Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 18:13

Ρέντη: Ένταξη σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ζητά ο 18χρονος και άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Την ένταξή του σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, ως προς το σκέλος που είναι ακόμη ανοιχτό και αφορά την αστυνομική προανάκριση για την αθλητική βία στα γήπεδα, φαίνεται πως έχει ζητήσει για δεύτερη φορά από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, ο 18χρονος συλληφθέντας για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Το αίτημα αναμένεται να κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Την ένταξη σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα έχουν ζητήσει ακόμα τρία εμπλεκόμενα άτομα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Το πρώτο αίτημα του 18χρονου το είχε απορρίψει η ανακρίτρια Πειραιά, καθώς έχει καταστεί ήδη κατηγορούμενος και δεν μπορεί παράλληλα να έχει και την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα.

Ο 18χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 18:13

Σχετικά Άρθρα

  • Άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στο Ωραιόκαστρο - Δεκάδες προσαγωγές
    Άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στο Ωραιόκαστρο - Δεκάδες προσαγωγές

    Στην προσαγωγή 59 ατόμων που ενεπλάκησαν σε άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας έξω από γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, φέροντας ορισμένοι από αυτούς μάλιστα, λοστούς και μαχαίρια, προχώρησαν οι Αρχές.

    Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στο περιθώριο του αγώνα μπάσκετ Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά στη Θεσσαλονίκη, όταν σύμφωνα με το oraiokastro24.gr δεκάδες οπαδοί.

    Αποτέλεσμα ήταν να υπήρξαν επίσης τραυματίες, η κατάσταση των οποίων όμως δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

    Η ανακοίνωση του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

    «Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των αντρικών ομάδων Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά έξω από το δημοτικό κλειστό γήπεδο Ωραιοκάστρου, η Διοίκηση του σωματείου και σύσσωμο το σύνολο των υποστηρικτών-γονέων αθλητών του Συλλόγου μας καταδικάζουν απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας από που κι αν προέρχεται. Βεβαιώνουμε πως καμία σχέση δεν έχει ο σύλλογος μας με ότι κι αν συνέβη εκτός γηπέδου αλλά και με όσους συμμετείχαν.

    Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές του Αστέρα, γνωρίζοντας και οι δύο ότι αθλητισμός ενώνει. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα και όλων των υγιή φίλαθλο κοινό για την υποστήριξη και των δύο ομάδων».

    Πηγή: Cnn.gr

  • Νεπάλ: 18χρονος ορειβάτης έγινε ο νεότερος άνθρωπος που κατέκτησε και τις 14 ψηλότερες κορυφές του κόσμου
    Νεπάλ: 18χρονος ορειβάτης έγινε ο νεότερος άνθρωπος που κατέκτησε και τις 14 ψηλότερες κορυφές του κόσμου

    Μετά το ιστορικό του κατόρθωμα, ο 18χρονος εξέφρασε την επιθυμία να αλλάξει την παγκόσμια αντίληψη για το λαό των Σέρπα του Νεπάλ, που είναι οι κάτοικοι από την περιοχή του Έβερεστ

    Ένας 18χρονος ορειβάτης από το Νεπάλ έγινε ο νεότερος άνθρωπος που κατάφερε να ανέβει και στις 14 υψηλότερες κορυφές της Γης.
    Πρόκειται για τον Νίμα Ρίντζι Σέρπα, ο οποίος κατέκτησε το ρεκόρ, αφού έφτασε και στην κορυφή του όρους Σισαπάνγκμα του Θιβέτ την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, αναφέρει ο Independent.
    Μετά το ιστορικό του κατόρθωμα, ο Νίμα εξέφρασε την επιθυμία να αλλάξει την παγκόσμια αντίληψη για το λαό των Σέρπα του Νεπάλ – που είναι οι κάτοικοι από την περιοχή του Έβερεστ.

    «Αφιερώνω αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ στο λαό των Σέρπα #SherpaPower. Η κατάκτηση αυτής της κορυφής δεν είναι απλά ένας προσωπικός μου στόχος, αλλά συνιστά και φόρο τιμής σε κάθε Σέρπα που τόλμησε ποτέ να ονειρευτεί πέρα από τα “παραδοσιακά” όρια που του έχουν τεθεί. Η ορειβασία είναι κάτι περισσότερο από εργασία- είναι μια απόδειξη της δύναμης, της ανθεκτικότητας και του πάθους μας», έγραψεο Νίμα στο Instagram.
    Οι ορειβάτες από το Νεπάλ, ιδιαίτερα ο λαός των Σέρπα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την ορειβατική βιομηχανία των Ιμαλαΐων, καθώς χειρίζονται τον εξοπλισμό, στερεώνουν τα σχοινιά στα βουνά και υποστηρίζουν τις διεθνείς αποστολές. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει ιδιαίτερα γνωστοί για τα δικά τους επιτεύγματα, κάτι που ο 18χρονος Νίμα επιθυμεί να αλλάξει

    «Δεν είμαστε απλώς οδηγοί, είμαστε πρωτοπόροι. Ας είναι αυτό ένα κάλεσμα σε κάθε Σέρπα να δει την αξιοπρέπεια στη δουλειά μας, τη δύναμη στην κληρονομιά μας και τις απεριόριστες δυνατότητες στο μέλλον μας».

    Ο Νίμα, ο οποίος ξεκίνησε την ορειβασία στα 16 του, είχε κάνει στο παρελθόν κι άλλα ρεκόρ, ανεβαίνοντας τις κορυφές του Έβερεστ και του Lhotse μέσα σε 10 ώρες. Στην τελευταία του περιπέτεια τον συνόδευε ο ορειβάτης σύντροφός του Πασάνγκ Νούμου Σέρπα.

    Η αναρρίχηση και των 14 «οκτώ χιλιάδων» (κορυφές υψηλότερες από 8000μ.) θεωρείται το αποκορύφωμα της ορειβατικής φιλοδοξίας.

    Οι ορειβάτες διασχίζουν «ζώνες θανάτου» προκειμένου να κατακτήσουν τις κορυφές, όπου τα επίπεδα οξυγόνου είναι πολύ χαμηλά για να διατηρηθεί η ανθρώπινη ζωή για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

    «Προς την ανθρωπότητα στο σύνολό της: ας μας θυμίσει αυτή η ανάβαση ότι οι κορυφές που φτάνουμε μαζί, ενωμένοι, είναι πολύ μεγαλύτερες από κάθε ατομικό επίτευγμα», έγραψε ο Νίμα μετά την επίτευξη του παγκόσμιου ρεκόρ. «Ως έφηβος, βλέποντας τη διαίρεση που προκαλούν τα σύνορα, οι πόλεμοι, ο ρατσισμός και άλλες συγκρούσεις, ζητώ αγάπη, σεβασμό και αρμονία μεταξύ όλων των ανθρώπων», λέει ο 18χρονος.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Πάτρα: Οπαδικό επεισόδιο - Του επιτέθηκαν γιατί φορούσε μπλούζα αντίπαλης ομάδας
    Πάτρα: Οπαδικό επεισόδιο - Του επιτέθηκαν γιατί φορούσε μπλούζα αντίπαλης ομάδας

    Του επιτέθηκαν επειδή φορούσε μπλούζα της αντίπαλης ομάδας, προκειμένου να τους την πάρουν. Ολα συνέβησαν χθες βράδυ σε κατάστημα στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

    Ο νεαρός έτρωγε, φορώντας την φανέλα της ομάδας του, που έβλεπε στην τηλεόραση να αγωνίζεται. Όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα που φορούσαν κράνη και προφανώς ήταν οπαδοί αντίπαλης ομάδας.

    Οι τρεις απαίτησαν από τον 26χρονο να βγάλει την μπλούζα της ομάδας του. Αυτός αρνήθηκε και τότε οι άγνωστοι δράστες τον πέταξαν στο έδαφος προκαλώντας σε αυτόν εκδορές και του έβγαλαν την μπλούζα.

    Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έφτασε περιπολικό.

    Αστυνομικοί έκαναν έρευνες για την αναζήτηση των δραστών ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστων για πρόκληση οπαδικής βίας.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Αμαλιάδα: Οπαδική συμπλοκή το βράδυ της Κυριακής - Ένας τραυματίας σε άλλο περιστατικό τη Δευτέρα
    Αμαλιάδα: Οπαδική συμπλοκή το βράδυ της Κυριακής - Ένας τραυματίας σε άλλο περιστατικό τη Δευτέρα

    Το μπασκετικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για το Σούπερ Καπ του μπάσκετ, το βράδυ της Κυριακής, έφερε εντάσεις ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων στην Αμαλιάδα.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο ομάδες οπαδών των δύο ομάδων συνεπλάκησαν. Στο σημείο επενέβη η Αστυνομία όπου προχώρησε στην σύλληψη ενός ατόμου από την μια πλευρά, την κατάσχεση δύο μοτοσικλετών και τριών καπνογόνων.
    Ο δεύτερος εμπλεκόμενος ως κατηγορούμενος, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές.

    Και για τους δύο έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού από το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

    Δεύτερο περιστατικό μη συσχετιζόμενο

    Το μεσημέρι της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας, επιτέθηκαν και χτύπησαν ένα νεαρό άντρα, ο οποίος τραυματίστηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος φέρεται να μην δήλωσε κάτι, ωστόσο αστυνομικοί του Α.Τ. Ήλιδας, ερευνούν την υπόθεση.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Σύλληψη άνδρα στην Αμαλιάδα για εμπλοκή του σε περιστατικό οπαδικής βίας- Ταυτοποίηθηκε ακόμη ένας άνδρας που συμμετείχε στη συμπλοκή - Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στον τόπο του περιστατικού -3- καπνογόνα και -2- μοτοσικλέτες των κατηγορούμενων

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων, φωτοβολίδων & συσκευής εκτόξευσης.

    Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

    Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, οι δυο κατηγορούμενοι, μετά την λήξη αγώνα καλαθοσφαίρισης που μεταδίδονταν τηλεοπτικά, ενεπλάκησαν με λοιπούς δράστες, σε επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα.

    Κατά την διενέργεια αυτοψίας στο τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, βρήκαν και κατέσχεσαν -3- καπνογόνα και -1- πακέτο τσιγάρων, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν -2- μοτοσικλέτες, τις οποίες οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν στο οδόστρωμα.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας (παράλληλη έδρα Αμαλιάδας).

  • Καταδίκη 18χρονου στη Θεσσαλονίκη που ξυλοκόπησε ανήλικο για να ομολογήσει δήθεν βιασμό
    Καταδίκη 18χρονου στη Θεσσαλονίκη που ξυλοκόπησε ανήλικο για να ομολογήσει δήθεν βιασμό

    Συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών, την οποία μετέτρεψε σε παροχή κοινωφελούς εργασίας, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, στον 18χρονο που κατηγορείται ότι μαζί με ανήλικους φίλους του ξυλοκόπησαν έναν 17χρονο, στην Καλαμαριά, αναγκάζοντάς τον να ομολογήσει ότι δήθεν βίασε μία ανήλικη, ενώ τον κατέγραφαν με κινητό τηλέφωνο.

    Ο 18χρονος ομολόγησε τις πράξεις που του απήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών - επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά αδύναμων και παράνομη βία, από κοινού - και συναίνεσε να μετατραπεί η επιβληθείσα ποινή σε παροχή κοινωφελούς εργασίας (σύνολο 810 ώρες/ 1 ώρα ανά ημέρα).

    «Δεν δείξατε να αντιλαμβάνεστε τη σπουδαιότητα των πράξεών σας. Εμείς εδώ επιβάλουμε ποινές, ανθρώπινες ζωές δεν φτιάχνουμε. Εάν η ζωή σας φτιάξει αυτό εξαρτάται από σας. Έχουν τελειώσει ο μπαμπάς, η μαμά, ο καθηγητής. Εάν δεν κάνετε κάτι η ζωή σας θα πάει στράφι» είπε η πρόεδρος του Δικαστηρίου απευθυνόμενη στον 18χρονο μετά την απαγγελία της ποινής.

    «Το έκανα από μαγκιά»

    Νωρίτερα, στην απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι το έκανε «από μαγκιά». «Είχα στο μυαλό μου ότι επειδή το είπε η κοπέλα θα είναι αλήθεια» είπε για τον υποτιθέμενο βιασμό της ανήλικης. Πρόσθεσε δε, ότι θα έπρεπε να είχε σκεφτεί πριν εμπλακεί στο περιστατικό και ανέφερε ότι το «πάθημα μού έγινε μάθημα».

    Καθώς ο 17χρονος παθών δεν προσήλθε στο Δικαστήριο, ο κατηγορούμενος δέχθηκε να αναγνωστεί η κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία. «Ο μεγαλύτερος της παρέας (σ.σ. εννοεί τον 18χρονο) με χτύπησε κατ' επανάληψη στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα… Με περικύκλωσαν όλοι μαζί και με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν. Αγχώθηκα, φοβήθηκα. Ένας άλλος με κλώτσησε στο γόνατο. Δέχθηκα να πω ότι την βίασα για να με αφήσουν ήσυχο. Το είπα χωρίς να τον εννοώ. Φώναζαν "τη βίασε, τη βίασε"» κατέθεσε το θύμα, τονίζοντας ότι κάποιοι με κατέγραφαν με κινητό τηλέφωνο. Εξήγησε δε, πως ό,τι έγινε με την ανήλικη έγινε συναινετικά. Οι δράστες τον άφησαν τελικά και τράπηκαν σε φυγή, όταν από το σημείο πέρασε ένα περιπολικό της Αστυνομίας και στη θέα του ο 17χρονος κάλεσε σε βοήθεια.

    Πως έγινε το συμβάν

    Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην περιοχή του παλιού νοσοκομείο «Παναγία» κι από την Αστυνομία συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα, δύο 17χρονοι και μία 15χρονη. Η τελευταία φέρεται να τον παρέσυρε να συναντηθούν σε πάρκο της περιοχής, κατόπιν επικοινωνίας που είχαν μέσω των social media.

    Αφού διήνυσαν κάποια απόσταση με τα πόδια, τούς πλησίασε μία παρέα πέντε νεαρών που του επιτέθηκαν. Για τους τρεις ανήλικους που συνελήφθησαν (αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή) η δικογραφία διαχωρίστηκε και τους απαγγέλθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά αδύναμων, παράνομη βία και κατά περίπτωση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Οι άλλοι δύο δράστες παραμένουν άγνωστοι.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Φιλοθέη: Έστησαν καρτέρι σε ΙΧ και ρώτησαν «τι ομάδα είστε;» - Άγριο επεισόδιο με τραυματισμό και συλλήψεις
    Φιλοθέη: Έστησαν καρτέρι σε ΙΧ και ρώτησαν «τι ομάδα είστε;» - Άγριο επεισόδιο με τραυματισμό και συλλήψεις

    Σοβαρό επεισόδιο για οπαδικούς, όπως όλα δείχνουν, λόγους, στη Φιλοθέη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/6).

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο οχήματα με δέκα άτομα είχαν στήσει καρτέρι και αφού σταμάτησαν διερχόμενο όχημα, φέρεται, να ρώτησαν τους επιβαίνοντες «Τι ομάδα είστε».

    Ακολούθησε συμπλοκή με άγριο ξυλοδαρμό, με τον έναν που βρισκόταν στο τρίτο αυτοκίνητο, να πηδά από μία μάντρα δύο μέτρων ώστε να γλιτώσει.

    Οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, με τους επιβάτες των δύο πρώτων οχημάτων να αποχωρούν από το σημείο πριν εμφανιστούν τα περιπολικά.

    Επέμβαση πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του

    Για τον απεγκλωβισμό του ανθρώπου που πήδηξε από το τοιχίο, επιστρατεύθηκε η πυροσβεστική και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο μαζί με δύο ακόμη άτομα. Στη συνέχεια ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία ενώ έγινε γνωστό πως οι Αρχές προχώρησαν σε δυο συλλήψεις.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Στη φυλακή ένας ακόμα για την υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη - Τι στοιχεία προέκυψαν
    Στη φυλακή ένας ακόμα για την υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη - Τι στοιχεία προέκυψαν

    Το δρόμο για τις φυλακές έδειξε πριν από λίγο ο ανακριτής σε έναν από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη ο οποίος αρχικά είχε απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

    Πρόκειται για έναν 40χρονο γνωστό με το παρατσούκλι «Κορυδαλλιώτης» ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας ανήκε στην ηγετική ομάδα και όταν μετά τις συλλήψεις είχε οδηγηθεί στον ανακριτή του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

    Παρόλα αυτά όμως, οι Αρχές Ασφαλείας πρόσφατα έστειλαν επιπλέον στοιχεία στον ανακριτή τόσο με δείγματα από πυρίτιδα φωτοβολίδας όσο και στοιχεία που προέκυψαν στη συνέχεια για υπόθεση εκβιασμών σε καντίνες.

    Ο ανακριτής με βάση αυτά τα καινούργια στοιχεία διέταξε την προσαγωγή του και λίγη ώρα αργότερα έδωσε εντολή να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό όπου και κρατείται.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Νέα Σμύρνη: Άγριο περιστατικό οπαδικής βίας – Τον χτύπησαν με μανία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Νέα Σμύρνη: Άγριο περιστατικό οπαδικής βίας – Τον χτύπησαν με μανία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη, όταν οπαδοί άλλης ομάδας επιτέθηκαν σε φίλο του Πανιωνίου και τον τραυμάτισαν πολύ σοβαρά.

    Ο οπαδός του Πανιωνίου δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων που σύμφωνα με μαρτυρίες τον χτύπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να χάσει τη σπλήνα του.

    Ο άτυχος οπαδός που δέχθηκε πληθώρα χτυπημάτων είτε με τα χέρια είτε με διάφορα αντικείμενα, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και θα παραμείνει τις επόμενες μέρες.

    Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και Ερασιτέχνης Πανιώνιος, ο οποίος τονίζει τα εξής: «Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο μας φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου, Θανάση. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch