Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 09:47

Άγιος Παντελεήμονας: Θέμα χρόνου η σύλληψη του «δράκου του ασανσέρ» - Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. ένα άτομο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Οι Αρχές έχουν την εικόνα ενός άνδρα που ενδεχομένως είναι και ο δράστης

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες στον Άγιο Παντελεήμονα για τον «δράκο του ασανσέρ» που επιτέθηκε και επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η αστυνομία έχει στα χέρια της την εικόνα ενός προσώπου που ενδεχομένως να είναι ο άγνωστος.

Το προφίλ του «δράκου»

Σύμφωνα με το Mega, στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει ένα άτομο περίπου 30 ετών το οποίο μένει και κινείται στην περιοχή, ωστόσο δεν γίνεται λόγος ακόμα για επίσημη ταυτοποίηση.

Ο δράστης είναι μέτριου αναστήματος, φορούσε γκρι μπουφάν με κουκούλα, γκρι σακίδιο πλάτης και μάσκα, ενώ σύμφωνα με τα θύματα μιλά σπαστά Ελληνικά και Αγγλικά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο κορίτσια είδαν διάφορες φωτογραφίες σεσημασμένων με τη μία ανήλικη να αναγνωρίζει τον άνδρα που της επιτέθηκε.

Η δεύτερη κοπέλα δεν τον αναγνώρισε.

Οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει και βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τον άνδρα που σκορπά τον τρόμο σε ανήλικα κορίτσια.

«Μου τράβηξε το χέρι»

Συγκλονιστικά εντωμεταξύ είναι όσα περιγράφει η 13χρονη ανήλικη, την οποία ο άνδρας πλησίασε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και, αφού την απείλησε προσποιούμενος ότι φέρει όπλο, της επιτέθηκε σεξουαλικά και εξαφανίστηκε.

«Ήρθε πίσω μου πριν κλείσει η πόρτα και μπήκε μέσα και με ρώτησε αν ξέρω κάποιο σπίτι. Είπε και το όνομα και εγώ του απάντησα “όχι”. Και μετά, όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, μου και τράβηξε το χέρι προς τα πίσω και πάτησε άλλο νούμερο στο ασανσέρ – μου έκανε νόημα με τα χέρια ότι έχει όπλο για να φοβηθώείπα ότι θα τσιρίξω κι έπιασε το στόμα μου. Εγώ φώναξα πάρα πολύ και μετά έφυγε μόνος του» είπε στην ΕΡΤ.

ω«Άκουσα τα ουρλιαχτά»

«Καθώς γυρνούσε το παιδί, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Ακούω ένα ουρλιαχτό, ένα “α”. Μετά στη συνέχεια, άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Λέω στον άντρα μου, το παιδί. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει: «μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ», είπε η μητέρα της 14χρονης στο MEGA.

Ένα ακόμα ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα του. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας ανάγκασε το κορίτσι να παραμείνει στο ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 09:35

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Εφιάλτης για ανήλικη, είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο
    Πάτρα: Εφιάλτης για ανήλικη, είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

    Έναν εφιάλτη ζει μια ανήλικη μαθήτρια από την Πάτρα, καθώς διαπίστωσε -εντελώς τυχαία- πως στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια παραποιημένη φωτογραφία της με ροζ περιεχόμενο.

    Το κορίτσι έπεσε θύμα κακόβουλης ενέργειας όταν άγνωστος δράστης «ψάρεψε» μια φωτογραφία της από σελίδα που διατηρούσε στα social media και μέσω διαδικασίας μοντάζ εμφάνισε την ανήλικη γυμνή και την προώθησε σε ιδιωτικές συνομιλίες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη», οι φωτογραφίες διοχετεύθηκαν σε φιλικά πρόσωπα της ανήλικης και το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην ίδια, η οποία δεν πίστευε αυτό που της συνέβη…

    Πήγε στο σπίτι της, ξέσπασε σε κλάματα και είπε στους γονείς της πως από μια φίλη της έμαθε πως κυκλοφορεί μια γυμνή φωτογραφία με το πρόσωπό της στο διαδίκτυο, η οποία επ’ ουδενί δεν είναι αληθινή αλλά προϊόν επεξεργασίας. Αμέσως, η μητέρα της ανήλικης πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατήγγειλε το γεγονός και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου, με τους αστυνομικούς να αναζητούν άμεσα τα ίχνη του διακινητή του εν λόγω υλικού και φέρεται να προέβησαν στην ταυτοποίησή του.

    Παράλληλα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως αφού έγινε ο ενδελεχής έλεγχος και αναζητήθηκαν τα ψηφιακά ίχνη της κοπέλας, διαπιστώθηκε ότι από τις σελίδες της δεν είχε διακινηθεί τέτοιο υλικό και ούτε βρέθηκαν στη συλλογή της αντίστοιχες φωτογραφίες.

    Το αδίκημα της διακίνησης παράνομου και ψεύτικου υλικού παιδικής πορνογραφίας είναι αυτεπάγγελτα διωκόμενo. Από την Αστυνομία θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δράστη και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Συνελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου - Ανήλικη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση
    Συνελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου - Ανήλικη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση

    Στη σύλληψη ιδιοκτήτη γυμναστηρίου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές σε περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που κατέθεσε σε βάρος του ανήλικη.

    Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων διερεύνησαν την καταγγελία και συνέλαβαν χθες τον 31χρονο.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο 31χρονος άντρας, το χρονικό διάστημα από 27-09-2024 έως και 11-10-2024, προέβη κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος 17χρονης στο γραφείο του γυμναστηρίου του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας
    Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας

    Ο 21χρονος φέρεται να ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές - Ο 44χρονος πατέρας του έχει προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα

    Συγκλονιστικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας από έναν 44χρονο στο Κολωνό που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν πριν μερικές ημέρες στη σύλληψη και του γιου του 44χρονου για το ίδιο αδίκημα.
    Πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη του 21χρονου έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (3/10) μετά από καταγγελία του πατέρα της 16χρονης ότι ο άνδρας βίασε την κόρη του το διάστημα από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου έως και τις αρχές Ιουλίου.
    Όπως είπε ο πατέρας της 16χρονης στις Αρχές, ο 21χρονος με τη χρήση απειλών, ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές.

    Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 21χρονου για βιασμό της 16χρονης κατ’ εξακολούθηση.

    Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του γιου του υπό το καθεστώς απειλών. Την καταγγελία είχε κάνει στην αστυνομία ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

    Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα, ενώ φέρεται να της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.
  • Πειραιάς: 34χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης μέσα σε περίπτερο
    Πειραιάς: 34χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης μέσα σε περίπτερο

    Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ο δράστης.

    Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε 34χρονο αλλοδαπό σε περιοχή του Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης (18/9), για γενετήσια πράξη με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για βιασμό.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 34χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος σε περίπτερο και με το πρόσχημα ότι ανήλικο κορίτσι που προέβη στην αγορά ροφήματος, έκλεψε κάποιο αντικείμενο, την εξανάγκασε σε σωματικό έλεγχο με θωπείες σε ευαίσθητα μέρη του σώματός της, εξωτερικά και εσωτερικά του περιπτέρου.

    Η μητέρα της ανήλικης που αναζήτησε την κόρη της στο περίπτερο, μόλις αντιλήφθηκε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, μετέβη άμεσα στο τοπικό τμήμα, όπου προέβη σε καταγγελία.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πάτρα: Χειροπέδες σε καθηγητή πανεπιστημίου επειδή φωτογράφιζε ανήλικη - Του έκανε μήνυση ο πατέρας της
    Πάτρα: Χειροπέδες σε καθηγητή πανεπιστημίου επειδή φωτογράφιζε ανήλικη - Του έκανε μήνυση ο πατέρας της

    Στη σύλληψη ενός επίκουρου καθηγητή πανεπιστημίου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας, καθώς φωτογράφιζε μια ανήλικη, με αποτέλεσμα να του κάνει μήνυση ο πατέρας της.

    Σύμφωνα με το pelop, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε αναψυκτήριο της περιοχής Μαρκάτου. Ο πατέρας της 15χρονης έπινε το ποτό του με έναν φίλο του και δεν αντελήφθη ότι ο καθηγητής χωρίς τη συναίνεσή του φωτογράφιζε την κόρη του.

    Πάτρα: Η επέμβαση νεαρών που ζήτησαν τον λόγο από τον καθηγητή -Άπαντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια

    Στο διπλανό τραπέζι κάθονταν τρεις νεαροί που είδαν τι έκανε ο καθηγητής, με αποτέλεσμα να του ζητήσουν τον λόγο. Όπως ήταν λογικό, προκλήθηκε αναστάτωση, με τους πρωταγωνιστές του περιστατικού να οδηγούνται στην Κρατική Ασφάλεια Πάτρας, όπου ο πατέρας του κοριτσιού έκανε μήνυση στον καθηγητή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

    Το κινητό τηλέφωνο του επίκουρου καθηγητή κατασχέθηκε και πρόκειται να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για να εξεταστεί το περιεχόμενό του.

    Ο εισαγγελέας επέστρεψε την υπόθεση στην Ασφάλεια, χαρακτηρίζοντάς την «ελλιπή»

    Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να θεωρηθεί λήξαν το περιστατικό, ο πατέρας της 15χρονης ήταν ανένδοτος και ο επίκουρος καθηγητής κρατήθηκε τη νύχτα στην Ασφάλεια και το Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

    Ο τελευταίος άφησε ελεύθερο τον καθηγητή και επέστρεψε τη δικογραφία στην Ασφάλεια, διότι έκρινε ότι είναι ελλιπής.

    Πηγή: Ιefimerida.gr - Pelop.gr

  • Σάλος στον Καναδά: Έδιωξαν ασυνόδευτη ανήλικη από πτήση επικαλούμενοι... ανισορροπία βάρους
    Σάλος στον Καναδά: Έδιωξαν ασυνόδευτη ανήλικη από πτήση επικαλούμενοι... ανισορροπία βάρους

    Περιπετειώδες αποδείχθηκε αεροπορικό ταξίδι για 14χρονη στον Καναδά αφού η εταιρία την απομάκρυνε από την πτήση καθώς το αεροπλάνο δεν μπορούσε να πετάξει επειδή δεν ήταν σωστό το βάρος του αεροσκάφους.

    Η Κάμριν Λάρκαν επιβιβάστηκε σε πτήση της Porter Airlines από το Τορόντο του Καναδά προς τη Βικτώρια στις 30 Αυγούστου, αφού είχε επισκεφθεί την οικογένειά της, αναφέρει το CBC. Ωστόσο, αφού πήρε τη θέση της, μια αεροσυνοδός της είπε ότι έπρεπε να βγει από το αεροσκάφος.

    «Ήμουν λίγο μπερδεμένη ... Νόμιζα ότι θα επέστρεφα στη θέση μου. Νόμιζα ότι απλώς θα έπαιρναν τις βαλίτσες μου», δήλωσε η Κάμριν στο CBC. «Μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο και είδα ότι η πόρτα είχε κλείσει, τότε άρχισα να αγχώνομαι πολύ».

    Ευτυχώς, όπως αναφέρει η Independent ο πατέρας της Λάρκαν, ο οποίος την άφησε στο αεροδρόμιο, μπόρεσε να πάει να την πάρει.

    «Χαίρομαι που ο πατέρας μου ήταν εκεί, γιατί αν δεν ήταν εκεί θα ήμουν μόνη μου», πρόσθεσε η Λάρκαν. Το κορίτσι έμεινε στο Τορόντο κατά τη διάρκεια της νύχτας και έκλεισε εκ νέου πτήση για την επόμενη ημέρα.

    Η Porter Airlines απομάκρυνε τη Λάρκαν από την πτήση λόγω ανισορροπίας βάρους, αλλά το προσωπικό δεν γνώριζε ότι ήταν ασυνόδευτη ανήλικη, δήλωσε εκπρόσωπος.

    «Η ομάδα μας ζήτησε εθελοντές για να ταξιδέψουν την επόμενη ημέρα στη Βικτώρια. Όταν κανείς δεν προσήλθε, οι επιβάτες επιλέχθηκαν με βάση τον τύπο του ναύλου τους. Η ομάδα μας δεν γνώριζε εκείνη τη στιγμή ότι η Κάμριν ήταν ανήλικη», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας.

    Οι γονείς μπορούν να αγοράσουν ένα πρόγραμμα για ασυνόδευτους ανηλίκους για τα παιδιά τους άνω των 12 ετών έναντι 100 δολαρίων. Η υπηρεσία είναι υποχρεωτική για παιδιά ηλικίας 8 έως 11 ετών. Το σχέδιο διασφαλίζει ότι τα παιδιά δεν μπορούν να απομακρυνθούν από το αεροπλάνο.

    Ωστόσο, οι γονείς της δεν γνώριζαν για την υπηρεσία - πράγμα που σημαίνει ότι η αεροπορική εταιρεία αντιμετώπισε την Λάρκαν ως ενήλικα.

    «Έθεσαν το παιδί μου σε άμεσο κίνδυνο», δήλωσε η μητέρα της στο CBC. «Ήταν εντελώς αμελής και δεν θα έπρεπε να συμβεί σε κανέναν άλλο ανήλικο».

    «Παρέχουν μια υπηρεσία λέγοντας ότι γνωρίζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι κινδυνεύουν και λένε ότι αν δεν πληρώσεις για την υπηρεσία, θα αντιμετωπίζεσαι όπως οποιοσδήποτε άλλος ενήλικος επιβάτης που ταξιδεύει», πρόσθεσε. «Είναι απολύτως γελοίο».

    Πηγή: cnn.gr

  • Φρίκη στον Κολωνό: Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό ανήλικης
    Φρίκη στον Κολωνό: Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό ανήλικης

    Αποτροπιασμό προκαλεί νέο περιστατικό βιασμού ενός κοριτσιού 16 ετών, στον Κολωνό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία συνέλαβε έναν 44χρονο για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

    Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος της ανήλικης που ήταν φίλη του γιου του, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

    Κατά την ακινητοποίησή του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, καθώς με αυτό οδηγούσε τη 16χρονη σε ερημική περιοχή και την βίαζε, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

    Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σπάρτη: 79 ντοκουμέντα της φρίκης με τον 40χρονο που βίαζε την κόρη του από όταν ήταν 4 ετών
    Σπάρτη: 79 ντοκουμέντα της φρίκης με τον 40χρονο που βίαζε την κόρη του από όταν ήταν 4 ετών

    Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή κρυφό φάκελο με συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης - Σε σοκ η τοπική κοινωνία - Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

    Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 40χρονου πατέρα δύο παιδιών από την Σπάρτη που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του από τότε που το κοριτσάκι ήταν μόλις τεσσάρων ετών.
    Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε σοκ αδυνατώντας να πιστέψει τα όσα εξωφρενικά φαίνεται να έκανε επί χρόνια ο 40χρονος στο ίδιο του το παιδί, απειλώντας το μάλιστα πως εάν μιλήσει τότε ο ίδιος θα καταλήξει στη φυλακή.
    Πρόκειται για αποτρόπαιες πράξεις τις οποίες δεν δίστασε να τις απαθανατίσει και να τις αποθηκεύσει σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο. Ενδεικτικό της φρίκης είναι άλλωστε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.
    Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

    Η δυσώδης υπόθεση ήρθε στο φως όταν το θύμα λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Μετά από αυτό η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του.

    Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.
    Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα στη μητέρα της πως όλο αυτόν τον καιρό ο πατέρας της την απειλούσε ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του τότε θα πάει φυλακή.

    Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο