Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 16:39

Ο ελληνικός δρόμος με τα περισσότερα ραντάρ ταχύτητας – Πού είναι τοποθετημένα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η υπερβολική ταχύτητα αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες πρόκλησης ατυχημάτων

Πρόκειται για τον ασφαλέστερο δρόμο της Ελλάδας και ένας από τους πιο ασφαλείς σε όλη την Ευρώπη.

Έχει κατασκευαστεί βάσει αυστηρών κανονισμών ασφαλείας, ενώ και η λειτουργία του διέπεται από εξίσου αυστηρούς κανόνες.

Η Αττική Οδός διαθέτει μία ακόμα πρωτιά μιας και αποτελεί τον δρόμο με τις περισσότερα εγκατεστημένα ραντάρ ταχύτητας στην ελληνική επικράτεια.

Οι κάμερες ταχύτητας στα σχεδόν 70 χιλιόμετρα της Αττική Οδού ξεπερνούν σε αριθμός τις 15 και παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν είναι όλες λειτουργικές, κανείς δεν ρισκάρει να υπερβεί το όριο ταχύτητας και να φλερτάρει με ένα ιδιαίτερο τσουχτερό πρόστιμο ή ακόμα και με την αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας.

Οι κάμερες ταχύτητας ξεπερνούν σε αριθμός τις 15 και κανείς δεν ρισκάρει να υπερβεί το όριο ταχύτητας

Ως γνωστόν η υπερβολική ταχύτητα αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες πρόκλησης ατυχημάτων, συνεπώς περιορίζοντας τον αριθμό των σχετικών παραβάσεων αυτομάτως μειώνονται και οι πιθανότητες πρόκλησης ενός ατυχήματος.

Πού βρίσκονται οι κάμερες της Αττικής Οδού

Οι θέσεις στις οποίες βρίσκονται τοποθετημένες οι κάμερες ταχύτητας της Αττικής Οδού είναι γνωστές καθώς βάσει Νόμου, ο οδηγός οφείλει να ενημερώνεται ότι στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου η ταχύτητα κίνησης ελέγχεται με τεχνικά μέσα.

Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι στην προκειμένη περίπτωση πώς θα αποφύγουμε τη βεβαίωση της παράβασης, αλλά πώς θα προσαρμόσουμε τις οδηγικές μας συνήθειες ώστε να είναι απόλυτα συμβατές με το γράμμα του Νόμου και την ευρύτερη προσπάθεια μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων.

Κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο

Σημείο: Κόμβος Π.Α.Θ.Ε. – Περιοχή Ελευσίνας -Όριο ταχύτητας 100 χλμ./ώρα
Σημείο: 16o χλμ. -Περιοχή Ασπρόπυργου – Όριο ταχύτητας 100 χλμ./ώρα
Σημείο: 20ο χλμ. -Περιοχή Νέων Λιοσίων -Όριο ταχύτητας 100 χλμ./ώρα
Σημείο: 40ο χλμ. -Περιοχή Κάντζας – Όριο ταχύτητας 110 χλμ./ώρα

Κατεύθυνση προς Ελευσίνα

Σημείο: 40ο χλμ. – Περιοχή Κάντζας – Όριο ταχύτητας 110 χλμ./ώρα
Σημείο: 30ο χλμ. – Περιοχή Αμαρουσίου -Όριο ταχύτητας 100 χλμ./ώρα
Σημείο: 17ο χλμ. – Περιοχή Άνω Λιοσίων -Όριο ταχύτητας 100 χλμ./ώρα
Σημείο 10ο χλμ. – Περιοχή Ασπροπύργου -Όριο ταχύτητας 120 χλμ./ώρα

Περιφερειακή Υμηττού προς Ραφήνα

Σημείο: 3ο χλμ. -Περιοχή Χολαργού -Όριο ταχύτητας 80 χλμ./ώρα
Σημείο: 7ο χλμ. -Περιοχή Γλυκών Νερών – Όριο ταχύτητας 70 χλμ./ώρα

Περιφερειακή Υμηττού προς Καισαριανή

Σημείο: 7ο χλμ. -Περιοχή Γλυκών Νερών -Όριο ταχύτητας 70 χλμ./ώρα
Σημείο: 4ο χλμ. -Περιοχή Χολαργού- Όριο ταχύτητας 80 χλμ./ώρα
Σημείο: 1ο χλμ. -Περιοχή Παπάγου -Όριο ταχύτητας 70 χλμ./ώρα

Δυτική Σύνδεση Περιφ. Υμηττού προς Ελευσίνα

Σημείο: 7o χλμ. -Περιοχή Αγίας Παρασκευής -Όριο ταχύτητας 70 χλμ./ώρα

Δυτική Σύνδεση Περιφ. Υμηττού προς Καισαριανή

Σημείο: 7o χλμ. -Περιοχή Αγίας Παρασκευής -Όριο ταχύτητας 70 χλμ./ώρα

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτόν που υπερβαίνει το ανώτατο όριο ταχύτητας έως 20 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 40 ευρώ, πάνω από 20 χλμ./ώρα 100 ευρώ και πάνω από 30 χλμ./ώρα 350 ευρώ ενώ συνοδεύεται από αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες.

Πηγή: in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 12:47

Σχετικά Άρθρα

  • Δρόμος θα συνδέει Τουρκία, Ιράκ, ΗΑΕ, Κατάρ - Συνεδρίαση στην Κωνσταντινούπολη
    Δρόμος θα συνδέει Τουρκία, Ιράκ, ΗΑΕ, Κατάρ - Συνεδρίαση στην Κωνσταντινούπολη

    Η πρώτη συνεδρίαση για το φιλόδοξο έργο του Αναπτυξιακού Δρόμου, που θα συνδέει Τουρκία, Ιράκ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κατάρ, πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Ντολμάμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδας.

    Οι υπουργοί των 4 χωρών που συμμετείχαν συζήτησαν τη συμβολή της δημιουργίας αδιάκοπων και γρήγορων μεταφορών μέσω της Τουρκίας και του Ιράκ.

    Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Ουράλογλου δήλωσε ότι το έργο της Αναπτυξιακής Οδού θα δημιουργήσει αδιάλειπτη πρόσβαση σε κάθε χώρα της Ευρώπης οδικώς και σιδηροδρομικώς από το λιμάνι Fav στο Ιράκ μέχρι το Λονδίνο.

    Ο χρόνος θα μειωθεί σημαντικά μεταξύ Ασίας και Ευρώπης μέσω της Τουρκίας, αποφέροντας ένα κέρδος τουλάχιστον 15 ημερών. Η Τουρκία δήλωσε την πρόθεσή της για άμεση κατασκευή του έργου λόγω του πολέμου στη Γάζα, γεγονός που έχει καθυστερήσει αρκετά τις παγκόσμιες μεταφορές.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Kρήτη: Αστυνομικοί εντόπισαν 3χρονο παιδί να περπατά μόνο του στους δρόμους
    Kρήτη: Αστυνομικοί εντόπισαν 3χρονο παιδί να περπατά μόνο του στους δρόμους

    Ένα νήπιο 3,5 ετών περιφερόταν μόνο του στους δρόμους πόλης του Λασιθίου μέχρι που το βρήκαν οι αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής και το «φιλοξένησαν» στο αστυνομικό τμήμα.

    Το ανήλικο διέφυγε της προσοχής της μητέρας του, η οποία είναι μια γυναίκα από την Αλβανία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα επέστρεψε από τη δουλειά της στο σπίτι.

    Κάποια στιγμή το 3,5 ετών παιδί άνοιξε την πόρτα και βγήκε από το σπίτι. Όταν η μητέρα το αναζήτησε, δεν το βρήκε και άρχισε να τρέχει στους δρόμους της πόλης για να βρει το παιδί της.

    Παρά τις προσπάθειές της δεν το εντόπισε και πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση και να ζητήσει βοήθεια ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες.

    Φτάνοντας στο τμήμα είδε το παιδί να παίζει με τους αστυνομικούς, οι οποίοι το πρόσεχαν, όταν η περιπολία το βρήκε μόνο του να περπατάει στο δρόμο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Πλήγμα στους Χούθι από τις ΗΠΑ - Κατέστρεψαν ραντάρ που τους βοηθούσαν να στοχοποιούν πλοία
    Πλήγμα στους Χούθι από τις ΗΠΑ - Κατέστρεψαν ραντάρ που τους βοηθούσαν να στοχοποιούν πλοία

    Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν το Σάββατο (15/6) ότι «κατέστρεψαν» ραντάρ στο έδαφος της Υεμένης που επέτρεπαν στους αντάρτες Χούθι να στοχοποιούν πλοία.

    Η εξέλιξη έλαβε χώρα την ώρα που οι αντάρτες έχουν πολλαπλασιάσει τις επιθέσεις τους εναντίον της ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν.

    Το μεικτό διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που είναι αρμόδιο για τη Μέση Ανατολή (CENTCOM, «κεντρική διοίκηση») ανέφερε μέσω X ότι καταστράφηκαν «επτά ραντάρ» τα οποία επέτρεπαν στους Χούθι να στοχοποιούν «πλοία και να θέτουν σε κίνδυνο την εμπορική ναυσιπλοΐα».

    Διευκρίνισε πως τα ραντάρ καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών σε περιοχές ελεγχόμενες από τους Χούθι στην Υεμένη, προσθέτοντας πως καταστράφηκαν επίσης δυο τηλεκατευθυνόμενα σκάφη επιφανείας (USVs) και τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο σύστημα (UAS) των ανταρτών, αντίστοιχα στην και πάνω από την Ερυθρά Θάλασσα.

    Οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί καταγράφονται με φόντο την περαιτέρω κλιμάκωση των επιθέσεων των Χούθι, κινήματος που αποτελεί μέρος του «άξονα της αντίστασης», χαλαρής συμμαχίας ένοπλων οργανώσεων υποστηριζόμενων από το Ιράν που εχθρεύονται το Ισραήλ και τις ΗΠΑ.

    Το πλήρωμα του Tutor, ελληνόκτητου φορτηγού πλοίου που υπέστη ζημιά την Τετάρτη σε επίθεση των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα, «απομακρύνθηκε εσπευσμένα» από το σκάφος σε επέμβαση «στρατιωτικών αρχών», ανέφερε εξάλλου χθες η βρετανική υπηρεσία ασφάλειας της ναυσιπλοΐας UKMTO.

    Οι Χούθι ανέφεραν την Πέμπτη πως εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον τριών πλοίων σε 24 ώρες «σε αντίποινα για τα εγκλήματα εναντίον του λαού μας στη Λωρίδα της Γάζας και σε ανταπόδοση της αμερικανοβρετανικής επίθεσης εναντίον της χώρας μας».

    Από τον Νοέμβριο, οι αντάρτες έχουν εξαπολύσει δεκάδες επιθέσεις με drones και πυραύλους εναντίον πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν, προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στο θαλάσσιο εμπόριο σε αυτή την ζώνη στρατηγικής σημασίας.

    Αντιδρώντας στις επιθέσεις αυτές, οι ΗΠΑ —ο κυριότερος σύμμαχος του Ισραήλ σε διεθνές επίπεδο— συγκρότησαν τον Δεκέμβριο διεθνή δύναμη για την προστασία της ναυσιπλοΐας σε αυτή τη θαλάσσια περιοχή. Άλλη ναυτική δύναμη, που βαφτίστηκε Ασπίδες, αναπτύχθηκε εξάλλου φέτος από την ΕΕ.

    Και, από τον Ιανουάριο, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, δρώντας σε αρκετές περιπτώσεις σε συνεργασία με αυτές της Βρετανίας, εξαπολύουν πλήγματα εναντίον οπλικών συστημάτων, θέσεων κι εγκαταστάσεις των Χούθι στην Υεμένη.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ YAHYA ARHAB
  • Δείτε πως κάνουν τις πινακίδες τους αόρατες απο τα ραντάρ της Τροχαίας (video)
    Δείτε πως κάνουν τις πινακίδες τους αόρατες απο τα ραντάρ της Τροχαίας (video)

    Οι επιτήδειοι σκαρφίζονται τα πάντα για να γλιστρούν από τα πρόστιμα του ΚΟΚ. Ακόμη και με χορηγούμενες αναρτήσεις στα social media!

    Γνωρίζετε που βρίσκονται τα Νησιά Κόκος; Κάπου στην Κόστα Ρίκα, όπως υποδηλώνει η κατάληξη .cc μίας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο που προωθεί μία απλή και έξυπνη λύση για να ξεγελούν τις κάμερες και τα φωτοραντάρ ταχύτητας.

    Πως μπορεί ένας οδηγός να αποφύγει τις δυσάρεστες συνέπειες ενός προστίμου παραβίασης του ΚΟΚ την ώρα που τον αποθανατίζει μία κάμερα ή ένα φωτοραντάρ;

    Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Ο καλύτερος και ο πιο απλός είναι να μην τρέχει και να συνετίζεται με τα όρια ταχύτητας.

    Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν και εφαρμογές χαρτών (apps) για smartphones που νόμιμα αναφέρουν τα ραντάρ/ κάμερες και τα μπλόκα. Και παρόλο που πολλοί οδηγοί γνωρίζουν που βρίσκονται στα σταθερά ραντάρ/ κάμερες, υπάρχουν και άλλοι τόσοι που την πατάνε.

    Ίσως να γνωρίζετε πως υπάρχουν και παράνομοι τρόποι, όπως είναι τα αντί-ραντάρ. Ωστόσο, υπάρχει κάτι πιο ζαβολιάρικο που χρησιμοποιείται από αρκετούς κατεργάρηδες: σπρέι ή μεμβράνες που πρακτικά κατά την λήψη κάνουν αόρατα μερικά ή όλα τα νούμερα της πινακίδας κυκλοφορίας!

    Μάλιστα, υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστοσελίδες (όπως η μητρική alite.cc που με VPN παρουσιάσει και άλλες μη λειτουργικές καταλήξεις) που λειτουργούν παράνομα έχοντας έδρα νησιά και χώρες όπου τα πράγματα είναι προφανώς… χαλαρά.

    Ωστόσο, είναι εξοργιστικό να βλέπεις σχετικές χορηγούμενες αναρτήσεις στο Instagram ή στο Facebook που ενθαρρύνουν την παραβατικότητα. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και θα καταλάβετε…

    Πηγή: newsauto.gr

  • Κίνα: Τουλάχιστον 24 νεκροί στην κατάρρευση τμήματος αυτοκινητοδρόμου (video)
    Κίνα: Τουλάχιστον 24 νεκροί στην κατάρρευση τμήματος αυτοκινητοδρόμου (video)

    Περίπου 20 οχήματα έπεσαν στον τεράστιο κρατήρα που άνοιξε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου - 30 τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία

    Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου λόγω καθίζησης εδάφους στην επαρχία Γκουανγκτόνγκ της νότιας Κίνας.
    Περίπου 20 οχήματα έπεσαν στον τεράστιο κρατήρα που άνοιξε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 24 ανθρώπων, ενώ 30 τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
    Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, διακρίνονται κατεστραμμένα οχήματα μέσα σε μια λασπωμένη τάφρο. Γερανοί, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος.
    Το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου S12 που κατέρρευσε είχε μήκος 18 μέτρα και ο κρατήρας κάλυπτε έκταση 184 τετραγωνικών μέτρων, σύμφωνα με αξιωματούχους.
    Στα ρεπορτάζ της κινεζικής τηλεόρασης, η κατάρρευση χαρακτηρίζεται ως «γεωλογική καταστροφή», συνέπεια των πρόσφατων παρατεταμένων και σφοδρών βροχοπτώσεων.
    Τις τελευταίες εβδομάδες, οι βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει εκτεταμένες πλημμύρες και κατολισθήσεις στην ευρύτερη περιοχή. Τα προηγούμενα 24ωρα οι βροχές ήταν πολύ πιο έντονες από τις συνηθισμένες για την εποχή, πριν από την περίοδο των μουσώνων.

    Εξάλλου στην πόλη Κουανγκτσόου (Καντόνα) πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο εξαιτίας ανεμοστρόβιλου που έπληξε την πρωτεύουσα της επαρχίας Γκουανγκτόνγκ.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ XINHUA / WANG RUIPING
  • Άνοιξε η γη και «κατάπιε» κομμάτι της παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών
    Άνοιξε η γη και «κατάπιε» κομμάτι της παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών

    Μεγάλα προβλήματα έχει δημιουργήσει η διάβρωση των ακτών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

    Μάλιστα, σε πολλά σημεία του δήμου η θάλασσα έχει φτάσει στα σπίτια θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ασφάλεια των πολιτών όσο και την περιουσία τους.

    Που εντοπίζονται τα προβλήματα στην Εθνική Οδό

    Η διάβρωση έχει προκαλέσει προβλήματα και στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών κατά μήκους του παραλιακού δρόμου στη Λυγιά Ξυλοκάστρου, περίπου 50 μέτρα από τον δρόμο, στο ρεύμα προς Πάτρα όπου εμφανίζεται μεγάλη καθίζηση.

    Την Παρασκευή (15/3) ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό επισκέφτηκαν την περιοχή.

    Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα βρεθεί ένα κονδύλι για να αποκατασταθεί ο δρόμος και να διορθωθεί το πρόβλημα στην Εθνική Οδό.

    Ο δήμαρχος τόνισε ότι κινδυνεύουν άμεσα οι οδηγοί και οι πολίτες στην παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών και όπως είπε χαρακτηριστικά ευτυχώς που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα και πρέπει η πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Πόλη στην Πορτογαλία πλημμύρισε από κόκκινο κρασί (video)
    Πόλη στην Πορτογαλία πλημμύρισε από κόκκινο κρασί (video)

    Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη μικρή πόλη São Lourenço do Bairro μετά την έκρηξη δύο δεξαμενών του αποστακτηρίου Levira

    Μια μικρή πόλη στην Πορτογαλία ήρθε αντιμέτωπη με ένα σπάνιο θέαμα την Κυριακή, καθώς ένα… ποτάμι από κόκκινο κρασί έρρε στον δρόμο της. Το περιστατικό συνέβη στη μικρή πόλη São Lourenço do Bairro μετά την έκρηξη δύο δεξαμενών του αποστακτηρίου Levira.

    Η πορτογαλική εφημερίδα Diário de Coimbra ανέφερε ότι πάνω από 2,2 εκατομμύρια λίτρα κρασιού από το αποστακτήριο Levira, ένα από τα μεγαλύτερα αποστακτήρια της Πορτογαλίας, κύλησαν στους δρόμους της πόλης. Ο χείμαρρος του κρασιού δεν προκάλεσε τραυματισμούς, αλλά πλημμύρισε το υπόγειο ενός σπιτιού που βρισκόταν κοντά στο αποστακτήριο.

    Το βίντεο που ανέβηκε στο Twitter από τον λογαριασμό BNO News δείχνει την πλημμύρα του κρασιού.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Ξεκόλλησαν σοβάδες στο κέντρο της Πάτρας! - Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν περαστικοί (photos)
    Ξεκόλλησαν σοβάδες στο κέντρο της Πάτρας! - Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν περαστικοί (photos)

    Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύμα σήμερα το πρωί στην κάθοδο της οδό Γούναρη μεταξύ των οδών Καραϊσκάκη και Κανακάρη.

    Μεγάλα κομμάτια σοβάδων από το μπαλκόνι ξεκόλλησαν (προφανώς και λόγω της δυνατής νεροποντής) με αποτέλεσμα να πέσουν στο πεζοδρόμιο.

    Ευτυχώς την στιγμή της πτώσης δεκάδων κομματιών δεν περνούσε πεζός. Όμως πριν από ένα λεπτό περπατούσαν στο ίδιο σημείο κάποια άτομα. Ωστόσο ζημιές προκλήθηκαν σε ένα σταθμευμένο όχημα.

    Υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στον οποίον θα επιβληθούν κυρώσεις.

    Πηγή: Tempo24.news - Φωτογραφίες: Μπάμπης Σταματελάτος.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch