια)
    Νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο)

    Live η πορεία της κακοκαιρίας


    Χθες στην πόλη της Καρδίτσας σε ορισμένα σημεία σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.

    Δείτε βίντεο:
    Ισχυρή βροχή και χαλαζόπτωση στο νότιο Πήλιο

    Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε και στο νότιο Πήλιο, ενώ έπεσε και χαλάζι, σύμφωνα με το gegonota.news. Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή είχε δοκιμαστεί έντονα από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

    Καταιγίδα σημειώθηκε και σε περιοχές της Αττικής, λίγο μετά τις 21.00.

    Δείτε βίντεο από τις Μηλιές Πηλίου:
    Χιόνια στην καρδιά της άνοιξης

    Παράλληλα, χιόνισε σε μεγάλα υψόμετρα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Μέσα σε αυτά και η Οξυά στη Φθιώτιδα σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

    Δείτε βίντεο:
    Χιόνι έπεσε και στο Βελούχι και τον Παρνασσό, ενώ χιόνι με χιονόνερο έπεσε και σε περιοχές της Οίτης και των Βαρδουσίων.

    Χιόνια και στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά.

    Την απότομη αλλαγή του καιρού στη βόρεια Ελλάδα έδειξε σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook ο παρουσιαστής καιρού Σάκης Αρναούτογλου.
    «Το έχει στρώσει και κάτω. Βλέπετε ομορφιές. Και μάλιστα μετά από καλοκαιρινές θερμοκρασίες», λέει από τη Βίγλα, στη βορειοδυτική Μακεδονία.

    Βίντεο από τη Βασιλίτσα ανέβασε και το Forecast Weather Greece.
    «Χιονοθύελλα κατά διαστήματα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Θέση καταφύγιο 1850», γράφει στην ανάρτησή της η σελίδα.

    Ισχυρή βροχή και στον Κάραβο Αλιβερίου στην Εύβοια το βράδυ της Παρασκευής:
    Μπουρίνι σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.00 και στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα στους οικισμούς Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη, σύμφωνα με το tempo24news.gr.
    Ανησυχία στους κατοίκους των παρακάρλιων περιοχών. Οι εκτάσεις γύρω από τη λίμνη Κάρλα στα σύνορα των νομών Μαγνησίας και Λάρισας παραμένουν πλημμυρισμένες από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Κάτω από τόνους νερού βρίσκονται χωράφια με καλλιέργειες, ακόμα και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Στεφανοβίκειο.
    Μήνυμα του 112 σε Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα και Βόρειο Αιγαίο

    Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (19/4) εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στη Θεσσαλία, και τρεις ακόμη ενώ σε ετοιμότητα είναι ο κρατικός μηχανισμός. Ειδικότερα, το μήνυμα εστάλη στους κατοίκους της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Στερεάς Ελλάδας και του Βορείου Αιγαίου.

    «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών» έγραφε το μήνυμα του 112.

    Ο καιρός σήμερα

    Αναμένονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες από τις πρώτες πρωινές ώρες θα εντοπίζονται κυρίως στα βορειοανατολικά και ανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη ενώ από το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Θράκη και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και θα εξασθενήσουν. Τα φαινόμενα που θα εκδηλωθούν έως το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

    Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 21, στην Ήπειρο από 5 έως 20, στη Θεσσαλία από 9 έως 23, στη Στερεά και Πελοπόννησο από 8 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 18, στις Κυκλάδες από 12 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 18 και στην Κρήτη από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

    Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν βόρειοι ίδιας έντασης ενώ προς το βράδυ θα γίνου νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ ενώ προς το βράδυ θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
    Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι και από τα δυτικά.
    Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι τις απογευματινές ώρες σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Το βράδυ στα βόρεια εκ νέου νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών.
    Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά από το μεσημέρι σε δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια όπου τα φαινόμενα στο νομό Φθιώτιδας θα είναι τοπικά ισχυρά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Από το απόγευμα γενικά αίθριος.
    Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα σταδιακή στροφή των ανέμων σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
    Καιρός: Αστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
    Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
    Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες και κατά τόπους θα εκδηλωθούν χαλαζοπτώσεις. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
    Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους βορειοδυτικούς αρχικά με την ιδια ένταση και με σταδιακή εξασθένηση.
    Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ
    Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Από το απόγευμα βελτίωση.
    Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξάσθένηση. Τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    ΑΤΤΙΚΗ
    Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση.
    Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Το βράδυ νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση.
    Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ στρεφόμενοι τις απογευματινές ώρες σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
    Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-04-2024
    Αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και τη Μακεδονία και βαθμιαία στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα, την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά και τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής - βόρειας χώρας.
    Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις οι οποίες στα νότια βαθμιαία θα πυκνώσουν.
    Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Θα φτάσει στα βόρεια τους 16 με 18 βαθμούς, στα ηπειρωτικά τους 19 με 22 και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-04-2024
    Λίγες νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη νότια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα.
    Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση, στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 με 8 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23-04-2024
    Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
    Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.
    Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
    Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά σε νότιους νοτιοανατολικούς 6 με 8 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα δυτικά και νότια.

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-04-2024
    Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση.
    Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.
    Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
    Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
  • Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Κύμα σφοδρού χιονιά αναμένεται να πλήξει τη Νέα Υόρκη - Σε επιφυλακή οι Αρχές
    Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Κύμα σφοδρού χιονιά αναμένεται να πλήξει τη Νέα Υόρκη - Σε επιφυλακή οι Αρχές

    Το νέο καιρικό φαινόμενο που απασχολεί τους μετεωρολόγους στη Νέα Υόρκη

    Μια ταχέως εξελισσόμενη χειμερινή καταιγίδα αναμένεται να σαρώσει το βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ, την Τρίτη νωρίς το πρωί, με το ύψος του χιονιού να εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 15 εκατοστά στην πόλη της Νέας Υόρκης προτού το κύμα κακοκαιρίας μετακινηθεί βορειότερα μέσα στην ημέρα και πλήξει τη Βοστόνη, προειδοποιούν μετεωρολόγοι.
    Στη Νέα Υόρκη ο υδράργυρος δεν αναμένεται να μειωθεί πολύ κάτω από το μηδέν, με ανοικτό το ενδεχόμενο να πέσει βαρύ και υγρό χιόνι το οποίο είναι δύσκολο να φτυαριστεί από τα πεζοδρόμια και τους δρόμους, δήλωσε ο Μπομπ Όραβεκ, ένας μετεωρολόγος του Κέντρου Καιρικών Προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στο Κόλετζ Παρκ, στο Μέριλαντ.
    Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν θα μπορούσαν να είναι «ιδιαίτερα δύσκολες» για τις μετακινήσεις και ενδεχομένως να υπάρξουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και να σημειωθούν πτώσεις δέντρων, προειδοποίησε ο Αμερικανός μετεωρολόγος.

    Στη Νέα Αγγλία, η πρόβλεψη για σφοδρές χιονοπτώσεις οδήγησαν τον δήμαρχο της Βοστόνης να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ακυρώνοντας τα αυριανά μαθήματα σε όλα τα σχολεία.

    «Μας έχουν σχεδόν τελειώσει τα φτυάρια για το χιόνι», δήλωσε ο Ίθαν Στράουμπ, ένας διευθυντής καταστήματος σιδερικών στη Βοστόνη. Όπως ο ίδιος εξήγησε, το απόθεμα 100 φτυαριών που είχε μειώθηκε σε μόλις 12 έως σήμερα το πρωί. Από τη στιγμή που η καταιγίδα αναφέρθηκε στα μετεωρολογικά δελτία, είπε, δουλεύουμε σε φρενήρεις ρυθμούς.
    Σε επαγρύπνηση για τη χειμερινή καταιγίδα βρίσκονται οι αρχές στο Λονγκ Άιλαντ, την πόλη της Νέας Υόρκης και του βορειοανατολικού Νιου Τζέρσι.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο